Очакван гняв! Младежите на БСП Петрич скочиха срещу политическото дуо Д. Капитанов- Й. Атанасова: Стига с този цирк във ВиК! За 11 години унищожихте партията, искаме спешна намеса от "Позитано"

30 септември 2017 12:14   45 коментара   21221 прочита


Водачът на младите социалисти Илия Вачев: Незабавно искаме оставката на Атанасова. Искаме финансова и кадрова проверка, БСП си отива, ако не се вземат мерки

Искаме оставката на лидера на БСП в Петрич Йорданка Атанасова, настояваме за спешна финансова и кадрова проверка за периода от 6 години, в които Атанасова е била в ръководството на столетницата, това заяви днес за struma.com младежкият лидер на БСП Илия Вачев. Младите хора в партията обявиха почти революционна ситуация, тъй като от години от водеща партия в Петрич, БСП се превръща в западаща, казва Вачев.

"Младите не могат да работят, задушавани от старите кадри, 11 години дуото Атанасова - Капитанов унищожават столетницата, те не обединяват, те разединяват, твърдят младежите, които са категорични, че Атанасова незабавно трябва да напусне ръководния пост в партията. Очаквано и действията на бившия лидер на БСП в Петрич и служител във ВиК Димитър Капитанов взривиха напрежение в партията.

Младите, надеждни кадри въстанаха срещу опитите на Капитанов да се задържи на поста си като отговорник за район Коларово във водното дpужество, отлагайки уволнение със серия болнични листове, за което struma.com информира многократно.

"Стига с тези циркове във ВиК, каква беше сделката, не смятате ли, че накърнявате авторитета на партията и дразните обществеността с тези си действия, питат младежите от партията, които са информирали и лидера Корнелия Нинова за това какви ги върши бившият червен председател Димитър Капитанов. Той от месеци бомбардира ВиК с болнични, а преди дни, когато болничните свършиха пусна и молба за годишен платен отпуск,с което съвсем скандализира не само обществеността на града, но и съпартийците си.

Очакваме коментара на Корнелия Нинова за случващото се в Петрич и като цяло в БСП в областта всеки момент. За всички е ясно ,че Нинова, която се бори като лъвица за възраждане на партията, няма да позволи нови крамоли, които да я върнат отново на дъното на политическия живот в региона.

Петя Георгиева


Още за: БСП   Петрич   младежи   гняв   лидерка   Още от: Политика

Принтирай статия
45 коментара
30 Септември 2017 12:48 | Браво
Оценка:
22
 (
28
 гласа)

Евала намериха се хора да кажат истината. Довиждане Таварищ Капитанов, Сбогом Недругарке Атанасова.


30 Септември 2017 13:05 | другар
Оценка:
22
 (
26
 гласа)

Браво момче дерзай браво смелостта, крайно време беше младите да вземат власта, политическите динозаври ги видяхме как драпат за кокала . Поздрравления за смелата позиция


30 Септември 2017 13:29 | старогражданин
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Буря в чаша вода. Целта на занаятието е да се представи Капитанов като политически репресиран. От Видин до река Резовска старите катили държат позиции. На всяка цена. Границата и БСП. Голяма тема...


30 Септември 2017 13:47 | Знаещ истината
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

Капитанов с тези болнични цели да спечели време, за да може да намери вариант да си запази работата. Капитанов е печен и опитен в совалките и одупване към силните на деня, но този път никой му няма доверие, защото е бита карта. Иначе браво на младите хора в БСП, дано ги чуят от позитано, за да не дадат шанс на Капитанов и Атанасова да превърнат отново партията във Васалство на друга партия, както са го правили многократно през годините.


30 Септември 2017 15:07 | Комунист
Оценка:
19
 (
21
 гласа)

Дуото провали Бсп Петрич. Срам за Бсп. Докога Капитанов ки командва в Бсп, айде стига толкова.


30 Септември 2017 15:43 | БРАВО
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

ЕИ ВИЕ ОТ БАНСКО СЪБОДЕТЕ СЕ И ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР ОТ ДРУГАРИТЕ В ПЕТРИЧ! НЕКА ДОЙДАТ ОТ ПОЗИТАНО ДА ПРОВЕРЯТ И ТУК КАДРОВАТА ПОЛИТИКА НА СЕМЕЙСТВО ДУРЧОВИ! ОМРЪЗНА МИ ДА СМЕ СЕ ПОСЛЕДНИ НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ И НИКОЙ ДА НЕ НИ БРОЙ ЗА ЖИВ! ИНАЧЕ ДА ЗАТВАРЯТ КЛУБА И НЯМА ПОВЕЧЕ НИКАКЪВ СМИСЪЛ ДА СЕ ЗАНИМАВАМЕ С БСП! ТУК ДУРЧОВ Е ОВЛАДЯЛ СТРУКТУРАТА С ПОМОЩА НА СЕМЕЙСТВОТО СИ И ПОДЧИНЕНИТЕ МУ ОТ ФИРАМТА, А УЖ СМЕ НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНАТА ПАРТИЯ!


30 Септември 2017 16:38 | воененll
Оценка:
19
 (
21
 гласа)

много добре, Аз съм за сваляне на цялото ръководство на БСП Петрич Те не показаха никаква дейност след изборите Работят само за личните си интереси Да освободят местата за млади и работещи членове на БСП


30 Септември 2017 18:49 | гражданин
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Другарката Йорданка Атанасова, и другарите Капитанов, Главчев, П. Тотева са позор за БСП-Петрич. П0p613олитически продажници. К. Нинова ако иска да има стабилна партия, такива трябва да ги измете.


30 Септември 2017 19:16 | Байко
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Млади хора, правете деца а не политика. Деца липсват на България. Политици - под път и над път и файда никаква...


30 Септември 2017 19:30 | Аман
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Жители на квартал "Освобождение", Да посрещнем кмета с летящи домати или тикви (според джоба) заради усилията му да превърне нашия град в циганистан. Ако отидете за риба на 2. октомври или се заплеснете да преточвате виното, не се сърдете, че децата ви бягат и ... не се връщат в циганско -руския катун.


30 Септември 2017 20:32 | Търчи лъжи
Оценка:
15
 (
17
 гласа)

Аз ке га опрам работата само нема да се косите!


01 Октомври 2017 06:56 | старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

За мен голямата местна тема е : МОНОПОЛА ВЪРХУ ВОДАТА. Никой не говори за това, но действат. Стари и нови акули работят по въпроса. Водата за бизнес поема и ще поема и евросредства, а водата за бита ще бъде на втора линия. Във вечен недоимък и липса на средства. Така са поставени нещата още преди години и не виждам изход без държавна намеса. Къде е държавата?!


01 Октомври 2017 19:24 | Младогражданин
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Струма питайте Капитанов и Атанасова какво са взели и какво са дали на обществото и на БСП. Аз мога да кажа че са взели много, а не са дали нищо. Капитанов е бил кмет, зам областен, съветник, отговорник във ВиК, и двете дъщери на държавна работа, той цял живот на държавна работа, а какво е дал на обществото и на БСП питайте него. При него и при Атанасова БСП от водеща се превърна в партия от, която нищо не зависи. Нито една социална инициатива, абсолютно нищо. Този въпрос го задайте и на Корнелия Нинова, да видим как, ще го коментира.


01 Октомври 2017 20:32 | старогражданин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Питайте се колкото искате. Аз съм от Дупница и правя аналогии между нашите и Вашите келеши. Помня, че от Петрич дойде блокирането на депо Мошино. В последния момент. Те за това са съпартийците на Капитанов. Задължително навсякъде по страната гласуват против водната реформа.


02 Октомври 2017 10:31 | ДО ВАЧЕВ
Оценка:
-11
 (
17
 гласа)

ЧОВЕК КОЙТО Е БИЛ В ДРУГА ЛИСТА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК НЕ МОЖЕ ДА КРИТИКУВА БСП !!!
ПОРАДИ ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ НЕ Е ОТ БСП !!!
ИЛИЯ ВАЧЕВ БШЕ КАНДИДАТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ОТ ПАРТИЯТА НА БИВШИЯ ЗАМ. КМЕТ ХРИСТО ГЕОРГИЕВ !!!
ЗАЩО СЕ ИЗКАЗВА ЗА БСП, КАКВО ОБЩО ИМА ТОЙ С БСП !


02 Октомври 2017 10:32 | Срамно е Вачев
Оценка:
-11
 (
17
 гласа)

Човекът e Илия Вачев който лижеше задните части на Митата Капитанов, за да го назначи на държавна службица. Сега плюе срещу него. Срещу Човека който му даде бял хляб в ръцете. С какви очи ще излезеш утре да агитираш по Петрич като всички виждаме какъв аморален и подъл човечец си.


02 Октомври 2017 11:03 | YYYY
Оценка:
-9
 (
15
 гласа)

Абе Илко, абе войводо, ти ли с твоя проспериращ бизнес ще правиш инициативите в общината? Освен да раздаваш плодове и зеленчуци, тиквата ти ще роди ли нещо друго? Съмнявам се. Не забравяйте вие революционери и опозиционери как пиехте и ядохте всяка вечер за сметка на Капитанов. Моля ви не ги пропускайте тези дребни подробности?


02 Октомври 2017 11:05 | Да припомним на Илийката
Оценка:
-11
 (
17
 гласа)

Защо лицето Илия Вачев се свързва с БСП като:
Илиийчо Вачев отиде да търси закрила от Атанасов в АБВ, за да запази поста си.
Илииийчо Вачев е кандидат общински съветник от Народен съюз на Георгиев.
Само заради това Илия Вачев се е самоизключил от партията! Вачев и БСП не са били никога едно цяло!


02 Октомври 2017 11:06 | Зеленчуци който не яде
Оценка:
-12
 (
16
 гласа)

Първо - Капитанов помогна, не грешка направо назначи политическата пеперудка Илия Вачев на държавна службица с хубава заплатка. Това смее ли някой да опровергае?!
Второ - Кой е виновен, че Ильо Вачев сменя партийте като носни кърпи?! Отиде при Първановото АБВ, след това в листата на Народен съюз.
Трето - Вачев хвани се на работа, нали си кадърно момче и спри да си пишеш сам коментарите, защото вече ставаш освен смешен и жалък. И не спъвай Данчето.


02 Октомври 2017 12:44 | Илия Вачев
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Ще изискам и този ай пи, както имам предишния, който пише лъжи. Искам този честен човечец да докаже пред съда, че аз бил в АБВ, истината е, че съм бил в друга листа от гражфданската квота на едни местни избори, защото бях изгонен от Капитанов, че не му ходих по свирката и му провалих конференцията, имам свидетел как един голям социалист ме заплаши, че ще ми одреже главата и нямам място в БСП. Аз винаги казвам истината, защо не ме опровергаят да кажат ние направихме това, ние направихме социална инициатива в това село в онова село. Скоро ще се видиме с тоя човечец да го видиме как мънка пред мен. Някъде. бяха писали, че съм Алкохолик и Комарджия, което е смешно, сигурно това е същия човечец, който трепери от страх да не си загуби работата, защото са свикнали само да взимат, а не да дават. Какъв социалист е Капитанов по горе е описано от някой какво е взел и какво е дал. От тук нататък всеки месец, ще ги питаме, какво са свършили за община Петрич и, ще искаме оставки. Времето ви изтече Д


02 Октомври 2017 13:10 | до Илия Вачев
Оценка:
-11
 (
15
 гласа)

Стига с твоите социални инициативи, бе смешник. Сам си пишеш статиите. Сам си ги коментираш. Сам си ги аплодираш. Наистина няма по-смешен от тебе. Ти си такъв циркаджия, какъвто няма в нито една партия, Даже в смотаното ви БСП си един единствен.
Амбициран си да станеш председател, но за това са нужни не само връзки в Позитано. Питай и кака ти Корнелия. И тя го знае.


02 Октомври 2017 14:46 | QQQ
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

На Корнелия и сатрапа Киро не им дреме за нас и какви ги вършат местните партийни феодали! Не молете се, няма бог, няма Нинова и Кирето! Те са част от кръгът на Боко!


02 Октомври 2017 14:53 | До Илия Вачев от партиец
Оценка:
-10
 (
14
 гласа)

Здравей, Илия! Когато те изгони Капитанов от БСП, защо не остана в партията? Нали си социалист, защо не остана? Защо не преглътна обидата и не работеше вътре в партията? Но ти побърза да отидеш в листата на Народен съюз. Защо? Власт ли ти трябва или кокал?


02 Октомври 2017 15:16 | до партиец
Оценка:
-10
 (
14
 гласа)

Нали по-горе ви отговаря. От гражданската квота е бил, горкият. Него нали всички го познават и уважават и за да помогне на Ицката с повечко гласове отиде там. Не за пари и власт. Глупости. При него всичко е чест и морал. Той и така започна работа в АПИ. А иначе никога не е взимал пари без да си ги е заслужил честно.


02 Октомври 2017 16:08 | .До партиец
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Защо да остане да го използва Капитанов ли всички мислещи партийци трябва на избори да отидат за гъби в Петрич за а да се махне този Капитанов. Всички знаеме какво мнението на хората за него. е


02 Октомври 2017 16:27 | ДО ИЛЧО ВАЧЕВ ЧУЧУЛИГОВО
Оценка:
-10
 (
14
 гласа)

А дали случайно знаеш мнението на хората за тебе? Много съм любопитен. Защото ако наистина се беше поинтересувал, нямаше да се киприш всяка седмица при Еленко.


02 Октомври 2017 16:52 | КАКВО МИСЛЯТ ЗА НЕГО
Оценка:
-12
 (
14
 гласа)

ВОЛНАТА ПАРТИЙНА ПЕПЕРУДКА ИЛЬО ВАЧЕВ ДОКАЗА, ЧЕ МОЖЕ И ДА Е СКАКАЛЕЦ! ОТ ПАРТИЯ НА ПАРТИЯ, КОГАТО И КАКТО МУ Е УДОБНО! КАНДИДАТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ОТ НАРОДЕН СЪЮЗ, СНИМАН В ОФИСА НА АБВ ПРИ МИТАТА АТАНАСОВ, НО НО АКО КАПИТАНОВ СЕ МАХНЕ ПАК ИСКА ДА Е В БСП. АМА БСП НЕ ТЕ ИСКА, ИЛЬО - ВОЛНА ПАРТИЙНА ПЕПЕРУДКЕ! И СПРИ ДА ПИШЕШ ВЪВ ФОРУМИТЕ МАЛИМАТИ ЗА СЕБЕ СИ, А СИ ГЛЕДАЙ " ПРОСПЕРИРАЩИЯ БИЗНЕС С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ В СОФИЯ".


02 Октомври 2017 17:22 | Цонко
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

А бее бсп неиска капитанов и атанаска ама айде нека да е. Трола на капитанов или самия капитанов се е развихрил, не мисли ли, че става за смях с едно и също съобщение. и тука се доказват, че ги мързи да мислят и пишат едно и също. Еми казал ви е истината нищо не сте направили за 11 години само съсипахте партията, ама вие не можете да измислите един коментар пък камо ли да управлявате партия.


02 Октомври 2017 17:33 | До митко капитанов коларо
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

А ти бе знаеш ли мнението на петричани за всички вас бе селянин. Ходи си народа те презира махай се от БСП, съсипа партията, уреди си децата, ти цял живот на лежене взимаш пари бе алчен коларовски селтак, цял живот си държавен служител и ядеш от труда на хората, на твойта приятелка брат и е на работа в общината, че работихте за герб на изборите, ама какво може да очаква Герб от теб 5 гласа. Ама убаво ти го сложи Бръчков и престани да се молиш да те върнат на работа селянино. Седи си в Коларово ама и там не те искат. Цял живот да се връткаш около силните на деня не е лесно.


02 Октомври 2017 19:13 | Ризо Андонов
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Е, само се хейтйте бре, другари. Вземете пример от санданската организация! Работодател на общинският ни лидер е кмета от ГЕРБ, а пряк ръководител и е председателя на ОбС от същата партия!? Лидерката ни трупа юридически стаж и е "крепка" опозицията на статуквото, от която тя самата е част. Общинският ни съветник е присъдружно чучело на шайката-ВМРО, ГЕРБ, лакеите на МЕЛО-то, като е инструктиран директно от последният, срещу което получава бензин че за "Симсон"-ката. Позор за БСП! Трябва да се изчистим от подобни лябари, другари ( я, има рима) иначе ще управляваме на кукуво лято!


02 Октомври 2017 19:45 | Шарон
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

В Петрич е по зле и от Сандански другар.


02 Октомври 2017 20:10 | Лион
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Питайте в тополница за Капитанов там ке излязат много истини. Ако ниго знае ки реве. ДУПЕЛИЗЕЦО ВЗЕМА СИ ЙОРДАНКА И МАРШ В ГЕРБ НАЛИ ТАМ ЛИЖЕХТЕ. МАРШ ОТ БСП


02 Октомври 2017 20:11 | До Златното трио на БСП
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Мило златно трио на БСП Петрич, нападате хората на лична основа .Вачев е един от малкото хора дето показаха топки в тази партия .Трябвало да остане обикновен партиец, когато не бил включен в кандидат листата за общински съветник а отидел в гражданската квота на друга листа. Защо да остава ? Сигурно за да ви събере гласове, понеже вие сте лидери само на хартия. Защо не включихте най, перспективния " млад политик, всички знаем за кой за говоря. Колко гласа ще събере този млад партиен лидер? Аз знам накъде върви тази партия на следващите местни избори. Ние вече не сме политически фактор в тази община благодарение на вас.


02 Октомври 2017 21:10 | Р.Р.
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Капитанче, Атанасче и Главуче, кой беше поканен на парти от Президента сигурен съм, че не сте ВИЕ, ние на президента да вярваме или на вас. Илия Вачев беш там така, че застанете в ъгъла .Р. Р. знае кой да кани. Тоа който има заслуги и бъдеще.


02 Октомври 2017 21:33 | ЧУЧУЛИГОВО
Оценка:
-12
 (
14
 гласа)

Ми той бай Ангел и при Първанов го водеше ама напразно. От болен мозък нищо работа. А иначе троловете на БСП сме няколко-тъй да знаеш, а пък ти сам си пишеш и коментарите даже. Грехче.


02 Октомври 2017 21:37 | БРЪЧКОВ
Оценка:
-13
 (
13
 гласа)

Абе тоя малоумник само да прочете Капитанов и започва едно писане, ама все едно и също. От самолет се вижда, че Илката на тате пише всички коментари. В задника му все едно му бърка тоя Капитанов. Брейййй защо ли? ХА ХА защото има бъдеще, и Капитанов сигурно му пречи.


02 Октомври 2017 22:19 | Георги
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Струма чакаме отговора на Корнелия. Аз съм обективен, по добре Тозо момък отколкото Капитанов и другите балъкчии .Ясно и точно е написано, къде им е е политиката на Капитанов и Й. Атанасова. Ставате за смях балъкчии нямате никаква идея и визия за партията си.


02 Октомври 2017 22:30 | до Георги
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Щом и за Георги Балъкчията се сетихте сериозно сте я втасали. ХА ХА


02 Октомври 2017 22:35 | Танев
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Незнам кой дреме пред кабинета на Бръчков и се моли да го върнат на работа. Капитан Петко ти си едно недуразумени, ако искате питайте Капитанов колко пъти дреме пред кабинета. ПИТАЙТЕ И ВЕРНИЯ МУ СЛУГА ГЛАВЧЕВ КОЛКО ЧАСОВЕ Е ДРЕМАЛ ПРЕД ОФИСА НА ГЕРБ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ. Абе далаверата да върви


02 Октомври 2017 23:27 | Истински член на БСП
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Илия Вачев говори истината. Той се бунтува от няколко години. Лошото е, че властта в БСП Петрич е окупирана и, предполагам, обвързана с определени личности, ако мога така да ги нарека. Аз съм за 100 процентово премахване на общинския съвет на БСП-Петрич и да се започне наново. Конструиране на партията от вътре с преданни членове, вярни на идейте и целите на партията. В Петрич всичко се е исхабило, изтъркало и няма на какво да се оповават онези, които все още вярват в чистите идей, цели и задачи. Ако вишестоящите не се вслушат в масите, във виковете за възстановявяне на партията ни в Общината-бъдете сигурни няма средства и причини за нейния упадък и разпадане. Вслушайте се господа!!! Няма време. Ще се разпаднеме! Нека да не съм пророк. Но това виждам. Жалко!!!


03 Октомври 2017 00:20 | Жана Дарк
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

Не мога да повярвам до какво ниво могат да паднат някои хора които се мислят за големи политици. Такива глупости са изписани само защото младите имат позиция. Паралелната държава и Капитановщината отдавна явно е преборила БСП.


03 Октомври 2017 11:46 | Симеон
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Капитанов и Данчето са захапали кокала и пускане няма, но ако в БСП искат промяна трябва да тръгнат с нови лица. Това е истината!!!!!


03 Октомври 2017 12:00 | до Симеон
Оценка:
-12
 (
14
 гласа)

Какъв кокал бе Симеоне?
Ти луд ли си? Кокал се захапва, когато някой е на власт, когато имаш някаква полза от това да си начело. Ама вие сте все едни и същи. Виж оня Вачев -да той определено иска кокал. Искал е и винаги ще лае и лази. Събрал шайка ненормални, които нямат идея за какво иде реч. Както и да е. Вие май всички сте еднакви. Чета и се смея сам, защото си е за смях тая вашата.


03 Октомври 2017 13:34 | Симеон
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

Ти мене за балък ли ме имаш. Питай Капитанов и Атанасова как се захапва кокала. Капитанов стига писа бе, ти не си от най честните и работливи грсждани. Излезни от политиката тогава, за тебе знаеме, че нямаш срам.. Мен не ме интересува Вачев, Мачев и прочие. Като ви знам какви сте всеки, ще е по подходящ от вас.


04 Октомври 2017 18:20 | НАБЛЮДАТЕЛЕН БЕЗПАРТИЕН
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

КАПИТАНОВ (АТАНАСОВА) ВМЕСТО ДА ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ ПО ДОБРЕ НАПИШЕТЕ СИ ОСТАВКИТЕ. ПО КАКВО ПОЗНАХ ЧЕ САМО ВИЕ ДВАМАТА ПИШЕТЕ -ПО ХАРЕСВАНИЯТА НА КОМЕНТАРИТЕ ВСИЧКИ ВАШИ КОМЕНТАРИ СВЕТЯТ В ЧЕРВЕНО. ХА ДОВИЖДАНЕ, ДАНО СКОРО ДА ВИ КАЖЕМ СБОГОМ И ОТ ПОЛИТИКАТА КАТО ЦЯЛО




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар