Номер 2 в листата на ГЕРБ в Благоевград Даниела Савеклиева: Подкрепете отборът на победителите

30 септември 2014 12:12   7 коментара   13160 прочита


Кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ в Благоевградска област се срешнаха с жителите на Разлог. Да подкрепят кандидатите на ГЕРБ дойдоха евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел, председателят на Обединени земеделци Петя Ставрева и кметът на Разлог Красимир Герчев.

„Нашит отбор е отборът на победителите, защото в него сме събрани професионалисти, експерти в различни сфери. Само партия ГЕРБ може да възстанови България от тежката криза, която винаги ни оставя управление на БСП и ДПС. Повече от всякога е нужна висока избирателна активност, за да бъде следващото правителство, правителство на стабилна България, член на Европейския съюз. Затова на 5 октомври гласувайте с номер 9 в бюлетината”, обърна се към хората областният координатор на партията и втора в листата на ГЕРБ Даниела Савеклиева.

„Тук ме водят благодарността, подкрепата и вярата. Благодарна съм на хората на Разлог, че помогнаха с вота си ГЕРБ да бъде първа политическа сила на евроизборите. Сега отново трябва да подкрепим ГЕРБ, единствената партия, която може да върне страната ни по онзи европейски път на развитие, който България заслужава. Вярвам, че ще победим”, заяви ръководителят на делегацията на ГЕРБ в Европейския парламент и зам. -председател на Групата на Европейската народна партия (ЕНП) в Европарламента Мария Габриел.

Председателят на Обединени земеделци Петя Ставрева призова жителите на Разлог да направят мъдър избор. „Ако искаме утре да живеем по-добре, трябва да гласуваме с номер 9 в бюлетината. Само отборът на ГЕРБ може да направи промяната, от която има нужда страната ни”, подчерта Ставрева.

„За да продължим да мечтаем, за да има бъдеще за децата ни и за нас, изборът е ГЕРБ. Вашето присъствие и препълнената зала показват, че ПП ГЕРБ я има, че сме много, че сме силни и ще победим”, обърна се към своите съграждани кандидатът за народен представител на ПП ГЕРБ от Разлог д-р Мария Копанарова.

7 коментара
30 Септември 2014 13:01 | ПЕТРОФФ
Оценка:
26
 (
38
 гласа)

абе доста некадърници сте си събрали


30 Септември 2014 13:25 | Избирател
Оценка:
21
 (
37
 гласа)

Ако се гласите за някъде, най-доброто място ви е на най-близкото сметище. И да си поръчате да ви зарият, че повече миришете от боклука.


30 Септември 2014 14:03 | ;)
Оценка:
22
 (
32
 гласа)

На бойко Лошия човешки материял. Искам да ви питам гербери защо не попитахте защо Бойко обещава по скъп ток, това ли му е програмата за управление. И жалко, че има мозъци дето одобряват това.


30 Септември 2014 14:11 | не на тези
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

замесена е тъщата на народният представител Георги Андонов от ГЕРБ – Камелия Григоров... Схемата за рекет над фирмите които участват в проекти финансирани със средства от ЕС не спира след операцията „Чиновникът” .
Регистрира се нова фирма „Бизнес Дивелъпмънт” ЕООД с едноличен собственик Камелия Иванова Григорова и консултантските услуги на „Чиновникът” вече минават през тази фирма.
Камелия Иванова Григорова е лична приятелка на майката на „Чиновникът” Светлана Иванова данъчна в офис „Надежда” където е регистрирана фирмата на Камелия „Бизнес Дивелъпмънт” ЕООД и под чиято „Закрила” се осъществява контрола на тези фирми. Същото лице Камелия Иванова има регистрирани общо 11 фирми от които в офис „Надежда” регистрирани – 5 фирми.
При справка в Интернет в „Google” по зададен критерий имената на лицето Камелия Иванова излизат имотните й измами.
Камелия Иванова Григорова освен под защитата на Светлана Иванова упражнява натиск над данъчните и с факта че е тъща на георги андонов.....


30 Септември 2014 15:50 | Цв.Цв.
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

Ето и присъдата ми, може да я намерите на официалния сайт на Софийски градски съд - http://scc.bg, а видът и номера на присъдата ми е НОХД № С 155/2013. Гласувайте за мен, спасете ме от правосъдието!!!!!


01 Октомври 2014 09:45 | Сандански
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

За евроизборите ЕВРОРОМА в Сандански подкрепи БСП, то не бяха музики, речи, плакати, заря, пари.....
Сега подкрепят ГЕРБ и оркестър "БАТ САЛИ БЕНД" ще изнесе концерт специално за КИРЧО КОТЕВ, който дзака от всеки прозорец на клуба и от кофите за буклук.
Ама така е кой плаща той поръчва музиката!!!!!
И да питам кой купува гласове?????


01 Октомври 2014 16:11 | Бойко Б.
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Значи по всички структури на ГЕРБ от провинцията се скъсват от еб.. не, кой как и кой набара, даже вече са почнали и групови изпълнения да правят. Та въпросната №2 бая се хвали на приятелки и ги кани на кучешки сватби ... идеята е че целия тоя разврат ще провали тая партия. Герберасиии




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар