Първи в РИК: Благоевградчанката Ел. Атанасова поведе "Партия на Зелените" към парламента, регистрираха листата си

27 август 2014 13:36   8 коментара   12362 прочита


Партията оцени красотата и интелекта на жените, включи само прекрасни дами в кандидат-депутатския си списък

Благоевградчанката Елена Атанасова е водач на листата на ПП "Партия на Зелените". Днес те първи внесоха списъка със своите кандидати за народни представители в предстоящите парламентарни избори на 5 октомври 2014г., който е само от прекрасни и успели дами.

С усмивка на уста и убеден в успеха на партията, листата внесе областният и общински председател на местната структура Андон Тодоров, който е и общински съветник в ОбС Благоевград. Придружаваше го Янка Шейтанска, преподавател в СОУ „Иван Вазов“ - Благоевград. Шейтанска заема второ място в кандидат-депутатската листа.

„Отговорността за опазването на природата предполага формиране на ценности за развиване на уменията, отношението, поведението, необходими за живот в хармония със себе си, другите и естествената околна среда“, заяви Шейтанска, която от 10 години работи с ученици и родители в областта на екологията.

Изцяло женската композиция на листата цели да се заложи на опита и младежкия ентусиазъм. Първото място зелените отредиха на общинския съветник Елена Атанасова. Тя е единственият местен кандидат, предложен на първо място в листа за народен представител от Благоевградска област.

„Елена Атанасова е добре позната на благоевградчани, тъй като е действащ общински съветник, именно затова тя е човекът, който ще ни представлява най-добре. Това е огромният ни плюс пред другите “, каза на излизане от РИК Андон Тодоров. Той изрази становище, че чрез Атанасова жителите на общината ще могат по всяко време да се обърнат към нея с въпросите и проблемите, които ги вълнуват. Ето защо Тодоров разчита на гласовете на община Благоевград и тези от областта да припознаят в кандидатурата на Атанасова своя човек.

Председателят на местната структура на партията има уверението, че тяхната регистрация под номер едно ще им донесе успех, и си пожела номер едно да бъдат и в избирателната бюлетина. 1 според нумерологията е числото на новото начало. Успех на първите и нека новото им начало им отреди място в българския парламент.

П. Петров

 


Още за: Е. Тодорова   водач   списък   Още от: Политика

Принтирай статия
8 коментара
27 Август 2014 14:05 | Боби
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

Лелеее! Вземи се скрий някъде надалеко Дончу!!!


27 Август 2014 15:11 | ДЖУМАЛИЯ
Оценка:
0
 (
18
 гласа)

а А А ДОНКАТА СИ Е ДОБРЕ, ХОРТУВА СИ С КАБМИТОВ И РАДО ТАСКОВ, ВЗЕМА СИ ПОРЪЧКИ, СЛУШКА ГИ И ЧАТПАТ СЕ НАПРАВИ НА ГОЛЕМ ПОЛИТИК- ..ВТОРИ МАМА КАЖА


27 Август 2014 15:16 | Башев
Оценка:
0
 (
18
 гласа)

Дончо е наше момче, щом управляваме Камбитов ще има парички и поръчки и за Дончо.


27 Август 2014 15:26 | Питона
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

Тия още ли ги има като партия? Намасиев не ги ли закри още навремето? Че и съветници имали, леле божке!


27 Август 2014 17:27 | до Елена АТАНАСОВА
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

Къде бе си тръгнала, моме! Парламента не е цирк, та да се размяташ в него. Там се иска акъл повече, от този да седиш зад чекмеджето в магазина. Нещо си си объркала представите, моето момиче, но нищо, никога не е късно човек да стане за резил. Успех!


27 Август 2014 17:50 | мила
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

АМИ ТЯ КАТО ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК НЕ СЕ Е ИЗКАЗАЛА НИТО ВЕДНЪЖ, Е МОЖЕ БИ НЕ ЗНАЕ НА КАКЪВ ЕЗИК ДА ГОВОРИ НАЛИ ВЛАДЕЕ ТРИ ЕЗИКА .
ДА ДОНЧО Е ПОДЛОГА НА ВСИЧКИ ОТ КОИТО ИМО КЕЛЕПИР АМА ЛЕНЧЕТО ЗАЩО СЕ ИЗЛАГА НЕЗНАМ ДА МУ ВЪРВИ ПО ГАЙДАТА.


28 Август 2014 09:33 | общински служител
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

ДОНЧО Е МНОГОФУНКЦИОНАЛНА ЛИЧНОСТ, КАТО СЕ ИЗКАЗВА НА СЕСИИТЕ В БЛАГОЕВГРАД СИ ЛИЧИ, ЧЕ ТОЙ Е УЧИЛ В ПОМОЩТНОТО У-ЩЕ И ЗАТОВА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВЯ ОТ СЛУШАТЕЛИТЕ СИ ЗА ГЛУПОСТИТЕ КОИТО ГОВОРИ А НЕГОВАТА ПОЛОВИНКА ЕЛЕНА Е НЯМА


28 Август 2014 12:12 | Логодаж
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Е НОГУ СА ЗЕЛЕНИ ТИЯ ОРА БЕ!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар