Няма новина: Бившият зам. кмет на Благоевград В. Смиленов се отказва от кметската надпревара независимо от кръга експолитици, които го ухажват и окуражават за лесна победа

31 август 2015 17:50   12 коментара   15621 прочита


Бившият заместник-кмет на Благоевград Валери Смиленов няма да се кандидатира за кметския престол, така както се разпространява упорито из областния център. Смиленов от месеци е обект на ухажване от бивши политици от партия Баста, провалени кандидат-кметове и бизнесмени, с неуспешен опит в политиката.

Според мълвата, кръгът около Смиленов се готви за участие в изборите с гражданско сдружение, което обаче все още не е излязло на светло, тъй като нямат яснота, кой ще ги поведе. Един от вариантите е бил Смиленов, но както е видно, той е колеблив около намесата си в политиката, особено след като напусна политическа партия ГЕРБ. Днес Смиленов трябваше да съобщи новина около себе си, обаче цял ден не отговаря на телефона си, което ни кара да мислим, че новина няма и решението му е наклонило повече към отказ от кметската надпревара.

Преди няколко дни Смиленов заяви за struma.com, че няма никакви амбиции да се опълчва на бившия си началник, кметът Атанас Камбитов, с когото отново според градската мълва, имали сериозен конфликт и с участието си в кметските избори, бившият-заместник кмет Смиленов търсил реваншизъм. Смиленов уточни още, че е в добри отношения с градоначалника и с бившите си съпартийци от партия ГЕРБ. Припомняме, че той напусна заместник кметския пост внезапно, посочвайки лични мотиви в молбата си за освобождаване.

Противопоставянето на Камбитов и Смиленов в публичното пространство и разпространяващите се слухове за непреодолима вражда между тях, бе дело отново на нереализирани мераклии за власт, които решиха, да пуснат Смиленов напред в битката им за кметското място. Днес очаквахме новина от Валери Смиленов, но след десетките ни позвънявания той не отговори на повикванията ни по предварителна уговорка. Затова приемаме, че няма новина, т. е онова, което каза преди дни, че няма амбиции за кметския пост остава в сила.

Решението му вероятно ще върне "инициативния комитет", който го ухажва да ги представлява на изходна позиция. Така и днес основните претенденти за кметския стол в Благоевград са : Атанас Камбитов от ПП ГЕРБ, Владимир Елезов от ГС "Екип", Милан Богдански от БСП и Калоян Ханджийски от Реформаторския блок.

12 коментара
31 Август 2015 18:09 | въпрос
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

Ами ако се кандидатира друг член на Герб за кмет на Благоевград, какво ще правят членовете на Герб, кого ще изберат, а? Чува се за жена кандидатка.


31 Август 2015 18:13 | @@@
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Е няма за кога ГЕРБ обявиха официално кандидата си Атанас Камбитов свърши тая


31 Август 2015 19:23 | Лилипутката
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Смиленов вижда, че няма кой да налива безотчетни парички в бездънната му яма, и се отказва. Я ако някой будала му даваше мангизи да видим дали щеше да бяга. Хитрец е този Андрешко!


31 Август 2015 19:24 | Вирихуев
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

въпрос написа:Чува се за жена кандидатка

Да не Маргото Бербатска?


31 Август 2015 22:26 | Стефи
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

СТИГА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЯ СМЕШНИК, НА СЕЛИЩЕ НЯМА КОЙ ЗА ГО ИЗБЕРЕ, ВАЛЬО СКРИЙ СЕ


31 Август 2015 22:45 | АБВ БЛАГОЕВГРАД
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Какъв Елезов, какви пет лева. Този мазник си мисли, че още има хора, които да му се вържат, освен К. Паскалев и Р. Петков. Отдавна проекта на паскалино вече не е на мода и ако не е водач на листата, няма да е и съветник. Паскалев, стига си стоял зад кулисите, излез и го кажи пред всички....


31 Август 2015 23:42 | .
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Как пък всичко знаете и разбирате? Докато не разкостите някого мира нямате! Ей, злоби, злоби! Докога така? То футбол, то политика, абе от всичко разбирате!


01 Септември 2015 08:45 | стига бе
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Абе тоя мазньок Смиленов, кво ми го показвате бе! Ще спра да ви чета сайта, как може толкова неприятни физиономии да публикувате.


01 Септември 2015 09:18 | Мони
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Статията показва старха на камбата от смиленов


01 Септември 2015 09:54 | до мони
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

ПХХХХХ ХА ХА ХА ХА ХА


01 Септември 2015 11:16 | !!!!
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Разкарайте този


01 Септември 2015 13:09 | до кмета
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Да беше освободил и Станишев заедно с него, та да се знае. Двамцата си вървяха като екип.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар