Санданските лъвове от РЗС скочиха официално в кандидатска листа на партията

27 юли 2015 10:04   66 коментара   21837 прочита
Антонио Василев
Антонио Василев


Антонио Василев

Юрист, финансист, спортист и предприемач от САЩ са новите кандидати за общински съветници

РЗС спази обещанието си да предостави 50 % от кандидатската си листа на гражданската квота. Още през април стартира кампания под мотото: „Експертен граждански съвет да управлява Сандански” и даде възможност всеки, който желае чрез Граждански съвет „Развитие за Сандански” да номинира кандидат за общински съветник. Бяха номинирани над 100 човека, като 12 от тях вече са утвърдени и представени пред обществото със своите професионални виждания за бъдещето на Сандански, Мелник и съставните села.

По естествен начин сега идва ред за номинациите на членовете на РЗС. Представяме Ви първите петима от тях:

Красимир Станков е на 39 години, предприемач.

Красимир Станков е завършил висшето си образование в ЮЗУ ,,Неофит Рилски' със специалност ,,Счетоводство и Контрол'. Отбива военната си служба в школата за запасни офицери гр. Плевен.

Средното си образование завършва в елитното спортно училище на България ЦСУ,,Олимпийски Надежди' - София. Дългогодишен национален състезател по класическа борба и многократен шампион на България във всички възрастови групи. Завършва спортната си кариера през 1999 г. като вице шампион на България в категория 76 кг.

Живял е 9г. в САЩ и се е занимавал със собствен ресторантьорски бизнес.

Управлявал е едно от емблематичните заведения в курортния град Wildwood в Ню Джърси на брега на океана, под Атлантик сити. Бил е съдружник в строителна компания в гр. Принстън, щата Ню Джърси, в която е натрупал опит в бурния имотен пазар на САЩ.

“Завърнах се от САЩ, за да подкрепя идеята на Яне Янев да превърнем Сандански в един от най-проспериращите градове на България. Призовавам и други наши съграждани работещи в САЩ и Европа да последват примера ми”, казва г-н Станков.

Иван Подолински е на 30 години, юрист. Завършил е ПТГ „Ал. Димитров” в Сандански със специалност „Компютърни системи”. Първото му висше образование е „Публична администрация”, а второто „Право” в Правно-историческия факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски”. През март тази година пред специализираната комисия на Министерството на правосъдието е защитил юридическа правоспособност и е юрист-консулт на РЗС.

Един от основателите на РЗС и делегат на учредителния конгрес на партията на 11 декември 2005 г. През 2009 г. е избран за председател на Висшия контролно-ревизионен съвет на ПП „РЗС”.

Иван Подолински има амбицията да е сред основните двигатели движещи осъвременяването и модернизирането на община Сандански. Гледа на натрупваните през годините проблеми с имоти като предизвикателство за справедливото им решаване през новия мандат.

„Живеем в високо-технологичен век. Време е допотопното управление на общината да остане в миналото. Чрез внедряването на съвременни софтуерни системи следва да се гарантира по-бързо, по-удобно и по-видимо разглеждане на имотните въпроси на гражданите на община Сандански.”, казва той.

Антонио Василев е на 23 години. Завършил е ПГ „Яне Сандански”, сега е студент по физическо възпитание и спорт в ЮЗУ „Неофит Рилски”.

В своето личностно и професионално развитие въпреки, че е твърде млад се сблъскал с много трудности и изпитания. Мотивиран е да учи и да се доказва в това, което прави. Спорта и охранителната дейност са сферите, в които иска да се утвърждава и развива като личност.

”Географското разположение на града ни дава възможност за целогодишно практикуване на различни по вид спортни дейности, развиващи физически, умствени, духовни, нравствени и естетически качества в нас самите, но условията за спортен туризъм в Сандански се под всякаква критика.”

Антонио Василев за спорта в Сандански казва, че е лишен от ясна концепция за развитие. “Няма платформа, няма план”, споделя с огорчение Антонио. “С правилна организация и реформи в тази област обаче съм сигурен, че спорта в общината ще изглежда по нов и различен начин. Редица неща може да се случат от подобряване на атмосферата в спортните клубове за треньори и състезатели, до реформи в спортното училище и най-вече с реализирането на проекта за нов спортен парк в Сандански.

С гордост мога да твърдя, че съм амбициран млад човек, желаещ развитието на родния си град. Зареден съм с енергия и надежда за промяна на облика на общината в посока, в която гражданите да са доволни от това, което градим заедно.” споделя Антонио.

Костадин Станоев е финансист на 32 години.

Завършил е средното си образование в СООУ ”Пейо Кр. Яворов” гр. Сандански с профил “бизнес и финанси”.

През 2002г. отбива военната си служба в едно от най-елитните подразделения на МО: „68-Бригада Специални Сили” гр. Пловдив, като зам. командир на разузнавателна група за специални операции. След което завършва публични и корпоративни финанси в Стопанския факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски”.

През 2006г. започва дейност и като финансов съветник в в един от най-големите международни финансови холдинги, гр. Сандански.

От края на 2013 г. е общински координатор на РЗС гр. Сандански.

Стои зад редица граждански инициативи по различни икономически пера и секторни политики като финанси, образование, спорт, сигурност, участва в създаването на доброволчески отряди с цел опазване на обществения ред, работи по менторски програми свързани с финанси, застраховане и пенсионно осигуряване.

На въпрос как приемаш номинацията си за общински съветник, Станоев сякаш на един дъх разказва:

“За мен това да си общински съветник е въпрос на обществен дълг. Финансите като наука са ми страст и се стремя да се образовам постоянно. Да работя във финансова институция е било моя мечта... Днес това е реалност и мой бизнес. Необходимо е иновативно мислене при прилагане на закона за местните данъци и такси, което би довело до ръст във финансовите постъпления на общинската хазна. Навременния и обективен надзор над публичните предприятия ще повиши тяхната ефективност. С гордост мога да твърдя, че съм предприемач и новатор по дух. Зареден съм с енергия и съм силно мотивиран да променя облика на общината в посока, в която гражданите да са доволни от това, че имат модерна и работеща общинска администрация.

Добромир Милушев от с. Поленица. Тази година той чукна христовата 33 годишна възраст. Млад, упорит, последователен, с голямо и добро сърце. Така определят Добри най-близките му приятели. Завършил е радио-телевизионна техника, но не практикува специалността си, защото се е отдал изцяло на семейния ресторантьорски бизнес. Добри се определя като обикновен човек от народа, но хората, които познават рода му знаят, че той е достоен последовател на баща си Иван Милушев, един от най-успешните кметове на с. Поленица. Добри Милушев в тандем с кандидат-кмета на РЗС за с. Поленица Ивайло Мицев са с ясното съзнание, че хората от тяхното поколение трябва да реализират цялостно нов план за развитие на с. Поленица. Подкрепяйки Добри Милушев, гражданите на Поленица ще могат да осигурят безпрецедентно добри позиции за развитието на селото си - с общински кмет, кмет на селото и общински съветник от една и съща политическа сила.


Още за: РЗС   листа   квота   Още от: Политика

Принтирай статия
66 коментара
27 Юли 2015 10:14 | Ради
Оценка:
15
 (
27
 гласа)

това РЗС все по-ярко показва, че е патерица на Доньо Тотев.
Великия борец срещу корупцията, техния вожд Яне Янев нито една далавера не е разнищил на левунския айдук. А пък, номинирането на Киро Пензов е най-категоричното потвърждение, че партийката на Яне е израстък на Доньо.


27 Юли 2015 10:15 | ИСТИНАТА
Оценка:
12
 (
24
 гласа)

ГЛАСУВАШ ЗА ЯНЕВ - ПОЛУЧАВАШ ТОТЕВ


27 Юли 2015 10:19 | Сашка
Оценка:
9
 (
21
 гласа)

Само олижофрените в този град не са разбрали, че Тотев работи заедно с Яне Янев.
Отдавна пърдят в едни гащи, отдавна двамата са в едни и същи схеми за крадене и източване на общински парици.


27 Юли 2015 10:21 | Влаентин Пензов
Оценка:
2
 (
20
 гласа)

Аз и Тотев наредихме сина ми Кирчо да е в листата на РЗС. Те са наши момчета. Янеи Тотев са стари другари и ще си помагат. Да живее Дончо Тотев! Тотев е кмет, тва е.


27 Юли 2015 11:22 | ГЕРБ САНДАНСКИ
Оценка:
8
 (
20
 гласа)

Ние от герб не можем да извадим котараци а рзс вади лъвове. Какво направиха тези, направо ни разбиха в Сандански.


27 Юли 2015 11:25 | Бабалев
Оценка:
5
 (
19
 гласа)

Дончо, какво направи бе друже?
Как ще се изправим до тези младоци експерти от РЗС, та те ще ни прегазят на първи тур.
Отиде ни далаверката.


27 Юли 2015 11:25 | ...
Оценка:
-1
 (
19
 гласа)

Чесни и почтенни хора са това, заслужават подкрепа


27 Юли 2015 11:40 | .
Оценка:
8
 (
24
 гласа)

Само олигофрени са събрани в тая листа. Ако тези клоуни съберат гласове санданчани ще докажат, че са още по-големи олигофрени


27 Юли 2015 11:49 | .
Оценка:
-7
 (
21
 гласа)

Санданчанин
г-н Андон Ризов е принципен и честен човек и това той ще докаже при едно бъдещо управление на общината


27 Юли 2015 11:52 | !
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

0бщина САНДАНСКИ има право да се разпорежда със земеделските земи останали след реституцията на земеделската земя, но законодателят е направил ограничения описани в пар. 27 от ПЗР на ЗСПЗЗ.
Едно от тези ограничения е да е налице !!!!! - обезщетяване на собствениците, чиято собственост не може да бъде възстановена, т. е производствата по обезщетяване по чл. 10б и 10в да са приключили. РЕЗУЛТАТА Е ЯСЕН -
Всичките тези продажби на земеделски земи са незаконни, г-н Янев ти що мълчиш ???? за незаконните решения за продажбата на земеделски земи ! решенията на общинския съвет САНДАНСКИ подлежат на контрол от областния управител !! в случая г-н МИХАЙЛОВ !!! но той нищо не прави, което е подсъдно.....


27 Юли 2015 11:53 | Непознат
Оценка:
-1
 (
19
 гласа)

Сериозни са имат дисциплина и са честни момчета


27 Юли 2015 12:05 | Смилояо
Оценка:
-1
 (
19
 гласа)

Браво за екипа. Успех!


27 Юли 2015 13:09 | Гергана
Оценка:
-3
 (
17
 гласа)

Най-достойните! Браво момчета! Успех ви желая...


27 Юли 2015 14:03 | ?
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Не е лошо да се работи с млади и чисти хора, но човек като чете биографиите на тези нови кандидат- съветници вижда, че почти 100% са възпитаници на ЮЗУ, откъдето произлиза и съмнението за техния професионализъм и начин за придобиване на диплома. Вярно е, че документът не прави човека, но едно е, например, да завършиш университета в Кембридж, друго - ЮЗУ. А някои от тези персони, като ги гледам, са едни летящи във висините яребици, готови за обстрел и приземяване.


27 Юли 2015 14:05 | Василевски
Оценка:
-5
 (
19
 гласа)

Супер са момчета. Само с младите ще се оправят нещата. Дъртите вън.


27 Юли 2015 14:05 | местен
Оценка:
-10
 (
20
 гласа)

Браво бе, с всеки изминал ден тия от РЗС стават все по-силни. Много яка листа. Ако продължават така ще спечелят на първи тур още.


27 Юли 2015 14:08 | ?
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

Не е лошо да се работи с млади и чисти хора, но човек като чете биографиите на тези нови кандидат- съветници вижда, че почти 100% са възпитаници на ЮЗУ, откъдето произлиза и съмнението за техния професионализъм и начин за придобиване на диплома. Вярно е, че документът не прави човека, но едно е, например, да завършиш университета в Кембридж, друго - ЮЗУ. А някои от тези персони, като ги гледам, са едни летящи във висините яребици, готови за обстрел и приземяване.


27 Юли 2015 14:43 | Ясен
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

Всичко е ясно бай Дончо ще предаде властта на Янето и ще го моли да не го вкара в панделата на дърти години...


27 Юли 2015 15:10 | рзс чао
Оценка:
13
 (
21
 гласа)

ЯНЕ ИЗЧЕЗВАЙ ОТ Сандански никой не те иска тука! Колко долно се опитвате всички да се докопате до власта, всички те видяха каква фурнаджийска лопата си и ти като Тотев искаш само власт и пари и място да си направиш още 2 имения с прани пари!


27 Юли 2015 15:44 | Елена Иванова
Оценка:
-9
 (
15
 гласа)

Калин Терзийски е най-достойният кандидат съветник и пример за нашия град! Победа за Янев и Терзийски!


27 Юли 2015 15:47 | Иван Георгиев
Оценка:
-7
 (
17
 гласа)

Яне Янев води най-добра кампания, има супер програма за управление, както свежи, млади и нови хора, които вдъхват доверие.


27 Юли 2015 18:05 | !
Оценка:
3
 (
19
 гласа)

Хора осъзнайте се !
За да променим общината трябва да сменим Тотев.....
Но ще е по-зле ако го заместим с някой от "зависимите" кандидати като янев и котев.... !!!
оставете настрани ежбите и дрязгите, обещавайте на другите кандидати пред тях но, кажете на семействата и близките си да гласуват за г-н Живко Иванов.
Община Сандански ще тръгне напред само със знаещ и можещ ръководител това е и може да бъде само г-н Живко Иванов.
Оставете приказките на хората пазещи статуквото, че бил от село и т. н.
Един достоен селянин е по-добре от недоказан и не можещ гражданин или виден мошеник
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ, ДА НЕ ДОПУСКАМЕ ПОВЕЧЕ ГРЕШКИ.
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЖИВКО ИВАНОВ !!!!! нема за кой друг ....


27 Юли 2015 18:15 | кога ??
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

РЗС ще излезе с становище по случая с радиоактивния водопровод в с. КРЪСТИЛЦИ !?!?!?!?! става въпрос за отровни хора


27 Юли 2015 18:33 | !
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

до Kръстилци ако желаете ЕКОЗАЩИТА дави обърне внимание вземете и дайте от радиоактивната вода и на уличните кучета та като се разболеят викнете екозащита та тогова белким и на хората да обърнат внимание... нали разбирате кучетата са по- важни от хората в тая държава


27 Юли 2015 19:13 | Реалист
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

Хора, какво се заблуждавате бе, кой малоумник ще отиде и ще гласува за РЗС или за Яне???
Не си мислете, че хората са овци и ще се заблудят, няма човек който с чиста съвест ще отиде и ще гласува за тея едноклетъчни. Няма място за притеснение, а идеята им е да привлекът колкото се може повече кандидат съветниици защото техните семеиства и приятели ще гласуват за тях а не за партията, и съответно първите 3ма 4ма човека стават съветници другите го лапат.
Сега ако е честно Яне не трябва да е водач на листата за съветник а само кандидат за кмет.


27 Юли 2015 19:18 | о|o
Оценка:
-2
 (
24
 гласа)

Живко Иванов ли???? Тоя шизофреник и истерик не е ли вече в клиника? Как така кандидат за кмет ама моля Ви сериозно.....


27 Юли 2015 22:21 | Сандански
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

ПОЛОВИНАТА И ПОВЕЧЕ КОМЕНТАРИ САМИ СА СИ ГИ ПИСАЛИ ТУК!!!

ХВАЛЯТ СЕ, ЧЕ БИЛИ МЛАДИ И АМБИЦИОЗНИ-
ПО-ТОЧНО МЛАДИ И ГЛАДНИ!!!



27 Юли 2015 22:36 | Сандански
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Янето как стана известен???
Плюеше по медиите срещу Бойко и тръбеше на всякаде, че ще го вкарва в затвора, после на саме му се извиняваше и му въртеше флейти!!!
Хората нали са прости му се връзваха и си мислеха, че верно ще направи нещо!!!
Жалям ви акъла!!!
Накрая му стана пръв дудук на Бойко!!!
Янев ако стане кмет и тея селяци горе да влезнат в градския общ. съвет по-добре торнадо да мине през града и Уа!!!
РЗС = Гладни селяни!!!


27 Юли 2015 22:43 | Санданс
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Имам предложение към новия общ. Съвет на гр. Сандански:
Доло на Спартак, на Марулата на мифката и горе на скоковете да сложат по една карулка с бариера!!!
Много ще питат защо???

Селяните да показват визи!!!
С личната карта на проверка. Кой е роден на село и е без виза да ходи да си пасе овцете там където си е раждан, а не да ми се прави на интересен в града!!!

Пуснете една подписка на главната в събота и недел, я да мине половината град да се подпише и да се вкара в сила!!!

Сандански ще е пак Nr. 1 в БГ!!!


27 Юли 2015 23:29 | Санданчанин
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Абе как може да си толко тъп та чак заоблен . За селяните и за бариери може да пише само селяндур който е роден с бариера в мозака ти си изтъркан селски цървул а се опитваш да се правиш на ботуш не се получава тъпчо.


27 Юли 2015 23:36 | Санданчанин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

А това за пасенето на овце няма нищо лошо и хорицата ще се справят. Но ти тъпако и за това не ставаш на тебе да ти дадът нарисувани овце и те ще ти избягат.


27 Юли 2015 23:45 | Санданчанин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

И престани да пишеш простотии ами виш някой от селата твой комшия дано е донесал ракийка да те почерпи щото ти сам нямаш акъл да си произведеш и утре сутринта се завърти покрай някой по заможен селянин дано те черпи едно кафе разбра ли господин цървул


28 Юли 2015 00:00 | Санданчанин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Е така ми харесваш по добре и за теб и за другите. А за тебе ограничения и бариери не важат. Защото ти си по рождение ограничен и сам си поставяш бариери в които си безпомощно заграден.


28 Юли 2015 00:04 | Смях
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Градски незнам кой си ама на тоя простак направо го разби да си здрав и жив.


28 Юли 2015 00:18 | Нюджърси
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Ало РЗС не се улувайте в само рекламите знаем ни кой Краси Станков и на колко хора дължи пари Яне умреха балъците.


28 Юли 2015 00:26 | Смилояо
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

Ей спрете с тези глупави коментари, комплексари такива. Вие какво правите за града си освен, че плувате. Успех момчета. Евала за калзата.


28 Юли 2015 00:27 | Добър
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Такива хора ни трябват, успех!


28 Юли 2015 01:26 | Боко
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Яне а стига локуми засрами се пред шефа той гледа всичко отгоре.


28 Юли 2015 02:00 | Цалимето
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Призовавам сите Цалимлий Бождовали и Дебренли да гласуваме заЯнето оти друг пътя нема да го напрай . Ай още един аир да напраим па нек си думат другите.


28 Юли 2015 06:33 | Кмете,
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

НЕ ОТРИЧАЙ ИНФОРМАЦИЯТА НА АВТОРИТЕТНИЯ В-К "АЛЕТРИ" И НЕ СЕ ОПРАВДАВАЙ С ДРУГИ ХОРА, И НЕ ГИ НАРИЧАЙ СЛУХОВЕ И ПЛЮВНИ!!! ПОТВЪРДЕНО Е, ЧЕ ТИ СИ КУПУВАЧЪТ НА ВЪПРОСНИЯ ОСТРОВ.
САНДАНЧАНИ, ХА СЕГА ВЪРВЕТЕ И НА ЕСЕН ОТНОВО ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТОЗИ ДОКАЗАН МАФИОТ..
антикорупция


28 Юли 2015 06:35 | !
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

КМЕТЪТ НА САНДАНСКИ, АНДОН ТОТЕВ СИ КУПУВА ГРЪЦКИ ОСТРОВ

Във вчерашния си брой гръцкия вестник 'Алетри' в статия озаглавена "Български кмет сред купувачите на гръцки острови", съобщава за закупен остров в Егейско море с площ 3, 2 кв. км. от български кмет. Името на новия собственик на острова не се съобщава, само е упомената сумата, за която е продаден: 17, 2 млн. евро.


28 Юли 2015 08:24 | !
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

По указание на Върховна административна прокуратура, окръжните прокуратури извършиха проверка по реда на надзора за законност в общините в цялата страна. Предмет на проверката бе изпълнено ли е законовото изискване всяка община да има наредба по чл. 225а ал. 1 от Закона за устройство на територията /ЗУТ/ за реда, по който се изпълняват принудително заповедите за премахване на незаконни строежи.


28 Юли 2015 11:33 | pesho
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Калин Терзийски е страшен пич и Илия Василев за Мелник!


28 Юли 2015 17:10 | Сандо
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Най-лошото е, че тези момчета ще бъдат "употребени" и захвърлени, както се случи с много други преди тях и то не само на местно ниво, а и на национално. До каквото се е докоснал техният "вожд" трева не никне, с изключение на пасищата, щедро дадени от кмета, с когото винаги са били в един отбор. Цялото това "плюене" е цирк, който цели единствено и само да се запази статуквото. Момчета, вижте какво стана с предишните съратници на вашия "вожд". Толкова много хора и то качествени хора /А. Семов/ бяха нагло лъгани, не допускайте да се случи това и с вас. Огледайте се, всичко това се случи толкова скоро.


28 Юли 2015 17:48 | ЯНЕ,
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

КОЛКО КОРУПЦИОННИ И ПРЕСТЪПНИ СДЕЛКИ И ДЕЯНИЯ НА ПРЕСТЪПНИКА АНДОН ТОТЕВ СА РАЗСЛЕДВАНИ И РАЗНИЩЕНИ ОТ ПРОСЛОВУТИЯ БОРЕЦ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА- ЯНЕ ЯНЕВ?
ОТГОВОР: НИКОЛКО!



28 Юли 2015 19:42 | До големия гражданин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Виждам че си тъп и упорит но ас все пак реших да ти отговоря. В град Сандански 90 процента са пришълци заварено местно население са само кромидарите но те и до ден днешен си остават същите никой неможе да ги промени та да знаеш че нито един стар гражданин с малко сиво вещество не би писал такива глупости. Такава глупост може да напише само прост човек като тебе.


28 Юли 2015 20:37 | !
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

от Санданчанин

Най-добре е всички да изберем Г-н Живко Иванов за кмет на община Сандански
Това ще е най-разумно


28 Юли 2015 21:16 | !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Санданчанин
г-н Андон Ризов е принципен и честен човек и това той ще докаже при едно бъдещо управление на общината


29 Юли 2015 00:22 | Петър Попниколов
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Още няма информация, дали е прекратено споразумението от предишните две изборни надпревари за взаимна подкрепа на на втори тур и в съвета между Тотев, Пръча от Атака, Пухи от ДПС и Яне от РЗС.


29 Юли 2015 01:56 | До Санданчанина
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Селски бег си тииии!!!
Дори не си се научил на сборното ви селско училище да пишеш: пише се "аз", а не "ас"!!!
И дори мисля, че се сещам от кое село си!!! Май от с. Кръстилци и си пил от тая радиоактивната вода, защото ръзсъждаваш като прост пастир!!!
Аз съм стар гражданин от кромидарската махала и не очакам повече тъпи отговори от твоя страна, защото отивам на почивка в Дубай, а ти ходи на село да помагаш на баба ти да варите компот и се научи да пишеш, СЕЛСКИ ДЖАЗ!!!


29 Юли 2015 03:45 | браво ЯНЕ
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

"Заявих категоричната си позиция предвид така създалата се ситуация в моя роден град - 12 години феодализъм и едни и същи кандидати, които крепят този феодален режим, реших, че това мой морален, синовен и бащински дълг. Аз се гордея с моя прадядо, дядо ми и баща ми. Всички хора ги познават в моя роден град и съм длъжен да направя така да смени този вреден за Сандански феодален режим, който води града все по-усилено към упадък.
За пръв път в България политик от такъв ранг (лидер на партия и председател на парламентарна група, два пъти народен представител, председател на Комисията за борба с корупцията в 41-то НС, сега съветник на министър-председателя) се кандидатира за кмет на родния си град.


29 Юли 2015 06:04 | Тошо Гикински
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

ние сме приятели с Янчо още като студенти в Пловне ми е благодарен и до ден днешен, че съм го запознал с този велик кмет. Колко много намаза Янето покрай Тотев ако знаете.
За да запази властта чичо Дончо, викна Янето да се включив кампанията и на ужким да е контра, за пред простия сандански електорат. Целта е една - РЗС да вкара максимален брой общински съветници, които после със съветниците от тотевите листи да си направят мнозинство и да осигурят безпроблемно властване на Тотев и през четвъртия му пореден кметски мандат. Всичко е много добре замислено. На балотаж ще отидат Тотев и Котев. Яне ще призове неговите гласове да се прелеят към тотевите и така чичо Дончо пак да спечели. Кирчо Котев ще си остане депутат, а неговите ГЕРБ-ерски съветници ще са си пак в дълбока опозиция както бяха до сега.
А иначе цялата тази скъпа кампания на Янето е с парите на чичо Дончо, разбира се.
Човека за всичко се е погрижил.


29 Юли 2015 06:17 | ЯНЕ,
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

аман от твойте димки, нищо не правиш


29 Юли 2015 07:44 | до До Санданчанина
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

какъв ти е проблема


29 Юли 2015 13:02 | !
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ЯНЕ,
направи нещо за тези отровени хора от с. Кръстилци, българи, българи, българи, българи, българи - това е престъпление ...


29 Юли 2015 14:42 | До Тошко
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Много си прав. Това е схемата, но дано слепият народ да прогледне. Ако и сега Янето и Тотев ни уплетат в примката -САНДАНСКИ ЗАГИВА.


29 Юли 2015 15:19 | До кромидара
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Чакам те на летището в Дубай.


30 Юли 2015 00:39 | Do do Kromidara
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Абе ти не стига, че си селски джаз ами и компаньонка!!!
Що не каза да те взема с мене да въртиш флейти на арабите???
За Дубай можеш само да мечтаеш, на тебе от догодина ще ти трябва виза за града, пък камули за чужбина!!!
Ходи вари лютеница на село и си живей живота!!!
Взимай пример от нас гражданите!!!


30 Юли 2015 01:27 | До кромидарчето
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ей ти се върна от Дъбай демек Лиляново . И си смени цървулите след като си ходил по козите щото не е приятно да слезеш по града с браналенки по тях та разбра ли за кромидарите Дубай е Дабай.


30 Юли 2015 02:11 | До кромидарчето
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Слушай сега ас съм възрастен човек и допускам грешки в писането извинявай но не трябва да нападаш по този начин хората от село в секо стадо има и черни овци и ас съм стар гражданин но съм избягал много удавна в Америка случайно едно момче от нашия край ми показа вестник Струма и ас почнах да го чета та твоето изказване ми направи лошо впечатление попитай твойте родители или баба и дедо те ще ти кажат кой съм чичо Боре или лудото Боре а сега те оставам на мира.


30 Юли 2015 13:32 | Do до Кромидарчето
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Жив и здрав да си чичо Боре!!!
Sorry, ако съм те обидил!!!


30 Юли 2015 14:04 | Лъв
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ХА ХА ХА, ТИ ДА ВИДИШ ЛЪВОВЕ


30 Юли 2015 15:37 | Боре
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

И ти също . Не са виновни приятелю за това положение нито обикновените селяни нито граждани а кодошите . Уважавай нормалните хора за да те уважават И те . Никой приятелю неможе да избере каде да се роди важно е да е човек . Много ми беше драго че си поспорихме не си ме обидил кой знае колко за пенсионер тия работи немат големо значени да си здрав и жив.


01 Август 2015 11:53 | ПИТАНЕ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ИСКАМ ДААПИТАМ ТЕЗИ ИЗМИСЛЕНИ "ЛЪВОВЕ", ПО КАКЪВ НАЧИН РЕАГИРАХА НА РЕШЕНИЕТО НА ДОНьОВИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ОЩЕ ПЕТ ЛАФКИ НА ПЕЕВСКИ В ГРАДА? ВЪЗПРОТИВИХА ЛИ СЕ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН?
Е БРЕ ИЗМИСЛЯЦИ!


07 Август 2015 16:40 | Марина Йовева
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Сандански се нуждае от млади и амбициозни хора, които да променят града и да върнат неговата предишна слава - един от най-добрите балнеоложки центрове в България, а не градът на високите цени. През последните години г-н Тотев не направи нищо съществено за неговото развитие. Парите, които той получава, ако бяха вложени за града /както трябва да бъде/, сега градът ни щеше да бъде на друго ниво. Ако г-н Тотев остане кмет, нищо няма да се промени /ще се увеличи неговият портфейл/, а гражданите пак ще негодуват! Затова, дайте шанс на тези млади и амбициозни хора и няма да сгрешите! Успех!!!!


18 Август 2015 13:05 | не!
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Да не дава господ такива тикви и малоумници да станат съветници....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар