Развод под шапката на ОБС - Благоевград утре: Изгонените от "ЕКИП" Р. Динков, Р. Калайджиев и А. Станинска искат да са си група, внасят писмо до председателя Р. Тасков, как ще се кръстят, обаче не е ясно

26 февруари 2015 17:14   10 коментара   16755 прочита


35 точки за гласуване, още две извънредни и тежко начало за "Екип". Председателят и сдружението не искат трима от своите, те не могат да се разделят, драмата предстои

Тежка и силно драматична се очаква да бъде сесията на общинския съвет в Благоевград утре, особено интересно ще бъде началото й, когато пред местните парламентаристи ще се чуе думата на председателя на гражданско сдружение "Екип" Вл. Елезов, който с решение на ГС "Екип" отлюспи тримата от парламентарната група на сдружението - Рашко Динков, Р. Калайджиев и А. Станинска.

Елезов заяви вчера категорично, че тримата екипаджии са нарушили правилата в движението, не подкрепяли решенията му и не поддържали политиката му, това било достатъчно основание те да бъдат вън от гражданското сдружение, поставило си амбициозни цели за предстоящите избори. Изрязване на тумора с цел оздравителен процес, така се разбра вчера от писмото на председателя на ЕКИП Вл. Елезов. Екип затяга редиците и дисциплината, за да се включат силово в предстоящите избори.

В отговор на писмото на Елезов, днес тримата изгонени пък били решени утре да внесат свое искане до местния парламент да си останат група. И двете страни имат право, а мъдрият съд е в ръцете на председателя на ОБС Р. Тасков и съветниците. Въпросът е, обаче новата тричленка какво име ще си избере, ако решат да ползват името на Екип, ще берат ядове от противниците си, бивши съратници. Така, че драмата "ЕКИП" утре предстои.

Наред с нея съветниците трябва да изслушат още 35 точки и предложения и две извънредни, упълномощаване на д-р Чилев да представлява общината на общото събрание на болницата на 6 март и удължаване на срока за узаконяване на имотите в кв. Освобождение.

П. Петрова


Още за: сесия   съвет   Вл. Елезов   Още от: Политика

Принтирай статия
10 коментара
26 Февруари 2015 19:50 | Гражданин
Оценка:
7
 (
19
 гласа)

Тия от "ЕКИП" каква политика имат, че не се сещам?


26 Февруари 2015 21:32 | GD
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

НЯМА ЗАЩО ДА СМЕНЯТ ИМЕТО! РАШКО-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЕКИП!!!!!


27 Февруари 2015 11:08 | старогражданин
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Екип се готвят да се пришият към Паскалев. Има голям контраст между него и местния актив на БСП, това им е основния проблем. Паскалев водач на мотики и бастуни. Нещо не върви. Поне до средата на март догатките ще продължат. Едно е сигурно основното противоборство в Югозапада е в Благоевград. Второто предизвикателство е гр. Гоце Делчев.


27 Февруари 2015 15:40 | ДЖУМАЛИЯ
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

АКО ПАСКАЛЕВ РЕШИ И СЕ ВЪРНЕ, ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯТ И МНОГО ДРУГИ ОСВЕН БСП И ЕКИП, ТОВА СА ИЗБОРИ ЗА КМЕТ И ТРЯБВА ДА СЕ ПОДКРНЕПЯТ НЕ ТОЛКОВА НА ПАРТИИЕН ПРИНЦИПО, ОТКОЛКОТО- ТОВА КОЙ ЩЕ РАБОТИ ПО ДОБРЕ ЗА ГРАДА НИ, А НЕ ЗА ЗООПАРКА-МИШКИ, ПЕТЛИ И ДР.


27 Февруари 2015 18:37 | агфт
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Абе, тия хора имат ли достойнство? От сдружението не ги искат, а те си запазават името на групата.


27 Февруари 2015 20:30 | ТОМИ ДО ДЖУМАЛИЯ
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

АБЕ СЕЛСКИ, КВО ТОЛКОВА НАПРАВИ ТВОЯ ПАСКАЛЕВ ЗА ГРАДА..... ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ... ААААА-И СЕ АФИШИРАИ КАТО-СТАРЧЕВЕЦ, ЩОТО СИ ДЖУМАЛИЯ ОТ СЕЛСКИ ТИП.....


27 Февруари 2015 22:44 | МАРА
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

абе тази Анка навсякъде се мушка и с ГЕРБ и Миленков само лични облаги, от какво точно разбира тя, след като не е от екип вън от Общинския съвет, а за тези който не си спомнят тя влезе от партия ЛИДЕР и я изключиха нея и любовника й Благо Янев. Въртят си далаверите с Янев, и сега тя знае че е на финала и гледа да се нагоди на КМЕТА. А що се отнаса за РАШКО ТОЙ ЩЕ УСПЕЕ защото има пари и вече се ошлайфа,


27 Февруари 2015 23:23 | рашко
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Н елезов аз му плащам!


28 Февруари 2015 16:35 | до Мара
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

На Рашо баща му има пари, не той. той е просто на месечна издръжка от татенцето. А с кое по- точно се е ошлайфал, може би с това че скачка от партийка в партийка???


01 Март 2015 13:55 | лелее
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

тоя Рашо има невероятна селска физиономия, ама Елезов къде дремеше досега




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар