Официално и окончателно! Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ утвърди Атанас Камбитов като кандидат-кмет на Благоевград

11 септември 2019 23:14   67 коментара   26233 прочита


Камбитов влиза в предизборната битка за трети пореден мандат

Официално Атанас Камбитов е кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на областния център Благоевград. Това е решението на изпълнителната комисия на партията, която след проведено заседание утвърди кметове на областни градове и се произнесе окончателно, съобщи областният координатор на ПП ГЕРБ, депутатът Даниела Савеклиева тази вечер.

Камбитов влиза в битката за трети пореден мандат, получил заслужено одобрение от върховете на управлението на ГЕРБ. С най-много номинации на проведеното събрание на градската структура на ПП ГЕРБ, преди около месец, Камбитов се класира на първо място по броя на гласувалите за него, изпреварвайки двама от съпартийците си, номинирани като кандидат-кметове - Илиян Георгиев и Йордан Андонов.

Герберите отчетоха изключително успешните 2 мандата на Камбитов, през които той донесе над 250 млн. лв инвестиции за областния град, реализирайки сериозни инвестиционни проекти, заложени в програмата му за управление и развитие на Благоевград до 2020 година..

Кметът Камбитов утъпка пътя до София и министерствата, в търсене на всяка възможност за отпускане на средства за развитието на областния център и е сред най-активните градоначалници в страната, неколкократен носител на приза "Кмет на годината".

Качествата му на умен, последователен, отговорен и амбициозен управник, определиха и избора му за лицето на ПП ГЕРБ в Благоевград, тъй като освен кандидат за кмет, той ще бъде и водач на партийната им листа в Местни избори 2019.

Признание от страна на централата на ПП ГЕРБ и нейният лидер Бойко Борисов за заслугите на Камбитов за Благоевград, и абсолютната убеденост в неговата категорична победа, определиха решението на Изпълнителната комисия.

Дългоочаквано решение, което разби и последната надежда на местната опозиция, служеща си със спекулативни твърдения около избора на Атанас Камбитов, като кандидат-кмет на Благоевград.

Повече от година слухове и манипулации детронираха Камбитов от поста му ежедневно Шепа местни политици, обединени от жажда за власт и овълчени в гонитба на лични интереси, далеч от интересите на Благоевград, отвратиха електората с една мръсна и злостна кампания, неподбирала средствата и методите.

Въпреки използваните непозволени средства, опозицията не успя да промени отношението и повлияе на оценката за работата на Камбитов в поредния му мандат. Лъжите им се разбиваха една по една, удряни в истината, с която Камбитов отговаряше на всяка клевета. Днес рухна и последната им лъжа около избора на Изпълнителната комисия.. на ПП ГЕРБ! Камбитов ще е кандидатът и малцината, които не вярваха в това, останаха с излъганите си надежди

Камбитов влиза в предизборната битка по силен от всякога, амбициран да довърши започнатото за благото и развитието на Благоевград.

На кандидата на ПП ГЕРБ Атанас Камбитов желаем успех в предстоящите избори по пътя му към трети управленски мандат.

П. Костадинов

67 коментара
11 Септември 2019 23:17 | Зрител
Оценка:
33
 (
47
 гласа)

Жалко... : (


11 Септември 2019 23:31 | СТИВИ
Оценка:
-12
 (
44
 гласа)

ха ха жалко тези с излъганите надежди и купищата лъжи, за това е жалко за Благоевград е най-добрият избор .


11 Септември 2019 23:32 | !?!?!!
Оценка:
35
 (
49
 гласа)

Не подценявайте хората това че е кандидат не го прави кмет!!! На изборите няма да гласуват само Кенеди и Ко


11 Септември 2019 23:33 | Страхил
Оценка:
24
 (
36
 гласа)

ех можеше малко да сменят главния герой!


11 Септември 2019 23:38 | Милен Коларов
Оценка:
-13
 (
51
 гласа)

хайде нови надежди сега пък ще загуби изборите, стига бе ! Кой ще го победи Румен Томов, или Иван Ризов, а може би този от Дъбрава, че му забравих името не ставайте смешни можете да поздравите камбитов с трети мандат ! Честито кмете ..


11 Септември 2019 23:45 | РўРѕРЅРё
Оценка:
-5
 (
49
 гласа)

Е с кой да го сменят? С Данчо Окото ли или пък пернишкия гъзар дето го назначиха на топла службица и смени походката. Айде сериозно Камбитов си е най добрия вариант


11 Септември 2019 23:56 | Папи Ханс
Оценка:
17
 (
23
 гласа)

И на тези избори ще гласувам за пари, че няма за кой. Чух, че донора се е замогнал тези дни. Зелено ми е


12 Септември 2019 00:00 | PIRIN
Оценка:
14
 (
26
 гласа)

e дотука му беше на тоя с походката пернишкия газар бойко му бил казал че той ще е кандидатът ами сега кво праим, ааа


12 Септември 2019 01:01 | ...
Оценка:
22
 (
40
 гласа)

Тоя ако пак ск купи изборите, се изнасяме цялото семвйство от този град, а ако успеем и от тази държава.


12 Септември 2019 01:32 | Ади
Оценка:
40
 (
48
 гласа)

Невероятен доктор спасил десетки човешки животи. Преуспял бизнесмен без лев дългове. Мастит депутат с множество актуални изказвания и одобрени законопроекти. Прекрасен съпруг, без нито един развод. И сега кмет за чудо и приказ, без комисиона от санирането, без къщи и коли и само на една заплата. Направо ми иде да поръчам хиляда тениски, искам да бъда като камбитов, може и кукла Камбимен, нещо като джумалийски Супермен. Пък и интелигентна физиономия да ти е кеф да го гледаш. Да го изберем за пожизнен кмет, да е жив 1000г.


12 Септември 2019 01:35 | Хой
Оценка:
21
 (
33
 гласа)

Нагли до безобразие, схемаджии! Всичко се връща, ненаяли се! Хората мизеруват без работа, тия стандарт демонстрират. Ще видим до кога, десната му ръка на тоя виде некой лев и полуде, алчници...


12 Септември 2019 05:56 | Прекеасно
Оценка:
15
 (
35
 гласа)

Опазил ни Бог от пореден мандат на първенюто . Мастит доктор и бизнесмен, фалирал всичко с което се е захванал, добре че поне не упражнява професията си, че като го гледам какъв кмет е ще ме е страх да отида на лекар . Благоевград по време на неговите мандати се смали с десет хиляди жители и от проспериращ град, се превърна в лидер в класирането от зад на пред, също като една от емблемите на града ОФК Пирин


12 Септември 2019 06:34 | Марто
Оценка:
15
 (
29
 гласа)

Безсрамник!


12 Септември 2019 07:49 | съгражданка
Оценка:
19
 (
31
 гласа)

ЛИЦЕМЕРНА, СРАМНА И БЕЗОЧЛИВА ФИЗИОНОМИА!


12 Септември 2019 07:54 | PIRIN
Оценка:
-20
 (
40
 гласа)

а ти па си много убава ! Честито кмете, сега им покажи как се прави, успех на изборите . Благоевград е с теб, с малки изключения !Тези, чиито апетити секна . Камбитов е умен и не си оставя магарето в калта. За благоевград важи :Видела жабата че подковават коня, това са тези тръгнали да се мерят с него, един няма, които да отговаря на ценза му, на уменията му, на чара му . Хора, които са майстори в сплетните, но далеч от уменията да упавляват Благоевград ! Успех Камбитов !


12 Септември 2019 08:29 | До злобарите
Оценка:
-4
 (
32
 гласа)

Успех, кмете.


12 Септември 2019 08:29 | старогражданин
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Бедна Ви е фантазията каква каша ще се забърка в България. От едната страна всички са за пунта мара. От другата също са за пунта мара, но не го афишират. Две коалиции, които ще ни отвратят окончателно от политиката.
Десните на гъби!!!


12 Септември 2019 08:37 | в изгнание
Оценка:
29
 (
47
 гласа)

Казвате, че е успешен номинираният от управляващата пария!
Да проследим развитието му:
• Доктор – с неясна практика и трудов стаж по специалността клонящ към НУЛА!
• Бизнес – завършващ с дългове от 6 милиона
• Семейно положение – разведен и живеещ с любовницата си
• Градоначалник – градът е ограбен с 26 милиона (възможно е и да са повече), коренното население емигрира, основни поминъци за града са закрити, изпълнени проекти се оказват не успешни….
Зад действията на управляващите, седят съдбите на много хора. Не съм убеден, че човек не реализирал се като личност и в собствен план, може да поеме тази ОТГОВОРНОСТ за съдбата на населението под негово управление.
Мога да призная успеха на градоначалника единствено, че колкото си по беден, толкова по лесно може да те манипулират или купят.
НЕ ПРОДАВЙТЕ БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ ЗА НЯКОКО СРЕБЪРНИКА!!!


12 Септември 2019 08:47 | PIRIN
Оценка:
-17
 (
39
 гласа)

Горният трол е виждал Камбитов само на снимка, няма да ми стигне мястото в коментара да описвам неговите позитиви . Това, че ти не си наясно с неговата практика, не значи, че е неясна, лъжа е, че бизнеса му е с 6 млн. дългове, човек, които коментира личния живот на другия няма свои ! Освен това, когато еедин брак е приключил, асъпрузите са останали приятели, значи, че любовта си е отишла, а средата без любов е вредна за децата . Правилен избор . Не знам как си сметнал 26 милиона е ограбен Благоевград . Дали от твоя празен джоб са взети, Благоевград се развива с пари на правителството и европа . Така, че глупости не ми говорете, сложете край на празните моабети . Щото невежеството бива наказвано ...а доказателството в горната статия .


12 Септември 2019 08:53 | Красо пееасо
Оценка:
26
 (
40
 гласа)

Браво! Общината отдавна е частна собственост, бащиния на него и любовницата му. Тая назначава, уволнява, върти схеми, кметицата в сянка... Изберете го пак службари, само цигани ви останаха съграждани.


12 Септември 2019 08:54 | в изгнание
Оценка:
22
 (
32
 гласа)

PIRIN написа:PIRIN
Горният трол е виждал Камбитов само на снимка


Не бяхме съученици, поздравявахме се, казвахме си по някоя блага дума – докато не стана кмет!
След това се въртеше на другата страна, да не би случайно да искам нещо.
Но с наближаване на избори, странно за мен отново се сеща, че се познаваме….


12 Септември 2019 08:58 | До PIRIN
Оценка:
12
 (
26
 гласа)

Ибрик, закъсняваш за работа! Не пиши глупости, взимай баничка с праз и марш да плескаш за1ник цял ден пред клавиатурата


12 Септември 2019 09:03 | Гражданин
Оценка:
-16
 (
34
 гласа)

Знаете ли, чета коментарите и си мисля ІКамбитов винаги е победител защото "ибриците " му са интелигентни ! Тези, които пишат лошите коментари срещу него са пълни простаци по това, което пишат, затова ми се гади да ги чета . Сменете троловете опозиционери щото и с тролове не можете да го биете Камбитов, ограничени, зли и невежи b


12 Септември 2019 09:14 | До гражданин
Оценка:
20
 (
30
 гласа)

Ти не си никакъв гражданин, и цяло постижение е, че можеш да четеш! Ти си пришълец от високо село с пет къщи, имаш късмета да работиш държавна работа. Ти и такива като теб опасахте Благоевград, нагли и забравихте, че сте от село. Обаче отдалече ви личи, като започнеш от външния вид, та стигнеш до манталитет.


12 Септември 2019 09:15 | Българин
Оценка:
20
 (
32
 гласа)

Пак ли ще избират този лъжец и мерзавец, пак ли ще ни лъжи и краде.
Хора да се обединим да разкараме тази паплач Насо и ГЕРБ


12 Септември 2019 09:18 | Гражданин до горния
Оценка:
-11
 (
25
 гласа)

не лъгаха ви разни сутеньори, воайори, лъжливи адвокати, псевдопатриоти и загрижени за бъдещето ви измамници, като разкарате "Насо " ви очакват насилствени "полови "актове по особено мъчителен за жертвата начин . Насо ви е най-малкия проблем


12 Септември 2019 09:39 | Ваня
Оценка:
-16
 (
32
 гласа)

Нямаше по-логично нещо от този избор!


12 Септември 2019 09:41 | Палахански
Оценка:
-20
 (
36
 гласа)

Поздравления, кмете. Браво и на комисията. Така е, който работи, той е и оценен


12 Септември 2019 10:38 | Тодор
Оценка:
25
 (
37
 гласа)

нито доктор, нито бизнесмен, нито глава на семейство, нито политик, нито живее тука, но за това пък кмет трети мандат! честито джумалии!


12 Септември 2019 11:07 | Притеснен
Оценка:
13
 (
33
 гласа)

Наистина съм потресен... меко казано....
Сигурен съм, че това ще допринесе за масовото изселение на града в посока София и България.
Имах някаква надежда, че ще видят истината за тоя некадърник, но вече изгубих всякаква надежда.
Честито закриване на града на всички Благоевградчани!


12 Септември 2019 11:16 | Тодоров
Оценка:
-12
 (
30
 гласа)

Е, как да не те признае човек??? Класа си, Камбитов!


12 Септември 2019 11:30 | Киро
Оценка:
-14
 (
36
 гласа)

Браво, кмете! Успех!


12 Септември 2019 12:40 | Пейо
Оценка:
17
 (
29
 гласа)

Човека на Пеевски се кандидатира за трети мандат!


12 Септември 2019 14:39 | От Илинден
Оценка:
15
 (
23
 гласа)

Къде са тези инвестиции за 250 милиона в благоевградска община? Ало управниците и на града и на държавата имайте малко срам от българския народ. За Камбата и тези дето му чешат макарите ще дойде видов ден! Търпението на хората има граници!


12 Септември 2019 15:38 | в изгнание
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Четири неща, които не можеш да избереш сам:
- Родителите си.
- Месторождението си.
- Външността си.
- Правителството!


12 Септември 2019 16:43 | 123
Оценка:
13
 (
21
 гласа)

Кметът Камбитов утъпка пътят до София щото там живее бе, мислете малко преди да пишете...


12 Септември 2019 16:50 | Спасов
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

511 хил. лева е похарчила община Благоевград за медийно обслужване по непрозрачна схема от началото на 2018-а до месец май 2019 г., твърди фондация ”Антикорупционен фонд” на база собствено проучване в областните градове. Общината е сред първенците по този показател.
Само 14 от областните градове са представили в пълен обем исканата от АКФ информация. Първенец е Варна със 740 хил. лв. Югозападната община е втора, но действията ѝ заслужават внимание, заради "непрозрачното разходване на средства", отбелязват от фондацията. В края на 2017 г. управляваната от Атанас Камбитов (ГЕРБ) община Благоевград регистрира дъщерното дружество „Благоевград Фест“ ЕООД и сключва с него три договора за медийно обслужване. Компанията е 100% собственост на общината и е единственото дружество, с което има сключени подобни договори за периода от началото на 2018 до края на май 2019 г.


12 Септември 2019 16:51 | Спасов
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Не е известно дали „Благоевград Фест“ ЕООД разполага с техническия и кадрови потенциал, за да извършва подобни услуги, или разчита на подизпълнители в лицето на редица медии.
Справка в Търговския регистър на АКФ установява, че общинското дружество има договор за информационно обслужване с фирмата издател на онлайн вестник „Струма“ на стойност 14 400 лв., договор с подобен предмет на дейност за 3 600 лв. между „Струма“ и община Благоевград, въпреки че подобен не фигурира в списъка предоставен на АКФ от общината.


12 Септември 2019 16:54 | Спасов
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

След създаването на „Благоевград Фест“ общината вече не влиза директно в договорни отношения с медиите, а преразпределя към тях суми чрез общинското дружество. "По този начин общината избягва задължението си да разкрива медиите, с които сключва договори за информационно обслужване, както и задължението си да приложи състезателните процедури по Закона за обществените поръчки (ЗОП), при наличие на предпоставките за това", отбелязват от АКФ.
„Налице е изключително притеснителна схема с редица негативи за публичния интерес. С решението да неглижира задълженията си за прозрачност на медийното отразяване, както и задълженията си по Закона за обществените поръчки, община Благоевград заобикаля гаранциите за конкурентност и за максимално ефективно и прозрачно разходване на публични средства, които закона предпоставя, “ коментира директорът на АКФ Бойко Станкушев.
Оттам отбелязват, че подобни опити за заобикаляне на закона са налице не само на местно, но и на централно ниво:


12 Септември 2019 16:56 | Спасов
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

"По същата схема Агенция „Пътна инфраструктура“ налива милиони в бюджета на държавното дружество „Автомагистрали“ ЕАД, вместо да провежда прозрачни тръжни процедури за строежа и поддръжката на пътищата ни. “
Община Благоевград сключва с „Благоевград Фест“ ЕООД три договора:
- през март 2018 г. на стойност 199 186, 56 лв. за срок от 12 месеца;
- на 5 март 2019 г. на стойност 91 824 лв. със срок до края на годината;
- през април 2019 г. е сключен идентичен договор със срок до края на 2019 г.
Предмет на договорите е „информационно и медийно обслужване на Кмета и Общинска администрация Благоевград“Според АКФ сами по себе си договорите за информационно обслужване не са притеснителни. Тревожен е фактът, че договорите не са публични и не е известно на кои медии какво се възлага и срещу какви суми.
"Гарантират ли действията на общината медийната свобода и конкурентната медийна среда? Дали не се заплаща на медии с цел да се влияе на общественото мнение? И дали по-горното „коректно отн


12 Септември 2019 16:57 | Спасов
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

И дали по-горното „коректно отношение“ не е всъщност медиен комфорт? Тези въпроси са още по-важни сега, няколко седмици преди местните избори“ каза Станкушев, който е и дългогодишен журналист.
Отново на „Благоевград Фест“ през май тази година общината възлага срещу 36 000 лв. „организиране на PR и Facebook рекламни кампании, изготвяне на рекламни материали, публикации и фотозаснемане на организираните от Община Благоевград през 2019 г. инициативи“. На същото общинско дружество е възложено и „организиране на пътувания в страната и чужбина, осигуряване на самолетни билети за нуждите на общинската администрация Благоевград, хотелски резервации/настанявания, организиране на мероприятия за нуждите на Община Благоевград“. Всичко това е на стойност 350 000 лв.
Общината отказва да предостави на АКФ копия на сключените договори за информационно обслужване от периода преди регистрирането на общинското дружество – за 2015, 2016 и 2017 г. – и да отговори на свързани с тези договори въпроси.


12 Септември 2019 16:58 | Спасов
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Предоставени са само договорите с БТА, единственият медиен партньор, изразил съгласие за разкриване на информацията. Отказите на другите медийни партньори и на общината са мотивиран с правото на търговска тайна.
Поради това АКФ отнесе въпроса до Административен съд – Благоевград. Съдът се произнесе, че е налице надделяващ обществен интерес и договорите следва да са публични. Общината обжалва и предстои заседание на Върховния административен съд през декември тази година.



Договорите в останалите градове показват, че често проблемни не са само сумите, които общините заделят за „информационно обслужване“, а условията в самите договори, включително клаузи за задължително позитивно отразяване работата на общинската администрация.


12 Септември 2019 17:01 | Спасов
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

"Струма", не е във ваш интерес да триете коментарите!


12 Септември 2019 17:34 | старогражданин
Оценка:
-8
 (
10
 гласа)

Спасов, и Мариета Димитрова няма да ти уважи пействането на горната статия в нейния форум. Малко такт, все пак ние сме гости.


12 Септември 2019 17:49 | Красо
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Рано или късно бог си знае работата няма да останат ненаказани.


12 Септември 2019 18:29 | Мони
Оценка:
-11
 (
13
 гласа)

Успех ...Октомври 4 гласа от нас


12 Септември 2019 18:35 | Тошо
Оценка:
-10
 (
16
 гласа)

И аз съм ЗА Камбитов! С двете ръце съм ЗА. Успех на изборите!


12 Септември 2019 18:41 | Трол
Оценка:
-10
 (
14
 гласа)

Мазнитееее... па сте е писали ...та сте сеее осрали.. от не си направите партия "Мазните". Толкова сте злобни и завистливи..., че чак смърдитее,
Камбитов е номер 1.


12 Септември 2019 18:51 | Цонка
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

ТУК ГЕРБ СБЪРКАХА, ЩЕ ПОДАРЯТ КМЕТСКОТО МЯСТО НА ДРУГ! Камбитов фалира града и вече никой не го иска!!!


12 Септември 2019 19:05 | Тодор
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Е направиха услуга на БСП с тази компрометирана личност Камбитов. Честито на печелившите!!!


12 Септември 2019 20:08 | старогражданин
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

При пунта мара Борисов и патриотите отиват зад борда. На терен остава Цветанов. Хората на Кунева и Костов се включват в комбинациите на Нинова и Президента. Ако някой на Запад се заблуждава, че по този начин решава проблемите в България-жестоко се лъже. Отвратен съм от фондация Аденауер. Жал ми е за Бойко!


12 Септември 2019 20:33 | Мая
Оценка:
-12
 (
14
 гласа)

Много ясно, че ще е Атанас Камбитов! Той се е доказал като един добре справящ се с града ни кмет. УСПЕХ


12 Септември 2019 20:34 | Гражданин
Оценка:
-8
 (
12
 гласа)

Паплач и самозванци без заслуги са тези лижегъзци на БСП.


12 Септември 2019 20:38 | Инж. Любен Симеонов
Оценка:
-12
 (
16
 гласа)

БРАВО НАСО!!!
ПАК ЩЕ ТЕ ИЗБЕРЕМ, ЗАЩОТО СИ НАЙ-ДОБРИЯ КМЕТ НА БЛАГОЕВГРАД ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 100 ГОДИНИ!!!
КАЗАХ


12 Септември 2019 20:41 | Гражданин
Оценка:
-12
 (
14
 гласа)

Идват избори и жаждата за власт и облаги граници няма! Всякакви средства и методи са нужни на шепа така наречени опоненти? Е нямате шанс! Камбитов е кмета !Доказал е два мандата


12 Септември 2019 21:24 | Мартин
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Тролчета, дали ще ви платят извънреден герберски труд?


12 Септември 2019 21:56 | Спасов
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

До общинските съветници: Ако милеете за града и просперитета на гражданите, защо не попитате кмета публично да отговори:
1. За описаните по-горе 511 хил. лева, раздадени на близки до кмета фирми за положително медиино отразяване работата на кмета и общинската администрация. Това са пари на гражданите на Благоевград, с които кмета се разпорежда като със свои джобни. Поискайте му отчет за харченето на общинския бюджет.
2. Известна ли му е фирмата "Кенеди метал", която обслужба всичко - от сфетофари до асфалтиране на улици? Колко милиона лева са потънали в тази фирма? Кмета в какви отношения е със собствениците на тази фирма - приятелски, роднински, бизнес отношения и пр.
И ако на 27. 10. 2019г., атанас камбитов отново бъде избран за кмет, значи Благоевград си заслужава съдбата: ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ НА ГРАДА, УНИЩОЖАВАНЕ НА СРЕДНИЯ И ДРЕБЕН БИЗНЕС, УВЕЛИЧАВАНЕ НА БЕЗРАБОТИЦАТА. В същото време кмета и приближените му, ще продължат да богатеят на гърба на обедняващите граждани.


12 Септември 2019 23:12 | олеле
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

вижте му лицето на камбитов там всичко е написано този е изключителен мазник и хитрец ако пак го изберете жална ви майка


13 Септември 2019 06:46 | анализатор
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Много бързо гробаджийте създадоха партийна номенклатура, по образ и подобие на бившата БКП. Гласувай за тези разбойци, прости народе. После да не се оплаквате, че за 10 год. ви окрадоха, и доведоха до жалко съществуване.


13 Септември 2019 07:56 | До Спасов
Оценка:
-6
 (
8
 гласа)

Какъв е тоя трол бе. Май е кандидат за кмет и сам пише по форумите. Тц тц. Да драска по форумите. Жалка история.


13 Септември 2019 08:34 | Гарантирано от ГЕРБ
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Всеки който гласува за ГЕРБ му обещаваме не само кебабчета и бира/това се разбира от само себе си/.
Найважното ни обещание е, че всеки наш гласоподавател ще стане кмет в бъдеще - няма значение образованието му /може и циганин да е, може и мутра да е - вижте от вчера подкрепата им за иван гешев/, нито грамотността му, нито ценза му.
Ако не в този живот - в някой друг живот, все някога ще стане кмет. Ние сме ГЕРБ. Ние можем всичко. Гарантирано от нас - ГЕРБ.


13 Септември 2019 12:30 | 02
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

На кмета да се напррави ревизия за доходите му, защото забрави годините когато висеше пред Панасоник за пари и нямаше и лев а сега къщи по София Бл-град и сигурно и на други места .А съшо и на брат му които е едно пианде а сега си незнае и тои парите. В гарада няма работа няма инвестиций защото него не го интеруса това.
НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО .ИСКАМ ДЕЦАТА НИ ДА СЕ ВЪРНАТ ОТ ЧУЖБИНА И ДА ЖИВЕЯТ НОРМАЛНО В РОДИНАТА СИ.


13 Септември 2019 16:30 | тамерланд
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ТОВА ГО МОГАТ САМО ХИТЛРЕСТИТЕ ТЕ СЪТВОРЯВАТ ХИЛЯДОЛЕТЕН РАЙХ


13 Септември 2019 16:49 | Фермера
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Ама ще изберат Гробаджийте много ясно. Цялата държавна администрация е роднини, майки, бащи, братя, сестри, жени, любовници, деца нормално. За да не изгубят работата си за по 500 лв те гласуват за камби. Отделно братята от малата с по 30 лв ги купуват и хоп селяка пак кмет. Селяк кмет докара по държавната администрация селяци работници е кво очаквате? Откраднаха и на Чапов 250 бона, дето ги беше дал да спасят сезона като бяха в А група. Ама селяците като не са от Блг кво им дреме за Пирин? Не подкрепям никого, но се обръщам към истинските благоевградчани. Ако малко милеете за града излезте и изметете тоя падежки мижавец, защото съм на 31г., но по-спрял и безлюден Благоевград не съм виждал. А като бях студент преди 10 години градът гъмжеше от млади хора.


15 Септември 2019 18:22 | Благоевградчанка
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Ей, гадни комунисти, ще се пръснете от злоба. Кажете за семейното положение на Паскалев. Кажете колко апартамента има в новата сграда срещу американските общежития. Кажете къде живее.


15 Септември 2019 22:31 | РОМЕО.
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

ТИ СЕ БЛАГОДАРИ ЧЕ ПАСКАЛЕВ НЕ Е КАНДИТАТ. НИКОИ ОТ ГЕРБ. НЯМААШЕ ДА СМЕЕ ДА ИЗЛЕЗЕ НО И РУМЕН ЩЕ СЕ СПРАВИ. А ТИ. БЛАГОЕВ ГРАДЧАНКЕ. ОТ СЕЛО .ПАДЕЖ. МОЖЕШ САМО СВИРКИ ДА МУ ПРАВИШ НА ПАСКАЛЕВ


16 Септември 2019 09:39 | 2
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Да де обаче Паскалев сега е в немилост така че колкото си иска апартаменти да има оказа се абсолютен фалшимент математики науки да ама не само ци циnd6d




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар