С един месец отлагат отчетно–изборната конференция за свалянето на лидера на петричките социалисти Д. Капитанов

29 юни 2015 14:10   3 коментара   9818 прочита


Конференцията на петричките социалисти се отлага за неопределено време, това стана ясно днес, в телефонен разговор с лидера на БСП – Петрич Димитър Капитанов. Именно той поясни преди време, че тя ще бъде насрочена за края на месец юни или в началото на месец юли. На нея трябва да се представи и кандидатът на левицата от Петрич за кмет на предстоящите местни избори през есента.

”Нямам никаква представа кога ще бъде насрочена конференцията!”, каза лидерът на петричките социалисти Д. Капитанов. По всяка вероятност това ще стане в края на месец юли. ”Не, не съм напълно сигурен!”, застрахова се още социалист №1. Неговите противници протриват още от сега ръце, предричайки горещата конференция, на която ще му бъде поискана официално оставката. ”Не може, така!

Всички политически партии да излъчват кандидатури за кметове, а само ние от БСП, да нямаме никаква яснота по проблема.”, обясни в аванс, един от членовете на столетницата, днес. Той поясни, че намерението на повечето членове е да сменят лидера Димитър Капитанов.”. Офицер от армията заяви и съпартиец на Капитанов, заяви, че той е толкова разочарован от водената в момента политика на Капитанов, че е решил да излезе пред делегатите на конференцията с името си и да направи унищожителна критика на поведението му. Очаква се напрегната конференция на петричките социалисти.

Венци Методиев

3 коментара
29 Юни 2015 14:28 | 1
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

а кога е погребението на БСП за да присъствам


05 Юли 2015 22:41 | Щирлиц
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Абе тоя, като не става за нищо какви са тез дет са го избрали, та този само от ВИК знае да биза, затова БСП е на тоя хал.


08 Юли 2015 01:49 | Щирлиц
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Абе тоя, като не става за нищо какви са тез дет са го избрали, та този само от ВИК знае да биза, затова БСП е на тоя хал.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар