ПП ГЕРБ учреди младежка структура в Бобошево

02 март 2015 15:37   5 коментара   12516 прочита


ПП ГЕРБ учреди своя младежка структура в община Бобошево. Вече, освен в общините Кюстендил, Дупница и Бобов дол, организация на младите от ГЕРБ ще има и в Бобошево. Специален гост на събитието бе евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП и член на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ Андрей Новаков. На учредяването присъстваха и Михаела Крумова - член на НИС на ЖГЕРБ, областният координатор на младежите Мая Станойкова, общински съветници и членове на партията. За общински ръководител единодушно бе номинирана Меглена Георгиева, на 27 години, завършила стопански мениджмънт в Благоевград. За организационен секретар - 24-годишната Магдалена Симеонова, а за член на ръководството бе избрана Радостина Пращова.

Евродепутатът Андрей Новаков разказа пред младите за своя път в политиката, започнал именно от младежката структура на ГЕРБ. "Ако имате желание и сте решили да ставате част от това голямо семейство, трябва да знаете, че където и да отидете в страната, ще има на кого да се опрете и да се обадите за помощ. Ние сме екип от приятели, на които може да разчитате по всяко време. Където има млади хора, на които им се работи, учи , имат желание да се развиват, винаги се подава ръка", подчерта Новаков. Евродепутатът призова младите да бъдат изключително дейни и мотивирани, да изказват смело своите идеи. От своя страна той обеща да им съдейства, с каквото му е по-силите.

Организационният секретар на ГЕРБ-Кюстендил Михаела Крумова поздрави младежите за това, че са поели инициативата да учредят структура в Бобошево и им пожела да бъдат все така мотивирани. "Предстоят сериозни местни избори и ще разчитаме много на Вашата подкрепа. Като съчетаем иновативността и различния Ви поглед с опита и мъдростта на Жени и Старейшини ГЕРБ, ще се получи един много силен тандем", подчерта Крумова. Тя изрази надежда, че след като бъде утвърдено новото ръководство в Бобошево, партията в общината ще заработи вече наистина добре.

"Горда и щастлива съм, че с Вас ще увеличим голямото семейство на Младежи ГЕРБ. Ние сме партия, което наистина дава път на младите хора. Показателен за това е фактът, че най-младият евродепутат в Европейския парламент е Андрей Новаков, а Георг Георгиев - председателят на МГЕРБ за България, е най-младият депутат в българския парламент", изтъкна областният лидер на МГЕРБ Мая Станойкова.

"Вие сте силата и двигателя за развитието напред. Без Вас няма как да се случват нещата. Затова съм изключително щастлива, че учредяваме структура и в община Бобошево. От тук насетне ще разчитаме много на Вас, на Вашата подкрепа и участие в инициативите. Ще имате възможност да се включвате в различни семинари, да обменяте опит с Ваши връстници и съмишленици", каза общинският съветник и временно изпълняващ длъжността общински ръководител на ГЕРБ в Бобошево - Гергана Виделова.

Структури на МГЕРБ предстои да бъдат учредена и в общините Сапарева баня и Рила.


Още за: ГЕРБ   Бобошево   младежи   Още от: Политика

Принтирай статия
5 коментара
02 Март 2015 17:26 | razlogenin
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

пуста глдотиаа брее. от зор одаа там, не одаа от радост. ама ле си ги избирате.


02 Март 2015 22:01 | горски
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Стига с тия партии бе хора. Нищо добро не могат да ти докарат партиите .Ще се уредят единици по служби за сметка на останалите членове, които със своите данъци трябва да им плащат постовете. Какъв е този зор, този наплив за членство в партии, които се хранят от гърба на хората и в същото време говорят за неговото развитие. Вразумете се отмалка та малко,


03 Март 2015 16:41 | 123
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Не разбрахте ли, че член първи от Татовата Конституция негласно се завърна и сега ако не си член на ГЕРБ не можеш да си намериш работа/умните и красивите/!


03 Март 2015 22:48 | sss
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Е по анцузи ли се ходи на такива мероприятия? И Бобошево било град, та даже и община. БРАВО!!!


10 Март 2015 23:42 | Любопитен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тази зала ми прилича на някоя от залите на общината!
Какво са платили от ГЕРБ за да я ползват за лични нужди?
Бива ли такъв старт на тази структура?!
С нерегламентирано ползване на общинско имущество!?
Уж и евродепутат има там, пък се нарушават елементарни принципи.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар