С полицейски кордон Ибрахим Палев се закле за кмет на Белица

04 ноември 2011 00:20   57 коментара   72303 прочита
Полицията едва удържаше протестиращите при появата на Палев
Полицията едва удържаше протестиращите при появата на Палев


Полицията едва удържаше протестиращите при появата на Палев

Местните мюсюлмани не искат да търпят повече деребействата на чичото градоначалник и племенника депутат, искат работа и хляб

Кордон от 50 полицаи от Банско и Разлог пазеше вчера входа на общината в Белица, докато новият-стар кмет, известен като местния велможа - Ибрахим Палев от ДПС, полагаше клетва да служи вярно на гражданите през следващите 4 години.

Докато течеше церемонията в залата, отвън се чуваха скандиранията на разярените стотина беличани, несъгласни с избора: “Палев, вън!”, “Долу ДПС!”, “Искаме Хасан!”. Полицаите се опитваха да успокоят хората, но по-радикално настроените искаха да атакуват общината и да се саморазправят с Палев. Основните обвинения на протестиращите са, че за 8 години като кмет на Белица и 4 години като секретар на общината не е направил нищо нито за града, нито за хората.

За да се се допуснат инциденти, три патрулки още в 12 часа на обяд се бяха наредили на разклона между селото на Палев - Краище, и града, за да го съпроводят за полагането на клетвата. Час преди началото на церемонията на площада вече “вреше”. Всички с нетърпение очакваха появата му, за да излеят гнева си върху него. Полицията обаче направи тактическа маневра и го въведе в залата на ОбС през един от страничните входове, съпровождан за кураж от селските кметове и съветниците от ДПС.

Спечелил съм законно, така че не виждам логика да се поддавам на натиск от хората отвън, мен могат да ме освободят само тези 3200 избиратели, които са ми гласували доверие, каза Ибрахим Палев пред репортер на в. “Струма”.

Подали сме жалби в Административен съд и ЦИК, каквото реши съдът, това ще приемем, ние не сме по-големи от закона, но виждате, че хората искат промяна, защото общината от осем години е в задънена улица, няма работа, няма инвестиции, контрира от разстояние 300 метра опонентът на Палев - бившият кмет на общината Хасан Илан, който преди години бе изключен от ДПС от племенника на новоизбрания градоначалник, депутата от Движението Муса Палев. По време на протеста той остана в съседно кафене, откъдето гледаше гърбовете на хората, които вече трети ден стачкуват с искане той да им е кмет, а не Палев.

Припомняме, че протестът избухна вечерта на балотажа, когато стана ясно, че Палев печели кметския мандат със 141 гласа преднина пред Илан.

В залата след полагането на клетва Х. Илан като най-възрастен от новите съветници откри първата сесия и води процедурата за избор на нов председател на ОбС. Вотът премина предизвестено и с 9 гласа “за” на съветниците от групата на ДПС бе преизбран за нови четири години досегашният председател Хасан Юрук. Съветниците от БСП и ГЕРБ гласуваха с 3 гласа “против” и 1 “въздържал се”, а коалицията на Илан демонстративно не пусна бюлетини в урната. 9-те гласа на ДПС обаче бяха достатъчни, защото ОбС в Белица е от 17 души, а изборът е легитимен, когато кандидатът е подкрепен с 50% плюс 1 от съветниците, или от 9 гласа.

Зам. областният управител на Благоевград Бисер Михайлов, който присъства на церемонията по заклеването на новите съветници, предупреди ОбС да престанат с предизборните страсти и да съставят комисии - не по партиен, а по професионален признак, за да не се налага да се връщат от областния управител дефектни решения.

По време на първото заседание на ОбС в Белица хората отвън не се разотидоха. Впечатление правеше, че голяма част от тях бяха млади хора, които нямат навършени години за гласуване, но бяха най-активните при освиркванията на Палев. Сред викащите имаше мюсюлмани, християни и впечатляващо ядро роми, което категорично характеризира протеста като икономически, а не етнически. Полицаи признаха, че от понеделник денонощно охраняват площада, макар вечер стачниците да се прибират по домовете си, за да гледат турските сериали.

Три дни след избухването на протеста беличани са категорични, че ще дочакат на площада решението на ВАС, с което се надяват изборите да бъдат касирани. Откакто страстите в западналата община избуяха, Илан и Палев не са се срещали и не са говорили. Според Илан кметът трябва да отиде при протестиращите, а според Палев е редно те да му пратят контактна група, която да каже какво всъщност искат от него. Истината обаче е, че деребейското управление на общината от група активисти на ДПС начело с депутата Муса Палев и чичо му кмет И. Палев нанесе тежък удар върху ДПС. Много от местните мюсюлмани не желаят повече да търпят само те да си гледат личните интереси под чехъла на “правата вяра”. Хората искат преди всичко работа и хляб.


Още за: кордон   И. Палев   клетва   Още от: Политика

Принтирай статия
57 коментара
04 Ноември 2011 06:43 | м=6
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

АИР ДА НЕ ВИДИТЕ СЪС ИМИТАЦИЯ СПЕчЕЛИХТЕ ВЪВ БИМБАш МАХАЛА БАЯ чЕРВЕНИ ТОРБИчКИ СТЕ РАЗДАЛИ 1000 ДЖСМА А ПАРИ ДА НЕ ГОВОРИМ НА СТАРИТЕ ЖЕНИ ОБЕщАВАХТЕ ПО 30ЛВ А СТЕ И ПЪХАЛИ ВАВ ДЖОБОВЕТЕ ПО 12 ЛВ ЦЯЛ ЖИВОТ ЕДНО ИЗМИСЛЕНО ДЕПУТАТчЕ ОТ КРАЙщЕ ОшМЕР ПАЛЕВ И ЛИСКО МИЗУРСКИ -МЕРАБАЛЕСИ- чЕ ВЕ ЛЪЖАТ А ВИЕ ХОРИЦА И ВЕРВАТЕ, АМА ТЕ СА РЕКЛИ СТАРИТЕ ХОРА НА ТАКАВА ГЛАВА ТАКОВ БР.


04 Ноември 2011 08:49 | 007
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

След опожаряване на Белица от Турците и рухване на камбанарията с часовника, частите на същия са събрани от мюсюлманин и по-късно върнати на оцелелите съграждани християни. В Белица имат нужда от "отропан"кмет с доверие в централната власт за включване в програми за РАЗВИТИЕ на промишленост, туризъм, благоустройство. Новоизбраният стар кмет е доказано некадърен и немилеещ за просперитета на бившето китно градче, буренясало и запустяло под неговото "управление "


04 Ноември 2011 09:04 | лори
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Първо да кажа, че Беличани не против партията ДПС. И второ, защо не излезнат хората на които Дудуша им е давала подкуп от по 30лв. за да гласуват за Палев. И не само Беличани са несъгласни с избора на кмет, и много хора от селата също са против него.


04 Ноември 2011 09:07 | лори
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

И защо до 6:00 часа изборите вървяха в полза на Хасан Илан, а след излизането на хората от Бимбашова махала се обърнаха. Задавате ли си въпроса Какво е станало там? Накарали са хората със сила да излезнат да гласуват.


04 Ноември 2011 09:18 | тв зрител
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Този човек олигофрен ли е? Само един олигофрен може да се хили така и да говори пълни глупости по телевизията. Общинската му служителка госпожа Беки също. Цяла България им гледа резила, а те се смеят и си ръкопляскат. Това никак не е нормално и тези хора трябва да потърсят компетентна лекарска помощ.


04 Ноември 2011 09:30 | Сава Доганов
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Стига бе беличани, стига сте пискали, имахте достатъчно време да ви светнем ние от роднинската партия ДПС-Якоруда как се правят избори! Да бяхте чели и как Бай Ганю прави избори, пардон как Бай Дестан Иванов прави избори и сега нямаше да висите премръзнали на площада! Избрахме си Уредин отново, на мен бай Дестан, стария агент, и свинското краче Мурте, пак ще има стотаци, а на тия с метлите байраци, на трудовите им редици, хора и ръченици, на баба Мърда нови цървули, на Нурадин нова гълъбица!


04 Ноември 2011 09:36 | беличанин
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

тия селяни от дпс ни съсипаха, ама и в града сме си виновни че ги търпяхме! най-лошо е прост човек да те управлява!


04 Ноември 2011 10:11 | ИЗБЯГАЛ ОТ БЕЛИЦА
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Браво на Вас най накрая се осмелихте НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ не позволявайте на едно НИЩОЖЕСТВО като Ибрахим Палев и компания да
ви смачка Вие сте по СИЛНИ от него не го забравяите НЕ ЗАБРАВЯИТЕ ТЕЗИ 8 ГОДИНИ НЕ ДАВАЙТЕ ТАЗИ ВАЛДАЛЩИНА В ТАЗИ ОБЩИНА ТЕЗИ ЖАЛКИ И СМЕШНИ ТВАРИ В ОБЩИНАТА ДА ВИ МАЧКАТ
ВИЕ СТЕ ПО СИЛНИ ПОБЕДА


04 Ноември 2011 10:20 | МДАААААААА
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

ОСИГУРЕТЕ МУ КОРДОН И ДО БОБОВДОЛСКИЯ ЗАТВОР! ТАМ МУ Е МЯСТОТО!


04 Ноември 2011 10:40 | БЕЛИЦА
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

а КВО СТАВА С ЛАЗАР БАНКОВ -ПАЛЕВ


04 Ноември 2011 10:48 | така е
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

-Спечелил съм законно, така че не виждам логика да се поддавам на натиск от хората отвън- - А аз не виждам логика да се движиш с охрана, щом си спечелил честно и законно. Не виждам и логика, да се страхуваш от народната любов на хората, които са те избрали. Няма и логика да карате и работещите беличани, да пишат обяснения в полицията, какво правят на площада...


04 Ноември 2011 12:04 | 111
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

до "така е"

Каква е тази народна любов, когато хората не те искат? Кметувай си в селото, а не в Белица. Колко ли нагъл човек трябва да бъдеш и да стоиш на място на което не си желан?


04 Ноември 2011 13:54 | бсп
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

а каде бяха лидери те на най-големите партии. на герб и на бсп. защо точно те се криха от камерите и журналистите


04 Ноември 2011 14:12 | 111
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

бсп написа:а каде бяха лидери те на най-големите партии. на герб и на бсп. защо точно те се криха от камерите и журналистите



За какво са ти лидерите, населението достатъчно показа недовоството си. А то е важно!


04 Ноември 2011 14:16 | краище
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

бщини на ДПС с най-много пари от ЕС за замеделие

Публикувана: Понеделник, 2-ри Май 2011, автор (и) : Тихомир Тончeв; прочитания: 1485; коментари: 1

Виж галерия 1
2

»
165 евромилионери има от земеделие у нас през 2010 г., показват данни на фонд "Земеделие", обявени вчера.

По-голямата част от т. нар. бенефициенти със субсидия от над 1 млн. лв. обаче са общини, а не частни лица или фирми. 3 от първите 4 общини с най-много взети пари имат кметове от ДПС. Първенец е Сатовча с 11, 134 млн. лв. Те са за проекти по програмата за развитие на селските райони - най-вече за пътища и инфраструктура.

Общината в Девин е взела 9, 6 млн. лв., а в Белица - 7, 9 млн.


04 Ноември 2011 14:24 | краище
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

всичко това е благодарение на ИНЖ. ИБРАХИМ ПАЛЕВ, а не на някакъв си неграмотник, който дори неможе да запомни името на опонента си, и се излага в ефир по националните медии, също така неможе да запомни точните имена на съветниците от собствената си листа и им измисля нови имена-"от моята листа е най-младия общински съветник-ЗЮЛФИН ШЕФКЕТ", ха-ха-ха..... най-младия съветник господинчо е ШЕФКЕТ АНЕВ, А ОПОНЕНТА ВИ БЕШЕ ИБРАХИМ ПАЛЕВ, А НЕ МУСА ПАЛЕВ -ЗАПОМНЕТЕ ГО


04 Ноември 2011 14:33 | 111
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

краище написа:бщини на ДПС с най-много пари от ЕС за замеделие

Публикувана: Понеделник, 2-ри Май 2011, автор (и) : Тихомир Тончeв; прочитания: 1485; коментари: 1

Виж галерия 1
2

»
165 евромилионери има от земеделие у нас през 2010 г., показват данни на фонд "Земеделие", обявени вчера.

По-голямата част от т. нар. бенефициенти със субсидия от над 1 млн. лв. обаче са общини, а не частни лица или фирми. 3 от първите 4 общини с най-много взети пари имат кметове от ДПС. Първенец е Сатовча с 11, 134 млн. лв. Те са за проекти по програмата за развитие на селските райони - най-вече за пътища и инфраструктура.

Общината в Девин е взела 9, 6 млн. лв., а в Белица - 7, 9 млн.


И къде са тези близо 8 млн.? Какво е направено с тези пари?


04 Ноември 2011 14:36 | До Краище
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Абе, ти доказателство за корупция ли даваш с тоя материал, не мога да разбера.
3 от първите 4 общини с най-много взети пари имат кметове от ДПС. - то че са взети парите, взети са, спор няма, ама къде са отишли- в джоба на Палеви. Все пак, благодарим за разясненията - така и тези, които се съмняват в корумпирането на "инженера", вече нямат никакво съмнение. Боже, май вашата неграмотност надхвърля всякакви граници- щом в старанието си да защитаваш, тотално се излагаш.... А признак на олигофрения и простащина е не поведението на Хасан Илан, а на ИНЖ. ПАЛЕВ и на всички профанизирани дебилни физиономии около него!


04 Ноември 2011 15:15 | лори
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Само незнам кой е неграмотника, че г-н Палев няма никакво дар слово първо на първо, и говорейки все едно, че пее като родопска песен извива.


04 Ноември 2011 16:02 | До Краище
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Не знаем кой е неграмотен, но по неграмотни от всички вас къде гласувахте за Ибраимчо Гниларов няма. Какво направи този през тези осем години? Колко работни места откри? Колко проекта спечели?
Кажете бе господа грамотни, кажете едно нещо, което да е направил този некадърник


04 Ноември 2011 16:04 | краище
Оценка:
-6
 (
10
 гласа)

парите са за изграждане на спортна зала в С. КРАИЩЕ, ПОДОБРЯВАНЕ НА ИНВРАСТРУКТОРАТА НА СЕЛАТА -ДАГОНОВО, КРАИЩЕ И ГОРНО КРАИЩЕ


04 Ноември 2011 16:06 | краище
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

ИНФРАСТРУКТОРАТА НА ПЪТЯ ДО ПРОСЛОВУТАТА ГОРДОСТ НА ХАСАНЧО- МЕЧКИТЕ, ЗА КОИТО ТОЙ И ПРЪСТА НЕ СИ Е МРЪДНАЛ- С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН ПРАВИ, ХА- ХА -ХА


04 Ноември 2011 16:07 | До Краище
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Вие господа от ДПС нямате право да говорите за купуване на гласове, че Вашата Дудуша купуваше. Може би ще откречете?


04 Ноември 2011 16:08 | краище
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

И ВНИМАВАЙТЕ ЗАЩОТО ОТ ЗЛОБА СЕ ПОГРОЗНЯВА- ХА-ХА- ХА.....


04 Ноември 2011 16:09 | лори
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

краищеОценка: 0 (0 гласа)


ИНФРАСТРУКТОРАТА НА ПЪТЯ ДО ПРОСЛОВУТАТА ГОРДОСТ НА ХАСАНЧО- МЕЧКИТЕ, ЗА КОИТО ТОЙ И ПРЪСТА НЕ СИ Е МРЪДНАЛ- С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН ПРАВИ, ХА- ХА -ХА Преди да правиш коментари добре е да се просветлиш относно ПАРКА ЗА МЕЧКИТЕ.



04 Ноември 2011 17:17 | до краище
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Изглежда, че си много вътре в нещата за разходите на Палев да не би и ти да си замазала от тези европарички с някое и друго проектче като производство на картофи например.


04 Ноември 2011 17:41 | 111
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

краище написа:парите са за изграждане на спортна зала в С. КРАИЩЕ, ПОДОБРЯВАНЕ НА ИНВРАСТРУКТОРАТА НА СЕЛАТА -ДАГОНОВО, КРАИЩЕ И ГОРНО КРАИЩЕ


Да си ходи в Краище, какво прави в Белица? Града в който кметува е лицето на всеки един кмет. А Белица от 10 години няма лице, от както такива некадърници управляват!


04 Ноември 2011 18:37 | До Краище
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

краище написа:парите са за изграждане на спортна зала в С. КРАИЩЕ, ПОДОБРЯВАНЕ НА ИНВРАСТРУКТОРАТА НА СЕЛАТА -ДАГОНОВО, КРАИЩЕ И ГОРНО КРАИЩЕ

Да ви имам инВраструктОрата! Каквато инВраструкрОрата, такива и тия дето я изграждат! Айде, крайно време е да спрете да се излагате! И селата и Белица са на едно дередже - облагодетелствани са шайка овластили се дегенерати, а народът - дупе да му е яко.


04 Ноември 2011 19:01 | 111
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

краище написа:парите са за изграждане на спортна зала в С. КРАИЩЕ, ПОДОБРЯВАНЕ НА ИНВРАСТРУКТОРАТА НА СЕЛАТА -ДАГОНОВО, КРАИЩЕ И ГОРНО КРАИЩЕ


Ужааааас..... език мой роден наш.... я се научи да пишеш първо! Такива грамотни, като теб управляват Белица!


04 Ноември 2011 20:20 | Ването
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

ПРИЗОВАВАМ БЕЛИЧАНИТЕ С РАЗУМ И ИНТЕЛЕКТ ДА ПОДКРЕПЯТ ХАСАН В БИТКАТА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕТО НИ! НЕ БИВА ДА ПОЗВОЛЯВАМЕ ГРАДА НИ ДА ФАЛИРА. На краищенските помияри не може да се разчита. Трябва да имаме активна гражданска позиция! На изборите преди 4 години не можахме да се преборим с жандармерията и Палев. Сега ни биха пак. НО НЕ БИВА ДА СЕ ПРЕДАВАМЕ! НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ ОТ БОРБАТА! НЯМАМЕ ПРАВО. ПАЛЕВ МУТАНТА И НЕГОВАТА СВИТА - вън от БЕЛИЦА.



04 Ноември 2011 20:26 | до краище
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

ИнВраструктОрата на Белица и селата си е е на ниво!! Продължавайте да се излагате!! Бива неграмотност, бива, ама вие сте уникални скъпи общинари.


04 Ноември 2011 20:29 | Спасението
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Оттук нататък има само едно спасение за Белица... Да се направи подписка за организиране на референдум и да се мине към община Разлог! Така, както направи село Елешница! Иначе ще продължават кмет да избират хората от селата, гласуващи под натиск и от страх! Хората се изнасят от Белица, населението намалява, а това по селата около града се множи или остава същото, не само в белишкия край избират кметове от селата, така е в почти цяла България!


04 Ноември 2011 20:41 | До Спасение
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Спасението написа:Оттук нататък има само едно спасение за Белица... Да се направи подписка за организиране на референдум и да се мине към община Разлог!

А не мислиш ли, че такова спасение е леко лицемерно... Макар и не така масово, както е в Белица, но от селата също има протестиращи, даже те застанаха в първите редици на протеста. И сега - какво, нужни сте ни за протеста, но спасението си е за нас... Не това е решението - не трябва да позволяваме на Палев и компания да им се размине безнаказано. Не трябва да им позволяваме да продължават политическия терор над хората.


04 Ноември 2011 20:47 | 111
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Спасението написа:Оттук нататък има само едно спасение за Белица... Да се направи подписка за организиране на референдум и да се мине към община Разлог! Така, както направи село Елешница! Иначе ще продължават кмет да избират хората от селата, гласуващи под натиск и от страх! Хората се изнасят от Белица, населението намалява, а това по селата около града се множи или остава същото, не само в белишкия край избират кметове от селата, така е в почти цяла България!


Това е спасението, няма отърване от простотията и неграмотността за съжаление. Кмета избран от селата да си кметува в селото. Белица е стигнала дъното с тяхното управление, то повече няма накъде.


04 Ноември 2011 22:22 | bacheto
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

http://www.youtube.com/watch?v=L6tqKXWfdh8


04 Ноември 2011 23:15 | избирател
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Ето... боклуци, какво да очакваш, това са тия от"митинга".. D


04 Ноември 2011 23:19 | Краище
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Палев е подкрепен и защитен от 3200 човека жалки мангалии, не намесвайте семействата!!!!!


04 Ноември 2011 23:36 | до краище
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Много точно си се изразил:))) Подкрепен и защитен от 3200 жалки мангали. Сам си го казваш... уточнявам ти, защото няма да се сетиш-една запетайка човек от бесилото сваля. Ако още не се се сетил проблема ти е сериозен:)))


05 Ноември 2011 00:06 | иво
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Този, Палев боклук е за съда бе хора. Чухте ли го какво приказва за президента на РБ, че не го иска и не е гласувал за него. И то по национална телевизия. Браво, простотията ти е велика. Пролича си, че си от Палево дере. Гордей се с твоята простотия. Цяла България те призна за най-великия простак
Абе отрепко, голямо самочувствие имаш???


05 Ноември 2011 00:29 | 111
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

иво написа:Този, Палев боклук е за съда бе хора. Чухте ли го какво приказва за президента на РБ, че не го иска и не е гласувал за него. И то по национална телевизия. Браво, простотията ти е велика. Пролича си, че си от Палево дере. Гордей се с твоята простотия. Цяла България те призна за най-великия простак
Абе отрепко, голямо самочувствие имаш???


Че за него лидер е само Ахмед Доган. И отново си показа простотията и невежеството. Как може хората гласували за него да са толкова заблудени? Не можаха ли да издигнат някой кадърен човек, който да извади цялата община от тази тиня? Хееей гласувалите за Палев слепи ли сте?


05 Ноември 2011 08:33 | за до краище
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

мангали немангали ИЗБРАХМЕ ГО И ТОЧКА!!!! крещтете и се заканвайте, само с викането, простотиите и поучаването за правопис ще си останете:)))))


05 Ноември 2011 08:50 | Внимание!!!
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

за до краище написа:ИЗБРАХМЕ ГО И ТОЧКА!!!!

Много бързо сложи точката, драги. Сляпата увереност и непукизъм, подкрепени с голяма доза умствени ограничения и примитивизъм изиграват лоша шега. Протестът е НЕ САМО на драскачите по форумите, а на ЦЯЛАТА БЕЛИЧКА ОБЩЕСТВЕНОСТ и немалка част от околните села. Сигурно не си запознат с мирния митинг, проведен в понеделник вечерта - не 200, а 2000 души бяха там. И ако наглостта и провокативното поведение на този, който "сте избрали" и на всички около него не спре - "точка" няма да има - да си сигурен/на в това! Между другото - на всички празнуващи - весели празници и да почерпите!


05 Ноември 2011 11:45 | за до краище
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Е, И??? не са били нито 200, нито 2000:) били сте 50 човека:)))) и не лицемерничи с честитенето на празника ни!!! всички знаем за вашето отношение към нас и празниците ни, вече добре ви опознахме, ВИЕ се погрижихте за това!!!!


05 Ноември 2011 12:26 | до всички
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Палев каза, че протестите ще продължат не повече от два-три дни, защото той беше сигурен в това, което последва след всъпването му в длъжност: всяване на страх, уволнение на работници, репресии срещу участниците в митингите... нищо хубаво за Белица и района, докато на неграмотни и алчни личности им се позволява да управляват общината!!!



05 Ноември 2011 14:17 | До Краище
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Ооо, явно не ти се иска да признаеш, не говори глупости, моля ти се! В понеделник вечерта имаше над 1500 души на площада и това го има документирано! Колкото и да отричаш, фактите говорят! Пред тях дори и глупостта мълчи, но това което демонстрираш, явно надхвърля рамките на обикновената човешка злоба и глупост. Изказването ти за пореден път доказва, че действате не за консолидиране на хората, а за разделение и омраза. Едно добронамерено пожелание приемаш като лицемерие - жалко за хора като теб. Но така или иначе с действията и изказванията си - преднамерени или не, постепенно разкривате истинската си същност - дребни, нещастни, самодоволни хорица, приемащи се за гласа на народа, позволяващи си да манипулират и млтретират други хора, които сляпо върват в някаква идея, останала в миналото. Това не трябва да те радва - напротив, трябва да те плаши...


05 Ноември 2011 15:18 | лори
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Скъпи Беличани, аз немисла, че трябва да се отказваме от митингите, разрешени или не ние имаме право.
ЗАКОН ЗА СЪБРАНИЯТА, МИТИНГИТЕ И МАНИФЕСТАЦИИТЕ


Отразена деноминацията от 5. 07. 1999 г.
Обн. ДВ. бр. 10 от 2 Февруари 1990г., изм. ДВ. бр. 11 от 29 Януари 1998г., изм. ДВ. бр. 24 от 26 Март 2010г.

Чл. 1. Този закон определя реда и гаранциите за организиране и провеждане на събрания, митинги и манифестации.

. Събрания, митинги и манифестации могат да се организират и провеждат от граждани, от сдружения, от политически и други обществени организации.
ТУК ДАРЖА ДА ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА Чл. 4, той е:

Чл. 4. Гражданите не могат да бъдат преследвани и наказвани за организиране и участие в събрания, митинги и манифестации и за изразените от тях мнения, възгледи и становища, освен ако това съставлява престъпление или друго правонарушение.

Чл. 9. (1) Организаторите на събранието или митинга вземат необходимите мерки за осигуряване на реда при провеждането му.



05 Ноември 2011 16:08 | краище
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

ха-ха- ха-ха....., жалки сте, друго няма какво да ви кажа


05 Ноември 2011 18:05 | Хриси
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Браво на в-к "Струма" ! Такавава е истината . Проблема наистина е социално - икономически . Ако Доган беше подкрепил друга личност за кмет от ДПС нямаше да ги има тези проблеми.


05 Ноември 2011 18:11 | белица
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

краище написа:ха-ха- ха-ха....., жалки сте, друго няма какво да ви кажа


Жалки ли???? Жалки са тези на които им се промиват умовете и нямат собствено мнение, а някой друг казва какво да правят. Това сте Вие! За вас е жалко.... и цял живот ще сте така. Белица се събуди и ще продължи. Белица се отърси от мисленето и командването на ДПС. Стига!!! Трябват умни и кадърни хора на Белица.


05 Ноември 2011 18:31 | за до краище
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

хаха, аз говоря глупости??? нали сте били 2000?? сега отведнъж се оказахте 1500... такаа, такаааа... давай надолу, може и да достигнеш истинската цифра:))) а как го документирахе?? пуснахте списък с трите имена и ЕГН да се подпишат, че са присъствали ли?? а носихте ли го да ви се подпишат и тия дето в одеяла ги носихте да гласуват до секциите???

И не ние демонстрираме омраза и разделение, не ние викаме на нашите събирания"ПОМАЦИ", "БАБЕЧЕНЕТО ОТТАМ РЕКАТА"!!!!! не приемаме благопожеланията ви, вие ни показахте къде според ВАС е НАШЕТО място, И НЯМА ДА ГО ЗАБРАВИМ!!! за пореден път доказахте, че ние трябва да се приемаме като"ВТОРО КАЧЕСТВО", е даа, ама НЕ!!! оставяме ви да доказвате колко ВЕЛИКИ ПИСАТЕЛИ сте в тоя форум, а на всички мюсюлмани четящти тук пожелавам приятно изкарване на ПРАЗНИКА НИ!! :))


05 Ноември 2011 19:17 | Да Краище
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Уважаеми, успокойте се! Боже, какво огорчение, каква горест лъха от писанията ти! Комплекси ли долавям тукааа, мдааа, така е. Яростните те викове и развинтеното ти въображение може да действат "оттам реката" (това са твои думи, да знаеш), но, скъпа, тези избори доказаха едно - колкото и да не ти се иска да е така- ХОРАТА И ОТТАМ И ОТТУК РЕКАТА СЕ ПРОБУДИХА. Прозряха евтините шантажи и шмекерлъците на такива като тебе, и като си от Краище, не смей да се наричаш "бабеченка /бабеченин", защото хората от Бабяк са бабечене и за разлика от тебе, са много по-цивилизовани и културни. Никъде досега не бях чула етикета "второ качество" - честно! Ти го лепна! И ако не е провокация, то то е висша степен на комплексираност и неудовлетвореност. Трудни ли ти се виждат думичките ми? Така е, но давай, дерзай, чети, може да научиш някоя и друга "културна" и "интелигентна" дума. Може дълбоко в себе си да се надяваш на някоя службица с мизерна заплатица из общината.


05 Ноември 2011 19:34 | Да Краище
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

P. S. ( това означава послеслов, да не се чудиш, сиреч, пожелавам ти лека нощ)
Колко добри писатели сме, ние вече сме доказали и не пред теб, недей да галиш самолюбието си, мислейки, че някой ще доказва нещо пред тебе. Но не си мисли и че ще останем във форума- no pasaran! (в Гугъл, превод от испански и ще разбереш какво значи). В крайна сметка, който се смее последен.... знаеш си! И друго да знаеш - интелигентността и добронамереността винаги надделяват над простотията и злобата, ВИНАГИ!


05 Ноември 2011 19:42 | Бабеченин
Оценка:
-6
 (
16
 гласа)

Какъв вой надигате какво чудо спорите кой е по по най е сега ще ви кажа ...``Няма какво да говорим ние сме №1 хайде да не спорим пак ДПС е №1 имаме си депутат и най-красив и млад без конкуренция``...


05 Ноември 2011 20:29 | за до краище
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

хахахаха, хохохох:))) като те гледам какъвто си писател, такъв и психолог--НЕРЕАЛИЗИРАН:))) ами виж над моя пост-човека ти е казал.... :)) няма какво да говорим:))))


05 Ноември 2011 20:47 | белица
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Бабеченин написа:Какъв вой надигате какво чудо спорите кой е по по най е сега ще ви кажа ...``Няма какво да говорим ние сме №1 хайде да не спорим пак ДПС е №1 имаме си депутат и най-красив и млад без конкуренция``...


Не мога да разбера само как може да се радвате на посредствени хора? До кога господа ще бъдете толкова заблудени? Колко още ще се оставяте да ви мачкат хора от ДПС и да промиват мозъците ви? Ощината ще продължава към дъното, докато такива, като тези хора, които прославяш я ръководят!
Хайде и аз да ви поздравя с празника, бъдете живи, здрави и здравомислещи!


06 Ноември 2011 00:06 | 123
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Купуването и продаването на овце не е престъпление, така че едва ли ще има касиране.. за съжаление


06 Ноември 2011 14:58 | бабеченин
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

ае престанете човека си спечели няма какво да се направи а Белица ако иска да да се отцепи към Разлог




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар