Сблъсък! Ил. Тодоров АТАКА: 28 милиарда лева на година се „изпомпват” от колонизирана България!

22 септември 2014 14:46   12 коментара   11466 прочита


Псевдопатриотите от ВМРО-НФСБойко ви обещават продължение на икономическото робство, мизерията, безработицата и недоимъка!

Всяка година чуждите държавни и частни компании, които са колонизирали страната ни изнасят около 28 милиарда лева. Парите се изнасят от телекомуникациите компании, ЕРП-та, американските „Марици”, чуждите банкови и финансови институции, от златодобивните компании, концесионерите на българската вода и редица други. Всяка година българина издържа гръцките, норвежките, австрийските и чешките пенсионери. В същото време всички политически субекти с изключение на АТАКА в един глас лъжат народа, че нямало пари за по-високи заплати, нямало пари за по-високи пенсии, нямало за здравеопазване, образование, сигурност и др. Нямало пари за нищо, да сме стягали коланите! Само че аз питам на къде повече да ги стягаме?

Пари в държавата има, цели 28 милиарда лева, които вместо да пълнят гушата на чужди компании могат да остават в България – както всъщност е практиката в цяла Европа. Печелившите сектори като телекомуникации, банки, златодобив, ЕРП-та, подземните ни ресурси като цяло могат да бъдат държавни предприятия както предлагаме ние от АТАКА. Защо ЧЕЗ да не е българска държавна компания и печалбите да остават за българският народ, а трябва да е чешка държавна компания и да храним чехите? Същото е с Глобул – 52% собственост на норвежката държава, защо да не е българска държавна собственост? Как е възможно в Унгария, държава членка на ЕС, електроразпределителните дружества да са държавни, а в България да не са? Как е възможно най-големите мобилни оператори във Франция, Белгия, Швейцария, Япония, Канада, Швеция-Финландия и др. да са държавни, а в България НЕ?

Ние ли сме най-големите наивници и глупаци в света? Да подаряваме 28 милиарда лева на чужди държави, след което в един глас от ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО-НФСБойко, Реформатори, АБВ, Бареков и други да Ви лъжат, че нямало пари! Четох изявлението на Ангел Джамбазки от ВМРО в гр. Симитли, че било откровенна лъжа желанието на АТАКА за драстично повишаване на заплати и пенсии в България. Все едно слушам Борисов. Кое по-точно е лъжа? Ако тези 28 милиарда лева остават в българската държава, както предлага само и единствено АТАКА ще има ли пари за драстично повишаване на пенсиите и заплатите? Да или не? Когато повишиш пенсии и заплати, хората ще бъдат ли по-богати, ще харчат ли повече, бизнеса ще печели ли повече? Разбира се че да! Ето така икономиката може да тръгне нагоре, не със стягане на коланите и мизерия. Всъщност какво обеща Джамбазки в Симитли? Същото каквото и ГЕРБ, БСП, ДПС, АБВ, Реформатори и всички други освен АТАКА. Обещават Ви мизерия и ниски доходи и за в бъдеще.

Гърците са отворили множество шивашки цехове в Благоевградска област и експлоатират българските жени срещу 350лв. на месец. Едри и мастити бизнесмени хотелиери печелещи десетки и стотици хиляди на месец в Петрич, Сандански и къде ли още не се гаврят със служителите си срещу 350лв. -400лв. на месец.

Ако ГЕРБ, БСП и ДПС не бяха отхвърлили предложението на АТАКА в 42-то НС за увеличаване на заплатите в България спрямо минималната средно европейска, то гръка в Пиринско и цяла България щеше да бъде задължен да плаща нормални заплати. А това е точно както направи Германия, държавата определя минималното почасово заплащане, а бизнеса се съобразява. Ако на визинтиеца не му харесва да плаща нормални заплати, да си ходи в Гърция! Там ще плаща минимум 700 евро на месец, много по-високи осигуровки за своите работници, много по-висока ставка данък печалба. Хайде да видим дали ще се върне в Гърция, съмнявам се. И какво Ви обещаха „патриотите” от ВМРО-НФСБойко в Симитли – да продължите да робувате на подлият мързелив византиец! Да продължава да ви плаща жълти стотинки за труда ви, да се гаври с нас. Обещаха ви същото като ГЕРБ и Реформаторите, да бъдете експлоатирани от олигарсите срещу 400лв. на месец, а родителите ни да гладуват и студуват с тези кучешки пенсии. Това ли искате, съмнявам се! Това били патриоти, които ви казват в очите, че ще продължавате да мизерствате. Ако сте мазохисти, давайте изберете си патерицата на ГЕРБ в следващото НС.

Ангел Джамбазки твърди в Симитли, че било невъзможно да се осигурят нови работни места, а който твърди обратното лъжел. Ние от АТАКА казваме, щом няма чужди инвеститори, държавата е тази която трябва да се намеси пряко в икономиката и да създаде държавни предприятия – респективно работни места. Като че ли, не можем да произвеждаме и печелим милиарди долари от боеприпаси, както сме правили през 90-те години. Кой може да ме убеди, че държавата не може да създаде фабрики и предприятия в Пиринско, в които да се произвеждат муниции например?

Или сигурно не можем да изхранваме с продукцията си държави като Китай, Русия, Индия? Като че ли сме глупави, да произвеждаме и продаваме.

Какво всъщност могат от НФСБойко и МВРО? От разговора на Ангел Джамбазки в Симитли разбрахме, че не могат да осигурят работни места, да повишат доходите. Какво всъщност могат? Щом не могат, да се отдадат на друго занимание, не и на политика. Защото в крайна сметка целта на политиката е да направиш така, че народа да живее по-добре! Щом не можеш, се занимаваш с отдаване на имоти под наем, фокусираш се над това, което можеш!
 

12 коментара
22 Септември 2014 15:11 | Иван
Оценка:
-15
 (
21
 гласа)

ББЦ ще спечелят изборите!


22 Септември 2014 15:12 | Пламен
Оценка:
-6
 (
16
 гласа)

А вие смешници какво искате да кажете, че сте светици ли!?


22 Септември 2014 15:35 | Радо
Оценка:
14
 (
24
 гласа)

Не искам да обиждам хората, които членуват в Атака, но златния пръст на лидера ви вече ръждяса. Няма да има вече отпуски по екзотични острови, бъдете сигурни.


22 Септември 2014 15:41 | T
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

Ей, Илиане приличаш на ром бе! И каза лоши думи за ВМРО..... Умната го давай....


22 Септември 2014 17:40 | до Радо
Оценка:
2
 (
18
 гласа)

Стига сте манипулирайте с този измислен златен пръст. Кажете какво друго трябваше да се направи да се играеше по свирката на ГЕРБ. Много ги е я ГЕРБ, че не можа веднага да има избори, както и платените протестъри, окупатори, и разни там. Само АТАКА говори за истинсктие проблеми на България- проблеми за които протестърите нямат никакво мнение. Атака има ясна програма как може България да тръгне нагоре, но с 20 депутати не става. Избирайте си ГЕРБ ( те обещават по висок ток), БСП ( само лъжат), има българи, които се продават на ДПС, ББЦ-ВМРО, които част от тях минаха в НФСБ. Засрамете се малко- преди да плюете най-патриотичната партия АТАКА. Замислете, защото избере ли Бойко или някой друг управлявал в лицето на ДПС и БСП- нищо добро не ни чака. Чака ни по висок ток, ниски пенсии и заплати. А студентите бъдете овчари- щом ви харесва. АТАКА и номер 11 е истината


22 Септември 2014 17:42 | Ь
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

ВМРО са всичко, но не и патриотична партия. Видях ме ги то не беше ВМРО-Лидер, ВМРО-ББЦ, ВМРО-НФСБ. ВМРО-БЗНС-ССД нагаждачи, това са ВМРО. Имам ресурс да развиват добра политическа дейност, но този ресурс отива в определени шефове. Кажете за шефа в Европарламента на Джамбазки ???? Ало ВМРО


22 Септември 2014 17:51 | 1
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

Мойто момче, миналия път гласувах за теб, но сега не. Ако имахте малко акъл щяхте да сте в Патриотичния Фронт и заедно да гонихте 15-20%.


22 Септември 2014 20:43 | ванчо
Оценка:
-5
 (
19
 гласа)

АТАКА! ПОБЕДА!!!!!


23 Септември 2014 10:26 | АТАКА В БАТАКА
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Атака са всичко друго но не и български националисти. Продадохте се първо на Бойко, после на Доган, сега съвсем открито се определяте като руски националисти, нищо лошо, но вървете в Русия .А това което говориш за тези 28млрд. е така но защо след като бяхте във власта два пъти не направихте нищо, а сега лъжете пак хората, че ще промените нещата. Единственото което ви интерсува е да се докопате пак до парламента за да можете пак да се продадете в ползу "джобо". АТАКА ако има все още останали заблудени подръжници е крайно време да прогледнат и да накажат тези които ги предадоха и продадоха. Не вярвам, че гласувалите за АТАКА са гласували за правителство на ДПС и БСП, не вярвам, че Сидеров и лумпените около него са български патриоти. АТАКА мястото и е в батака в който сама се вкара.


23 Септември 2014 11:59 | кирчо
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Краят на атака дойде


23 Септември 2014 17:30 | IK
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Абе турчин ти продаде с авера ти болен родината ни сега с какав образ говориш бе


25 Септември 2014 11:38 | ИЛИЯНА
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

ЗАВАРИХА ВИ ИЗБОРИТЕ ПО БЕЛИ ГАЩИ И НЕМА ИЗМЪКВАНЕ ТОЯ ПЪТ! МИСЛЕХТЕ ОЩЕ ТРИ ГОДИНИ ДА ПОДКРЕПЯТЕ БСП И ДПС, АМА ЗА ВАШ УЖАС СЕ СВЪРШИ И СЕГА ЩЕ СИ СЪРБАТЕ НАДРОБЕНОТО! НЕМА ВЕЧЕ ВАРАДЕРО, БРЮКСЕЛ И ПАРИЖ! НАДЯВАТЕ СЕ ДА ИМА ПАК ИЗБОРИ, АМА ДОРИ И ДА ИМА, ТОГАВА НЕМА ДА ВЗЕМЕТЕ И ТРИ ПРОЦЕНТА, КОИТО СЕГА ЩЕ ВЗЕМЕТЕ !!!!1 ВЗЕМИ И СЕ СКРИИ ДОЛЕН ПРОСТАК! С ТАКИВА КООРДИНАТОРИ, КАТО ТЕБ АТАКА УМИРА! ПОДАЙ ОСТАВКА И СЕ ОТКАЖИ ОТ ПОЛИТИКАТА, ЗАЩОТО НЕ СТАВАШ! СЕГА СЕ РАЗБЪРЗАХТЕ, А ВИ НЕМАШЕ ПРИ ХОРАТА ЦЕЛА ГОДИНА! НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ ДОГОДИНА ЩЕ ВИДИШ КАКЪВ РЕЗИЛ ЩЕ ПРЕТЪРПИТЕ, ЗАЩОТО СТРУКТУРИТЕ ВИ НЕ РАБОТЯТ, А ОТВАРЯТ САМО КОГАТО ИДВАТ ИЗБОРИ, СИДЕРОВ ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО! НАЛИ ИСКАХТЕ ОБЕДИНЕНИЕ НА ПАТРИОТИЧНИЯ ФРОНТ, СЕГА ВИЕ КЪДЕ СТЕ, А КЪДЕ СА ОСТАНАЛИТЕ ПАТРИОТИ! АМА НЕ МОЖЕТЕ ДА РАЗДЕЛИТЕ СУБСИДИЯТА, НАЛИ! ПРИЯТЕН ПОЛИТИЧЕСКИ СЪН!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар