Политическа екзотика в Благоевград! Емблематичният ъндърграунд герой В. Сотиров - Мишката се регистрира като независим кандидат-съветник

16 септември 2019 22:42   42 коментара   44174 прочита


Криминалнопроявеният Венцислав Сотиров Мишката, се регистрира като независим кандидат за общински съветник в Благоевград. Името му гордо стои на страницата на ОИК, където с днешна дата е отбелязано, че регистрацията му е факт. Той ще щурмува мястото на общински съветник, събрал нужните за регистрацията му подписи. Името му шокира всички, които го познават.

Лидер на организирана престъпна група, ръководител на група подпалвачи, опожарили над 5 автомобила в Благоевград, многократно арестуван за притежание и разпространение на наркотици.

Герой от първите години на демокрацията, гравитиращ около сводници, дилъри и всякакви криминални типове от сенчестия бизнес. Емблематично име от местния ъндрърграунд. Това общо взето се вписва във визитката на кандидата за съветник, заместващо графите образователен ценз и заемани публични и други обществени длъжности.

Какви са мотивите на В. Сотиров-Мишката да влезе в политиката, това е въпросът, който днес поставя ошашавената благоевградска общественост?! Адвокатски ход за отлагане на поредното дело, което предстои или политическа заигравка, в преследване на други цели. От имунитет ли има нужда Сотиров или просто е решил, че в ОБС Благоевград влизат всякакви хора, сред които и той има място. Страшна, потресаваща екзотика в политиката на Благоевград.

Вчера писахме, че в кандидат-кметската надпревара се включи известен по света и у нас международен шофьор, лидер на провалените протести в Благоевград, разследван за документна измама, прецакал фирмата му работодател с няколко фактури за 50 000 лева. Сред кандидатите са и селски кмет с "богата и цветна" трудова биография, учител по физическо, търговец на боза и дюнери, омовец с печално минало, боксьори, фризьорки, маникюристки... - ЕЛИТ!

Към съвета и стола на кмета са се запътили още никому неизвестен в областния център бизнесмен, политически хамелеони, преминали от партия в партия, уволнявани от всякъде директори, управители и нереализирани управленци, провалени "професионалисти" и хора, които не са виждали в живота си "жив професор", завършили "техникОми" при това с голем зор. И списъкът не свършва дотук. Регистрациите продължават. С нетърпение очакваме тези дни да се регистрира за участие в изборите и арменския поп.

Всички изброени ще се изправят и стръвно ще се борят срещу д-р Атанас Камбитов - Отличник и медалист на елитна благоевградка гимназия, завършил с отличие Медицинска академия, лекар със специалност, магистър по икономика и финанси, бизнесмен, работил на големи обороти, бивш депутат, 2-мандата кмет на областния център, 3 пъти носител на наградата "Кмет на годината" и на приза "Кмет на гражданите", оценен от България и Европа политик, спечелил десетки награди за работата си като кмет на община Благоевград.

Силно заразна се оказа пагубната еуфория на родилата се в Благоевград опозиция, композирана от самозабравили се в самооценката си пишман политици. Тонът на местните опозиционери, начело с неколцина общински съветници, определи уродливото лице на местната политика, придавайки и долно и порнографско съдържание, въвличайки в нея криминални типове, доказани и осъдени рекетьори, псевдопрофесионалисти, гладни и озлобени невежи.

Времето наближава! Ще избираме! Ще трябва да избираме лицата на Благоевград, тези които ще вземат решения за съдбините ни, за развитието на града, в който са децата ни, родителите ни, дедите ни.

От нас зависи! Народ, който избира мошеници, крадци, измамници, лицемери и невежи, няма право да се оплаква! Такъв народ не е жертва.. Съучастник е!

К. Костадинов

42 коментара
16 Септември 2019 23:21 | Питам
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

този кандидат какво е работил, има ли семейство, в какво е специализиран? Само питам щото да
реша за кого ще гласува м



16 Септември 2019 23:27 | круме
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Частните медии обслужват когото си искат не им дръж сметка ..ясно брато ! И от мен започни независими няма! Тя жената ти те поставя в зависимост, ако искаш да те цуне .


16 Септември 2019 23:32 | Стуй
Оценка:
27
 (
39
 гласа)

Струма задайте следните въпроси на вашия любимец от село Падеш - защо преди първия мандат (повтори и преди втория) обеща, че заедно с правителството на герб ще доведе инвеститори и ще се открият нови работни места, защо новия парк стои целогодишно заключен и отваря врати само два три пъти годишно или за сватбата на кметската дъщеря, там нали щеше да има нова черква, защо няколко години общински футболен клуб Пирин тънеше в мизерия на дъното на Б група и въпреки отпусканите пари от бюджета на общината има стотици хиляди лева задължения, защо 8 години лъжеше (2 ма човека загинаха) за нормално кръстовище на входа на Струмско и жп прелез грамада сега предизборно се разбърза, къде е логистичния терминал, експо центъра, международния младежки център, защо повечето млади (не само млади) хора напускат с 200 града, защо всички улици и тротоари в града са с безброй дупки и счупени плочки, защо кръговото при зърнени глътна стотици хиляди лева за кръстовище със светофари, има няма 3 месеца след


16 Септември 2019 23:37 | Стуй
Оценка:
23
 (
31
 гласа)

това стана кръгово с чували с пясък и пластмасови конуси, защо студентите от 18 000 вбай силните години на ЮЗУ сега са около 4000 и то повечето задочно, зашо Благоевград е на последно място по доходи в страната, защо живеещите в града дишат най мръсния въздух в България, защо излъга за пеещи фонтани пред общината, които щяха да са като в Барселона, а се сложи тон колона, от която звучи опера, а ремонта глътнал над 13 милиона лева е все още със.... старите фонтани (построени през 1987), защо живее на 100 км от града, на който е кмет и няма нито приемен ден или час, кой плаща горивото, палата в Бояна, рожден и дни за 50 000 лева, скъпите лимузини?


16 Септември 2019 23:38 | Стуй
Оценка:
17
 (
25
 гласа)

Обеща и излъга, че ще разреши проблема с паркирането като се постараят няколко подземни паркинга и голям няколко етажен паркинг при пазара.


16 Септември 2019 23:41 | Стуй
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

До Круме-истинската журналистика (частна или държавна) е не да взима страна, а да представя факти и информация, а самите питатели (зрители) сами да си направят изводите. Поне в нормалните държави е така.


17 Септември 2019 00:53 | Михова
Оценка:
25
 (
27
 гласа)

Боже, какво се случва в Благоевград? Каква е тая гавра с благоевградчани? Жалко е за хубавия град


17 Септември 2019 06:51 | Реалист
Оценка:
24
 (
24
 гласа)

Парадоксално, но факт е, че в политиката 95% от хората са алчни отрепки и боклуци, както и кандидатите за кметове и общински съветници.... Крадат, лъжат, мамят, заобиколени от пумяри за този пусти кокал....


17 Септември 2019 07:41 | Жоро
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Този ретро гангстер става за метач по улиците а не общински съветник


17 Септември 2019 07:58 | потрес
Оценка:
20
 (
20
 гласа)

Има основно образование . Абе струмата пишете че и криминалнопроявуния Бриндо и той у политиката змеделец него нали го осъдиха за рекет и за побои и кражба от инвалид или го приемате за журналист от вашите та си траете


17 Септември 2019 09:05 | 321
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Щом " виден" шофьор като В. Новоселски се регистрира почти на всички избори, то и международни шофьори могат.


17 Септември 2019 09:59 | Някой
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Само така


17 Септември 2019 10:01 | СТИВИ
Оценка:
-5
 (
23
 гласа)

На тоя фон Камбитов е академик ! Гавра с Благоевград гавра с ОБС и кметството Успех Камбитов благоевгадчани са с теб


17 Септември 2019 10:05 | Любов Френска
Оценка:
21
 (
23
 гласа)

Мишока е вдъхновен от успехите на бившата си женка Злата, нема да е по-назад я!


17 Септември 2019 10:09 | Ние от село
Оценка:
-9
 (
17
 гласа)

Евала Венци покажи им какво е истински мъж .!!!!С. теб сме пич. Не обръщай внимание на страхливите драскачи и тея дето не те познават като човек ! Успех


17 Септември 2019 10:11 | Бимбо
Оценка:
11
 (
19
 гласа)

Стиви, изразявай се по точно, новите благоевградчани (тези дошлите от село, уредени на държавни местенца, живеещи в крайните квартали) подкрепят кметчето, ние родените и израснали в Джумаята помним само преди 8 години какъв хубав, чист, пълен с млади хора и работа беше нашия град.


17 Септември 2019 12:06 | ники
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Едно и също си беше, ще и ще бъде... като са едни и същи хората във властта.. това е все едно да искаш да си купиш 5 яйца, но ти да си ги избереш, а продавача да ти даде 5 и да ти каже "Избирай". Малко замазване на очите преди избори, кръпки, кръстовища, саниране... и после 4 години плюваме по тези, които сме си избрали- независимо от вида на изборите


17 Септември 2019 12:18 | Плъхо
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Един глас за Мишката - време е ГРИЗАЧИТЕ да дойдат на ВЛАСТ!


17 Септември 2019 13:44 | Янка
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Кой позволява на този човек да се кандидатира въобще?
Благоевград затъва, а ние ще си седим във Валенсия защото иначе, ако се върнем ще ни очаква мизерия.


17 Септември 2019 14:01 | Мирише ми на чесън
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Харесва ми изложеното CV на Камбо ! Браво ! Тука изобщо нема реклама ! Некой от родата му да не е почнал работа във в-к Струмата, по известен като Ню Йорк таймс на балканите ?


17 Септември 2019 14:09 | Аз
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Еми то и Камбитов е измамник, ама сте ни подчертали в няколко реда колко за кой да гласуваме. Вие медиите сте сребролюбци и сте виновни за изкривеното мислене на българина. Ако има Господ, то вие ще бъдете съдени за лъжи, предателство и убиването на много души. Бездушието на повечето човеци идва от налагането на "истината" от медиите.


17 Септември 2019 14:46 | Мария
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Не трябва ли да представи свидетелство за съдимост?


17 Септември 2019 15:05 | Гербер
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Божеее, прибери си вересиите. То не бяха мутри, то не бяха какви ли не, сага и наркодилъри. Народее, спим, народе.?????


17 Септември 2019 15:17 | Мите
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Сега джуджето за заместник кмет а копелето за пожарникар, а да не забравяме и рашо той пък за отговорник по кредитите. Докъде я докарахме


17 Септември 2019 15:22 | Митра
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Благоевград заминава и бавно се изнася.
Но с такива общински съветници какво друго да е


17 Септември 2019 15:49 | Георги Стоев
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Всички знаят парите на мишката при кого в Америка отиват. Но за жалост е така каквато ни държавата такива и оправниците


17 Септември 2019 15:51 | Димитър
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Един път да се кандидатира човек от народа, човек, който е помага на хората, а не само костюмари да строят и санират...


17 Септември 2019 15:53 | Георги
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Митак прав си! Батко Венци е номер едно! Само той че помогне на ората


17 Септември 2019 16:43 | Иш
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Който не го познава, незнае що за човек е Венци! Той е много добър и справедлив човек, а когато не му изнася нещо на някой тогава вече измислят приказки от 1001 нощ. А \"съвестните \" които в момента са, които видиш ли след това стават най-големите крадци какво ги правим? Може пък точно от такъв човек да има нужда общината.


17 Септември 2019 18:23 | Тоци
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Нека каже как даде пари на лихва на Миро от 10 и после му взеха апартамента за смешни пари. Но там цялата постановка я направи оня дето живее в Америка и си идва само зимата. Милионери станаха на гърба на нещастието на хората


17 Септември 2019 20:29 | Кайо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Шабардано какво чака, та не се кандидатира и той за Общински ?!


17 Септември 2019 20:46 | ат
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

хехехе, двама п, ци Урдев и Миладинов са там, мама кажа, Тасков белите чорапки, Анева, Таковски, ако съм пропуснал някой де не се сърди, Вие за Мишката се тормозите


17 Септември 2019 21:05 | xeno
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

някак нелепо е да се подиграваш на неграмотността на кандидатите, при полежение, че като журналист изписваш думата голям като "голем"...


17 Септември 2019 21:05 | Емо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ужас


17 Септември 2019 21:33 | да
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

"или просто е решил, че в ОБС Благоевград влизат всякакви хора, сред които и той има място"

Точно в ОБС Блг му е местото, там влизат всекакви хора.


17 Септември 2019 23:34 | Нова възможност
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Досегашните ги знаем. Единствено ПП Възраждане с действията си показват, че са за истинска промяна, но Вие си гласувате по старому и само ревете! А заслугата на прехваления доктор-кмет ( струма лъже, че е специалист) е, че превърна града ни от проспериращ на последен по доходи, задмихахме и Видин, затвори и най-голямата фабрика на балканите - все успехи на кмета-доктор.


18 Септември 2019 08:15 | Жоро
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ретроооо утрепаняк бифшата го може но ти нееее


18 Септември 2019 08:21 | Любо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Мишок ти си само за компанйонка за друго не ставаш


18 Септември 2019 12:43 | Погребална агенция
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Струма, Камбитов е жив, какво сте занареждали като за некролог. Спрете се!


18 Септември 2019 14:57 | МГ-85 НАБОР 1967
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Къв отличник и медалист бе. Даскалите в МГ- то не си го спомняха кой, когато се кандидатира за кмет първи мандат. Лично учителката му по математикя ( Атанасова) ме е питала - " КОЕ БЕ ТОВА МОМЧЕ? ". Никакви медалист не е, а отличник с успех над 5, 50. Отличниците и медалисти бяха други - Комитов, Беличенов, Лишков, Стойка Гоцева, Надя, Весела, Константина ... И след завършване на медицина ( не с отличие!) бе доктор в Баракова 2-3 години и ... толкова. Хвана се с "горски" бизнес. Журналята от парцала "стру. а"включиха яко на предизборни похвални слова. Плоско, мн ого ниска топка...


18 Септември 2019 15:39 | петър
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

айде сега да видим Злата какви гласове ще събере... май при Мишката ще отидат


18 Септември 2019 22:31 | Джуджето
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Кой бе ще гласува за тоя фалирал тип ае у бобов дол




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар