Президентът Г. Първанов в Благоевград: "Не искам да живеем в държава, където МВР мачка гражданите, където майки и възрастни страдат, нужни са повсеместни реформи и президентска република"

31 август 2014 16:52   19 коментара   12005 прочита


Водачът на листата на АБВ в 1-ви МИР-Благоевград Н. Чакърдъкова: Ще се боря българите да се върнат в родината си,не искам да гледам внуците си по Скайп

Пред препълнена зала в читалището на Благоевград днес президентът и лидер на ПП АБВ Георги Първанов изложи платформата и приоритетите на партията, която оглавява. От думите му стана ясно, че партия АБВ иска да постави началото на тотални реформи в дължавата, които да доведат до по-добър живот нейните граждани.

Президентска република е основният приоритет пред АБВ, промяна на политическия модел и смяна на избирателната система, контрол на финансовите средства на политическите партии, както и намаляване на партините субсидии. Реформи в доходите, реформи в пенсионния модел, финансова политика с грижа за майките, възрастните и подрастващите, това определи като най-важните приоритети на партията, която ръководи лидерът й Георги Първанов.

Първанов определи отношенията с Русия като стратегически важни за България и бе категоричен "Българинът помни кой го е освободил и колко важни бяха политическите и икономическите ни отношения с Русия през годините. За силовите подходи в работата на МВР, подслушванията и смазването на гражданското общество от структурите му Първанов заяви "Не искам да живеем в такава държава"

На срещата с гражданите присъства водачът на кандидат-депутатската листа в Пиринско Николина Чакардъкова. Видимо благоевградчани посрещнаха певицата с обич. А тя и отвърна с присъщата си чаровна, слънчева усмивка, която със сигурност ще и донесе сериозен изборен успех. Не само това, Чакардъкова съвсем по човешки определи ролята си в политиката . "Не искам да гледам внуците си далеч от мен, по скайп, искам да ги виждам всеки ден, това по повод изтичането на младите хора зад граница в държава,в която е трудно да се живее. Ще се боря за това българите да се върнат по родните си места, а не да мизерстват в чужбина далеч от род и родина, каза още новият политик Чакардъкова .

Рейдът на лидерите на АБВ продължава и ще завърши днес в Гоце Делчев на площада ,където ще пият кафе в центъра до фонтаните от 19 часа, така ще се видят с жителите на родния град на водачката на листата на 1 МИР Н. Чакардъкова.

Ал. Николаева

19 коментара
31 Август 2014 17:11 | Селяк
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Това мишле адвокатчето там ли се намърда.


31 Август 2014 17:49 | pepi
Оценка:
14
 (
22
 гласа)

Артист пълен артист е този, и този ни е бил Президент два мандата. От това дето казва няма и едн процент истина.


31 Август 2014 19:11 | а стига бе
Оценка:
19
 (
29
 гласа)

В политиката трябва да влизат хора със сериозна професия, като икономисти, прависти, лекари, инженери, архитекти, а не певици. Там се обсъждат сериозни теми, а не се пеят народни песни... Тая друсла да си пее песните по концерти и да не се надскача. Невзрачкото Първанов намерил "политици"за партията си. Това е несериозно.


31 Август 2014 20:17 | симпатизант
Оценка:
-5
 (
21
 гласа)

Успех г-н Първанов. Николина разбии плюнката Вигенин!!!!!


31 Август 2014 20:29 | Николина В.
Оценка:
-9
 (
31
 гласа)

Присъствах на срещата на която нямаше омраза, имаше настроение, бодър дух, симпатични хора като Георги Първанов и бъдещата народна представителка Николина Чакърдъкова. Това е новата модерна европейска левица. Георги Първанов беше социален президент, а Чакърдъкова е голяма българка с българско патриотично сърце. Пожелавам ви здраве и да събудите този заспал от лъжи народ. С ВАС СМЕ. МНОГО СМЕ.


31 Август 2014 21:52 | Vanya
Оценка:
-11
 (
29
 гласа)

Г-жо Чакърдъкова, пише Ви една от хилядите почитателки на Вашето творчество. Вие сте моя любимка и на още хиляди от Благоевград и областта. Ще ви подкрепим като кандидат за народен представител, защото във Ваше лице ще имаме наш представител в законодателния орган на държавата. Вие живеете с нашите неволи, трудности и проблеми и това Ви прави истинска народна българка.


31 Август 2014 22:11 | Улав човек от Хърсово
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

ЕМ КЕ ИМ ПОЕ, ЕМ КЕ ИМ ИГРА! ТОВА Е РОЛЯТА И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ. НЕКА СИ ИГРА ЖЕНАТА, АМА НА КОНЦЕРТИ, ЗАЩО В ПАРЛАМЕНТА, КЪДЕТО ТРЕБЕ АКЪЛ. И ЧИСТО МИНАЛО. ГОРКА ДЪРЖАВА-ГОРКИТЕ ХОРА. ГОЦЕ КЕ ГИ ОПРАВИ!


31 Август 2014 22:37 | Кръвчица да ви стане
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Вижте Гоце, вижте диктата на екскомунистическата каста, синчетата, дъщерите, вижте номенклатурата, продължаваща в неистовата си алчност да лочи, вижте ДС-апаратчиците, промъкнали се навсякъде и контролиращи всичко тук от гнездата на птиците до урните на умрелите и ще се отвратите от зловещия конструкт на уродливата метаморфоза на другарите.
Нагли престъпници, кретени, садисти, а съучастничеството като знак за преданост е главната им отличителна черта.
Целият днешен преход е огледално повторение на предишните изстъпления, а героите на зловещия калейдоскоп са точно същите другари.


01 Септември 2014 01:04 | ,!,,
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Повечето са за лекарството за ставите там.


01 Септември 2014 09:34 | ГАЛЪП
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

ГЕРБ - 27%, БСП -18%, ДПС -11%, ББЦ - 5, 5%, НФ+ВМРО - 4, 1%. ПОД ЧЕРТАТА РБ - 3, 8%, АБВ - 2, 5%!


01 Септември 2014 10:42 | Изненадан
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Силно съм изненадан, колко много хора са отишли на тази среща, яво Първанов е популярен. Може би 1/2 са журналисти.....


01 Септември 2014 11:51 | от симитли
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

Много хора се страхуват симпатизантите на АБВ са много повече изборите ще покажат. Ще гласувам за вас


01 Септември 2014 14:18 | петко
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Спас велков /ЗЕТЯ НА РАЙО ЧОРАТА/ николина`николина- затози мошенник/ мафиот / никой няма да гласува.


01 Септември 2014 14:30 | руми
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

адвокато Спас Велков ке дърпа Тони бръчков нагоре. Това е целта им. И двамата обичат само парите. Доброто е оти нема да ги изберат


01 Септември 2014 15:27 | читател
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

С тази народна певица Първанов и АБВ са се прецакали. Хората в страната вече мислят като гласуват. Тази певица няма място в управлението на държавата, там са нужни ерудирани и добре образовани хора, а не певици !!!Първанов много е подценил местният електорат!


01 Септември 2014 17:18 | ГЕРБЕЕР
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Дали ше допуснат Джумалии тия галоши да ги управляват


01 Септември 2014 22:02 | до читател
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

хиляди пъти по-добре Чакърдъкова депутат отколкото Кристиянчо Вигенинчо


02 Септември 2014 16:02 | айде къш
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ми като не щеш да живееш в такава държава махай се бе Първанов. Да не би да мислиш че без теб ще живеем по-зле. Ние вече загубихме представа какво е да се живее добре, така че...


04 Септември 2014 09:10 | 123
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ей че тъпи изказвания на малоумници. Не трябвало да е певица а умни ерудирани и образовани хора. Абе драги ми умен избирателю нали 20 и кусур години гласуваме и все са умни ерудирани и образовани и виж на какъв хал сме. По това тъпо мислене и в следващия парламент трябва да са пак същите до болка познати имена които ще мислят само за себе си но не и за теб




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар