Поредният нов политически проект: Изключеният от БСП Г. Кадиев прави "Нормална държава" в Петрич

27 май 2016 10:42   8 коментара   18463 прочита


Корумпираните срещу некорумпираните, отвратителните срещу отвратените, това е разделението на държавата, смята новият лидер

Изключеният миналата година от парламентарната група на БСП Георги Кадиев вече е готов със собствен политически проект, който ще се казва "Нормална държава", това обяви депутатът Георги Кадиев, които вчера бе на посещение в гр. Петрич.

Според Кадиев сега е узрял момента да се създаде една партия, която да бъде в подкрепа на младите хора, по някакъв начин да се опита да задържи младите.

"За мен най-голямото разделение в българското общество не е на ляво и дясно. Ще дойде време и за това. Но първото нещо, което ни разделя, е корумпираните срещу некорумпираните, отвратителните срещу отвратените", обясни Кадиев.

"Тази партия, която ще създадем, е прогресивна, про-европейска и хората в нея в голямата си част не са участвали в политиката досега. В нея няма да влезе никой, който има нещо общо с феодалните и олигархични модели", каза още бившият член на социалистическата партия. Според него първата основна задача на партията ще е борбата с корупцията. "На тези, които се включат, мога да предложа една партия, която ще застане зад тях когато отказват да се корумпират, защото понякога и това е трудно", каза Кадиев.

Той отказа да определи партията като лява, дясна или центристка, но според него същността й ще си проличи от бъдещите действия и политики. Защото според него политиката е да решаваш проблемите на другите, а своя собствен интерес.

Представител на новия политически проект на Георги Кадиев в град Петрич ще бъде Соня Маркова. Соня Маркова е продавач-консултант в магазин и е бивш член на БСП.

Предстои да бъде направено предствяне на новооснованата партия на 12 юни в София, когато ще бъде избрано и ръководство.

Анита Георгиева


Още за: Г. Кадиев   проект   подкрепа   Още от: Политика

Принтирай статия
8 коментара
27 Май 2016 11:57 | 1
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Продавачка в магазин е представител на партията в Петрич? Какви политици, какви проекти?


27 Май 2016 14:01 | д-р Емилова
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Най-вероятно става въпрос за хранителен магазин.... или фуражен?!


27 Май 2016 14:48 | някой
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Като гледам колко много хора има в залата, тази партия май спокойно ще вземе 10-12 гласа на следващите избори.


27 Май 2016 16:18 | slavi
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

-"Тази партия, която ще създадем, е прогресивна, про-европейска и хората в нея в голямата си част не са участвали в политиката досега. В нея няма да влезе никой, който има нещо общо с феодалните и олигархични модели", каза още бившият член на социалистическата партия. " - А Кадиев къде се слага в тази партия, не е ли имал връзка досега с полтиката? Аз много му се възкхищавам на него, как така с абслолютно честен труд, четири трудови ръце- неговите и на жена му, - успяха да създадат фирми за продажба на енергия, консултански услуги и т. н. Аз много искам той да сподели своя честен трудов опит за натрупването на капитала и как с много усилия създава модела Кадиев- тоест фирми на съпругата, а той до нея- честен и неопетнен политик- ни лук ял ни лук мирисъл!. Писна ми да го гледам по телевизията. ТОлкова се е разтичал, защото изборите наближават, а му липсват привърженици. Горната снимка със сигурност фокусира върху по запълнената част на залата. Успех другарю Кадиев, а дано, ама надали


27 Май 2016 18:52 | Иванов
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

защо не се публикува статията за Асоциирането на ВИК Петрич към Благоевград където другаря Капитанов плачейки се опитва да запази своята хранилка Нямате съвест другарю как при двама ВиК инженери се изтапанчвате вие зам. управителя със купена диплома за висше образование за философ ли беше за психолог ли беше не знам но май по скоро сте за психиатър Времето ви идва няма да ви забравим


27 Май 2016 19:21 | Орас
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Само няколко думи базирайки се на снимките. Казвате "Про-европейска" партия. Виждам един достолепен господин с бели коси, който явно се е присламчил към новата формация/след социалдемократите на Камов и БСП/. Та за него - който го познава е наясно, че той е толкова про-руски/не че е лошо/, че чак го избива на сталинизъм. Та думата ми беше - про-европейска партия с про-руски симпатизанти/или членове. Нон-сенс както казват културните/само ги цитирам/.


31 Май 2016 07:13 | 121
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Възмутен съм от такива политици, като Кадиев, Първанов, Местановци и ред други засегнати малко от своята партия БСП, напускат я и създават нова партия сам и само да са във властта Може би дойде времето да се забранят партиите в България


31 Май 2016 11:20 | ДОКТОРА
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ГЛАД ЗА ВЛАСТ, НО БАНИЦАТА Е МАЛКА И БЪЛЪЦИ ДА ПОДКРЕПЯТ ТОЗИ ИЗМИСЛЕН ГЕРОЙ ВЕЧЕ ЛИПСВАТ НА ПАЗАРА .КАДИЯ ЕФЕНДИ, КЪЖИ КАКВО РАБОТИ ЖЕНАТИ И С КАКВИ СМЕТКИ РАЗПОЛАГАШ ОТ СПЕСТЯВАНИЯ ОТ ЗОКУСКИ ???? КАДИЯ, ТИ СИ ЕДИН ОТ НАЙ НАСТРАНИТЕ БОКЛУЦИ, А ПАК СЕ НАПЪВАШ ДА СИ ДО БАНИЦАТА !!! БОКЛУК, НЕ СЕ НАДЯВАИ, НАРДА ЩЕ СИ ПРЕБЕРЕ БАНИЦАТА И ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ ЩЕ ОСТАНЕ САМО ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ТЪРКАТЕ НАРОВЕТЕ В ЦЕНТРАЛНИЯ И ДА ИЗПОВРЪЩАТЕ ВСИИЧКО ОТКРАДНАТО ОТ НАРОДА !!!! ХАЙДЕ, КАДИЯ, ТИ СИ ЕДИН ОТ РЕДИЦАТА ЗАЕДНО С ПОЖАРНИКАРЯ И ДРУГИТЕ БАНДИТИ, КЛИЕНТИ НА БАЙ САВРИ В ЦЕНТРАЛНИЯ !!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар