Окончателно! ГЕРБ пускат тежката си артилерия - Цв. Цветанов начело на листата в Благоевград, К. Калфин в Кюстендил и Д. Добрев в Перник

02 април 2013 14:12   77 коментара   22397 прочита
Ц. Цветанов, К. Калфин и Д. Добрев
Ц. Цветанов, К. Калфин и Д. Добрев


Ц. Цветанов, К. Калфин и Д. Добрев

Партия ГЕРБ обяви днес официално утвърдения списък с водачите си по места, както Struma. com съобщи начело на депутатската листа в Благоевград е Цветан Цветанов. Днес стана ясно, че в Кюстендил листата оглавява Кирил Калфин, а Делян Добрев е в Перник. Бойко Борисов ще поведе листата в Пловдив и София. Спускайки Цветанов в Пиринско, ГЕРБ активизира тежката си артилерия в региона, където останалите партии сложиха начело лидерите си, предвид очакваната тежка предизборна битка.

Според запознати, в местните структури на ГЕРБ има сериозно напрежение около подреждането на листата, засега мястото след Цветатанов ще заеме областният лидер на партията в Пиринско Даниела Савеклиева. Третото място е конфликтно, за него битката е сериозна. Говори се, че за това място натрапвали председателя на агенцията за Закрила на детето Калин Каменов. Каменов бил протеже на благоевградски бизнесмен, който се очертава като един от основните спонсори на кампанията на ГЕРБ в Пиринско.

В момента партия ГЕРБ в Пиринско все още пази в абсолютна секретност подредбата на депутатската си листа, в останалите партии вече е почти ясно кой на кое място ще бъде. Готова е листата на БСП. Тук в събота на заседание на областния съвет на партията имаше конфликти около името на Цветелин Кънчев, гласен за второто място като коалиционен партньор. След почти 7 часа заседание с гласовете си социалистите издигнаха на второ място лидера на БСП Г. Делчев Тодор Радулов, обаче Националния съвет на партията определи второто място за коалиционен партньор и това ще бъде Спас Панчев от БЗНС "Ал. Стамболийски".

В края седмицата ще бъде обявена окончателно и листата на партия РЗС, която в Пиринско ще води лидерът им Яне Янев. Янев аплодира водачеството на Цветанов, заканвайки се с люта битка на "негова територия ". Цветанов, според Янев не познава региона и ще му бъде адски трудно, тъй като не разбира даже местния диалект. Интересно се развиват нещата в ДПС, където не е ясно кой ще е начело. Говори се, че водач ще бъде Алиосман Имамов, обаче някои подозират и че в последния момент ще издигнат Ахмед Доган, който да се опълчи на останалите водачи. Партия "Лидер " също ще представи листата си в края на седмицата. Истината е, че в Пиринско се съсредоточиха най-активните играчи на политическата сцена, което предсказва една истинска люта предизборна битка в региона.

Ива Иванова

77 коментара
02 Април 2013 14:17 | ОРО
Оценка:
13
 (
23
 гласа)

"Каменов бил протеже на благоевградски бизнесмен с провинциален корен" ....ахахахахахахахахахахаахах! То има ли някой с пари, дето да не е селяк! Благоевградските бизнесмени отдавна се изнесоха от селянията....


02 Април 2013 14:22 | сурваскар
Оценка:
13
 (
37
 гласа)

кво ше търси тоя фъфльо у джумаята ве, или тука му е един от "шестте"?


02 Април 2013 14:29 | градъ
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

тия бсп си направиха харакири с това второ място за някой си панчев?!? герб също отиват на същоя ход с някой си калинчо или калинка! дпс пак ще ударят кьоравото! дсб и рзс пък нямат шанс за парламента..


02 Април 2013 14:44 | 333
Оценка:
19
 (
39
 гласа)

Ужким са уверени в победата си, а са се подсигурили по на няколко места едни и същи гробари..... т. е. гербаджии..... За Цвъката няма какво да се чудим защо ще се явява тук--все още тъст му не бил купил и тук апартаментче на зет си.


02 Април 2013 14:47 | Доктора
Оценка:
14
 (
56
 гласа)

БОКЛУК НАД БОКЛУКА, МИЛА МАЙНО ЛЕ!!!! НАЧЕЛО С УБИЕЦА -КРАДЕЦ -НЕГРАМОТНИК, ЦВЕТАНОВ !!!! ТОЗИ БОКЛУК НА КАКВО ЛИ СЕ НАДЯВА???? НА ОКЪРВАВЕНИТЕ ПРОТЕСТИ НА" ОРЛОВ МОСТ" ЛИ ????НА ПРОСТОТИЯТА И НЕГРАМОТНОСТТА СИ ЛИ???? ИЛИ НА ТОВА, ЧЕ Е ОТКРАДНАЛ 6 АПАРТАМЕНТА ???? А, МОЖЕ БИ НА ТОВА, ЧЕ Е АГЕНТ НА ДС И ПО ДУМИТЕ НА ПРОСТИЯ ПОЖАРНИКАР, ЧЕ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ Е ТОЛКОВА ТЪПО, ЧЕ ОТ НЕГО СТАВА САМО РАЗНОСВАЧ НА ПАПКИ!!!! ДА Е ЧЕСТИТО НА ОЛИГОФРЕНИТЕ ОТ ГЕРБ, НОВАТА ИМ ПРИДОБИВКА !!!!


02 Април 2013 14:48 | Новина
Оценка:
-9
 (
21
 гласа)

Водач на листата на ДПС в Пиринско е..... Нуредин Кафелов!!! Централата на ДПС в София се е спряла на него, тъй като на последните предложения на миналите избори кой да оглави листата, Нуредин е победил..... самия Ахмед Доган!!! Имаме .....Папа..... пардон Нуредииииин!!! Дръжте се Яне, Цецо, Касим, защото ....Той еееее!


02 Април 2013 14:50 | Вяра
Оценка:
28
 (
46
 гласа)

ТОЯ ОТКЪДЕ НАКЪДЕ ЩЕ ПРЕДСТАВЯ В ПАРЛАМЕНТА БЛАГОЕВГРАДЧАНИТЕ!? ОТКЪДЕ НАКЪДЕ!?? Я ДА ИЗЧЕЗВА, А ЗАЕДНО С НЕГО И КОТИЛАТА НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРОДАДОХА НАРОДА НИ, ЗА ДА СА СИ ТЕ ДОБРЕ...! ОМРЪЗНА МИ ДА СЕ СПРЯГАТ ИМЕНАТА НА ЕДНИ И СЪЩИ МОШЕНИЦИ... ЦЕЛИ 24 ГОДИНИ ПОЧТИ! МЛАДЕЖИТЕ, КОИТО СЕГА СА НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ НИЩО ДОБРО НЕ ПОЛУЧИХА, ОСВЕН ПОКАЗНОСТ НА РАЗВРАТ, НАРКОТИЦИ, ПОБОИЩА, ИЗНАСИЛВАНИЯ...., И ВЕЛИКО" М-О-Ш-Е-Н-И-Ч-Е-С-Т-В-О ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ ХУЛИГАНИ, КОИТО И ДОСЕГА СА В ПАРЛАМЕНТА!!!


02 Април 2013 14:57 | 1
Оценка:
-1
 (
27
 гласа)

Айде бе-ка- пе- то у дерето. Лайте радомирски младежи по форумите, лайте. И костадинов може да не вкарате, камо ли втория ром цв. кънчев


02 Април 2013 15:14 | ДО ВЯРА
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

ПОЗДРАВЛЯВАМ ВИ ЗА КОМЕНТАРА


02 Април 2013 15:24 | ?
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

А коя е областната координаторка?


02 Април 2013 15:26 | дали
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Каменов+ Натиск= Шап.. ов


02 Април 2013 15:51 | ГРАЖДАНИН
Оценка:
18
 (
28
 гласа)

НА ШАПКОВ В РОДНОТО ДЕЛЧЕВО МУ ВИКАТ КАСКЕТЯ ....БИЗНЕСМЕН, СЕЛСКИ СЛУГА И СПОНСОР НА УБИЙЦИТЕ ОТ ГЕРБ !!!! КАСКЕТ, СЛЕД ИЗБОРИТЕ ХВАТИ КОРИЯТА, ДЕЛЧОВУ ЩЕ ТИ СЕ СТОРИ ТЯСНО !!


02 Април 2013 16:21 | Един от ГЕРБ
Оценка:
26
 (
36
 гласа)

Цветанов появиш ли се в листа със следните недолюбвани мераклии - Савеклиева, Калин Каменов, Георги Андонов "Тъпото", мизерника Татарски и останалата компания саботирала местни избори в Гоцеделчевски регион с помощта на Шапков, дупе да ти е яко, т. е вота ще бъде в друга посока, тъй като виртуално посочените в така наречената хипотетична листа не оправдават политиката на ГЕРБ и доверието на симпатизанти и останалата колебаеща се част от избиратели.


02 Април 2013 16:27 | Подсещане
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Номинирали сме местни кандидатури от низовите организации на ГЕРБ Цветанов дай им шанс, иначе лошо!!!!


02 Април 2013 17:16 | до герб
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

Проведете конкурсите за директори в културните институти и всички, които ви симпатизират ще гласуат за Вас. Защото там са се намърдали некомпетентни и нагли хора и надеждата на колективите на културните институти е във Вас господин Камбитов. Нямате време - срока за провеждането на конкурсите е 09. 04. 2013 година. Чакаме с нетърпение и успех на изборите ГЕРБ


02 Април 2013 17:24 | Александър
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Няма по-голямо падение за ПП ГЕРБ, от това да се представлява от Г. Георгиев-Янев-Белята в Кресна! (защо си е сменил фамилното име от Янев, на Георгиев). Белята и В. Донев безчинстват във всички сектори на местната икономика в Кресна! Изклучително отвъртителни мошеници, безпардонни наглеци! За съжаление представляватГЕРБ и отблъскват хората, които вярваха на идеите на ГЕРБ!


02 Април 2013 18:10 | Кръстьо Крънджилски
Оценка:
4
 (
20
 гласа)

Ама голем майтап става в Горно-Джумайско. Цвъчко Маймуната /6 ап. +1 вила/ и неговите верни другаре че го налапат таков така... Хеле па тая Савеклиева. А мишоците от Разлог, Г. Делчев и Петрич се изпокриха яко дим. Нема веке ГЕРБ у Пиринско, другарки и другаре.
Месечината го изпи.


02 Април 2013 18:33 | членка
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

ГЕРБ в Благоевград е орел, рак и щука, за каква координаторка говорите, тази смешна тъпа женица няма никакво влияние в града, освен върху десетина кухи лейки и тези с които е имала вземане - даване.....


02 Април 2013 18:43 | от ГЕРБ
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Цветанов, прегледай сам списъците на партийните членове от ГЕРБ, без онази дето назначава и лансира само комунисти и то от най-опасните.. ако искаш да спечелиш не слагай след теб недоразумението Савеклиева, Данчо Окото и разните му там калпави досегашни лидери и техните протежета.


02 Април 2013 19:13 | Герб-Кресна
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Разграничаваме се от Белята. Такъв срам никога не сме брали с Белята, В .Донев, Ванчо тъпото и Божинките. Срам, срам, срам. Разкрихме, че Белята е много двуличен и компроментиран тип. Скрит Комунист, от най-чиста проба!


02 Април 2013 19:35 | Бисер Богданов
Оценка:
-3
 (
25
 гласа)

Според последните изследвания ГЕРБ ще смаже всички други партии и Б. Б. пак ще е премиер а Цв. Цв. отново МВР министър.


02 Април 2013 20:39 | тъжна новина!
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

За водач на листата на ДПС е номиниран Имамов, втори в листата е Ахмед Башев! Някои кандидати не са издържали психотеста!!! Първия, два мандата работи само за себе си, втория четири общински мандата ударно работи също за себе си, в най тежко положение остава третия! През годините отхвърления трети натрупа пари и имоти като прехвърляше и използваше роднини и приятели за камуфлаж на краденото, "за да не му се наглежда"раята". Предизборно позакърпи дупките по града, ама явно господина Местана не го долюбва, защото го знае, че той направи хората на Якоруда да се мразят един на друг ! А той, Големанов, много обичаше да се намести в Парламента, да стане голяма работа, да му отварят вратата, да му носят палтото и чадъра, но нейсе и горе доктори специалисти работят, и по костюма и парфюма те посрещат, но по акъла диагноза ти поставят!


02 Април 2013 21:12 | член на ГЕРБ
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

КУХИТЕ ЛЕЙКИ КАТО САВЕКЛИЕВА, КАМБИТОВ, ХАДЖИХАЙЧО, БИСЕРЧО, СМИЛЕНЧО, И РЕД ДРУГИ, ВРЕДИТЕЛИ, ТЕ СИ ЗНАЯТ КОИ СА ДОВЕДОХА НЕЩАТА ДО ТАМ ЧЕ ЗАРАДИ ТЯХ, НИКОЙ ИСТИНСКИ, ДОКАЗАЛ СЕ С РАБОТА И ДЕЙНОСТ ЧЛЕН НА ГЕРБ НЯМА ДА ДАДЕ ГЛАСА СИ ЗА ТЯХ, САМО КАЛИНКИ, МАЛИНКИ, КОИТО ВЕЧЕ СА НАЗНАЧЕНИ И КОИТО ПРЕДНИЯ ДЕН СА СИ ПОДАЛИ ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ЧЛЕНУВАНЕ, А НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ЗАПОВЕД ЗА НАЗНАЧАВАНЕ, МНОГО ГУБИТЕ ОТ ДЕЙСТВИЯТА СИ, МНОГО ПОД НИВОТО СТЕ НА ТЕЗИ ХОРА КОИТО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ЗАБЛУЖДАВАТЕ, ПРЕЦАКАНИТЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ВИЕ И ТО МНОГО СКОРО, КАКТО И НЕ ОЧАКВАТЕ


02 Април 2013 21:18 | община Кресна
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Да беше глад, да беше чума, а то Белята (градушка) ни удари.


02 Април 2013 21:19 | До Цветанов
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Цецо, мислите ли като излъчвате нищо и никакви хора в листите като Савеклиева и Андонов хората ще ви ръкопляскат? ...Не ви ли е неудобно от хората!?... Савеклиева, вчерашна пикла, непозната никому и един Андонов, едва изкарал селскостопанския да ядат държавната баница?
Направо се гаврите с хората!
Нямате акъл!


02 Април 2013 21:20 | ИЗБОРИ
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

..КОМИСАР КОСТОВ ЗОРКО ЩЕ БДИ НАД ИЗБОРНИЯ РЕД.. ОТ "ПРЕУМОРА" ЩЕ ЗАБРАВИ КЪДЕ Е ПАРКИРАЛ ШОКОДАТА. ЩЕ ЯХНЕ ШАПКОВ, ЗА ДА ГО ПРИБЕРЕ В ОБЩИНСКОТО ЖИЛИЩЕ, КЪДЕТО КАМБИТОВ ЩЕ МУ ПЕЕ ЗА ЛЕКА НОЩ.. ЩЕ ЗАКЪСНЕЕ ЗА СУТРИШНАТА ОПЕРАТИВКА, НА КОЯТО НЯМА ДА НИКОЙ ЗАЩОТО СЛЕД ИЗБОРИТЕ ВСИЧКИ ЩА СА В ОТПУСК ПО БОЛЕСТ


02 Април 2013 21:44 | Дочо
Оценка:
12
 (
24
 гласа)

Тези мухльовци от ГЕРБ на какво се надяват ? Имаха нашето доверие и власт, загубиха едното и другото ! Марш в историята мухльовци ненаситни


02 Април 2013 21:58 | читател
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)

Аз подкрепям ГЕРБ, но е вярно че в Благоевград протежетата им са от кол и въже, хванати случайно на магистралата, като онази пишман здравна министърка. Дано през май, като спечелят изборите си дадат сметка за това и подменят кадрите си с качествени хора и професионалисти. През вторият си мандат трябва много внимателно да подбират кой, за къде и до кога !!!!!


02 Април 2013 22:29 | Дупничанин 1964
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Само ако знаете колко пари минаха през Калфин, като беше началник на митницата от дупничани когато плащаха мита за внос на стари коли бедна Ви е фантазията.


02 Април 2013 22:43 | Барези
Оценка:
-5
 (
21
 гласа)

Истината е че Цветанов е най-добрата кандодатура и ще отнесе поне 8 мандата в Благоевградд. Нали ни е ясно на всички?


02 Април 2013 22:44 | Фалко
Оценка:
-3
 (
19
 гласа)

Сега вече съм спокоен! Щом вицепремиерът Цветанов е в Пиринско, ГЕРБ има моя глас!


02 Април 2013 22:44 | Коматар
Оценка:
-5
 (
21
 гласа)

Тоя криминален град има нужда от водач като Цветанов! Аз съм зад него и иммам воля да спра комунягите.


02 Април 2013 22:46 | Ай сиктир
Оценка:
-8
 (
20
 гласа)

Чета чета и ум не ми го побира. Вие кой искате? Доган, Яне, Костов или може би Станишев? НЕ говорете глупости. Тия ни вкараха в кризата. Герб е най-малкото зло


02 Април 2013 22:49 | Войвода
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Да си кажем ако трябва да сме честни, ч е преди герб Благоевград беше обречен от червената комунистическа хватка. То затова и беше такова село. Сега има улици като слънче, магистрала, зали, университети и тн


02 Април 2013 22:51 | Сотир
Оценка:
-12
 (
22
 гласа)

Не съм политически обвързан. Но мисля трезво. Тъкмо завършвам право тук В благоевград и знам, че няма друго спасение за младите освен МГЕРБ. Да си знаете


02 Април 2013 22:52 | Радко
Оценка:
-9
 (
19
 гласа)

Ах леле, гледам и не мога да повярвам. Събрало се малдежкото бсп да спами из форумите. Да им е ясно, че е видно това за всички. Знаем, че ви купуват лаптопи и ви дават по 50 кинта на ден, ама много прозрачно бе другари, много прозрачно


02 Април 2013 22:53 | Янко
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

Никог аповече БКП на власт. НЕ забравяйте, че те ни поробиха!


02 Април 2013 22:53 | Радой
Оценка:
0
 (
18
 гласа)

С този ход и Цветанов начело ГЕРБ имат моя глас, на родата и семейството и на жената родата също


02 Април 2013 22:55 | Милен
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

И в Кюстендил и Сандански сме доволни. Не знам за кой ще глсувам но няма да е БСП или турчулята


02 Април 2013 22:56 | Григор
Оценка:
-7
 (
23
 гласа)

Само ГЕРБ! Аз харесвам само Бойко и го искам за премиер! Отново! Взимам отпуска за да работя за това!


02 Април 2013 22:58 | Радуканов
Оценка:
-5
 (
15
 гласа)

Аз ви казах още преди време. 30% води ГЕРБ. До изборите ще са 40% и ще смажат БСП. Просто това е реалността, не че съм им фен, като предния господин


02 Април 2013 23:00 | Реалист
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

С такъв водач като Емил Костадинов, Герб може да вкара и 10 човека, тоя Станишев има ли акъл, разколеба целият електорат на Бсп, след изборите и той трябва да си ходи


02 Април 2013 23:01 | А така
Оценка:
-3
 (
19
 гласа)

Идването на Цветан Цветанов в Благоевград е изключително силен ход на доскоро управляващата партия, коментират запознати. С избора на Изпълнителната комисия на ГЕРБ слуховете, че в Първи многомандатен избирателен район партиите ще играят на парламентарните избори с най-силните си функционери, се потвърдиха


02 Април 2013 23:01 | Истина
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

Според запознати почти сигурно е, че второто място в листата ще заеме областният лидер на ГЕРБ и председател на благоевградския общински съвет Даниела Савеклиева. Очаква се челни места да заемат заместник-областният управител Георги Баханов, досегашните депутати Йордан Андонов, Любен Татарски и Георги Андонов. Не е изключено в благоевградската листа място да намери и председателят на агенцията за Закрила на детето Калин Каменов. Окончателно подредбата на листите след водачите ще бъде обявена тази неделя по време на национална конференция на ГЕРБ.


02 Април 2013 23:04 | МГЕРБ
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

МГЕРБ изнесе яка част от работата и ще го повторят! Няма по-силна младежка организация в страната от тях


02 Април 2013 23:17 | Зорге
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

А каква е разликата между Герб и Бсп. Две сестри и майка БКП.


02 Април 2013 23:24 | Зорге
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

На изборите ще се яват, партий коити поддържат БКП/БСП, а именно ;ГЕРБ, БСП, ДПС, Кунева, Атака.


02 Април 2013 23:34 | Спасов
Оценка:
2
 (
20
 гласа)

АЗ не искам да гласувам за Стани-шеф, не искам и за онзи с очилцата Лютви Местан, за Волен, няма да гласувам и за Кунева - тя е национална предателка, нито за Люси Манова и другите знайни и незнайни "войни"..... само герб работят добре и има резултат от тяхната работа!


02 Април 2013 23:38 | ЗА ГЕРБ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ВСИЧ
Оценка:
3
 (
23
 гласа)

А кой докара всички тия пари по всички тия програми и проекти от Европа? Да не би случайно БСП или пък СДС? Моляяяяя, не се излагайте! И после питат къде са тия милиони - ами къде са - в България: оправиха се много улици (не всички, но са наред и останалите), безработните ходиха сумати време по разни шофьорски курсове и такива по английски, студентите получаваха и продължават да получават стипендии (евростипендии) и шанс за Еразъм /който знае какво е това изобщо - все неща, които в НЕКРИЗИСНИ времена НЕ бяха предоставени до обикновените граждани от предишните управляващи!!!!!


02 Април 2013 23:59 | А66
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

Един нормален коментар не прочетох. Какво ви става бе хора??? Защо полагате някакви усилия изобщо да пишете, като само простотии излизат. Кому е нужна цялата тази агресия и това злобно плюване по едни или други? Застанете да ви видим вас как ще се справите... едва ли ще успеете да носите отговорността и на г-н Цветанов, и на г-н Каменов, и на г-жа Савеклиева. Погледнете какво е направено на дела, едва тогава критикувайте и кажете на бялото, че е черно.


03 Април 2013 00:17 | ОТ ЯКОРУДА
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

и ние сме за ГЕРБ ама губим симпатизанти единствено от директорката на социално подпомагане Людмила КИФЕВА от БЕЛИЦА и нейната началничка Джемиле Гагъм едната уволнена преди време за злоупотреба в данъчното в община БЕЛИЦА другата уволнена за некадърност сега и двете от ГЕРБ заради токива като тях хората плюят по ГЕРБ в ЯКОРУДА СИ ИМАМЕ КАДЪРНИ И СКРОМНИ МЛАДИ ХОРА А НЕ ТЕЗИ К-ВИ МАРШ ОТ ЯКОРУДА





03 Април 2013 00:24 | ДПС от КРАИЩЕ
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

с такива хора като председателя на младежкото СЕЛИМ СЕЛИМ дето лепеше по колата си АХМЕД ДОГАН и бивш член от ДПС в Кочериново за да работи като горски а сега жена пък да работи в БЮРОто по труда в Белица не виждам ГЕРБ като успех или победа


03 Април 2013 00:30 | бсп
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

не знам как ще успеете в Белица като наистина Людмила Кифева е човек на БСП и уволнена дисциплинарно и осъждана за злоупотреба и фалшфициране на подпис сега пък и се била гласила да оглави общинското ГЕРБ ужас ужас ужас и голям смях


03 Април 2013 01:30 | Piklxo
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Ако Калин Каменов го издигнат наистина, ГЕРБ се превръща в мъртва партия за мен.


03 Април 2013 06:07 | РомПомПом
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Янко написа:Никог аповече БКП на власт. НЕ забравяйте, че те ни поробиха!

Какво повече да се изкаже от човек кръстен на др Живков? Той даже не се усеща че подпомага за победата на комунизма.


03 Април 2013 11:01 | АКО
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

АКО ГОСПОДИН БОРИСОВ НЕ СИ ИЗЧИСТИ МЪРШАТА В СТАДОТО ЩЕ ВИДИ МАЛКО ЗОР ЗА ПОБЕДА. ПРОУЧВАИТЕ ВСЕКИ ЧОВЕК ЗА ВСЕКИ ПОСТ . НЕ ПОЗВОЛЯВАИТЕ ДА ВИ УНИЖАВАТ ХОРА КОИТО НЯМАТ НИТО ЧЕСТ НИТО ДОСТОИНТСТВО НИТО АВТОРИТЕТ; А БОРИСОВ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ЗАСЛУЖИЛ ОТНОВО ЗА ПРЕМИЕР


03 Април 2013 11:02 | за
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Калин Каменов - наистина за


03 Април 2013 11:12 | Лили
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Младите хора в България и студентите никога не биха допуснали нито БСП, нито ДПС да ги управляват и да решават бъдещето им!


03 Април 2013 11:20 | НОВИНИ
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Люсито Кифева е кума на една нова звездна двойка Здраво Василев и Румето Петкова от РДСП БЛАГОЕВГРАД и се тръцка много яко и разправя на ляво и дясно така че нея закачаите


03 Април 2013 11:29 | кирил
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

Откакто ГЕРб са на власт градът ни процъфтява. На 24 години съм и ммога да видя разликата. Аз лично ще гласувам отново за тях.


03 Април 2013 11:33 | стоян
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Абе хора, вие не разбрахте ли, че освен за герб няма за кого другиго да гласувате. Помислете малко колко много неща се направиха откакто Камбитов е тук, в града. Нима искате да се върнем назад?!?! одобрявам политиката на герб и няма да позволя градът ми да бъде опорочен от политиката на комунистите!!!


03 Април 2013 13:46 | инфо от преди час
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Каменов заменен от Баханов .
Да ни е хаирлия и този недоклатеник, сега не щем и да излизаме да гласуваме !
По -добре да има нови избори с нови листи !
Аман от тия мишки кат Баханов в листата.


03 Април 2013 14:00 | зори
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Баханов е най-големия интригант и лъжец !
тоя е най-неуспелия вечен кандидат, иска му се сега и депУтат да става. хахаха СМЕШКООО видела жабата че подковават ноня и дигнала ногата


03 Април 2013 15:25 | ГЕРБ-Благоевград
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Не можете да ни биете, ко ще да се пукнете по шевовете. Ние сме на всеки милиметър и пак ще ви бием на 12. 05. 2013 г.


03 Април 2013 17:19 | Александър
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

В Кресна е най-големия СМЕШНИК, лидер на ГЕРБ (за съжаление), ГОШО-БЕЛЯТА и ПОДЛОГИТЕ около него! Как да гласуваме за БЕЛЯТА и ВЕНЦИ ДОНЕВ????? НЯМА КАК ДА СТАНЕ! НЕ НА СТРАХА!! ИЗГОНЕТЕ БЕЛЯТА И ПОДЛОГИТЕ ОТ ОБС-КРЕСНА! ИЗГОНЕТЕ ГИ И ОТ ГЕРБ!


03 Април 2013 17:46 | 1111
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

ЕГАТИ И САМУЧУВСТВИЕТО У ГЕРБЕРИТЕ, РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ СИ ОТИВАТЕ, НИКАКВИ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ ПРОУЧВАНИЯ НЯМА ДА ВИ СПАСЯТ, НАРОДА ВЕЧЕ НЕ ВИ ИСКА, ЗАЩОТО СЕ ЗАДЪХВАТ ОТ ГЛАД И МИЗЕРИЯ КОЯТО ДОКАРАХТЕ ВИЕ А НЕ ПРЕДИШНИТЕ. ЕДИН ПОЧТЕН КАНДИДАТ ЩЕ ИМА В БЛАГОЕВГРАДСКА ОБЛАСТ И ТОЙ Е д-р ИЛКО СЕМЕРДЖИЕВ И АЗ ЩЕ ПОДКРЕПЯ НЕГО ЗАЩОТО ЗНАМ, ЧЕ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА СВЪРЗАНИ С БСП ТЕ СА ТЕХНИ ПРОИЗВОДНИ.


03 Април 2013 17:53 | до централата на ГЕРБ
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Б Белица ГЕРБ е в криза и то голяма. губим не само симпатизанти ами и членове. заради Людмила Кифева. Станков я направи шеф на социалното без да си има представа и понятие от социална дейност от човещина. и от качества .който един директор притежава. сега пък се гласи и общински лидер на ГЕРБ да стане. лице което познаваме всички с нейнте злоупотреби в общинска данъчна служба и нейното дисциплинарно уволнение и осъждане за фалшициране на подписи. и да искаме как да гласуваме за лица. които мамят и продължават да безчинстват. ВИЕ САМИ преценете


03 Април 2013 17:55 | ХаХи
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Г-н Цветанов с това че не чувате хората и не им обръщате внимание когато трябва, какво очаквате от тях? Вие сте неоткриваем когато трябва! На Благоевград му трябва човек който да се заинтересува за хората а не представителен човек!


03 Април 2013 18:15 | чочо
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Баханата се е скарал даже и с хората от Катунци и те не искат да го видждат там вече - а само там ГЕРБ би на кметските избори .
Правете си сметка за какъв лицемер става дума и тои да е в листите - това значи
антиГЕРБ вот в Сандански


03 Април 2013 18:42 | Александър
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

В Кресна е най-големия ЛИЦЕМЕР-БЕЛЯТА лидер на ГЕРБ! КАК да гласуваме за ГЕРБ??? КАК...?


03 Април 2013 20:09 | Александър
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Белята и В. Донев са проклятието не само на ПП Герб, а и на Кресна!


03 Април 2013 20:30 | до кога
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Допълнение към ХаХи
Г-н Цветанов с това че не чувате хората и не им обръщате внимание когато трябва, какво очаквате от тях? Вие сте неоткриваем когато трябва! На Благоевград му трябва човек който да се заинтересува за хората а не представителен човек!
/ На местно ниво всички от ГЕРБ са кръгла нула, нито потенциал, авторитет, диалог и опит за да се привличат хора с образование и опит. Простите са челните места в партията и те изгониха хората с авторитет, опит и образование. Просто Ви съжалявам, като партия /.


03 Април 2013 20:49 | Високата порта
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Известяваме ви, че кандидат депутата Нуредин Кафелов, за това, че беше изхвърлен от листата на ДПС поради непригодност, избяга на ЮГ! Говори се, че верни нему хора от общината и такива с автобуси от южната ни съседка, ще атакуват централата, и ако и това не вразуми големия лидер в София, ще премине към неговата си партия БКП, или ще се самозапали пред Парламента!


03 Април 2013 23:04 | До високата порта
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Скрийте въжетата в Общината!


03 Април 2013 23:35 | миневра
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Много членове на ГЕРБ не приемат Савеклиева и сие поради пълната липса на качества и невъзможност да ентусиазират хората да гласуват за нашата партия. Вече ни стана ясно, че протоколите от събранията, където си казваме истината не стигат до центъра и затова в този форум редовите членове си казват мнението. Надяваме се, че хората, които не са приемани от гражданите нямат да земат места в листите след безпорния фаворит Цветанов. Надяваме се, че разумът ще надделее и в тези листи ще влязат лидери, а не герои от сапунки и разни други измислени герои.


04 Април 2013 11:27 | Само Кифова ли?
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Ами капацитета Чуркова в ДСП Гоце Делчев производна на - симбиозата Георги Андонов Тъпото и Чурковият овчар от Мосомище - резултат повсеместен отказ да се подкрепи ГЕРБ на 12. 05. 2013 г!!!! Цветанов слез на земята, защото с твърдоглава посредстевеност избори не се получават!!!!!


04 Април 2013 17:26 | Доктора
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Най после на политическата сцена се яви нещо смислено-ГОРД-А БЪЛГАРИЯ!!!! Тя ще размаже убийците -крадци от бандата на Буда и кръволока Цветанов !!!! Напред, народе, да размажем мутрите крадци и убийци от чумата ГЕРБ !!!! Свободата идва с ГОРД-А-БЪЛГАРИЯ !!!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар