Общински съветник от ГЕРБ с питане до кмета Вл. Москов: „Какво е финансовото състояние на община Гоце Делчев в края на Вашия мандат?“

03 септември 2015 14:37   15 коментара   12460 прочита


Общинският съветник от групата на ПП ГЕРБ Костадинка Богданова отправи питане до кмета на община Гоце Делчев – Владимир Москов – във връзка със задължения към Националната агенция за приходите.

Повод за въпроса е сигнал за постановление на Националната агенция за приходите (НАП), с което се налага възбрана на недвижими имоти, собственост на община Гоце Делчев, за обезпечение събирането на публично вземане в размер на 138 676, 23 лв.

Според представители на ПП ГЕРБ причината за наложената възбрана е заниженият контрол на финансите на Общината.

Въпросите, които адв. Богданова е адресирала до кмета Москов, са следните:

Защо се е стигнало дотам, че община Гоце Делчев се е оказала в състояние на невъзможност да покрие в срок текущите си задължения?

Каква е причината за неизвършените плащания – занижен контрол на финансите на Общината, некачествено разпределение на общински средства или някоя друга?

Предприети ли са към този момент от община Гоце Делчев действия по изпълнение на задълженията и премахване на възбраната на гореописаните имоти или предстои имотите да бъдат продавани? Ще допусне ли община Гоце Делчев да се продадат имотите, стойността на които надхвърля неколкократно стойността на задълженията й?

Какви нови финансови задължения в тежест на община Гоце Делчев са натрупани във връзка с наложената възбрана?

Какво е финансовото състояние на община Гоце Делчев в края на Вашия мандат?


Още за: питане   Вл. Москов   връзка   Още от: Политика

Принтирай статия
15 коментара
03 Септември 2015 14:46 | НЯКОЙ
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

ДРАГИ МИ ГЕРБЕРОНИ И ДА ПИТАТЕ И ДА НЕ ПИТАТЕ МОДАТА ВИ ОТМИНАВА БЪРЗО И БЕЗВЪЗВРАТНО, ЗАЩОТО СЕ ОКАЗА, ЧЕ ВСИЧКИ СТЕ КАТО ПРАВЕНИ ОТ ЕДИН ЧОВЕК - ТЪПИ ПАРЧЕТА, НАГЛИ И МНОГО ПРОСТИ. НЯМАТЕ ШАНС В Г. ДЕЛЧЕВ, НО И НА ДРУГИ МЕСТА ВЕЧЕ ВИ СЕ ЗАТЯГА ПРИМКАТА... МНОГО ХОРА ВИ ЧАКАТ ДА ИМ ПАДНЕТЕ В РЪЦЕТЕ, ЗАЩОТО МНОГО ХОРА РАЗПЛАКАХТЕ И МНОГО ГЛУПОСТИ СЪТВОРИХТЕ..


03 Септември 2015 14:57 | Елена
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

ДО НЯКОЙ: ТИ ПАК ДОБРЕ ЩЕШЕ ДА Е ДА СЕ "ЧУВАШ" КАКВО ГОВОРИШ. ТИ АКО НЯМАШ ПРОТИВ ДА НЕ ТИ ПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИТЕ, ТО АЗ ИМАМ.


03 Септември 2015 15:00 | Срам
Оценка:
10
 (
20
 гласа)

Къде спаха жалките съветници от ГЕРБ до сега? Там бяха само тялом и за да си гонят личните интереси, но хората от общината вече разбраха. Самите гербаджии в 90 % ще гласуват за Москов и резултата ще е катастрофален за ГЕРБ.
Бива ви само да мачкате и заплашвате хората както заплашихте Халачева от трето ОУ, че ако не назначи подлагата ви Юлка Икономова ще има гонение за нея. Така не се прави. Богданова сигурно разчита да се хареса на избирателите, но се е подлъгала нещо, както се подлъга, че мъжът и ще го направят шев на РПТ-то. 25-ти октомври наближава и ГЕРБ ще се срамуват от себе си.


03 Септември 2015 15:18 | от Петрич
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

г-н Москов - ГЕРБЕРИТЕ освен за пари - пасища и мери - далавери - заплахи на дребни душици - друго не знаят - така е и в Петрич - само питат и ако им се отвори парашута - крадът и после обвиняват другите - абе плашат ГАРГИТЕ-


03 Септември 2015 15:24 | Дончо
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

ДРУГАРКО КАРУЦАРСКА, ВЗЕМИ СИ ТОРБИЧКАТА И ДОРДЕ Е ВРЕМЕ ХВАНИ ПЪТЯ ЗА КОТЕЛ. ТАМ ПО СЛИВЕНСКИТЕ ЧУКАРИ, ВЗЕМИ ДА ПАСЕШ КАРАКАЧАНСКИТЕ ОВЦЕ, ЗАЩОТО ОТ ТЕБ ОСВЕН КАРУЦАРКА И ЧУБАНКА ДРУГО НЕ СТАВА . /справка, колко човека до сега са влезли при нея в кантората / БАНДАТА ГРОБ -ВСЕ ОТБОР ЮНАЦИ КАРУЦАРИ, ТРАКТОРИСТИ, ЧУБАНИ И ВСИЧКИ ДРУГИ ОТ ИЗМЕТ НАГОРЕ .НА ЕСЕН, НАРОДА ЩЕ ЗАЛИЧИ ЗЛОТО НА 21ВЕК- ПОЖАРНИКАРСКАТА ЧУМА.


03 Септември 2015 15:26 | от Кукуряхцево
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Абе вярно е че ГЕРБ в Петрич само лошо правят - тези - Д Танев - В Бисерински - Д Бръчков - В Велев - Тъпото - абе тези хора не оставиха без пасища - те си ги взеха - зеха и парите без да имат едно животно - без да имат една вила - един косер - една коса - ако изобщо познават тези ръчни селско стопански инструменти - за всичките години са взели общо над 200000 лв - нас кучетата не яли


03 Септември 2015 15:30 | %%%%%
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

ДА ЖИВЕЕ ГОШКО ТЪПОТО!!!!


03 Септември 2015 15:31 | До Кукуряхцево
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Не 200000 х лв - А 200000- МИЛИОНА ЛЕВА - как не го е срам Б БОРИСОВ


03 Септември 2015 15:44 | ХЪРЛАЧЕВА
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

ЗА ХЪРЛАЧЕВА И ИЗМИСЛЕНИТЕ НАРЕДЕНИ ПОРНО КОНКУРСИ И ИНТЕРВЮТА В 3 -ТО ОУ В ГОЦЕТО И МАЛКИТЕ ДЕЦА ЗНАЯТ И ЗАТОВА НЕ ОТИВАТ ТАМ ДА УЧАТ. ИКОНОМОВА СЕ ЗНЕШЕ ЧЕ ЩЕ Е ОЩЕ КАТО ИМАШЕ ИМИТАЦИЯ НА КОНКУРС ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК НО МАЗНАТА ХЪРЛАЧЕВА И ИЗИГРА НОМЕР. ОЦЕНЯВАТ НЕЩО ПИШАТ ДРАСКАТ НО НИЩО НЕ КАЗВАТ ПРЕД КАНДИДАТИТЕ. НЕ ГИ КАРАТ И ДА СЕ ПОДПИСВАТ ПОД ОЦЕНАЧНИ КАРТИ ЗАЩОТО НЯКОЙ МОЖЕ ДА РЕАГИРА НА МОМЕНТА И ДА СИ ТЪРСИ ПРАВАТА В СЪДА. ПО ЛОГИКАТА НА ХЪРЛАЧЕВА ТАМ МЛАД УЧИТЕЛ БЕЗ СТАЖ НЕМОЖЕ ДА СЕ КЛАСИРА. ВСЕ ДЪРТИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ОРИЕНТИРАНИ ТРЯБВА ДА СА ЯВНО.
КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ САМО КАК ТАЗИ ВЕЛИКА ДеРЕКТОРКА ОЦЕЛЯВА ПРИ ВСЯКА ВЛАСТ СТИГАМ ДО ЕДИН ИЗВОД, ЧЕ ГО ПРАВИ ДОБРЕ ОНОВА НИЩО ЧЕ УМСТВЕНИЯ И БАГАЖ Е КРИТИЧНО МАЛЪК


03 Септември 2015 18:55 | ВИКИ
Оценка:
-7
 (
17
 гласа)

Георги Андонов ще КМЕТ-на Гоце Делчев не го ли разбрахте? Такива помяри и драскачи, които си мислите, че ще му направите лоша реклама, като го плюете се заблуждавате. Никой от ГЕРБАДЖИЙТЕ В Гоце Делчев няма да гласуват за Москов, така се самоуспокоявате вие. Не само ГЕРБДАЖИЙТЕ, а всички от Общината ще гласуват за Георги Андонов. МЛАД, УБАВЕЦ, ЗНАЕШ, МОЖЕШ. Едно е да видиш червено лайно-Москов-Кмет, а съвсем друго е да видиш и да ти стане приятно - Георги Андонов- Кмет. Успех Андонов. Ще се подравим на 25. 10. 2015 год. Ще ти звънна да ти кажа коя съм.


03 Септември 2015 20:11 | До вики
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Много неграмотно написан коментар.... Необходимо е още доста да се образоваш !!!


03 Септември 2015 21:11 | s
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

ако Гошо тъпото стане Кмет, ще се изселя ....


03 Септември 2015 21:18 | 3 ОУ
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

На интервюто за мястото по български искаха да се рецитира, баси и тъпанарката е тази Халачева. Взела се е много на сериозно, а е абсолютно трагична и интригантка.
Иначе ако Гошо умното стане кмет много хора се изселват.


04 Септември 2015 00:05 | Мюмюн Алиев
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Едно време трето беше най-доброто училище в района... Сега се е превърнало в кочина! Много жалко, наистина... Само като си помисля за преподавателката по математика г-жа Маритова, най-добрата на света...! Башева по рисуване, Думанов по физкултура, Рускувска по руски, Фидошката по музика.. Ех, че беше хубаво...!


04 Септември 2015 11:35 | тъпото
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

тъпото тъпоти тъпотии с тъпатата си т....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар