Новите депутати! Започват крамолите в политическите партии в Пиринско! Кой да влезе в листите?! ВМРО вече се изпокараха! ГЕРБ търсят нови лица! БСП с неясни ходове

12 януари 2017 13:55   69 коментара   23895 прочита


Червените са категорични, че няма да пускат кметове в изборната надпревара

Месеци преди обявените вече парламентарни избори, политическите партии в Пиринско започнаха с обмисляне на листите си. ГЕРБ имат крайна дата за провеждане на събранията за номиниране на новите кандидат-депутати по места. До 3 февруари структурите трябва да са излъчили кандидати, които да бъдат подредени в депутатските листи.

Очаква се листата на ГЕРБ да поведе отново заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, следван от лидера на партията в областта Даниела Савеклиева, която показа през годините активност в парламента и активност като лидер на ПП ГЕРБ в Пиринско. Трябва да се признае, че Савеклиева бе изключително успешен избор, съчетавайки у себе си призната от съпартийците и компромисност, активност и твърдост, когато се налага.

Савеклиева се оказа консенсусна фигура, успяла да укрепи структурите в областта, което и гарантира второто място в листата. Това са сигурните играчи в листата на ГЕРБ. Оттук нататък следва битката за челните места. В Благоевград за предни позиции ще се борят сегашният депутат и общински лидер Йордан Андонов, който на предишните избори не успя да се класира, но после влезе, след като депутатът от Сандански К. Котев стана кмет и освободи мястото си.

Говори се дори, че към депутатско кресло се е насочила с гордо вдигната глава и лидерката на общинската организация на жени ГЕРБ Елена Ташкова. Това, което знаем за нея е крайно недостатъчно, за да я класираме на челните места в листата на ГЕРБ. В годините Ташкова не направи нещо, с което да я запомним. Това, с което си я спомняме е парти "20 години с Вяра, Надежда и Любов" и с това, че не успя да покаже добри резултати на конкурс за директор на една от институциите в Благоевград и комисията я отхвърли с мотив, че няма достатъчно професионален опит.

Смятаме, че и парийният и опит е недостатъчен, за да се впуска в подобни начинания.. Ташкова зае поста лидер на Жени ГЕРБ след като адвокат Адриана Мелниклийска се отказа да оглави жените на партията. Всъщност жените на ГЕРБ все още припознават като свой лидер Даниела Савеклиева, затова сме скептични за кандидатурата на Ташкова, ако разбира се е вярно това, че има такива мераци.

От София интерес проявяват и към областния управител Бисер Михайлов, за когото твърдят, че ще бъде на едно от първите места в листата. След Благоевград в листата обикновено ГЕРБ подреждат кандидати от Петрич и Сандански, следвани от Гоце Делчев, Банско и т. н. Депутатът Димитър Танев по всяка вероятност отново ще е номинацията на ГЕРБ Петрич, ГЕРБ Сандански все още нямат яснота по въпроса, кой ще е техният кандидат.

В Гоце Делчев номиниран със сигурност ще бъде сегашният лидер на партията Димитър Гамишев, който детронира депутата и лидер на ГЕРБ в града Георги Андонов. Според запознати, този път Андонов нямал никакви шансове да бъде подкрепен в кандидат-депутатската листа, не е ясно дали ще се приеме и преференциалния вот за тези избори, за да предположим кой ще играе преференциално. Номинациите си обмислят още структурите в Банско и Разлог.

БСП в Пиринско отново е с крайно неясни ходове. Имената, които са спрягат като номинации за участие в листата от Благоевград са това на Богдан Боцев, Милан Богдански, Н. Бошкилов, Емил Костадинов, Димитър Капитанов от Петрич, не е ясно кого ще номинират Банско и Разлог. Нито един от тях, обаче няма да е водачът от Пиринско, това знаем със сигурност. Водачът ще бъде спуснат от София.

Отново за водач са се нагледали на Костадин Паскалев, който сигурно пак ще откаже да се включи в битката, другата обмисляна кандидатура за водач на листата в Пиринско е тази на Кирил Добре.. Най-силната фигура в структурите на БСП в Пиринско е тази на вечния кмет Вл. Москов от Гоце Делчев. БСП обаче са решили да не номинират кметовете си за депутатски кресла. Иначе водач Москов в Пиринско е добра алтернатива за червените в областта.

Изброените по-горе имена от Благоевград са крайно познати, някои от тях безкрайно наказвани от електората на избори и от тях не очакваме бомбастични изненади. Проблем е за БСП в областния център е и изкуственото самочувствие, което им дойде от резултатите на отминалите избори. Май се самозабравиха, което със сигурност ще им изиграе лоша шега на парламентарните избори.

Структурата на червените в Пиринско винаги е била проблемна за националното ръководство. Нямаме енергията и волята да правим персонални характеристики на местните лидери поне засега. Има време, изборите наближават. Факт е обаче, че в момента БСП в Благоевград отново са в летаргия, забелязваме активност на някои от лидерите на БСП на места, където не би трябвало да се изявяват, но за това ще разкажем друг път. Интересно е онова, което ще се случи с БСП в Сандански.

Според наши източници, бившият кмет Андон Тотев е поканен за участие в кандидат-депутатската листа на БСП, той е отказал и е предложил в листата от Сандански да влезе племенникът му, бившият заместник -кмет Младен Тимчев. Тук обаче възниква конфликт с част от структурата, които се готвят да номинират съветника Явор Аргиров. Все пак с интерес ще очакваме предстоящите събрания в Сандански и областта..

Най-бързо и най- агресивно започнаха да се готвят за изборите структурите на ВМРО. В битката за депутатски кресла вече, както се чува, има сериозни конфликти. Структурите в Благоевград, Петрич и Сандански са се изпокарали кой е по, по, най и кой ще поведе листата на организацията.

Говори се, че отново водач ще бъде Атанас Стоянов от Сандански, обаче мераци има и известният петричанин Стоян Божинов, който е начело на ВМРО и е горд от постигнатите изборни резултати, очаквайки възмездие за добрата му работа.. Благоевград не отстъпват първенството и тук Георги Васев напъва яко да стане депутат и да се класира напред, така, че и във ВМРО вероятно ще има трусове и обрати.

Това са само прогнози, събирани от коментари на партийни функционери. Истината е обаче, че тази година битката на изборите ще е изключително драматична. Все още не са се изяснили АБВ, Реформатори, които традиционно са с по- малобройни местни структури, тъй като нямат влиянието на изброените по-горе.

Не се изключва вероятността Вл. Елезов от АБВ да се впусне в кандидат-депутатската битка и да спори за мястото с лидера на ПП Партия на Зелените Андон Тодоров, тъй като са коалиционни партньори и би трябвало да излъчат депутат, освен ако не направят нова коалиция с някоя от по-големите партии за следващите избори. За това, че за депутат ще се кандидатира и Радослав Тасков, председател на ОБС- Благоевград, се говори отдавна, но той категорично отрича това да е вярно. Нямал такива намерения -засега.

Интересна ще е предизборната ситуация в Пиринско. Тази година изборите обещават люта битка между БСП и ГЕРБ. Интересно ще бъде и в началото на февруари, когато структурите по места са готови с номинациите и започва реденето на официалните партийни листи. А дотогава ще следим, кой още има мераци към парламента.

П. Иванова


Още за: депутати   партии   Пиринско   Още от: Политика

Принтирай статия
69 коментара
12 Януари 2017 14:12 | читател
Оценка:
17
 (
17
 гласа)

Е, значи в Петрич са загубили с Танев!!!!!


12 Януари 2017 14:27 | Ам ся ко прайм?
Оценка:
38
 (
40
 гласа)

Фани единия и удри другия! Все стари чанти, негодни за нищо!


12 Януари 2017 14:32 | наблюдател
Оценка:
36
 (
38
 гласа)

Всички без изключение горе са доказано неставащи. къде някой се пребори за обществения интерес на хората от района ни!? депутати по 3 мандата, общ съветници по 5 мандата, кметове.... един пример дайте да са направили нещо - един закон, една инициатива. ако не са кръговете и бизнесите зад тях, ще съберат всички по 20 гласа. Трябват нови хора, които не са зависими. Нямам нищо против изброените... просто се е видяло по безспорен начин, че не стават.


12 Януари 2017 15:32 | 111
Оценка:
39
 (
39
 гласа)

Тези не стават, не ги видяхме един път да се произнесат по - някой въпрос !!! Савеклиева била ..... бля, бля !!! Андонов се е пробвал вече - не става !!! Или предлагагайте нови лица или ще сърбате гореща попара, като на президентските избори !!!


12 Януари 2017 15:40 | щом
Оценка:
38
 (
40
 гласа)

Савеклиева разби ГЕРБ вие "обединител" хахаххах. Смешници! Коя е Ташкова?


12 Януари 2017 16:01 | запознат
Оценка:
40
 (
40
 гласа)

Щом Савеклиева е "попадение", смехът е голям! Жалко за всички смешни "политици" в областта! Точно такива като тези попадения разказаха играта на държавата! Всички вън от парламента! Никой от досегашния парламент да не се избира!


12 Януари 2017 16:16 | хахах
Оценка:
26
 (
28
 гласа)

Струма, как е тръгнало, ще махнете и тази статия, като вчера за Пирин... където се изсипа любовната любов върху вас и Камбитов. не разбрахте ли, че като се подмазвате на ГЕРБ и БСП, отвръщавате хората и от вас, и от партиите, които ви плащат, за да пишете. Хайде сега давайте със заплахите към мен какво ще ми се случи!!!


12 Януари 2017 16:28 | да да
Оценка:
38
 (
40
 гласа)

Е каква активност е показала Савеклиева и Окото, че аз не мога да се сетя !!


12 Януари 2017 16:32 | до да да
Оценка:
37
 (
41
 гласа)

сайта на народното събрание - публично инфо. Савеклиева и Андонов най-много отсъствия от пармалента от района и един от най-отсъстващите като цяло. те не ходят даже там. показали са пасивност доказана демек.


12 Януари 2017 16:33 | 123
Оценка:
21
 (
21
 гласа)

Този който мисли, че при едни и същи действия ще има различен резултат е глупак !


12 Януари 2017 16:37 | До Горния
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

Пълни гупости, Андонов да, но савеклиева грешиш яко с публичната информация


12 Януари 2017 16:44 | Статиь
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Търси статията за Пирин в категория общество, никой нищо не е махал, научете се да четете сайтове, търсете по страници


12 Януари 2017 16:52 | ГРАЖДАНИН
Оценка:
17
 (
17
 гласа)

Ше влезе този който плати, не середете, може да платят и влезат хора които въобще си нямате и на идея....


12 Януари 2017 16:54 | до гражданина
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

Много си прав, сегакато се пръкнат някой с парички и заформят една "кампания" - хоп депутат... така че поне 2-3 места са "запазени" за паралиите...


12 Януари 2017 16:59 | старогражданин
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

Камбитов и Михайлов да редят листата на Герб за целия Югозапад. Нови лица с доказани качества през тези трудни години. Тези от Герб, които провалиха водната реформа, утре ще провалят и друго рисковано, но необходимо действие. Номенклатурата на Цветанов издиша отвсякъде!!!


12 Януари 2017 17:01 | до струма
Оценка:
24
 (
28
 гласа)

Опресни ми паметта, че не се сещам колко е била активна Савеклиева.


12 Януари 2017 17:14 | Водач на МПС
Оценка:
19
 (
21
 гласа)

И кои са новите лица за които говориха партийните лидери, че не ги виждам? Пак старите послушковци.


12 Януари 2017 17:21 | 777
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Кирето от Сандански! Таман да получи звучен шамар .....или ще го крепят пенсионерите от администрацията или Пензова... Гоговска.... Валето..... и други, които се припознават, като новоназначени от друга община, защото ние от ГЕРБ нямаме дипломи от Оксфорд? Жалко за нас!


12 Януари 2017 17:26 | Санданчанин
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Сандански: Рязането на вековни дървета е престъпление, крайно време е злосторниците да си понесат наказанието..
ЯНЕТО КАКТО ОБИКНОВЕНО ВДИГНА ПУШИЛКА И НИЩО НЕ ПРЕДПРИЕ ПОНЕ ОТ КУМОВА СТРАНА .....
и сега пак избори .....????


12 Януари 2017 17:27 | за 777
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

КИРЕТО Е ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ ..


12 Януари 2017 17:56 | Опреснител
Оценка:
18
 (
18
 гласа)

до струма написа:Опресни ми паметта, че не се сещам колко е била активна Савеклиева

Питай Цвък, с когото обикаля по хотелите!


12 Януари 2017 18:32 | Киро
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

С тоя Явор Аргиров и момчето чичо кажа Младен Тимчев сменили суматоха партии, БСП няма никакъв шанс в Сандански.


12 Януари 2017 18:38 | за Киро
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Явор Аргиров няма нищо общо с БСП, а Младен Тимчев кандидатства в ГЕРБ ....


12 Януари 2017 20:50 | старогражданин
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

КРИМИНАЛНАТА ПЕРЛА НА ЮГОЗАПАДА СЕ ПОДИГРА С ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ И ЕС!!!


12 Януари 2017 22:18 | за старогражданин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

коя е тази КРИМИНАЛНАТА ПЕРЛА НА ЮГОЗАПАДА за какво става въпрос


12 Януари 2017 23:30 | Санданчанин
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

кмете Котев всички продажби на земеделски земи са незаконни .....и какво прави сега


12 Януари 2017 23:59 | Санданчанин
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Общинска служба Земеделие Сандански
Удостоверение
Общинска служба Земеделие, гр. Сандански издава настоящето удостоверение в уверение на това, че За имот № 043001 с площ 2. 500 декара в местността Миндело в землището на с. Дебрене с ЕКАТЕ 20345, собственост на община Сандански, към днешна дата .няма влезли в сила решения за възстановяване на правото на собственост по реда Закона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции. няма образувани и приключили производства за обезщетяване и възстановянане по чл. 10 от ЗСПЗЗ както и данни за образувани производства за възстановяване на собственост по чл. ж от ППЗСПЗЗ във връзка с пар. 27, ал. 2 от ПЗР на ЗИДЗСПЗЗ .
АНДОН КОТЕВ началник на Общинска служба Земеделие гр. Сандански
с таква престъпни удостоверения се изпродадоха сумати общински, частни и черковни имоти ..ЗАЩО НЕ СЕ самосезира ПРОКУРАТУРАТА ...ЗАЩО


13 Януари 2017 07:11 | кмете, Котев
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

след събранието на което призовахте да се гласува за Цачева общината масово гласува за Радев ... сега не правете съшата грешка отидете си со време от общината ...


13 Януари 2017 08:03 | запознат
Оценка:
21
 (
21
 гласа)

Стари проститутки, в ново кабаре!
От ГЕРБ да си опичат акълите, че да не стане като с изборите за Президент.
Хората не харесват нито Савеклиева, нито Андонов.


13 Януари 2017 08:34 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Отиваш в село Кръстилци и ще разберш коя е криминалната перла на Югозапада. Даже може да я разгледаш .Просто напомням на форума, че борбата продължава.


13 Януари 2017 09:09 | мнение
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

В никакъв случай БИСЕР МИХАЙЛОВ !!!!!. ТОЯ СЕ ПРОВАЛИ ОТ ВСЯКЪДЕ. МРЪНКАЛО!! ЧАКА САМО ПОРЪЧКАТА ЗА ТУНЕЛА, ЗА ДА ГО ГЕПИ С КАМБИТОВ. ЗА ТОВА ОНЗИ ГО ДЪРЖИ.


13 Януари 2017 09:53 | старогражданин
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

Нямам спомени в целия Югозапад БСП да е искала оставката на друг областен управител освен на Михайлов. Трън в очите ви е и Камбитов. Вдигате пушек до небесата, а реално и горните коментари се въртят само около съдбата на Герб, а не на столетницата. Другарчета, първи вие изядохте лесните пари от Европа !Това време свърши. Пари срещу реформи.


13 Януари 2017 10:00 | 1111
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

ПАК СТАРИТЕ МУЦУНИ!!!
КАКЪВ СМЯХ-КОИ СА НОВИТЕ ЛИЦА ....!
САВЕКЛИЕВА ИЛИ АНДОНОВ..! КАКВО СА ДОПРИНЕСЛИ, ОСВЕН ДА БЪДАТ ПОСЛУШНИ И ИЗПЪЛНИТЕЛНИ!!!!!
ПРИ БСП СЪЩАТА РАБОТА - ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ!!!
НАМЕРЕТЕ НОВИ НЕОБРЕМЕНЕНИ И ОБРАЗОВАНИ ХОРА.. ПРОВЕДЕТЕ СРЕЩИ С ТЯХ, ИЗСЛУШАЙТЕ ТЕХНИТЕ ГЛЕДНИ ТОЧКИ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА И ТОГАВА ИЗБИРАЙТЕ!!! ДОРИ Е ПО. ДОБРЕ ДА СА ПАРТИЙНО НЕОБВЪРЗАНИ!!!
ЩЕ СПЕЧЕЛИ ТОЗИ КОЙТО ИЗБЕРЕ ХОРА, КОИТО НЕ СА ОБРЕМЕНЕНИ!!!!
ХОРА КОИТО ДО СЕГА НЕ СА БИЛИ ВЪВ ВЛАСТТА И СЪОТВЕТНО НЕ СА КЛЕЙМОСАНИ!!!


13 Януари 2017 10:26 | ОТИ
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

ХАХА ТОТЕВ И ПЛЕМЕННИКА, АБЕ НЕНОРМАЛНИ КОМУНИСТИ, ЕДИНИЯ СЕ НАСИРА, ДРУГИЯ НЕМОЖЕ ДВЕ ИЗРЕЧЕНИЯ КАЖЕ


13 Януари 2017 10:44 | старогражданин
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Далече съм от мисълта, че Тотев, Пасков и други подобни са прости хора, предполагам, че перфектно познават законите на държавата, но тяхното хоби е да ги заобикалят. И знаят до къде и до кога. Та не се ли случи на държавата и всичкото това, което го вещаеше Тодор Гикенски. Май още управлява по Сандански. А дали е естествено това-ваш проблем.


13 Януари 2017 11:06 | до старогражданин
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

дали управлява ? уличното движение, да, ама не хотела на Шарлопов или Австрийския, Анели, Медите, Бюрото по труда, касиерката в Кауфланд, гладна кокошка просо сънува, след една година ще търси кой задника да му обърше, а ти за управление говориш, ооо приятелю ама много си се объркал, времето му изтече !!


13 Януари 2017 11:31 | старогражданин
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Според санданскиедно ком, Гикенски още е в "Увекс". А както видях бутиковата баня на Пасков, така и видях минералната баня на Благоевград. Има съществена разлика. Едното е феодално самоуправство, а другото е нещо друго...


13 Януари 2017 11:48 | до старогражданин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

той Паско само в Сандански може да вирее, има заведение в Благоевград и го е затворил в рамките на --3-4 месеца, а за банята, зависи от началните 7 години, бърка ме хората и града


13 Януари 2017 12:47 | старогражданин
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

За криминалната перла имам три гласа одобрение. Някои помнят кога и по какъв повод го написах. Благодаря.


13 Януари 2017 12:51 | .
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

кмете, КОТЕВ какво налага да се раздава минерална вода на хората и защо и водата в водоноската се оказа негодна за пиене .....
кмете, Котев наясно ли сте колко човека вече починаха от стомашни заболявания /рак/.....
кмете, КОТЕВ бездействието ви е престъпление .....
кмете, сезирай прокуратурата .....!?!?....
кмеге КОТЕВ става въпрос за живи хора, за сега .....става въпрос за радиоактивно замърсяване .....защо този проблем се крие от гражданството, кмете ...

СТАВА ВЪПРОС ЗА САГАТА В С. КРЪСТИЛЦИ ОБЩИНА САНДАЯНСКИ .....
РАЗПОРЕДИ ПРОВЕРКА ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, СТАВА ВЪПРОС ЗА РАДИОАКТИВНО ЗАРАЗЯВАНЕ ....КОЕТО СЕ КРИЕ ОТ ГРАЖДАНИТЕ .

в с. КРЪСТИЛЦИ ХОРАТА ТИХО, КРОТКО, БАВНО, МЪЧИТЕЛНО УМИРАТ..... КМЕТЕ, ЩО МЪЛЧИШ, ЩО МЪЛЧИШ .


13 Януари 2017 14:06 | старогражданин
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Герб ще докара чиста вода в Кръстилци. Въпрос на морал и чест. Така са поставени нещата.


13 Януари 2017 16:19 | за старогражданин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

защо до сега нищо не са направили ...ГЕРБ -това е свинщина


13 Януари 2017 16:52 | старогражданин
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

В Герб има много стабилни хора. Сандански не може да бъде представителна извадка за страната. Вие имате традиции в създаването и укрепването на местен феодализъм. От там и желанието за изход чрез трибунал. Три месеца правителство на Нинова и ще си спомните за мен.


13 Януари 2017 16:55 | за старогражданин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

говориш като партиен секретар ..


13 Януари 2017 17:24 | старогражданин
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Аз бях в Кръстилци и всичко, което можах да сторя в полза на селото го свърших. Бедна ти е фантазията в каква буря носих пробите до американското посолство. Партиен секретар, не ме ли обиждаш...


13 Януари 2017 18:35 | Ай
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Мале, мале, що пари ще се завъртят сега?! А файдата ще е никаква...


13 Януари 2017 20:24 | смуков
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

ВМРО скоро ще умре с хора като мен и Стоян Божинов


13 Януари 2017 20:52 | 777
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Мераклия за депутат от герп от гоцето-Гамишев-мистрията. Смях и позор. Досега депутат от герберите от гоцето беше Гошо тъпото ( тракториста), които не се продава за малко, а сега Мистрията. И единия и другия- с купени дипломи.


13 Януари 2017 23:25 | Санданчанин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

най-много кражби на общинска, черковна и частна земя се извършиха по времето на стария Котев, когато изгони старите кадри и назначи онези гербаджийски кикимори .....сина му сегания кмет, като общински съветник трябваш да контролира актовете на Тотев - тоя тогава си почеса си го ... с измислени удостоверения подписани от Котев и със поставени търгове от Тотев за жълти стотинки се изпродаха сумати имоти и общински, черковна и хорски...

« Прокуратурата разследва бившия областен управител на София заради "Царските конюшни"....

г-н Котев ти си на ред.... ДАНС трябва да влезе в общината ...много неща се насъбраха .


13 Януари 2017 23:30 | за строгражданин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

нищо лично - хората строят, а ГЕРБ е една разпадаща се партия образувана от бивши комунисти .....


14 Януари 2017 06:46 | за старогражданин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

къде е морала на ГЕРБ ?
къде е областния управител ?
На място са иззети проби за анализ на питейната вода от различни домакинства и от резервоара. Пробите са изпратени за изследване, при което са установени завишени показатели, съгласно приложените към административно-наказателната преписка и приети по делото Сертификати, както следва:1. Съгласно Сертификат за контрол №0953/14. 05. 2014 г. : Сулфати – 310. 0 мг/л при норма до 250. 0, колиформи – 12/100 куб. см, при допуск 0/100 куб. см, ешерихия коли 2/100 куб. см при допуск 0/100 куб. см;
2. Съгласно Сертификат за контрол №0954/14. 05. 2014 г. : Сулфати – 350. 0 мг/л при допуск 250. 0 мг/л, колиформи - 14/100 куб. см при допуск 0/100 куб. см, ешерихия коли - 3/100 куб. см, при допуск 0/100 куб. см;
3. Съгласно Сертификат №W212а/17. 06. 2014 г. от Национален център по радиобиология и радиационна защита: Обща алфа-активност от 0. 94 бекерела на литър при норма под 0. 5 бекерела на литър.
тия ора са пили от тия отрови ..


14 Януари 2017 06:50 | за старогражданин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

това са пили хората от с. Кръстилци ..


14 Януари 2017 06:55 | за старогражданин
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

г-н Михайлов требва да си даде оставката, неговото бездействие е престъпление .....преписката се мотае в Окръжна прокуратура, всичко е закачено ...мама им ...

Защо модератора трие по солените коментари, така не става
тия хора са обречени ?!?


14 Януари 2017 09:45 | старогражданин
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Редовно гласувам за Герб... с много жабета в устата .Познавам възможностите на червената и синята номенклатура и не виждам на тоя етап по-добра алтернатива за страната. Вече има много хора в Герб, които са в състояние да придадат по-светски характер на организацията. Реално те са и мотора на промените в страната. Кадровика на партията, който гледа света през ключалката, няма бъдеще. Има още един такъв-ген. Атанасов-и той умора няма. Критикуват Бригадира Аспарухов... а са същите.


14 Януари 2017 09:50 | за старогражданин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

това са общи приказки - конкретно - защо Герб не си прибера това момче кмета на Сандански, като се виде, че за нищо не става ..


14 Януари 2017 09:54 | за старогражданин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

какво чакат прокуратурата да му повдигне и на него ли обвинение за безстопанственост...
това момче с своите действия /бездействие/ прикрива крадци на общинска и държавна собственост ..


14 Януари 2017 10:06 | Баба
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Има ли в България партия, която не лъже? Няма! Въпросът е кой лъже най-умело. Отвращението от "политиците"е огромно. Решението е да скрият познатите муцуни, защото нормалните хора получават уртикария при вида им. И да не се сърдим, че само тъпаци са във властта. Те са представителна извадка от всички нас. Следователно болшинството сме тъпаци.


14 Януари 2017 11:59 | гражданка
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Мите, ще направиш голяма грешка /става въпрос за "Танев"/ако пак се кандидатираш за народен представител, и направи си сам равносметка какво постигна ти с твоето представяне там горе, едно голямо НИЩО. Няма ли да ти е срам от съгражданите си. От Петрич от вашата партийка никой не става ама никой. Ама нали ви дават шанс давайте харчете народните пари.


14 Януари 2017 12:09 | за гражданка
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

тия от ГЕРБ срам нямат


14 Януари 2017 14:44 | майко
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Бъдете сигурни, че водач на партия, включително и тази за която мисля примерно да гласувам. Ако за водач ми сложите някой, който не е от Благоевградска област - бъдете сигурни, че няма да се гласува за него. Хора, които не са от областта нямат място в лисите на Благоевград - Цветан Цветанов ? Какво общо има с Благоевград ? Не ли е по редно някой от областта да е водача !?!? А Илиян Тодоров миналият - депутат от два парламента нищо общо с Кюстендил и Благоевград идваше да лъже хората - къде е сега. Борис ЯЧЕВ - преди депутат от Благоевградска област, последният парламент някъде от Пловдив сори патриоти, ама от такива хора нямаме нужда. Внимавайте кой ще сложите водач и дали хората ще са от областта, защото това ще ми е основният критерий. !!


14 Януари 2017 15:16 | за майко
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

крадци кладци издигат ...


14 Януари 2017 19:29 | староселянин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Заради такива като "старогражданин", България е на тва дередже! Ручал жабета, ама гласувал за ГРОБ!


14 Януари 2017 19:49 | за староселянин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

прав си


15 Януари 2017 05:55 | за за староселянин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

това е твърдото ядро на герб, коне с капаци ..


15 Януари 2017 06:09 | за избирателите
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Й се накара със сърдит глас на всички – на зрителя, на водещия, на избирателя, който не го подкрепя като преди. Каза, че такъв сняг не имало от 70 години, че е построил пречиствателни станции, магистрали, метро, справил се с боклука, с емигрантите, че той бил най-подготвения и най-опитният. Без него щели да счупят държавата.
Преди ни управлявали комунистите, после децата им, а сега внуците им щели да ни управляват… Сякаш забрави, че той самият беше на откриването на паметника на Тодор Живков, че го нарече „колос в българската история”, че се целуваше с внучката му. И че и сега държи една внучка на комунистически министър като свой министър на пътищата и строителството…Толкова нагъл демагог политик България не е раждала.
Борисов е бедствие. Най-вече с безумния си пример и нахалство. Икономическите щети от него – влошени възможности за частна инициатива и предприемачество, рекет, оплитането на държавни структури с частни фирми, с нелегален бизнес и т. н. – всичко това може да се опра


15 Януари 2017 06:12 | ЗА ИЗБИРАТЕЛИТЕ
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Борисов е бедствие. Най-вече с безумния си пример и нахалство. Икономическите щети от него – влошени възможности за частна инициатива и предприемачество, рекет, оплитането на държавни структури с частни фирми, с нелегален бизнес и т. н. – всичко това може да се оправи за няколко години. Дори външният дълг, който натрупа, макар и по-бавно, може да се преодолее. Но тонът, който зададе полуграмотният Борисов, с манталитета си на Бай Ганьо, дълго ще владее обществото и политиката.
Иван Бакалов, Фейсбук


15 Януари 2017 19:55 | за старогражданин
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

като беше у американското посолство що направи .....нещо помогнаха ли другарите американци на тия отровени хора от с. Кръстилци .


25 Януари 2017 14:51 | GERBER
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

БРЪЧКОВ СЪСИПА ГЕРБ ПЕТРИЧ С НЕКОМПЕТЕНТНОТО СИ УПРАВЛЕНИЕ И ЛюБОВНИТЕ АКТОВЕ С ВМРО




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар