Под крилото на "бащицата"! Лидерът на ГЕРБ Г. Делчев Д. Гамишев събра съпартийците си на политически тим билдилдинг в "Лещенски рай"

25 септември 2016 21:36   5 коментара   11918 прочита


Последният от серията почивни дни бе паметен за герберите от Гоце Делчев, лидерът им Димитър Гамишев им устрои политически тимбилдинг в хотела му "Лещенски рай". Акцията по сплотяване на колектива бе белязана от тънки мезета и питиета и пълен релакс в село Лещен, където и въздухът и красотата на природата зареждат с невероятна енергия.

Гамишев събрал активистите на партията хем да разпуснат, хем да си поговорят в неформална обстановка за предстоящите избори и работата на структурата в града. Прави впечатление подходът на новия лидер, който изненадващо се оказа изключително деен, а местната структура, която претърпя серия изборни провали бележи сериозно възраждане в момента.

Смяната на лидера се усеща и ГЕРБ в Гоце Делчев вече дава заявка за подвизи. На сбирката както е видно от снимките не е бил бившия лидер на партията в града Георги Андонов, защо се е отцепил от колектива е неясно, а не изключваме и вероятността да е имал сериозни и неотложни депутатски ангажименти. Иначе останалите от актива се явиха на приятното мероприятиe в пълен състав.

П. Петрова

5 коментара
26 Септември 2016 09:00 | МОН
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

"Билдилдинг" е точния термин за това "мероприятие".


26 Септември 2016 11:59 | 123
Оценка:
-6
 (
16
 гласа)

Браво. Личи си, че новият лидер на ГЕРБ в Гоце Делчев е много нахъсан.


26 Септември 2016 15:39 | БАТЕ ДОНЧО
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

ГРОБАРИТЕ, ЯДАТ И ПИЯТ НАРОДНА КРЪВ И ПОТ!!! БАНДАТА ОТ ОЛИГОФРЕНИ, ЯДЕ И ПИЕ И СЪНИЩА СЪНУВА !!! НИКОГА, ИЗМЕТ ПОЖАРНИКАРСКА, НЯМА ДА СТЪПИ ВЪВ ВЛАСТТА НА НЕВРОКОПСКО!!!! ХОРАТА ОТ ТОЗИ КРАЙ НЕ СА КАТО ДРУГИТЕ, А ИМАТ ГЛАВИ НА РАМЕНЕТЕ СИ И ИЗМЕТ ОТ ОТРЕПКИ -ЧОБАНИ, КАРУЦАРИ, КРАДЦИ И ПРОПАДНАЛИ ТИПОВЕ НЯМА ДА ДОПУСНАТ ДО ВЛАСТТА !!!А, ЗАЩО ПИТАТЕ ЗА ТЪПОТО ГОШЕ -НЯМА ВЕЧЕ КЕЛИПИР И НА ВОЛЯ СИ КАРА ТРАКТОРА И ХАРЧИ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ОТ ХОРАТА НА ЯКАТА !!!ТЪПО, ЩЕ ПЛАТИШ ЛИ РЕНТАТА ИЛИ ХОРАТА ДА Я ДАДАТ ЗА БОГ ДА ПРОСТИ?!?!?!


26 Септември 2016 23:57 | Брадвата
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Браво Герб сама така правете добро не като онези мишоци Чурката и баламата Ангел Тунча откраднаха и исекоха гарата а да не забравим и на баба тъпото Гоше той работел за хората помогнал на много хора ало я се скрии бе простак под полата на женаси.


02 Октомври 2016 12:54 | Тюфката
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Пещерен, няма ли да поканиш бандата на някое кърваво пиршество, върху трупа на някое изчадие -чух за Чурката от Мосомище !Чобанина Чурка и цялото стадо да даде за подкуп, пак няма спасение! Да живее кръвожадната банда на Пещерния !




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар