От квотата на ГЕРБ адвокат Иво Стефанов оглави 17-членната ОИК в Петрич

04 август 2011 00:01   29 коментара   16772 прочита
Стоил Яков, Филип Ангелов, Димитър Танев и Туфчо Сандъкчиев /отляво надясно/
Стоил Яков, Филип Ангелов, Димитър Танев и Туфчо Сандъкчиев /отляво надясно/


Стоил Яков, Филип Ангелов, Димитър Танев и Туфчо Сандъкчиев /отляво надясно/

Адвокат Иво Стефанов бе избран от квотата на Политическа партия ГЕРБ за председател на Общинската избирателна комисия в община Петрич. Представителите на политическите сили не успяха да се споразумеят за заместник-председател и секретар и те ще бъдат назначени служебно от Централната избирателна комисия.

За секретарското и зам. председателското място претенции имаха Коалиция за България, “Атака” и ДПС. На консултациите в кабинета на кмета Вельо Илиев се отзоваха Димитър Танев от ГЕРБ, Атушка Маркова от ДПС, Христо Малчев от Коалиция за България, Христо Коларов и Стоил Яков от Синята коалиция, Петя Хантова от НДСВ и Нако Костов от “Атака”.

17-членна е Общинската избирателна комисия в южния град. От Политическа партия ГЕРБ са 8 - Иво Стефанов, Димитър Митушев, Зорница Якова, Борислав Костов, Елисавета Янева, Юлия Захирова, Маргарита Райчева и Велина Пиргова. От Коалиция за България - Янко Янков, Златка Митушева, Симеон Попов, от ДПС - Таня Рошкова, Адриана Стойчева и Валя Голова, от НДСВ - Тошко Живков, от “Атака” - Блага Трайкова. Синята коалиция допълнително ще подаде името на своя представител.

Главният секретар на общината Туфчо Сандъкчиев заяви, че Общинската избиратена комисия започва работа от 18 август.


Още за: И. Стефанов   комисия   пост   Още от: Политика

Принтирай статия
29 коментара
04 Август 2011 08:59 | ...
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Този Иво Стефанов от коя ли партия не беше. На следващите избори ще е от "АБВ". А за комисията какво да кажем? От ГЕРБ :Д. Митушев. От К. Б. Зл. Митушева. Да ви е честита новата избирателна комисия!


04 Август 2011 09:11 | петричанин
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Кефали, съграждани,
не разбрахте ли за 23 год., че в основата на всичко е партията майка.
Така, че не хвърляйте камък в бунар, от които сте пили вода.
Господ ще ви накаже.


04 Август 2011 09:33 | дон бучо
Оценка:
5
 (
11
 гласа)


като чета от ГЕРБ почти всички са минали през компартията.
от вънка зелени, от вътре червени.


04 Август 2011 09:52 | Десен
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Странна работа, на мястото на Митко Танев не бих си позволил такъв ход. Това със сигурност ще отблъсне бая хора от това да гласуват за ГЕРБ. Колкото до Иво Стефанов, как така има хора, които нямат капка срам- не биваше да приема това, така срути и малкото авторитет, дето му беше останал. Не става така- СДС, после при Коце Маца, сега ГЕРБ- уас, засрами се байо...


04 Август 2011 10:39 | Методи Попов
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

УВАЖАЕМИ ГРАЖДАНИ И СКЪПИ СЪСЕЛЯНИ! ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ ПАРТИЯ "ГЕРБ" ЗАЩОТО ТАМ КЪДЕТО Е ИВО СТЕАФАНОВ ТАМ Е КЕЛЕПИРА.


04 Август 2011 15:32 | 78
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Най - после човек с опит и доказан професионалист като Иво Стефанов да оглави комисията.
Единствено той е избран с консенсус от всички партии.


04 Август 2011 15:38 | YK
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

БРАВО ГЕРБ - ДОБЪР ЮРИСТ - ДОБЪР ИЗБОР . СТИГА ВЕЧЕ СМЕ ТЪРПЯЛИ МАНИПУЛАЦИИТЕ НА ВЕЛИО, ТУФЧО И КОМПАНИЯ.
ДОВИЖДАНЕ, ДОВИЖДАНЕ !!!!!


04 Август 2011 15:38 | Десен
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Азис и Пуфчо ги е страх, че Иво Стефанов ще спре манипулациите и фиктивните гласове, които си докарваха през комисиите .


04 Август 2011 15:41 | ДО ДЕСЕН
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Г-Н ДЕСЕН ИЛИ ГРАВЕТИРАЩ ОКОЛО ДЕСЕН. НЯМА НИЩО СТРАННО. ИВО СТЕФАНОВ ЗАСЕГА Е ЕДИНСТВЕН КОИТО РАЗБИРА ПРОФЕСИОНАЛНО ОТ ДЕИНОСТА НА ОИК. ОПИТА КОИТО ПРЕТЕЖАВА - ТЕОРИТИЧЕН И ПРАКТИЧЕН - ЩЕ ГАРАНТИРА ЧЕ ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА СЕ ДОПУСНЕ ЗАИГРАВАНЕ И НЕХАИСТВО ОТ СТРАНА НА ПРЕСТАВИТЕЛИТЕ ОТ РАЗЛИЧНИТЕ ПАРТИИ В ОИК. ТАНЕВ ТОЗИ ПЪТ НАПРАВИ ДОБЪР ИЗБОР КАТО С ТОВА ДОКАЗА ЧЕ МОЖЕ ДА ЗАГЪРБИ ТЕСНОПАРТИИНИТЕ РЕШЕНИЯ И ЗАЛОЖИ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ КОИТО ДА ГАРАНТИРАТ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ЕДНИ ЧЕСТНИ И СПОКОИНИ ИЗБОРИ.....


04 Август 2011 15:48 | 78
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

гледах по бац репортаж от избора на председател на оик. при споменаването и избора на иво стефанов усмивката на туфчо падна. сори туфчо . няма повече да правиш золуми в тази комисия и после да се тупаш по гърдите че си голям стратег по провеждането на изборите. иво стефанов сега ще ти види сметката. само онази нощна пеперуда РОШКОВА да не е секретар. защото ще опорочи цялата комисия.


04 Август 2011 15:59 | ...
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Да изметем нещастниците, които три мандата крадат и съсипват града.
Всички, които са против адв. Стефанов са хора на Туфчо с чувалите с бюлетини .
Този път няма да ги огрее.


04 Август 2011 16:00 | ................
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

ЕЙ... ДОЖИВЯХМЕ И ТОВА . НА ТАЗИ КОМИСИЯ ДА Е СЛОЖЕН АДВОКАТ И ТО С ОПИТ В СВОЯТА ОБЛАСТ. КРАИНО ВРЕМЕ БЕШЕ. АДМИРАЦИИ ЗА ГЕРБ. НАПОСЛЕДЪК ЗАПОЧНАХА ДА ЗАЛАГАТ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ. УСПЕХ НА ИВО СТЕФАНОВ. ТРУДНО ЩЕ МУ БЪДЕ. НО ПОЛОВИНАТО БИТКА ОТ НЕГО Е СПЕЧЕЛЕНА- ЩОМ ОТ ИМЕТО МУ СЕ СТРЯСКАТ. НАДЯВАМ СЕ ЧЕ ЩЕ БЪДЕ БЕЗКОМПРОМЕСЕН В РАБОТАТА СИ С ТАЗИ КОМИСИЯ.


04 Август 2011 16:08 | ИЗБИРАТЕЛ
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

МИШКИТЕ СЕ УПЛАШИХА ОТ ИВО СТЕФАНОВ!!! ХА СЕГА ДА ВИДИМ КАК ЩЕ ИЗЧЕЗВАТ ПЕЧАТИ И КАК ЩЕ СЕ ПОДПРАВЯТ ПРОТОКОЛИ!!!


04 Август 2011 16:13 | ДО...........
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

ПРАВ СИ . ДОСЕГА НА ТАЗИ КОМИСИЯ ТО НЕ БЯХА УЧИТЕЛИ / ТО НЕ БЯХА АГРОНОМИ . СЕГА КОГАТО Е СЛОЖЕН ЮРИСТ КОИТО МОЖЕ ДА ГАРАНТИРА РАБОТАТА НА ТАЗИ КОМИСИЯ ДА Е ПО НАРЕДБИТЕ КОИТО СА ПРИЕТИ РАЗЛИЧНИ ЛУМПЕНИ ВИЯТ. ВИЙТЕ СИ. ЗА НАС ОБИКНОВЕННИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ ТОВА Е ПОКАЗАТЕЛ ЧЕ НЯМА ТОЗИ ПЪТ ДА ПРАВИТЕ ЗАДКУЛИСНИ МАШИНАЦИИ. И ДА ИМПРЕТИРАТЕ НАРЕДБАТА КАКТО ВИЕ СИ ИСКАТЕ ИЛИ ВИ ИЗНАСЯ. ЮРИСТА ИВО СТЕФАНОВ СЕ Е ДОКАЗАЛ КАТО УСПЕШЕН В СВОЯТА СФЕРА И СЕ НАДЯВАМЕ ЧЕ ЩЕ СЕ СПРАВИ УСПЕШНО И С ТОВА НАЧИНАНИЕ. И ТОВА Е ВАЖНОТО. ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е СЛЕДСТВИЕ.


04 Август 2011 16:21 | До Туфчо
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

И сега Пуфчо - като нямате празни бюлетини и "откраднати" печати какво прайм


04 Август 2011 16:21 | рита
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

не знам и не разбирам много тези неща но едно знам . в петрич адвокатите се делят на, иво стефанов и останали, така че това говори много за страха на останалите партии и наи много на велко илиев. лошо ...много ..е лошо ..срещу теб да застане лице което е наясно със всички процедури по оик и същевременно да е много добър адвокат. както казва петър вучков..... ами сега.....


04 Август 2011 16:25 | ...
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Оставете Пуфчо и инж ????? Азис - те ще правят язовир на Сухата река.
Ех.... народе тия крадат и срам нямат.


04 Август 2011 16:32 | Чиро Чурилски
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Надявам се инж. Азис и инж. агроном Туффчо-Пуффчо да не купят адв. Иво Стефанов ...
Иначе това е първата стъпка към ПОЧИСТВАНЕТО на община Петрич. Ако Иво издържи на натиска на парите, Туффчо няма да командва изборите, а Азис си тръгва към ... неговите имоти в страната и чужбина.


04 Август 2011 17:02 | съгласен
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

прав си почистването започва именно от тази комисия . неината работа ще тресира следващите четири години. избора на иво стефанов е наи - доброто решение. познаваме го като стриктен и безкомпромисен. и знаем че ще си свърши работата перфектно. сега е време и ние избирателите да продължим това почистване като бъдем активни и излезнем в изборния ден да гласуваме против това корумпирано управление и различните партии които го подкрепят


04 Август 2011 17:10 | ПЕТРИЧАНЕЦ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

РОШКОВА ....ПОВТАРЯМ..... ТАНЯ РОШКОВА ДА НЕ Е СЕКРЕТАР. ТАЗИ ПСИХИЧНО -ЛУДА САМО ЩЕ РАЗИГРАВА КОМИСИЯТА. ДО ВСИЧКИ ОТ КОМИСИЯТА - ОТВАРЯИТЕ СИ ОЧИТЕ НА ЧЕТИРИ. ГОЛЕМО МЕКОТЕЛО Е ТАЗИ ЖЕНА. ЩЕ ГЛЕДА ДА ВИ БРЪКНЕ НАВСЯКАДЕ. НЕ ЧЕ НЕ Е БРЪКАЛА НА НЯКОИ РЪКОВОДИТЕЛИ ОТ КМЕТСТВОТО НО НЕИСЕ. ВИЕ СЕ ПАЗЕТЕ. СЪВЕТ КЪМ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ИВО СТЕФАНОВ - СЛАЖИ ЧОВЕК ДАЯ НАБЛЮДАВА ТАЗИ КРАВА.


04 Август 2011 17:17 | Този
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

така ли го хвалихте, като купуваха гласове, заедно с Коце Маца. Чудно е да казвате, че е честен. Мнооооогооооо чуднооооо...


04 Август 2011 17:27 | ДО ТОЗИ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ЩОМ НИКОИ НЕ Е ОСЪДЕН ЧЕ Е КУПУВАЛ ГЛАСОВЕ ЗНАЧИ НЯМА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ. А ИНАЧЕ И ВЕЛЬО ИЛИЕВ Е ДАВАЛ ПАРИ И АТАКА ДАВАШЕ ПАРИ И РОЗИТЕ ДАВАХА И ЛИДАР ПЛАЩАШЕ. И ЕВРОРОМА ДАВАШЕ И ОЩЕ КОИ ЛИ НЕ. И ВСИЧКИ ТЕЗИ ХОРА НИ УПРАВЛЯВАХА ДО СЕГА. ТУК ИДЕ РЕЧ ЗА ДРУГО. ЧЕ ЧОВЕКА Е НАИ ПОДХОДЯЩ ЗА ТАЗИ ОИК. ЗАПОЗНАТ Е СЪС ЗАКОНИТЕ И НЯМА ДА ПОЗВОЛИ ДА ГО МАНИПУЛИРАТ .МОЖЕ ДА Е ВСЯКАКЪВ НО ТОВА Е НЕЩОТО КОЕТО ТОИ ЩЕ ГО СВЪРШИ НАИ- ДОБРЕ.


04 Август 2011 17:29 | До Този
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Аз съм сигурен, че и ти мислиш, че само Иво Стефанов може да въведе ред в ОИК, и да спре измамите на Туфчо и кмета.


04 Август 2011 17:31 | мария
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

успех на новоизбрания председател на оик. има една приказка по делата щеги познаят. загърби злобните коментари и си свърши перфектно поетото задължение


04 Август 2011 17:45 | ОТГОВОР
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ДА ОПРЕДЕЛЕНО ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ГОДИНИ ИМАШЕ ПРОПУСКИ И МАНИПУЛАЦИИ В ОИК. И ТОВА СЕ ДЪЛЖЕШЕ НЕ НА ХОРАТА КОИТО БЯХА ТАМ А НА ТЕЗИ КОИТО ГИ ДИРЕЖИРАХА И МАНИПУЛИРАХА. СЛАГАХА ХОРА КОИТО ЛЕСНО СЕ ПОДДАВАХА НА РАЗЛИЧНИ ИЗКУШЕНИЯ. И ЩОМ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НЕ ВЗИМАШЕ ОТНОШЕНИЕ ТО РЕЗУЛТАТА ГО ВИЖДАХМЕ- ИЗГУБЕНИ БЮЛЕТИНЕ / НЕДАСТАВЕНИ БЮЛЕТИНИ / КЪСНО ОТЧЕТЕНИ СЕКЦИИ - ВСЕ НЕЩА С КОИТО НИ ПРАВЕХА НА МАИМУНИ. ЗАТОВА СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ЩОМ НА ПРЕДСЕДАТЕЛСКОТО МЯСТО Е АДВОКАТ ИВО СТЕФАНОВ ТАЗИ ПРАКТИКА ЩЕ ПРЕСТАНЕ. ВИЖДАЛ СЪМ ГО В ДЕИСТВИЕ В ЗАСЕДАТЕЛНАТА ЗАЛА И ОЧАКВАМ СЪЩО С ТАКЪВ ХЪС ДА ПОДХОДИ И В ТАЗИ КОМИСИЯ. ФАКТ Е ЧЕ ВСИЧКИ ПАРТИИ ГО ПОДКРЕПИХА ЕДИНОДУШНО


04 Август 2011 17:54 | Избирател
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Добре е че Иво Стефанов ще оглавява ОИК. Доказан юрист. Добър ход на ГЕРБ. Това, че някои хора нямат последователни политически принципи и идеали, са много за вярване и по някога се ползват от др. партии като троянски кон. Но вярвам, че адвокат И. Стефанов, ще бъде юриста в тези избори и няма да допусне произшевствия. Успех на ГЕРБ.


04 Август 2011 18:30 | Маркови кладенци
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Успех писател...;)


04 Август 2011 23:33 | Юрист
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Тц, тц, тц колко наивни хора има тука!


05 Август 2011 00:21 | коце маце
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

драги съграждани -кефали, не Ви ли омръзна от политически номади, едни хора обиколиха всички партии.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар