Още един боец в екзотиката на Благоевград! Треперете! Железният юмрук, треньорът по бойни изкуства, Илия Илиев влиза в битката за кмет

20 септември 2019 13:24   15 коментара   25722 прочита


Треньорът по бойни изкуства Илия Илиев се впуска в кандидат-кметската надпревара в Благоевград, научи Struma.com. Железният юмрук ще стоваpи силата си върху опонентите, мераклии за кметове, които в областния център се раждат всеки ден. Илия Илиев щурмува кметския пост заради множеството си фенове, които виждат в него алтернативата за управление на Благоевград и които го мотивират да направи дългоочакваната революция и да сменни властта.

Отдавна Илиев дава заявка за участие в местната политика, критикувайки бясно във фейсбук разни хора за делата им. Безупречен оратор, Илиев многократно оглавяваше протестни действия, а гласът му от мегафона пред ЮЗУ, където преди месеци протестираше срещу несправедливостта, накара и стените на университета да затреперят.

Ръководител на школа за млади боксьори Илия Илиев развява от месеци знамето на протестите почерпил вдъхновението си от децата, извор на енергия и чисти помисли и воден от изостреното си чувство за справедливост.

Боксьорът се изправя срещу човека с големите ръце на волана, международният шофьор Александър Стамболийски, срещу дъбравския кмет, създателят на популярния на Балканския полуостров "Дъбрава Фест", Росен Георгиев, ще мери сили в изборите с топадвоката Албина Анева, със съдружника на Тони Джамбаза в "Плаза", познатият в Благоевград строителен предприемач и крупен бизнесмен Румен Томов, с носителят на титлата "Бивш"- областен управител, бивш училищен директор, бивш заместник-кмет на Благоевград, Валери Смиленов и войводата от "Топливо" Иван Ризов.

Всички изброени тръгват с нагласата за победа срещу политическия ятаган, посякъл врага в 2 местни избора, тръгнал уверено към трети управленски мандат, д-р Атанас Камбитов, магистър по икономика и финанси и носител на престижни награди за работата си като кмет на общината. Фаворитът на премиера Б. Борисов, построил, санирал и променил града, така, че както казва министър-председателят: "Сега, който и да дойде кмет ще му е лесно, всичко е направено!"

Списъкът обаче не свършва до тук. Още ще допълнят политическата екзотика на Благоевград, опозицията не дреме. Готвят се за щурм на кметския престол. Партиите са на бойна нога. Платформи, програми и компромати се "шият" в партийните цехове.

Броени дни до старта на състезанието БСП вече са започнали със совалките по болнични кабинети, по предприятия, по честни фирми, правят турове навсякъде от човек на човек, за да представят кандидата си за кмет, с опция благоевградчани да чуят за него.

Въпросът "Кой е той"? вече намира своя отговор. Пропагандата и пазарлъците са в разгара си. Страшна битка за стола на кмета се очертава, регистрацията за кметове започна вчера. Ние спим пред Общинската избирателна комисия, за да не изпуснем мига, в който на хоризонта ще се появи поредният опонент на кабинета и участник в политическата битка. Следете ни.

П. Костадинов

15 коментара
20 Септември 2019 13:45 | Янка
Оценка:
27
 (
41
 гласа)

Младо момче, но няма шанс, само БСП има шанс, но с този анонимен кандидат ще е чудо да свалят човека който направи Благоевград града с най-ниски доходи.


20 Септември 2019 14:07 | Добрин
Оценка:
27
 (
31
 гласа)

Този е пълно ку ку.


20 Септември 2019 14:26 | Ха Ха
Оценка:
29
 (
29
 гласа)

Алкохолик, психар, пълно ку ку - заловен да шофира пиян преди година, скандал след неплащане на наем и изхвърлен от помещението с полиция, преминал през всички възможни партии и изхвърлен като парцал отвсякъде, абсолютно ку ку...


20 Септември 2019 14:34 | ааа
Оценка:
35
 (
47
 гласа)

Камбитов купува сайт, с пари от бюджета се издържа, всичко е точно. бойко му дава за пример симитли, той само се хили като гузен ученик, село алея пред гаражи, пластмасови кръгови, безумни светофари, дупки, маркировка ниво селски шофьори, град пълен с помаци, врачани, видинчани.


20 Септември 2019 15:37 | Ветеринарят
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

Маймуната преди да лапне праскова първо си я мери на задника дали костилката ще излезе! Та тези вечни мераклии за началници първо да си премерят амбициите дали ще им излязат мазно отзад, че да не им излязат лютиво през носа!


20 Септември 2019 15:38 | Избирател
Оценка:
28
 (
34
 гласа)

" Политически ятаган"..... Струма, не отвращавайте хората! Поне променете името си на"Придворни на ГЕРБ!


20 Септември 2019 16:07 | гто
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

Всеки има някаква треска за дялкане, но тоя на снимката си е ХА - ХО ...Но, това е положението . Каквото населението - такъв ще е и кмета


20 Септември 2019 18:38 | Смешка
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Плати си сметките по хората смешко


20 Септември 2019 20:11 | Хой
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Щом Венци Мишката ще става съветник нема Що повече да се коментира. Дъното е ударено.


20 Септември 2019 21:20 | ЕС
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Ама вие сериозно ли? Та това момче е пълен филмаджия... нещо е мръднал отдавна


20 Септември 2019 23:52 | 11
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Тоя наистина не е добре. Който го познава знае ... все пак 50 гласа може и да събере.


21 Септември 2019 07:03 | Лидъл
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

За тоя измислен треньор ще има два гласа на изборите - неговия и на тази дето е с него на снимката.


21 Септември 2019 15:41 | 123
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

На тази краката и са по-дебели от на треньорчето.


21 Септември 2019 21:22 | Асен
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Защо клечи почти всеки ден на кристал тоя парашутист, и от къде е този елемент. Защото не е от Благоевград


22 Септември 2019 20:04 | Стига вече
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

с тези герои, преследващи лични и чужди интереси.
Само ПП Възраждане. Те имат програма, която е в интерес на всички нас.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар