Позиция на Коалиция за България по повод пасивността на Директора на ОД на МВР - Благоевград

25 април 2013 19:22   25 коментара   23146 прочита


Водачът на Коалиция за България в Първи МИР – инж. Емил Костадинов настоява за незабавната оставка на Директора на ОД на МВР – Благоевград комисар  Георги Костов заради прикриване на информация за насилие над полицейски служители от гр. Петрич и съзнателна пасивност на органите на реда.


На 24.04.2013 г. група полицейски служители, сред които Костадин Костов, Марио Георгиев, Петър Тилев, в изпълнение на служебните си задължения в ромската махала на гр. Петрич – кв. 182, влизат в дома на криминално проявения Максим, за да го арестуват. Близките и съседите на Максим започват да нанасят удари с камъни и бутилки по полицаите. Наранени по тялото и главата, полицаите си тръгват от мястото на инцидента.


До този момент ръководството на МВР Благоевград крие информацията за случилото се и не предприема никакви мерки срещу упражненото физическо насилие над полицейските служители по време на изпълнение на техните задължения.
Напомням, че  едно от главните задължения на ръководствата на МВР, е да бъде охранявано достойнството и авторитета на полицейските служители. Подобни действия рушат държавността и обществото и застрашават сигурността на всеки гражданин.


инж. Емил Костадинов
Водач в листата на Коалиция за България
В Първи МИР
 


Още за: новини   БСП   оставка   Още от: Политика

Принтирай статия
25 коментара
25 Април 2013 20:01 | Emo
Оценка:
-12
 (
30
 гласа)

Бегай бе леке. Емо жената тръгнал за полицията да говори. Кой крие информация бе мекере червено крадливо. Как разбра за случая - нали от медиите.


25 Април 2013 20:04 | па се орахте
Оценка:
-5
 (
21
 гласа)

Леле майко цел ден за това се говори директоро крил абе вие полудехте ли бе


25 Април 2013 20:12 | Ха хяа привет от Гоцето
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

Под вола теле търсиш Еме, да ма махнеш директора за да скриеш джамията на жената а, леле как се излаташ


25 Април 2013 22:26 | коце п
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

има много да се пише но по нататък след изборите


26 Април 2013 07:26 | крМ
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Костадинов престани с тия глупости, хората плюят по директорите в цялата стрпана ако имаш факти а ти развяваш пълни глупости за Костов. просто небивалици говориш и стававаш смешен престани да разпространяваш тъпотии че падаш много ниско . Егати клюкарката си само слухове, нищо не знаеш ни за полииця ни за хората ни за живота . само гледаш да се докопаш до депутатското място не те интересува ни партия ни нищо ..Да не говорим че разби авторитета на БСП очаквах че ще влезеш в кампанията подготвен .Оказва се, че с всеки ден ставаш все по смешен


26 Април 2013 08:10 | Лупи
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Досега бяхме полицейска държава. А преди изборите се загрижихме и за правата на полицаите.


26 Април 2013 09:26 | МУХА-ХА
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Позиция на Коалиция за България по повод пасивността на Директора на ОД на МВР - Благоевград

ЕМО - ПАСИВНИЯ СИ ТИ


26 Април 2013 10:14 | @@@@@@@@@
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

ДА СЕ ОБЪРНЕ ОСОБЕНО ВНИМАНИЕ НА ШЕФА НА ПОЛИЦИЯТА В РАЗЛОГ - АБСОЛЮТНО ГЕРБЕРСКО МЕКЕРЕ, КОЕТО НАВСИЧКОТО ОТГОРЕ НАЙ- БЕЗЦЕРЕМОННО СЪОБЩАВА НА ГЛАС, ЧЕ Е ИЗПРАТЕН ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ТАМ !!!!!


26 Април 2013 10:34 | Катерина Младенска
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

ЩОМ КАТО И ПОЛИЦАИТЕ СТАНАХА ОБЕКТ НА НАСИЛИЕ И СЪЩЕСТВУВА ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА ИМ ПО ВРЕМЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕБНИТЕ ИМ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, НАКЪДЕ ВЪРВИ ТАЗИ ДЪРЖАВА? ПОДКРЕПЯМ Г-Н КОСТАДИНОВ, ЗАТОВА ЧЕ Г-Н КОСТОВ, НЕ БИВА ДА ДОПУСКА НЕГОВИ СЛУЖИТЕЛИ ДА СА ОБЕКТ НА НАСИЛИЕ И ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕ КРУТИ МЕРКИ ЗА СПРАВЯНЕ С РОМСКОТО СВОЕВОЛИЕ, ИНАЧЕ ЗА КАКВО Е НАЧЕЛО НА МВР- БЛАГОЕВГРАД.


26 Април 2013 11:42 | офицер
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

костадинов, меверето вече не е с вас. Набий си го в тъпата глава и спри да ревеш, лигоч нещастен


26 Април 2013 14:28 | kiril
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

До Силвия – Компроматите избори не печелят, този мизерник се скри, защото знае само с чужда пита помен да прави. Информацията за полицаите е копнал от медийте и веднага иска да яхне вълната – смешник!!! Нинова поне имаше топки!!!


26 Април 2013 14:30 | kiril
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

До Младенска - червено лаптопче такова!!! Всички знаем, че ви ги купи Коце Дурчов. С това ше си останете, червени задници!


26 Април 2013 14:32 | Офицер
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Емо, една моя съседка пита кога ще и върнеш откраднатите бонове от АКБ ФОРЕСТ??? Хората помнят !!


26 Април 2013 14:50 | Катерина Младенска
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

До Кирил - Хей, смешник за пръв път чувам името Дурчов, камо ли да съм получавала нещо от него. Аз не съм богата, но предпочитам да дам нещо от себе си, вместо да взема и уважаемата Силвия знае много добре, че това е така, в момента, когато ставаше нужда за помощ на родиотелиоте на децата от с. Падеш.


26 Април 2013 15:45 | Кирил до Младенска
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Е сега ще те осъда откачалко такава, ти ли ще ми викаш смешник ма, ти ги пишеш всичките коментари тука и използваш чужди имена . Е са ще отида в полицията и ще поискам да ти отворят айпито, няма да обиждаш хората тука


26 Април 2013 15:46 | мария
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Абе оставете женицата намира бе тя от безделие го прави


26 Април 2013 15:52 | Полицай
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Младенска ли си петренска ли си ма нещо много си отворена бе, всичко знаеш навсякъде се изказваш и за полицията си компетеннтна и даваш оценки, освен това наричаш хората смешници я се погледни ти на какво приличаш.


26 Април 2013 15:54 | Кирил
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Брато не се разправяй с тая ще я осъдя, за да и стане смешно, така както ме нарича смешник .


26 Април 2013 15:57 | Катерина Младенска
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

СИЛВЕ, ГОЛЯМО ВНИМАНИЕ ТИ ОТДЕЛИХ ДНЕС, А НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАШ. КАТО НАУЧИШ ПРАВОПИСА, МОЖЕ ПАК ДА ТИ ОТДЕЛЯ ТАКОВА. ЖИВА И ЗДРАВА БЪДИ!


26 Април 2013 17:09 | До Емил Костадинов
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Другарю Костадинов, не съм ваша привърженичка, но и аз като г-н офицера се интересувам кога ще върнете на мъжа ми, на мен и големият ми син откраднатите бонуси на АКБ ФОРЕС. Къде се скрихте и къде ги похарчихте с Красимир Марков, Пашалиев и др. Имам информация, че боновете са преминали в ръцете на Николай Банев и неговата съпруга-циганка. Ходих на адреса в София, който ми посочиха от Агенцията по приватизация, имах им всички телефони. Офисът на Банев е на Жолио Кюри при старите дипломатически блокове. Тъй като живеем в София, ходихме няколко пъти там. Секретарките все обесняваха, че крадецът Банев е в чужбина с циганката му, ту телефоните не отговаряха. Накрая се обърнах към борсов посредник, който направи справка и ми каза, че няма помен от АКБ ФОРЕС. Затова идвайки си в Благоевград, ще те намеря и ще ми ги платиш, ти, всички бонове, които си откраднал от собствения ти джоб, заедно с лихвите от 1991год. Ако трябва жена ти ще си продаде селските шапки и просташките дрехи, така ще върне


26 Април 2013 17:21 | До Емил Костадинов
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

откраднатите пари на хората. Тези пари са наши от масовата приватизация. ако не ги върнете ви чака СЪД и теб и Марков и Пашалиев. Започвайки дела нишката ще се развърже. Толкова много крадохте и ти и жена ти, та, че пари, имате. Бях ги забравила тези бонове, но както казва г-н офицера хората помнят. Е, той ме подсети, макар, че аз преди 5-6години, много се борих да си ги взема. Освен СЪД, ще ти приготвя чутовен скандал. Нещастници, затова Господ ви е наказал с .....деца.


26 Април 2013 17:29 | учителка
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Като, Като, нали си човек без работа, активна комунистка и сега си се хванала да пишеш пасквили на комунистите. Е, плащат ти, но това е недостоен труд за недостойни, злобни и слабограмотни хора като теб. Нещастна жена с още по-нещастен живот.


26 Април 2013 19:36 | Кирил
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Абе не се разправяйте с тази аз вече поисках айпито използва чужди имена и плюе. С нейното име змащитава костадинов с чужди го плюе . Безсрамница . Хубаво ще я подредя сега, ще я разоблича .....


26 Април 2013 20:14 | Катерина Младенска
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

До Кирил - Ако се чувстваш обиден, подай жалба в полицията и прокуратурата. Само че най-напред, преди да ме заплашваш си погледни коментарите, които съдържат обидни квалификации и тогава се сили. Нещо да си чувал за НК, по-специално за чл. 146 и чл. 148 от Наказателния кодекс. Не е лошо да ги прочетеш.


27 Април 2013 00:32 | Полицай
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Господ най-много на света мрази злобарите и Ги наказва . Младенска аз знам какво означава този текст от закона. Но те съветвам и ти да го прочетеш .....И друг път съм попадал на тебе в този форум и ми се струва, че ти най-често го погазваш с квалификациите ти по отношение на хората . Тук една учителка ти даде точна характеристика. Спри да заемаш място във форума с простотиите ти. Още един "СМешник "!!!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар