РЗС: Тотев направи коалицията на Котев!

04 октомври 2015 19:46   46 коментара   13794 прочита
Над 100 незаконни сметища на територията на община Сандански са символ на управлението на Тотев.
Над 100 незаконни сметища на територията на община Сандански са символ на управлението на Тотев.


Над 100 незаконни сметища на територията на община Сандански са символ на управлението на Тотев.

За пореден път група лица, узурпирали общинското управление, чрез измами и политически метаморфози, отново се опитват да заблудят обществото, че са алтернатива на досегашното управление.

Чрез предварително договорени коалиции, гарантиращи запазването на феодалния корупционен модел, довчерашните партньори на Тотев, се опитват да излъжат обществеността, представяйки се за негова опозиция и алтернатива.

Ако смятат, обаче, че паметта на нашите съграждани е толкова къса, жестоко грешат. Хората от Сандански знаят, че:

- Д-р Димитър Станоев е бил председател на инициативния комитет на Андон Тотев и години наред го е подкрепял безусловно, за да има влияние върху финансовите схеми в МБАЛ „Св. Врач”.

- Д-р Димитър Станоев е в една листа заедно с Тони Цанев и Костадин Стоянов, които и в общинския съвет и сега безусловно подкрепят Тотев.

- Никола Малчев и Тодор Гикенски временно са дадени на концесия от Тотев на Котев. Дългогодишният председател на общинския съвет Атанас Стоянов, който беше третият син на Тотев, днес също е изпратен да подкрепя Котев.

Нима хората на Сандански могат да забравят как Атанас Стоянов (като председател на общинския съвет) и Кирил Котев (като председател на комисията по контрол на изпълнение решенията на общинския съвет) подкрепяха Тотев и разпределяха тъмните сделки с имоти заедно с бащата на Котев (тогава оглавяващ службата по земеделие в Сандански)?

Защо коалицията, чийто баща е Андон Тотев, не отговори поне на най-елементарните въпроси, като:

1. Ако зависи от тях биха ли сменили шефа на УВЕКС Тодор Гикенски и биха ли му потърсили съдебна отговорност за незаконния и канцерогенен водопровод на с. Кръстилци, за далаверата с УВЕКС–Мело-2005 и за редица други безобразия при управлението на санданското ВиК?

2. Биха ли сменили скандалния вуйчо на Кирил Котев – Илиян Фикинчев от шефското място на общински пазари, който е презиран от всички търговци?

3. Какво им е мнението за дейността на отдел УТИП в общината и докога главния архитект Васка Терзиева ще продължава да работи без да е спечелила конкурс?

4. Колко струва рентгеновия кабинет и скенера в МБАЛ „Св. Врач” – Сандански, изграден ли е според стандартите и изискванията и има ли облъчвания на детското и неврологичното отделение, които са над него и в кабинета по физиотерапия под него?

5. Колко декара общински имоти са били продадени по предложение на Тотев с гласовете на Котев и Атанас Стоянов и колко дела има заведени срещу общината от ощетени наследници?

6. Защо няма приют за изоставени кучета и котки и кой плаща да бъдат тровени умишлено?

7. Защо управител на УВЕКС-Мело-2005 ООД продължава да бъде осъдения за купуване на гласове Никола Малчев?

8. Вярно ли е, че откакто е кмет, Тотев е получил над 1 млн. лв. за представителни, командировъчни, заплата и пенсия и декларирал ли ги е пред Сметната палата?

9. На каква база се раздават общинските субсидии за спортните клубове, защо на практика ликвидираха славния ни отбор „Вихрен” и кой прибира парите от стадиона?

10. Защо няма отпуснати средства за закупуване на дори една книга за библиотеката в Сандански и защо масово биват гонени от общината, желаещите да организират фестивали и културни мероприятия в града ?

11. Как така не се намериха пари за ремонт на Дома на културата или Летния театър, а се намериха над 2 млн. лв. за първа копка на т.нар. северна дъга на града?

12. Защо 12 години не се намери начин да се подобри чистотата в града и селата? В селата масово се оплакват, че дори няма кофи за смет, а на територията общината има над 100 незаконни сметища?

Това са само част от въпросите, на които досегашните съучастници и поддръжници на Тотев, трябва да отговорят, ако искат да защитят претенцията си, че наистина са негови политически опоненти. Тези евентуални отговори биха били първият им истински опит да разсеят основателното подозрение на хората от община Сандански, че горепосочените, всъщност, са резервният вариант на продължаващият вече 12 години корупционен модел на управление, и надявайки се да откраднат част от гласовете на недоволните от досегашното управление, да гарантират с тях запазването му. Като по този начин запазят статуквото, толкова удобно на едни и същи хора и фирми, на хранилка към общинския бюджет.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още за: РЗС   села   Я. Янев   Още от: Политика

Принтирай статия
46 коментара
04 Октомври 2015 19:57 | Наблюдател
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

Посредственото мислене на Яне не можа да произведе вече 15 години нищо смислено за Сандански. Само едно и също 15 години- ДИМКИ, ГНУСОТИИ, КОМПРОМАТИ. Досега нито един сигнал в прокуратурата или по националните медии от Яне против Тотев. И лапкане по милионче от субсидии от пасищата дадени от Тотев.....


04 Октомври 2015 20:24 | за г - н ЯНЕВ !
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Кандидатите за съветници или кмет, които заемат държавна или общинска служба с ръководни функции или са пряко служебно ангажирани в произвеждането на изборите, прекъсват изпълнението и след регистрирането им и излизат в платен служебен отпуск.
Котев, тия активиските на ГЕРБ що ги турихте в службата по земеделие - гр. Сандански без нужното образование и са у листите на ГЕРБ за общински съветници .....що не са отпуска !
Почвате с нарушение на закона за местните избори !! преди да сте станали Кмет ...егати гербаджийските изцепки ..
ЗАЩО общинската избирателна комисия не се самосезира .....
г-н Райков, сезирай централната избирателна комисия, тук няма нищо да стане .....всичко е гипсирано от страх .....това е положението, властта е у ГЕРБ ..е те си правят що си знаят ....това нарушение на избирателния закон, грубо нарушение ...


04 Октомври 2015 20:26 | !
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Гласувай те ! с Преференции за Крум Тренков !!!!човека бит, бит, бит, а има една
поговорка за един бит двама небити дават ...


04 Октомври 2015 20:28 | за Наблюдател
Оценка:
-3
 (
21
 гласа)

kотев, като кмет единствено може да прикрие кражбите на земеделски земи !!! и да продължи .....кражбите на земеделски земи !! крушата не пада по далеко от корена



04 Октомври 2015 20:28 | Сандански каза:
Оценка:
-10
 (
20
 гласа)

Тотев и Котев са двете лица на една и съща монета.


04 Октомври 2015 20:29 | мълчание !!!!пълно
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

0бщина САНДАНСКИ има право да се разпорежда със земеделските земи останали след реституцията на земеделската земя, но законодателят е направил ограничения описани в пар. 27 от ПЗР на ЗСПЗЗ.
Едно от тези ограничения е да е налице !!!!! - обезщетяване на собствениците, чиято собственост не може да бъде възстановена, т. е производствата по обезщетяване по чл. 10б и 10в да са приключили..... РЕЗУЛТАТА Е ЯСЕН -
за незаконните решения за продажбата на земеделски земи ! решенията на общинския съвет САНДАНСКИ подлежат на контрол от областния управител !! в случая г-н МИХАЙЛОВ !!! но той нищо не прави, което е подсъдно.....


04 Октомври 2015 20:30 | за Крум ТРЕНКОВ !!
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Република България
Министерство на земеделието и храните
Областна Дирекция *земеделие * Благоеврад
Общинска служба Земеделие Сандански
Удостоверение
Общинска служба Земеделие, гр. Сандански издава настоящето удостоверение в уверение на това, че
За имот № 043001 с площ 2. 500 декара в местността Миндело в землището на с. Дебрене с ЕКАТЕ 20345, собственост на община Сандански, към днешна дата .
няма влезли в сила решения за възстановяване на правото на собственост по реда Закона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции.
няма образувани и приключили производства за обезщетяване и възстановянане по чл. 10 от ЗСПЗЗ както и данни за образувани производства за възстановяване на собственост по чл. ж от ППЗСПЗЗ във връзка с пар. 27, ал. 2 от ПЗР на ЗИДЗСПЗЗ .
АНДОН КОТЕВ
началник на Общинска служба Земеделие
гр. Сандански


04 Октомври 2015 20:31 | Санданска трибуна
Оценка:
-12
 (
20
 гласа)

Само Янев се бори срещу феодала Тотев, всички други са му мекерета за отклоняване на гласове !!!!


04 Октомври 2015 20:32 | мълчание
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Трябва да се направи проверка на една група чиновници който близко стоят до Кмета Тотев - някак си доста бързо забогатяха с подписването на документи които и те знаят че се краде нагло общинска и държавна собственост и завишени сметки по обектите които строи общината !! голяма част работят за частни фирми в ущърб на интересите на общината!! с едната ръка се подписват като общ. служители с другата като представители на частни фирми
С заплати от по 400-600 лв. как се купуват такива имоти ..
Учередителен договор
Днес 26. 04. 2002 год. -между - 1. Кирил Блажоев Данаилов Адрес София, кв. Бръбница-1, бл. 550, етаж 4, ап. 79
2. Таня Иванова Илиева - София, ЖК "Люлин", бл. 513, вх. В, етаж 9, ап. 35.
3. Павел Кръстев Стойков - Сандански, ул. ""Илинден" 18 се сключи настоящия договор за учередяване на дружество с ограничена отговорност.
Наименованието на учереденото по силата на тозиэ договор дружество е "ТОП ГЕО% с ограничена отговорност или съкратено "ООД"


04 Октомври 2015 20:35 | еййййййй
Оценка:
-9
 (
19
 гласа)

Гласувайте с главата си не с краката си . 12 12 12 12 е правилният избор за едно по-добро бъдеще за Сандански.


04 Октомври 2015 20:35 | .......
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

стига с тоя крум тренков, бе !


04 Октомври 2015 20:35 | Баба Цана
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

От Яне само димки сме добиле досега, и само димки чекаме. Един храст да имаше некъде засадено, ама немаме, само димки, флашки, кьорфишеци....


04 Октомври 2015 20:37 | Санданска трибуна
Оценка:
-15
 (
21
 гласа)

Яне Янев кмет !!


04 Октомври 2015 20:45 | ДО кмета ТОТЕВ
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Вие г-н Тотев не разбрахте ли вече, че не ставате за нищоо..... навсякъде цари хаулс мръсотия и прочиеее ... че то и животът ви е такъв ... ИСКАМ МОЯТ ГРАД ДА Е ЕДИН ОТ НАЙ-ПОСЕЩАВАНИТЕ ГРАДОВЕ ДА Е НАЙ-КРАСИВИЯТ НА ХОРАТА ЗАПЛАТИТЕ ДА АСА ВИСОКИ, И ВСИЧКО ДА СИ Е В ГРАНИЦИТЕ НА НОРМАЛНОТО .... ПРЕСТАНЕТЕ ДА КРАДЕТЕ ПРЕСТАНЕТЕЕЕ СРАМ НЯМАТЕ ЛИ Г-Н КМЕТЕЕЕ КАЖЕТЕЕЕЕ НЯМАТЕ ЛИ ТАКА КАТО ВИ ГЛЕДАМ ЯВНО НЕ.....


04 Октомври 2015 20:49 | КИРЕ ДЕКА СИ !!!
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Кмете,
голяма част от Вашите служители работят за частни фирми в ущърб на интересите на община !!то това явно се толерира от г-н Тотев на него му трябват зависими хора/включително пиандета/и той е по принцип е широко скроен човек краде но и но хората около него дава възможност да правят което и той прави !! всичко което не действа по тоз модел бива смачкано !! отстранено !!! висок управленчески морал - нема що !! но и тоз смачкан народ търпи, търпи..... но ще дойде време когато това търпение ще свърши и чашата на търпението прелее ...и тогава ще стане страшно.... дано съм лош порок!!


04 Октомври 2015 20:53 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

този Тотев юнак Павел Стойков е част от имотната мафия, затова Тотев го пази -много знае и много мърсотии с общинските и орските имоти е вършил, но Тотев оде ли си и он е изгорял.... яко ..и у града место няма да се намери..... що пари е взел от хората, сега ще трябва да ги връща ...и в затвора може да иде ...вечно няма Тотев да го пази .....
Всеки който е дал пари на това Тотево мекере да знае, че е излъган ! това което прави е незаконно ! обърнете се към прокуратурата ! защитете интересите си .....
и оная госпожа началничка на кадастъра у Благоевград да не се прави на утепана и она требва също да го отнесе !! след като знае, че този човек работи и е назначен у община Сандански - защо и пуска негови работи ! това е конфликт на интереси ! госпожо Бачева - същия на втора инстанция има и присъда за конфликт на интереси това що правите е престъпление ! Ваше задължение е да сезирате прокуратурата госпожо Бачева....


04 Октомври 2015 21:59 | Ян Бибиян
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Три дни плаках пред кабинета на Бойко да ме приеме, молих го със сълзи да ме подкрепи за кмет, а той ми каза да затворя вратата от външната страна: ( Трябваше да го уволня


04 Октомври 2015 22:04 | 0007
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Всички стари муцуни вън! КРАДЦИ ДОЛНИ! НАЧЕЛО С ГРОЗНИКА ПУХИ НОСА!


04 Октомври 2015 22:45 | Санде
Оценка:
17
 (
17
 гласа)

Тоя си мисли, че за трети път може да ни излезе с номера, че е опозиция на Тоти, да го подкрепи на втори тур, и после за милион субсидия да го крепи в съвета цял мандат. Ако мислиш, че нормален човек може да ти се върже за трети път, ти наистина ни мислиш за много тъпи, Яне.


05 Октомври 2015 05:12 | за Санданчани !!
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

КМЕТЕ ДОКОГА ЩЕ СЕ ПРАВИШ НА РАЗСЕЯН !!
О П Р Е Д Е Л И :
ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО
ДОКЛАД НА СЪДА:
На 04. 03. 2014 г. в регистратурата на Административен съд - Б. е постъпило
писмо, подписано от Кмета на Община Сандански с което заявява, че подписалият акт за
непълноти и грешки Павел Стойков не е бил упълномощен да представлява Кмет на Община Сандански
в правомощията му по ЗКИР.
АДВ. Ф: Запознах се с представеното писмо. Да се приеме същото. Считам,
че в тази Община се въртят някакви игри между този служител, гражданите и Кмета . При направена справка в Търговския регистър се оказа, че Павел Стойков е
едновременно съдружник на 1/3 от капитала на търговско дружество „Топ ГЕО " ООД
и управител. Същият, като държавен служител, как работи и в общината, не ми е
ясно. Най-вероятно същият злоупотребява със служебното си положение, за да
мотае гражданите, извършва някакви преписки, подписва ги от името на Кмета ТОТЕВ


05 Октомври 2015 05:15 | !!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

с. Кръстилци - срам !!
Това е една огромна далавера свързана с крадене на едни пари и всичко за сметка за здравето на хората - тава е едно чудовищно престъпление, което се прикрива от държавните институции .Къде е прокуратурата !!!!??!?!? съд за тези хора - това са престъпници !отровиха хората ..


05 Октомври 2015 05:18 | !
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

От ДНСК - София, е установено безапелационно, че строежът на водопровода и извършен без изискващите се строителни книжа и наличие на одобрен ПУП, в нарушение на разпоредби на Закон за устройство на територията.
По официални документи, които са налични, "упражнението" с "инвестицията" в Кръстилци, струва около 100 000 лева - 24 000, с които ОбА е купила тръби, а останалите - "самоинвестирани" от УВЕКС ЕООД. Б. Кой - заради действия или бездействия - ще носи отговорност за прахосването на тези пари? Ще има ли "организационни изводи" за УВЕКС ЕООД, чийто приципал е Общински съвет сандански



05 Октомври 2015 05:57 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

.. Кирчо, трябва да излезе пред избирателите и да говори .....и отговори, много въпроси се събраха .....що се крие, що мълчи ...
що мълчиш КИРЕ?? защо ???.....защо КИРЕ ?!?! тези продажби на земеделските земи са незаконни и въпреки това търговете продължават, защо мълчиш ! г-н КОТЕВ, кой .....кой, кой, кой, кай, -----прикриваш


05 Октомври 2015 06:03 | избирател !!
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

тия хора са зависими от Кмета Тотев - затова гласуват тия простотии .
ние трябва да ги освободим от тази зависимост - да почнем по азбучен ред !! Антон Цанев - председател на СДС- най- десната и автентична партия - хората гласува ли за СДС да не се свиват и превиват а да му поискат оставката - Тотев го държи с това клубче на СДС зад старото кметство - мижавия наем се плаща от СДС - а Тони незаконно там развива търговска дейност - а гъкна а Тотев му е пратил неговите кърагалари да го съсипат - но къде е областния управител да прати държавните органи - НАП..... ХЕЙ.... комисия за храните, комисия за хазарта !! да го освободим от тази зависимост като го изгоним от клубчето ! тези помещения са за партийна дейност а не за търговска - и Кмета е длъжен да изпълни закана и изгони от клуба Тони - да го отдаде на друга партия или на търг за търговски дейности ! но няма да го направи щото Тони гласува за неговите идиотски изпълнени - клубчето -незаконната дейност - там е зарито кучето ...


05 Октомври 2015 06:32 | гражданин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

сделките с земеделски земи не са нито тъмни, нито светли, просто са незаконни и прокуратурата трябва да се самосезира или някой трябва да я сезира !! В случая става въпрос за организирана престъпна група .....като се почне от удостоверенията !!! че,
няма влезли в сила решения за възстановяване на правото на собственост по реда Закона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции.
няма образувани и приключили производства за обезщетяване и възстановянане по чл. 10 от ЗСПЗЗ както и данни за образувани производства за възстановяване на собственост по чл. ж от ППЗСПЗЗ във връзка с пар. 27, ал. 2 от ПЗР на ЗИДЗСПЗЗ .
Оценките -силно занижени, приемани от комисия от общински съветници, нагласените търгове .....пълен комплект измами !!
и резултата лишени от правото на собственост хиляди наследници на земеделски земи, чакащи обезщетение ....на куково лято ..


05 Октомври 2015 06:58 | .
Оценка:
-10
 (
16
 гласа)

Санданчанин
г-н Андон Ризов е принципен и честен човек и това той ще докаже при едно бъдещо управление на общината


05 Октомври 2015 07:01 | за Яне ЯНЕВ !
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Още веднъж да ти кажа - г-н ЯНЕ ти като управленец, като гражданин, требва да дойдеш в с. Кръстилци


05 Октомври 2015 12:19 | Гергана
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Мисля, че повечето хора в Сандански са изпадали, като мен в ситуацията, когото говорят с хора от страната, да берат срама, когато ги питат как може в града ни да има хора като Яне Янев. За мен е резил N 1 за града ни


05 Октомври 2015 13:20 | балката
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

тоя крумтренков го пишете под път и над път. сигурно като са го били дали не са го и е.. ли та все пишете колко е бит и колко еб..... смотаняци


05 Октомври 2015 13:26 | ............
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

кой и защо ?????


05 Октомври 2015 15:32 | .
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Янето постоянно говори, че има документи уличаващи Тотев и компания в престъпления ! како има що не сезира прокуратурата ! защо ги държи - за изнудване ли ??? та това е престъпление от Янева страна ! за мен янето е въздух под налягане и някой трябва да му поиска сметка за оклеветяване !


05 Октомври 2015 15:54 | Георги Василев
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Абе Тренков е шемет, ама май е единствения мъж в листата на рзс.


05 Октомври 2015 16:04 | .
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

не одиш КМЕТЕ ??? ЩО НЕ ОДИ БЕ ПЪН ТАКОВ !?!
за Санданчани
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 04. 11. 2013 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя Кмета на Общ. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 25. 11. 2013 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя Кмета на О. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 16. 12. 2013 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя К. на О. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 27. 01. 2014 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя Кмета на Общ. Сандански., редовно призован, не се явява представител. Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 10. 03. 2014 г.
Съдия: Илонка Рашков
За жалбоподателя Кмета на Общ. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
защо ??? бе джанам Кмете


05 Октомври 2015 16:50 | Досиетата Х
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Мнозина са забелязали честата промяна в поведението на Яне Янев. Досегашните обянения не бяха достатъчно обосновани, което предизвика необходимоста от ново разбиране на феномена . Поставя се въпроса, дали нашумелия сандански политик не ползва дубльори - двойници. Само това обяснява досега провежданите три кампании против Тотев на първи тур от първия Яне, които втория Яне умело трансформира в подкрепа за Тотев на втори тур и дори договаря пасища за хиляди декари срещу тази подкрепа. Този нов поглед на парадокса Яне, обяснява и странното на пръв поглед желание за уволнение на Бойко Борисов от първия Яне, трансформирано в клечане пред кабинета на Бойко с дни, седмици и месеци от втория му дубликат . Истината е някъде там....


05 Октомври 2015 16:56 | за Крум ТРЕНКОВ !!
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Кмете,
голяма част от Вашите служители работят за частни фирми в ущърб на интересите на община !!то това явно се толерира от г-н Тотев на него му трябват зависими хора/включително пиандета/и той е по принцип е широко скроен човек краде но и но хората около него дава възможност да правят което и той прави !! всичко което не действа по тоз модел бива смачкано !! отстранено !!! висок управленчески морал - нема що !! но и тоз смачкан народ търпи, търпи..... но ще дойде време когато това търпение ще свърши и чашата на търпението прелее ...и тогава ще стане страшно.... дано съм лош порок!!
за Крум ТРЕНКОВ !! сезирай прокуратурата Круме у теб ни е надедата, а ние с бюлетина 12 и преференция за № 8 .



05 Октомври 2015 17:26 | за Крум ТРЕНКОВ !!
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Кандидатите за съветници или кмет, които заемат държавна или общинска служба с ръководни функции или са пряко служебно ангажирани в произвеждането на изборите, прекъсват изпълнението и след регистрирането им и излизат в платен служебен отпуск.
Котев, тия активиските на ГЕРБ що ги турихте в службата по земеделие - гр. Сандански без нужното образование и са у листите на ГЕРБ за общински съветници .....що не са отпуска !
Почвате с нарушение на закона за местните избори !! преди да сте станали Кмет ...егати гербаджийските изцепки ..
ЗАЩО общинската избирателна комисия не се самосезира .....
г-н Райков, сезирай централната избирателна комисия, тук няма нищо да стане .....всичко е гипсирано от страх .....това е положението, властта е у ГЕРБ ..е те си правят що си знаят ....това нарушение на избирателния закон, грубо нарушение ...

за Крум ТРЕНКОВ !! сезирай прокуратурата Круме у теб ни е надедата, а ние с бюлетина 12 и преференция за № 8 .


05 Октомври 2015 17:37 | за Крум ТРЕНКОВ !!
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

за Областния управител !!
Разпореди проверка г- н Михайлов, това дето става в Санданска община минава сякакви морални и законови граници !!
В отговор е постъпило писмо с вх. No С - 266#2/22. 10. 2013 г . / л. 17-19 от делото/, в което се сочи следното – Павел К. Стойков. на длъжност„главен експерт“ УТ дирекция „УТИП“, община Сандански, в качеството си на член на Общински експертен съвет, възползвайки се от служебното си положение и близостта с главния архитект, внася за одобряване и гласува инвестиционни проекти, изготвени от фирма, в което дружество е съдружник и управител.

за Крум ТРЕНКОВ !! сезирай прокуратурата Круме у теб ни е надеждата, а ние с бюлетина 12 и преференция за № 8 .




05 Октомври 2015 17:51 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Това е рекет над гражданите !! какво правиш !! това е рекет
Защо НАП не провери дейността на главния архитект на Община Сандански и свързаните с нея фирми. Да се проверат какви проекти минават през общината, кои фирми са ги изготвили - тези фирми какви данъци са платили .Публична тайна, че на ІV етаж кипи трескава неправомерна проектанска дейност под ръководството на гл. архитект-тия хора просто не си гледат служебните задължения. Неправомерно се използват чужди печати !!!От там идва и това кьораво подписване на явно завишени сметки. Янво тия хора се използват само за подписване и от там при евентуален пробив в системата за грабеж и разпределяне на откраднатото-тия хора да отидат пръво в следствието, после в прокуратурата, а от там в съда и може и в затвора, а кукловодите ще се отидат да си управляват заграбеното и да раздават акъли!!! Докога община Сандански ще е зона свободна за прилагането на всякакви корупционни практики !
за г-н КИРИЛ КОТЕВ що мълчиш, що мълчиш ...


05 Октомври 2015 17:55 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

95 % от проектите минават през фирмата на архитект Биляна Тумбева което е де факто на гл. архитект Васка Терзиева. Това което става в общината на нищо не прилича.
Ако искаш да ти мине проекта трябва да е правен от служител от техническа служба .Такава страшна видима корупция никога не е имала и такова страшно бездействие на ПРокуратура – в всичките и разновидности районна, окръжна, главна не сме вижда ли? докога гражданите на гр. Сандански ще са подложени на такъв корупционен натиск. Кмета си играе едни големи игри, под него тия не се спират ….
Учередителен договор
Днес 26. 04. 2002 год. -между - 1. Кирил Блажоев Данаилов Адрес София, кв. Бръбница-1, бл. 550, етаж 4, ап. 79
2. Таня Иванова Илиева - София, ЖК "Люлин", бл. 513, вх. В, етаж 9, ап. 35.
3. Павел Кръстев Стойков - Сандански, ул. ""Илинден" 18 се сключи настоящия договор за учередяване на дружество с ограничена отговорност.


05 Октомври 2015 19:30 | Санданчанин !!
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

НЕ ИЗПЪЛНЕНО РЕШЕНИЕ НА ОБЩИНА САНДАНСКИ
Решение №108/30. 06. 2003 год.
Относно:Взимане на решение за опазване на общшнски имоти
На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от ЗМСМА, Общинския съвет
Реши:
1. Задължава Кмета на Общината да предприеме съответните действия за запазване /възстановяване/ на следните имоти :
- Сградата в която до 30. 04. 2003 год. Беше настанена Общинската администрация
-Свободната площ зад упоменатата сграда плюс постройката /старата кметство/ представяваща общо 4 305 кв. м
-Паркинга /около 1 000 кв. м/ находящ се под ГУМ
2. В срок до 30. 07. 2003 год. Кмета на общината да уведоми ОбСъвет-Сандански за стореното, като приложи съответните искове и други документи, удостоверяващи действия от страна на Общинска администрация, в противен случай да му бъде потърсена отговорност.



06 Октомври 2015 06:11 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

До РЗС: Много ниско ниво на противопоставяне. Болницата и УВЕКС са две много различни неща. Ако едните могат да си позволят да подават питейна вода от уранова мина, как си го представяте другите ежедневно да облъчват персонал и болни .Все още в България има граници в които непрофесионалното може да шава. Пак се уляхте. Сигурно имате стотици примери за нечистоплътни решения на Тотев, но дали сте ги виждали през годините ...и систематизирали. Организирана опозиционност не се създава за два месеца .Поне избягвайте фалове, които още повече утежняват обстановката. Много му се събра на този прекрасен град. Модела Тотев, модела Цветанов и радиоактивна... параноя. Димки?!


06 Октомври 2015 06:24 | за староражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

това с радиоактивността не е параноя, има достатъчно документи за водата в с. Кръстилци !! провежда се кампания този факт да се замаже ....


06 Октомври 2015 06:31 | за старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Заповедта на ДНСКА София ЗА ПРЕМАХВАНЕ на радиоактивния водопровод в с. КРЪСТИЛЦИ е влязла в сила !защо не се премахва !!! за циганите у с. Гръмен може за радиоактивния водопровод не може, докога мафията у Сандански ще по силна от държавата ! къде е областния управител ! къде е, защо още тоя човек стои в областта .
ЗА ЦИГАНИТЕ от с. Гърмен закона може да се изпълнява за Тотев и Гикенски не може !
Заповедта на ДНСКА ЗА ПРЕМАХВАНЕ на радиоактивния водопровод в с. КРЪСТИЛЦИ е влязла в сила !защо не се премахва !
ГЕРБ - Сандански мълчи, мълчи, Котев нищо не казва..... мълчи ...това е ...мълчи, мълчи .....страшно мълчи..... глухо мълчи ...


06 Октомври 2015 07:54 | .
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

за староражданин
това с радиоактивността не е параноя, има достатъчно документи за водата в с. Кръстилци !! провежда се кампания този факт да се замаже ....
ВИЕ ЯВНО СТЕ ЧАСТ ОТ ТАЗИ КАМПАНИЯ..... ЖАЛКО !! много жалко !!


06 Октомври 2015 08:14 | старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Не оспорвам фактите около Кръстилци. Но не ги и представям избирателно. Не мога да приема, че докторите на Сандански са на нивото на Тотев и Гикенски. Всеки, който си въобразява, че може да трупа политически ефект по този начин, унищожава идеята за алтернатива.


06 Октомври 2015 12:45 | .
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

за староражданин- - какви доктори ? всичко е покварено .....каква алтернатива - става въпрос за отровени хора и голямо мълчание на ГЕРБ и в частност от КОТЕВ




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар