Политическият ребус в Благоевград се подрежда: Ето кои са спряганите главни герои в кметските избори и срещу кого ще се изправи единственият сигурен кандидат Ат. Камбитов

01 април 2015 11:44   74 коментара   35767 прочита


Партиите усилено започнаха да редят листите си за предстоящите кметски избори наесен, в Благоевград кампанията стартира преди повече от месец и вече сме свидетели на безконтролни удари под кръста на политическите опоненти. Единствената политическа партия, която обяви публично кандидата си за кмет на Благоевград Атанас Камбитов, е партия ГЕРБ. Останалите политически партии и формации се шушумигосват и правят политически конспирации и завери с неясен финал.

Очакваният основен опонент на Камбитов и ГЕРБ традиционно, е БСП. Червените не успяха, въпреки положените усилия да скрият двамата си оглеждани кандидати. Първият е бившият кмет на Благоевград и тежка червена артилерия, Костадин Паскалев, вторият е ректорът на Югозападния университет Иван Мирчев. До момента никой от БСП не потвърждава участието на двамата в надпреварата, но и не отричат, че са провеждани разговори с тях. Яснота за нашите кандидати ще има през май, това казват от БСП в Благоевград.

През май се очаква да се гласува предложение ректори със статута на Мирчев да имат право на още един мандат, ако това мине, то Мирчев ще продължи да стои начело на висшето учебно заведение и няма да е кандидатът на БСП. По интересно е какво ще реши Костадин Паскалев, ако неговите съпартийци поставят в краката му искането на местната организация и вторичните такива в Благоевград. Ако всички гласуват неговата кандидатура, то пред Паскалев основният мотив, който ще извадят социалистите е - поемане на политическа отговорност.

Засега друг кандидат червените нямат, сочи наше разследване. Не желаят да пускат младите си кадри в битката, тъй като нямали нужния политически опит. Ако Паскалев приеме да участва в предизборната надпревара тогава наистина се очертават силни предизборни битки. Камбитов-срещу Паскалев, един изключително силен двубой. АБВ, които са страшно пасивни на територията на областния център също ще извадят собствена кандидатура, ако разбира се са верни плъзналите в града слухове. Техният човек щял да бъде Владимир Елезов, който има опит в кметски надпревари и е един от любимците на президента Първанов. Интересно е политическото поведение на Реформаторите в Благоевград.

Нищо официално от тях до момента. В кадруването и смените на управленски постове те, обаче решително се намесват и то агресивно. Пример е поведението им при смяната на д-р Владимир Пандев в МБАЛ Благоевград. Бяха там като арбитър, който има последната дума. Самочувствието им идваше от това, че министърът е техен. Реформаторите се появиха с претенциите си за управленски постове и в РИО Благоевград. Там те извадиха техния кандидат, учителката от село Микрево Златка Янчева.

Сега оглеждат бившия областен управител и бивш директор на Благоевград БТ Димитър Димитров, като техен кандидат за кмет, разчитайки на краткия му опит като областен управител. В общи линии това са лицата на политиката в Благоевград в момента, кой в какви връзки ще влезе все още не е ясно. Факт е, обаче че политическата ситуация в Благоевград започва да се избистря. С така спряганите кандидати едва ли ще има изненада в смяната на властта в Благоевград, но кой знае с какви аргументи новите кандидат -кметове ще тръгнат към събарянето на Камбитов и промяна на утвърденото в последните 4 години статукво. Главните герои в политическия театър стъпка по стъпка излизат на светло, дали ще има батални сцени предстои да видим.

П. Петрова


Още за: партии   листи   избори   Още от: Политика

Принтирай статия
74 коментара
01 Април 2015 11:50 | POGLED
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

http://avtorski.pogled.info/article/63450/Izdiganeto-na-Kostadin-Paskalev-za-kmet-na-Sofiya-politicheska-igra-na-ruska-ruletka
С кандидатура като тази на Костадин Паскалев/на малката снимка/ БСП ще играе на "тука има - тука няма" и то в най-порочния вариант на тази комарджийска улична игра. Той вече не става за кандидат за Благоевград, следователно, дайте да му търсим място в София, така ли? Подобно действие граничи леко с политическата лудост. Защото добрият кметски мандат в Благоевград съвсем не означава потенциал за добър мандат и в столицата. Тук проблемите са други, хората са други и едва ли ще погледнат с добро око на поредния парашутист, пратен в бюлетината от съображения за партийни баланси, а не от реално желание за победа и промяна на спареното гербаджийско статукво.

Прочети цялата статия тук: Издигането на Костадин Паскалев за кмет на София – политическа игра на руска рулетка - - Поглед Инфо


01 Април 2015 12:30 | БСП = ТОТЕВ
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

..а в Сандански, БСП ще издига за кмет 72-годишното левунско прасе - Андон Тотев. Отврат!!
Миков и Станищев да идат да се гръмнат някъде.


01 Април 2015 13:02 | Тончо
Оценка:
-44
 (
114
 гласа)

Единственият, който трябва да спечели от тези е Атанас Камбитов.


01 Април 2015 13:08 | Анонимен
Оценка:
35
 (
53
 гласа)

Вие сериозно ли? Мирчев кандидат за кмет? Най-малко премиер, за да може да краде стабилно, както го прави сега от университета!!!


01 Април 2015 13:21 | Джанка Таралингова
Оценка:
19
 (
33
 гласа)

Този Мирчов отсега е бита карта, никой няма да гласува за него за кмет, освен няколко роднини и сегашните му хора, разчитайки на нови кражби. А че се облизва за трети ректорски мандат, след като в предишните се уреди да стане "проф. " и "д. п. н. " (макар да се срамува да напише по какво е доктор), е ясно. Дано да не мине този лобистки текст, че ще заприличаме на ВСА "Ценов" в Свищов с неговия плагиат и крадец, вечен ректор Адамов!


01 Април 2015 13:21 | симпантизант
Оценка:
24
 (
34
 гласа)

Губите БСП!!!!! с тези кадри - само Паскалев но


01 Април 2015 13:29 | @@@@@
Оценка:
-19
 (
49
 гласа)

Единствено ГЕРБ заявиха Официално - Камбитов е нашият кандидат Кмет -да той е единственият сигурен кандидат ! Не стига само да прочиташ и слепий знае да чете -стреми се думи да откриваш между самите редове !!!!! С приятелки поздрав !


01 Април 2015 13:39 | За Камбитов
Оценка:
-42
 (
74
 гласа)

Да, определено Камбитов е КАНДИДАТЪТ и единствен КМЕТ!


01 Април 2015 13:40 | ДОКТОРА
Оценка:
23
 (
51
 гласа)

ОЛИГОФРЕНИТЕ ОТ КРАДЛИВАТА БАНДА ГРОБ СИ ВЯРВАТ, ЧЕ СА НА САМОТЕН ОСТРОВ И СА СИ САМО ТЕ И БРЪМБАРИТЕ ИМ В КУХИТЕ ТИКВИ .БРАВО КРАДЦИ, НО БЛАГОЕВГРАДЧАНИ СА УМНИ ХОРА И КРАДЦИ, УБИЙЦИ, НАРКОТРАФИКАНТИ И ПРОПАДНАЛИ ТИПОВЕ, ТЕ НЕЩАТ, А ЩЕ ГИ ПРАЩАТ В ЗАТВОРИТЕ, А НЕ ВЪВ ВЛАСТТА !!! НИТО ЕДИН ГЛАС ЗА ЧУМАТА НА ВЕКА ГРОБ, А КРАДЕЦА ДЪРВАР С РАИРАН КОСТЮМ В ЦЕНТРАЛНИЯ !!!


01 Април 2015 13:48 | 07
Оценка:
-24
 (
60
 гласа)

На този етап на Благоевградските общинари не им трябва друг кмет освен Камбитов, защото в момента никой друг не може да докара свежи пари от бюджета и тъй, като Герб са на власт, а през последния мандат се видя, че всички в местния парламент са като от едно семейство прегърнати в една обща кауза как по бързо да се усвоят парите от държавните и еврофондовете, така, че всеки който се кандитатира за кмет срещу Камбитов ще бъде обречен и употребен в полза на Камбитов. В последните 25 години някой да е видял един инвеститор в Благоевград? Няма и да видим, защото на никой не му пука че 50 % от града е без работа и всеки гледа към терминал 1 и 2.


01 Април 2015 14:25 | обс
Оценка:
-15
 (
53
 гласа)

Ако Елезов се съгласи пак да се кандидатира има моя глас!


01 Април 2015 14:30 | ахаха
Оценка:
-32
 (
80
 гласа)

Един е кметът-КАМБИТОВ


01 Април 2015 14:32 | ВИП
Оценка:
7
 (
45
 гласа)

БСП да подкрепят Владо и да го сменяме този.


01 Април 2015 14:54 | он
Оценка:
19
 (
31
 гласа)

КАНДИДАТА НА АБВ КЕ Е АНТОН БРЪЧКОВ. СЕЛЯК ОТ КЛАСА, ПЪЛЕН АЛКОХОЛИК.


01 Април 2015 14:55 | БОЖЕ ОПАЗИ
Оценка:
28
 (
60
 гласа)

аКО НЕ СЕ ОБЕДИНЯТ ВСИЧКИ СРЕЩУ герб, НЯМА КАК ДА СМЕНИМ кАМБИТОВ, НЕ ВЯРВАМ НА РЕФОРМАТОРИТЕ, А ПАСКАЛЕВ АКО СЕ СЪГЛАСИ- КАМБИТОВ Е ОТСВИРЕН.


01 Април 2015 15:20 | ТТТ
Оценка:
-4
 (
32
 гласа)

БОЖЕ ОПАЗИ написа: аКО НЕ СЕ ОБЕДИНЯТ ВСИЧКИ СРЕЩУ герб, НЯМА КАК ДА СМЕНИМ кАМБИТОВ, НЕ ВЯРВАМ НА РЕФОРМАТОРИТЕ, А ПАСКАЛЕВ АКО СЕ СЪГЛАСИ- КАМБИТОВ Е ОТСВИРЕН.


Ти първо се обедини с някоя учителка по български език, за да те научи как се пише правилно, после мисли за другото.

Докога неграмотници и глупави БСП тикви ще искат да са на власт?


01 Април 2015 15:21 | Фоти
Оценка:
26
 (
30
 гласа)

Това за Мирчев вероятно е първоаприлска шега, иначе по друг начин не мога да си го обясня!!!


01 Април 2015 15:22 | Анонимен
Оценка:
-20
 (
56
 гласа)

лелелеллеелелеллеее този Паскалев хич да не се мярка в града ни, старото комунистическо ректорче да си пази мераците в западащото юзу, Елезов несериозно, а другият пък изобще не го и познаваме. Само Камбитов е свет, другите не ставатама изобщооооо


01 Април 2015 15:24 | ПИПЕТО
Оценка:
-33
 (
65
 гласа)

ВИНАГИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ АЗ И ЦЕЛИЯТ НИ БЛОК ЗА КАМБИТОВ - ТОЛКОВА СМЕ ДОВОЛНИ ОТ НЕГО ВСИЧКИТЕ, НИКОГА НЕ СЕ Е ПРАВИЛ НА ВЕЛИК КАТО ДРУГИТЕ И НИ Е ПОМАГАЛ ПРИ ПРОБЛЕМИ, НАИСТИНА Е РАБОТЯГА И НЕ Е ЗЛОБАР И СЕЛСКИ ТАРИКАТ КАТО ДРУГИТЕ


01 Април 2015 15:24 | Гласуване
Оценка:
-27
 (
57
 гласа)

Аз винаги ще подкрепя сегашния кмет, защото откакто той е на власт, квартала, в който живея се превръна в райско кътче- детска площадка за моето и децата от квартала, зеленина, цветя. Братовчедка ми също има дете, в нейния квартал също има нова детска площадка, а скоро ще има още няколко доколкото се върти информация по сайтовете. Е, това е моята причина да го избера отново= мога да съм спокойна за детето си


01 Април 2015 15:26 | Алекс
Оценка:
-9
 (
45
 гласа)

абе някой помни ли и знае ли какво направи Паскалев като беше кмет - аз не знам нищо какво е оправил организирал построил и тн


01 Април 2015 15:27 | Вън
Оценка:
-5
 (
45
 гласа)

БСП вън от Благоевград!!!!! Техните филми сме ги гледали


01 Април 2015 15:31 | Сани Тошева
Оценка:
-25
 (
57
 гласа)

Много се радвам, че Камбитов ще се кандидатира за кмет. Така ще може да продължи облагородяването и преобразяването на града ни към един по-модерен и по европейски областен център. Жителите на Благоевград трябва да се замислят добре по времето на предишните кметове как града си пустееше и не влизаха никакви свежи пари в него. Всеки да си признае, независимо от коя партия е, че града се преобразява всеки ден пред очите ни.


01 Април 2015 15:36 | Виктория
Оценка:
16
 (
54
 гласа)

За разлика от принудените коментари от общината, хората от града много добре знаят да НЕ изберат Камбитов отново. Благоевград е заприличал на тоалетна от неговото управление. Гласувала съм за ГЕРБ, но и аз и други симпатизанти на партията ще подкрепим друг кандидат. Упадъкът на Благоевград е явен.


01 Април 2015 15:46 | МАМИ
Оценка:
23
 (
31
 гласа)

СТУМА, ТАКИВА ЗАГЛАВИЯ КАТО "ЕДИНСТВЕНИЯТ СИГУРЕН КАНДИДАТ" ПРОСТО НЕ ПИШЕТЕ. НЕ НАБИВАЙТЕ В ГЛАВИТЕ НА ХОРАТА "ЕДИНСТВЕН" ЗАЩОТО СА НЯКОЛКО!
НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ ЩЕ Е . ТОВА САМО СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ СЕ ВИДИ.
АКО ВИ Е ПЛАТЕНО ЗА ТОВА, ВЕЧЕ Е ДРУГО.!


01 Април 2015 16:00 | ученик
Оценка:
8
 (
20
 гласа)

Като ги чета тези, по-добре от друг град доведете някой!


01 Април 2015 16:12 | БОЖЕ ОПАЗИ
Оценка:
12
 (
22
 гласа)

До ТТТ- мъка ти е че пиша гЕРБ и кАМБИТОВ С МАЛКИ БУКВИ, АМИ ТОВА НЕ Е ОТ ПРАВОПИСА А ОТ ОБСТОЯТЕЛСТВОТО, КАК ГИ ВЪЗПРИЕМАМ....


01 Април 2015 16:19 | анонимен
Оценка:
-1
 (
39
 гласа)

Елезов, спаси ни от Камбитов.


01 Април 2015 16:32 | До Виктория
Оценка:
-6
 (
42
 гласа)

Момиче, по- добре си отвори очите! Явно не виждаш колко хубаво става сега с тия цветя, саксии и озеленяване! За мен лично градът ни се е разхубавил и пожелавам наистина Камбитов да е следващият кмет, за да продължи разхубавяването


01 Април 2015 16:57 | Коко
Оценка:
19
 (
45
 гласа)

Вън Камбитов! Да си ходи в х-л Бали!


01 Април 2015 17:00 | !!!
Оценка:
8
 (
38
 гласа)

Само Паскалев, оле, оле, оле.... Вън боклуците


01 Април 2015 17:01 | Anonimen
Оценка:
15
 (
25
 гласа)

Всички селяни искат Камбитов той доста доведе у градо и те са ше гласуват за него, Aлал да им е и ощте по безработни да има та да чу Пляскат.


01 Април 2015 17:03 | доКоко
Оценка:
13
 (
31
 гласа)

Ха, Ха да си ходи на Падеш, селяндура-доктор.


01 Април 2015 17:09 | истина
Оценка:
-23
 (
45
 гласа)

Изглежда много ви е страх от Камбитов, а?


01 Април 2015 17:30 | мнение
Оценка:
9
 (
21
 гласа)

Според мен достойни противници ще са Камбитов и Паскалев.


01 Април 2015 17:33 | сериозно
Оценка:
10
 (
40
 гласа)

Времето на Камбитов като кмет свърши. Нищо не направи за града за четири години. Бих дал шанс на Елезов или Мите Димитров!


01 Април 2015 17:47 | МАМИ
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

ТОЧНИ ДУМИ ОТ ПИСАНЕТО НА "СЕРИОЗНО".


01 Април 2015 17:57 | ВЛАДИ Н
Оценка:
12
 (
46
 гласа)

САМО КОЦЕТО ПАСКАЛЕВ ЗА КМЕТ НА БЛАГОЕВГРАД, ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ЗАСТАНЕМ ЗАД НЕГО, АКО ИСКАМЕ ГРАДА НИ ДА ИМА РАЗВИТИЕ, НАСТОЯЩИЯТ КМЕТ ВСЕ ОЩЕ РАБОТИ ПО СПЕЧЕЛЕНИТЕ ОТ ПАСКАЛЕВ ПРОЕКТИ, ДА ВЯРНО Е, ЧЕ НАЙ МНОГО СЕ НАПРАВИ ЗА ГРАДА НИ КОГАТО ПАСКАЛЕВ БЕШЕ КМЕТ


01 Април 2015 18:48 | Благоев
Оценка:
16
 (
36
 гласа)

Камбитов не става за кмет и това е очевидно. Никога града не е бил толкова зле. Някой от другите ще е.


01 Април 2015 19:13 | киро
Оценка:
9
 (
43
 гласа)

Паскалев е сигурния кмет.


01 Април 2015 19:22 | емо
Оценка:
0
 (
30
 гласа)

ЕЛЕЗОВ НЕ ВИЖДАМ ДА НАПРАВИ НЕЩО КАТО КМЕТ ЗА ГРАДА


01 Април 2015 19:33 | Нострадамус
Оценка:
-16
 (
46
 гласа)

Да ви кажа и аз. Кандидати бол, кмет един -Атанас Камбитов.


01 Април 2015 20:43 | До Благоев
Оценка:
-8
 (
24
 гласа)

Ти наред ли си? Града ни винаги е бил много зле докато гадните комунистчета бяха на власт, сега се възражда и се прави нещо!


01 Април 2015 20:47 | Невена Стоименова
Оценка:
-13
 (
33
 гласа)

Не виждам кой може да излезе в момента срещу Камбитов. За тези 3 години и половина направи много!


01 Април 2015 21:02 | фх
Оценка:
7
 (
29
 гласа)

Паскалев от с. Старчево-подписва бандитски сделки. Взе тлъста сума и разреши на магистралния водопровод от Карталска поляна да се построят 12 вецки и сега в Благоевград да се пие вместо вода мътеница! ?А пък Камбитов с тия фирми за сечене на гората с комбина с калин зашев директор на горско Благоевград, който Камбитов си го назначи по поръчка. Въобще хора лоши са ни нещата! Все са бандити!


01 Април 2015 22:02 | Антонова
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Защо ли като излезе нещо свързано с община и кмет и се почва една канонада с НЕсвързани със статията обвинения????? Много лесно - някой плаща якооооо за тая злоба дето се излива по форуми, къде никой не чете. НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ ЧЕ ВСИЧКО СЕ ПРАВИ НАРОчНО


01 Април 2015 22:06 | АЗ
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Тончо написа: Тончо
Оценка: -23  (69 гласа)

Единственият, който трябва да спечели от тези е Атанас Камбитов.

Е, чак пък ЕДИНСТВЕНИЯТ?


01 Април 2015 22:09 | АЗ
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

Невена Стоименова написа:Невена Стоименова
Оценка: -2  (6 гласа)

Не виждам кой може да излезе в момента срещу Камбитов. За тези 3 години и половина направи много!

Много, много, колко много?
10 пъти се обаждам в общината, за да вземат мерки с бездомните кучета, а резултат няма. Нормално ли е като прави толкова много, да излизаш и да се прибираш със страх дали няма да те изяде някое куче?


01 Април 2015 22:14 | БУБА
Оценка:
-15
 (
29
 гласа)

НАЙ-СЕРИОЗНИЯ КМЕТ СЕ ОКАЗА КАМБИТОВ! КАКВОТО ПОЕ КАТО АНГАЖИМЕНТ ЗА ГРАДА ДА НАПРАВИ - ВСИЧКИ ГИ СТРОИ ДА БАЧКАТ ЗДРАВО И ГО НАПРАВИ ЗА НАС


01 Април 2015 22:28 | Таралянко Горноджумайски
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

ДО ОН:
АЛКОХОЛИКА АНТОН БРЪЧКОВ КЕ Е КАНДИДАТ ЗА КМЕТ САМО В МОЗЪЦИТЕ НА ДВАМАТА МУ ИЗМЕКЯРИ - МАНОВСКИ И ВЕЛКОВ


01 Април 2015 22:29 | илко
Оценка:
-16
 (
26
 гласа)

няма по-достоен за кмет на Благоевград от Атнанас Камбитов, нищо че малко несправедлив с някои хора, но общото благо на града е по-важно


01 Април 2015 22:47 | Даника Ва
Оценка:
-9
 (
29
 гласа)

Съвсем естествено е настоящия кмет Камбитов да се кандидатира за втори мандат. Така ще може да продължи с модернизирането на града.


01 Април 2015 22:54 | до даника ва
Оценка:
-5
 (
21
 гласа)

съгласен за да бъде Благоевград с европейски вид


02 Април 2015 00:51 | gero
Оценка:
-8
 (
14
 гласа)

Рашко Динков КМЕТ !!


02 Април 2015 09:04 | 69
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

Камбитов нищо не направи. НИЩО! Само интриги. Митко Димитров е добрата номинация


02 Април 2015 09:45 | Калина
Оценка:
-9
 (
23
 гласа)

Вижте какво ще ви кажа, хабите си енергията само да подкрепяте някакви измислени кандидати, няма да спечели никой от тези, не за друго а просто защото не са направили нищо за града ни! Плюете по Камбитов ама, преди тънеше в мизерия Благоевград. Сега нещата се случвааат! Трябва да сляп, за да не забележиш промяната! Камбитов ни сме с теб, ще спечелиш!! Успех!


02 Април 2015 10:06 | че гевара
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

За кой от всички тия комунистически отрепки да гласуваме. Кажете ми един да ли не е бил комуняга. Дано да доживеем да дойде истинската демокрация и наложения от 70 години комунистически гнет да си отиде час по скоро.


02 Април 2015 10:32 | Пеев
Оценка:
-11
 (
21
 гласа)

Само Камбитов не е бил комунист, другите за нищо не стават


02 Април 2015 11:00 | истината
Оценка:
17
 (
25
 гласа)

Камбитов е крадлив човек с дребна душа. За четири години превърна Благоевград в изоставащ град, символ на корупцията и безразборното строителство.


02 Април 2015 11:06 | Соня
Оценка:
-10
 (
20
 гласа)

Е това ме уби просто, като ги гледам тия кандидати ми се реве бе хора. Аз не съм "платена", но ще ви кажа кой е кмета още отсега - Камбитов, защото го може - да управлява, има вид и предизвиква респект-това едно. другото е, че усвоява европейските фондове и се правят неща, които ние данъкоплатците не ги даваме, ама вие сте много загубени, за да го проумеете. И аз мисля за детето си, а не политически, но типично за червените платени подстрекатели, не ви интересува, че сега децата има какво да правят вместо да се напиват и дрогират. Не ви е срам!


02 Април 2015 11:09 | До 69
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

а кой е направил бе Пакалев хахахаха грабат ви и вие пак се дупите


02 Април 2015 11:11 | Кмета
Оценка:
-13
 (
23
 гласа)

Кметът е ясен и е само един - Камбитов!


02 Април 2015 11:24 | Соня
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

Камбитов освен да краде и да се кара в общината, че не го хвалят достатъчно по форумите друго не прави.


02 Април 2015 11:36 | |||||||
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Леле тия писарушки от общината, пак се включиха да драскат вместо да работят...


02 Април 2015 12:17 | инж.Стоян Благоев
Оценка:
14
 (
22
 гласа)

Вервайте ми- Камбитов е послушник, мафиот, рекетъор и дупедавец. А тези които казват че е направил много да кажат точно какво е направил. Много ви е ниска летвата щом се кефите само от детски площадки, зеленина и пр. придобивки. Какво направи за бизнеса, за инвестициите, за безработните, за хората с увреждания? Едно голямо нищо! Ще разберет ама късно как ви е съдирал кожата за собствена сметка. Заблудени сте, мърша сте, заслужавате си съдбата.


02 Април 2015 13:34 | Венислав
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Аз съм за Владо ако реши пак да се кандидатира.


02 Април 2015 13:37 | минчо
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Те другите много направиха и за безработицата, и за бизнеса, и за хората с увреждания... :) Смях


02 Април 2015 14:59 | техник
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Найголемио е" лимончо и портокалчо". голема дружка сус недин. тоа мозъка му изпил .и остана "портокалчо "саминка та затава иска кмет да става. щот ако нема други кандидати за меринджей на общината той е винаги готов да служи на партията и лекторату.


02 Април 2015 15:58 | емо
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

ЕЛЕЗОВ СИ ПРАВИ РЕКЛАМА АМА Е ДОКАЗАН ТЪПЧО.


02 Април 2015 16:21 | шоп
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Ако искате Шопова за кмет - гласувайте се Камбитов


02 Април 2015 16:47 | !!!
Оценка:
16
 (
22
 гласа)

Камбата има 6 човека ПР отдел!!! За това има толкова заблудени, че от него става нещо. Та той 2 думи на кръст не може да свърже, речникът му е прекалено беден и за това ПР-ите му пишат речите. Нищо съществено не направи за града, осеян с дупки. Паскалев направи 100 пъти повече неща и улици и канализация и всякаква инфраструктура, следователно е единствения подходящ за кметското място и това винаги е било ясно!


02 Април 2015 19:53 | чичо
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Ако искате да се застрои цяло"Бачиново" от Ганджов, гласувайте за Паскалев и Елезов! Ние горноджумайците НЕ искаме и затова ще гласуваме за Камбитов!


02 Април 2015 22:32 | Севда Иванова
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Камбитов даде прекалено голяма власт на Шопова и Кучката и обърна гръб на редовите членове в ГЕРБ. Аз лично членувам в Грамада, но нито за Роячки, нито за Камбитов ще гласувам.


02 Април 2015 22:55 | balabanovi.info
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Абе какъв Паскалев и Камбитов? Сложете Асенчо Балабанов за кмет. Той е класи над двамата! :)




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар