Никола Вапцаров от Банско е първият независим кандидат - депутат в Пиринско

19 август 2014 17:22   46 коментара   20685 прочита
Снимка: pressadaily.bg
Снимка: pressadaily.bg


Снимка: pressadaily.bg

Внук на поета Никола Вапцаров - Никола Вапцаров - младши от Банско е първият независим кандидат депутат за предстоящите избори, това съобщи за Struma.com баща му преди минути. Днес Никола Вапцаров бе вписан за участие в изборната надпревара. Вапцаров е на 30 години има две магистърски степени, 2 във Франция и една в България. Юрист е по образование.

Нахъсан и чист, потомъкът на славен род ще се бори за "правдини и свободи", твърдят роднините на кандидат-депутата, който не е искал подкрепата на нито една политическа партия. В последните 9 години това е първият независим кандидат -депутат.

П. Петрова

46 коментара
19 Август 2014 21:43 | Банскалия
Оценка:
10
 (
44
 гласа)

Поредния, комунистически, мишок, върна, се в Банско, да търси заедно, с баща си обезщетение, за къща музей Вапцаров, смешна, работа ходи да брулиш, джанки, бре мушморок. От, всяко дърво свирка не става


19 Август 2014 22:19 | ЧИТАТЕЛ
Оценка:
8
 (
48
 гласа)

БРАВО, ЕДНО ИНТЕЛИГЕНТНО МОМЧЕ СЪС СЛАВНО ПОТЕКЛО. НА ТЕЗИ УМСТВЕНО ИЗОСТАНАЛИ БАНСКАЛИИ ИМ ТРЯБВА НЯКОЙ КАТО ТОВА МОМЧЕ ЗА ДА ГИ ПРЕДСТАВИ В ПО-ДОБРА СВЕТЛИНА. КОМУНИЗМА НА ВАПЦАРОВ НЯМА НИЩО ОБЩО С ОЛИГАРСИТЕ В БЪЛГАРИЯ. ПОЕТА БЕШЕ СВЯТ ЧОВЕК ЗА ТОВА И ГО УБИХА, НЕ ОЦЕЛЯ.
А НА ТОЗИ КРАСАВЕЦ МУ ЖЕЛАЯ УСПЕХ!!!


19 Август 2014 22:23 | Елена
Оценка:
-1
 (
41
 гласа)

Много прилича в усмивката на Никола Вапцаров. Да е жив и здрав и Бог да го пази!
Радвам се, че поета има такъм потомък. Банско не го заслужава, доста е по-умен от ограничените банскалии. Желая му успех и повече самочувствие.
Истински потомък на свят българин.


19 Август 2014 22:26 | Име
Оценка:
-2
 (
36
 гласа)

Браво на момчето! Успех!
До Банскалия: Тебе ако ти вземат къщата в Банско и не ти я връщат 11 години, няма ли да искаш обезщетение? А той поне каза по Бтв, че парите ще бъдат инвестирани отново в музея. Ти как би постъпил на негово място?


19 Август 2014 22:37 | БАНСКАЛИЯ
Оценка:
4
 (
32
 гласа)

Това платена статия ли е ? А с какви пари е платена ? Може би с парите от мама Светла. Да не забравите че майка му беше осъдена на първа инстанция на 14години ефективно. Стакива мошенници родители какъв лище бъде и малкият Никола Вапцаров?


19 Август 2014 23:05 | Никола Вапцаров
Оценка:
11
 (
31
 гласа)

Благодаря за подкрепата! Моля ви, не говорете лошо за банскалиите, те са добри и почтенни хора в по-голямата си част (изключвам "Банскалия, който явно има зъб на семейството). Пиринският край е благословен с природните си дадености и хора с горещ нрав. Но във Вашия случай не мисля че, целта е да защитите гражданска позиция, колкото целите политическа нападка. Аз не говоря за ничия майка, моля Ви Банскалия, да не говорите за моята, особенно неподготвено. Не приляга нито на банскалия, нито на българин. Ако искате, може да направим беседа по всички интересуващи Ви проблеми. Така ще имам възможност да Ви убедя лично в това, че грешите в думите и отношението си. И спокойно, статията не е платена. Ще имате възможност да се запознаете с пълния бюджет на кампанията и произхода на средставата след началото й на 05. 09. 14г., когато ще бъдат публикувани на фейсбук страницата ми (която също е безплатна).


20 Август 2014 00:01 | един човек
Оценка:
4
 (
32
 гласа)

Евала на момчето! Наистина браво! Ако не искаме партийни подлоги - това е начина. Ще ми се да има повече независими кандидати за депутати из майка България. За съжаление, обаче вече всичко е разделено и разпределено... Така де - гладно куче, кокал пуска ли???
Още много време ще ни **** и ГЕРБ, и БСП, и БСП, и други сателитни боклуци... Все пак - УСПЕХ!


20 Август 2014 00:17 | Оре Чоре
Оценка:
2
 (
32
 гласа)

Браво на момчето! За такива хора трябва да гласуваме, та дано да изчистим върховете
от боклуци като всички, които ни управляваха до сега. Аз ще гласувам за такъв ЧОВЕК!


20 Август 2014 00:58 | Vania
Оценка:
-1
 (
27
 гласа)

Браво! Радвам се, че има такива млади хора, които искат да направят нещо различно и да дадат пример, че всеки, който е недоволен и иска са направи нещо за държавата може и сам без партии или организации да се бори да го постигне. Пожелавам му упех!


20 Август 2014 04:32 | ???
Оценка:
11
 (
33
 гласа)

ЧИТАТЕЛ написа:БРАВО, ЕДНО ИНТЕЛИГЕНТНО МОМЧЕ СЪС СЛАВНО ПОТЕКЛО. НА ТЕЗИ УМСТВЕНО ИЗОСТАНАЛИ БАНСКАЛИИ ИМ ТРЯБВА НЯКОЙ КАТО ТОВА МОМЧЕ ЗА ДА ГИ ПРЕДСТАВИ В ПО-ДОБРА СВЕТЛИНА. КОМУНИЗМА НА ВАПЦАРОВ НЯМА НИЩО ОБЩО С ОЛИГАРСИТЕ В БЪЛГАРИЯ. ПОЕТА БЕШЕ СВЯТ ЧОВЕК ЗА ТОВА И ГО УБИХА, НЕ ОЦЕЛЯ.
А НА ТОЗИ КРАСАВЕЦ МУ ЖЕЛАЯ УСПЕХ!!!


Я си гледай работата, умствено изостанал си ти! Поетът беше и е велик, но родата му нямат нищо общо с поета за съжаление, а са нагаждачи и използвачи на славата на поета! И това банскалии го знаят много добре, така че едва ли ще получи кой знае колко гласа от банскалии ....Може да разчита единствено на такива "умствено напреднали" гласуващи, които сигурно се броите на пръсти...


20 Август 2014 07:03 | Десислава
Оценка:
9
 (
21
 гласа)

Поредната ДПС провокация, след Муса Пелев. Наследниците са СРАМ за поета, продадоха се на ДОГАН


20 Август 2014 07:07 | 123
Оценка:
3
 (
23
 гласа)

Ами ясно е че са направили комбина с кмета да вземат парите за къщата и да си ги разделят. Няма друго обяснение защо кмета иска да върне къщата музеи и торба спари на тия наследоци.


20 Август 2014 09:02 | Елена
Оценка:
1
 (
25
 гласа)

Радваме се за Никола Вапцаров, успех му пожелаваме в трудния път. Упорито да върви напред. Той има много почитатели, не се броят на пръсти, просто нямат време да пишат по форумите. Зависта идва от там, че той е безспорно личност. Аз също обичам банскалии защото са истински българи, но някои не могат да допуснат, че има хора които са надскочили тяхното ниво на развитие. Недейте завижда, радвайте се на момчето, то е Ваше! УСПЕХ!!!


20 Август 2014 09:03 | читател от Банско
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

Момчето сигурно е интелигентно и образовано и не бива да плаща за грешките на близките си, но след като прочетох статията за претенциите към къщата-музей в Банско съм резервирана. Дали влизането във властта не е начин да си вземат всичко което могат и искат / както направи Симеон/.
P. S Повярвайте ми Банскалии не са изостанали и ограничени, но за част от пишещите тук това едва ли може да се каже. Казва Ви го човек с 2 магистърски степени - от България и Германия.


20 Август 2014 09:08 | ДО 123
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Явно кмета Ви има морал, защото не трябва да има пречка наследника на собствениците да си върне къщата. Това го няма никъде-да ти отнемат незаконно собствеността и до сега да не ти са я върнали. А каквото и да платят държавните служители на наследниците на поета все ще е нищо -той беше разстрелян в тази държава заради убежденията си. Беше разстрелян защото е искал това за което всяко човешко същество се стреми-свобода на волята и разума.


20 Август 2014 09:11 | читател от Банско
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

....и още нещо - за 30 годишното си съществуване Никола Вапцаров - младши едва ли е прекарал повече от 3 месеца в Банско така, че той не е"наш" и трудно бихме го "припознали"


20 Август 2014 09:13 | ДО ЧИТАТЕЛ ОТ БАНСКО
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

МАГИСТЪРСКИТЕ СТЕПЕНИ НЕ СА ОСНОВАНИЕ ЗА ПРЕТЕНЦИИ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ. ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ГИ КУПИ /СТИГА ДА ИМА И ХОТЕЛЧЕ В БАНСКО/.
СЛЕД КАТО НЯМАГЕ ЕЛЕМЕНТАРНА ПРАВНА КУЛТУРА, А ТОВА Е ВИДНО, ЗАЩОТО СТЕ ПРОТИВ ВРЪЩАНЕ НА СОБСТВЕНОСТТА НА ЕДИН ЧОВЕК НА НЕГОВИТЕ НАСЛЕДНИЦИ, ЯВНО СТЕ ОГРАНИЧЕНИ. НО ВИЕ НЕ СТЕ ВИНОВНИ. ВЪЗПИТАНИ СТЕ В ОБЩЕСТВО КОЕТО НЕ ПРИЗНАВА ПРАВАТА НА ЛИЧНОСТА, А ПРИЗНАВА БЕЗПРАВИЕТО НА ДИКТАТУРАТА.


20 Август 2014 09:18 | До читател от Банско
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

НЯМА НУЖДА ДА ГО ПРИПОЗНАВАТЕ. ВИЕ СТЕ ПРОСТО ЕДИН ЧИТАТЕЛ ОТ БАНСКО. А НИКОЛА ВАПЦАРОВ Е БАНСКО. НЕГО ГО ПОЗНАВА И ТРИГОДИШНИЯТ МИ СИН. СИНА МИ РЕЦИТИРА "ВЯРА"НА ВАПЦАРОВ. КОЙ СТЕ ВИЕ ДА ГО ПРИПОЗНАВАТЕ?! ВСЕКИ ГРАД ИСКА ДА ИМА ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН КАТО ВНУКА НА ВАПЦАРОВ. ЖЕЛАЯ МУ УСПЕХ!


20 Август 2014 09:19 | Ради
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

До Елена : Прочетох написания хубав коментар и получих оргазъм на очите . Ето такива коментари трябва да се пишат - позитивни, а не само обиди и простотии.


20 Август 2014 09:26 | Благоевград
Оценка:
-2
 (
24
 гласа)

Този Никола Вапцаров-младши не е внук, а пра-пра-пра внук на комуниста и терориста Вапцаров, който през 40-те години го хванаха с куфар пълен с динамит във влака за Варна. Да не би да е ходил да лови риба? Цял свят знае, че това са "провизии" за терористи. Така, че не ми говорете за славен род.! Толкова са "славни", че цялата им рода са алкохолици/Мая Вапцарова/, развратници/дъщерите на сестрата на Вапцаров, която добре си изкара старините като екскурзовод на къщата в Банско, за която държавата пръсна десетки стотици за да превърне от старата порутина на Вапцарови в къща, образец за реставрация и строителство. А, на алчните потомци на терориста Вапцаров лигите им текат за да лапнат половин милион, изчислен по някаква си тяхна марсианска методика. Ало, потомци бъдете така добри преди това да върнете вложеното от община и държава. Няма да говоря за побоищата и съдилищата за един гроб в софийските гробища. А, петлето, което се перчи пред ТВ-обективите с мерак да депутатства, нека обясни с


20 Август 2014 09:54 | Благоевград
Оценка:
3
 (
19
 гласа)

думи прости, що е то тероризъм и има ли почва у нас. След това нека обясни колко са му стрували двете магистратури, които днес се купуват на кило из най-затънтените кьошета на цяла Европа. И откъде накъде този наперен млад тарикат си е внушил, че някой ще тръгне да гласува за световно неизвестна издънка от доказан терористичен род, като се почне от разбойника Йонко та се свърши до Кольо Динамита. Петле, твоя алчен род достатъчно си взе от българския народ-45 години, българите работеха за такива като вашия род, за да живеете като крезове по чужбина, да работите това което не можете, така, че спрете се. НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ВАС.!!!!! СТИГА БЕЗОЧИЕ. Горя от нетърпение да видя колко гласа за независим депутат ще събереш - пет, десет, двайсет, а може би, ако се напънеш, родата ти да цръцне още и някой друг отгоре!


20 Август 2014 10:59 | +++++
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Предлагам да си направи предизборен щаб начело с МК70 години само плюскане на държавната трапеза. Сега пак иска този комунист да продължава да плюска /те комунистите само това правят успешно/Махай се и не цепи още повече любимата партия на вашата фамилия. Върнете парите за рементите и поддръжката на къщата на държавата и всичко останало което сте получили през последните 70 години без пари.


20 Август 2014 11:39 | Читател
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Елена написа:Радваме се за Никола Вапцаров, успех му пожелаваме в трудния път. Упорито да върви напред. Той има много почитатели, не се броят на пръсти, просто нямат време да пишат по форумите. Зависта идва от там, че той е безспорно личност. Аз също обичам банскалии защото са истински българи, но някои не могат да допуснат, че има хора които са надскочили тяхното ниво на развитие. Недейте завижда, радвайте се на момчето, то е Ваше! УСПЕХ!

Съгласен съм напълно с мнението на Елена! Успех


20 Август 2014 12:34 | Кирил
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

Лесно е човек да седи и да плюе пред компютъра и да се хвърлят недоказани обвинения. без факти и обосновка. Винаги когато има някоя положителна новина се намират поток от недоброжелатели, които гледат да опорочат всичко. Тези, които плюят да кажат те какво са направили за държавата и рода им и източниците им, на които се базират обвиненията им?!
Успех на момчето!


20 Август 2014 15:50 | Елена Пет.
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

Радвам се и подкрепям кандидатурата на Никола Вапцаров! Време беше млад и образован човек, на моята възраст, да прояви гражданска смелост (защото такава е нужна!) и да влезе в политиката, и то като независим- да опита да промени нещо в държавната система към посока на позитивно за гражданите й. Пожелавам успех в това съвсем не леко начинание!!
Ако не той, то кой друг!?


20 Август 2014 16:05 | ДО БЛАГОЕВГРАД
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

СРЕЩУ ФАШИЗМА Е ХВЪРЛЕН ДОСТА ДИНАМИТ, НО ЯВНО В БЛАГОЕВГРАД СА ОСТАНАЛИ НЕГОВИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ. КОМУНИЗМА И ФАШИЗМА СА БОЛЕСТИ КОИТО НЕ СЕ ЛИ ИЗКОРЕНЯТ НЯМА ДА ТРЪГНЕМ НАПРЕД. А ВАПЦАРОВ БЕШЕ ТОВА КОЕТО НА МНОГО ОТ ВАС НЕ ИМ СТИСКА ДА БЪДАТ. ТОЙ БЕШЕ ПРОЛЕТТА, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМАШЕ ДОСТАТЪЧНО ХОРА КАТО НЕГО И СТИГНАХМЕ ДО ТУК. КОМУНИСТИТЕ СЕ ОПИТАХА ДА СТЪПКАТ ВЯРАТА В ХОРАТА КОЯТО ТОЙ ПОСЯ. НЕ ПАДАЙТЕ ДУХОМ, ВЯРАТА НА ВАПЦАРОВ ЩЕ ВИ КРЕПИ ЗА ДА ВЪРВИТЕ НАПРЕД.


20 Август 2014 16:07 | Ники
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Вапцаровите наследници са срам за поета, направиха наи грозния хотел в Банско с пари на мутрите всяка неделя ПЕПИ АМИГОСА ходеше да сабира оборота и накрая го завлякоха, внасяха бронирани коли от USA фалираха МАЯ ВАПЦАРОВА член и кандидат министар на ДПС а тая издънка има фотоволтаична централа как на 30 год след две виши по 4-5 години стават тия работи


20 Август 2014 16:09 | До Благоевград
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Левски, Ботев, Вапцаров... те не са терористи, а герои. А може би и твойто име не е Благоевград, а Горна Джумая. Засрами се. Изглежда имаш апетит към чуждо имущество, не ни заномавай с проблемите си. Посъветвай се с психолог/а може би с психиатър/.


20 Август 2014 16:15 | Цветелина
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

БРАВО !!! УСПЕХ !!!!!


20 Август 2014 16:15 | ЧИТАТЕЛ
Оценка:
-7
 (
15
 гласа)

Ники като не харесваш хотела им-бил грозен-помогни им да направят по-красив. Взели били пари от мутрите, че вземи и ти парите на мутрите, те и без това не заслужават да имат пари-тъпи са. Докарали коли от USA, отвън на пътя е пълно с такива коли, та само те ли ги карат? Мая Вапцарова била член и кандидат министър на ДПС. Дай Боже само такива членове на ДПС. А ако направят в ДПС това момче министър, няма да се срамуваме от ДПС-защото ще станат грамотни.
Стига с тази злоба, погледнете света реално и правдиво.


20 Август 2014 16:55 | Ники
Оценка:
11
 (
21
 гласа)

Да бе ние 60 г ще им правим ако ги бяхме оставили те да направят музея щеше да е като шато Вапцаров кич о мизерия и ФАЛИРАЛ цел живот живеят на гърба на поета то не бяха консулства в Торонто НДК таманета парцели и пари. АИДЕ СТИГА дедо ЙОНКАТА ще се обърне в гроба като разбере че наследниците са турили ЧАЛМИТЕ. СРАМ


20 Август 2014 20:23 | Н. Д.
Оценка:
-7
 (
13
 гласа)

Браво, и ние подкрепяме това младо, кадърно и амбициозно момче. Трябва да се даде път на младите!!! Успех!


20 Август 2014 21:30 | бибо
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

Хората които плюят, сте жалки, познавам Никола, били сме съученици, и просто като чета тези бисери може спокоино да направите забавно предаване с име "панаир на слухове и клюки " кои чул недочул тва казал онова казал, като някакъв развален телефон, та вие даже не знате кои е той, нито го познавате а вече имате вещо мнение за него .
Зависта и злобата която идва от хора като вас само може да се похвали с едно, че са погубили всичките ни национални герой .
Поздравления за смелоста на Никола да се изправи сам пред всички предизвикателства, НИЕ СМЕ С ТЕБ .


21 Август 2014 00:24 | Жорко
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Незнам каде сте били съученици ние тоя ПРЪДЛЙО в БАНСКО не го познаваме


21 Август 2014 00:45 | mirkoni69
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Давай напред. На колата ми отзад пише–
Не ми пука кой си. Законите са за всички....
Мисли за идеята –тя е истинската.
Мислиш ли че, на някой, кретен,
ако се направи на модерен ще му се размине?
НЕ МИ ПУКА ЗА НИКОГО. НЕ КОМПЕНСИРАМ БАЛЪЦИ.
КОЙТО ПОСЕГНЕ НА МОЕТО Е И Н В А Л И Д 100 процента


21 Август 2014 01:05 | Кирил Динев
Оценка:
-6
 (
12
 гласа)

Здравей Никола, видях те в предаването на Милен Цветков и наистина се отличаваш, отдавна търсех някой младеж носител на новото начало!!!! Дано да е така. НИе младите се разбираме най-добре, какво им разбира главата на тези старчоци нашата култура е по модерна, не казвам че всеки не разбира, но трябва развитие ...аз съм на 18-ка и имам много идеи които искам да споделя и осъщества. Писнало Ми е НИ Е от играчи на дребно. По паднах на човек най-накрая който мисли като мен.
ПИЧАГА ОБАДИ СЕ, МОЛЯ искам да поговорим, мисля че не е добре да си публикувам телефона, но не смятам че някой ще си прави шеги..... . 0884 40 77 43.. ДУ ит!


21 Август 2014 01:07 | Кирил Динев
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Мистър неграмотен ^ оо йе


21 Август 2014 04:28 | ???
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

ДО 123 написа:Явно кмета Ви има морал, защото не трябва да има пречка наследника на собствениците да си върне къщата. Това го няма никъде-да ти отнемат незаконно собствеността и до сега да не ти са я върнали. А каквото и да платят държавните служители на наследниците на поета все ще е нищо -той беше разстрелян в тази държава заради убежденията си. Беше разстрелян защото е искал това за което всяко човешко същество се стреми-свобода на волята и разума.


Ами тогава на всички да се върната музеите в страната, така ли да го разбираме? В Банско, както в цялата страна, има много други фамилии, чиито къщи са превърнати в музеи ... Държавата е компенсирала наследниците по един или друг начин, харчила е толкова години нашите пари за да ги поддържа и обновява и сега да им ги върне? Не, няма да стане. Точно затова такива като мен, ще гласуват за партия или независими кандидати, които обещаят, че музеите ще си останат общински, държавни!


21 Август 2014 08:43 | Иван
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Първо - поздрав за Никола. От все сърце му желая успех. Масово българите гледат първо да оплюят някой преди да проверят какъв е.
В днешно време забравихме да бъдем хора ... лично на мен ми омръзна анти - комунистическа, анти- фашистка и всякаква "анти" риторика. Огранични назлобели хорица...
Само напред Никола!


21 Август 2014 11:42 | Благоевград
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

До Кирил Динев ПИЧ, ужасно си неграмотен. Никакъв изказ, словоред и куп правописни грешки. А, в объркания ти текст крещи подмазвачеството. Ясно колко е грамотен и героя от Банско.
До Дебеланата, която се изписва понякога като Истината. Тъпо същество, чиято тъпотия е отпечатана на лицето ти, дали съм Благоевград или Горна Джумая, няма значение. Къде видя моя апетит към чуждото имущество, та аз имам достатъчно, вече се сдобих с апартамент и в София. Така, че бавноразвита тъпачко, не ми казвай кой е герой и кой терорист. А, колкото до психолог и психиатър, ти имаш крештящта нужда, защото си стара мома, хормоните те блъскат в главата, а психиатърът ще ти даде лекарства и съвети. И пак си допуснала правописни грешки.


24 Август 2014 15:14 | ЧИТАТЕЛ до Благоевград
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Потърси доктор Янакиев, нещо си сърдит на целият свят, горкият. Разбрахме, че имаш нещо като апартамент в София, по-точно на 4-ти километър.
Дано да оздравееш, ще се радваме. ДАНО-АМА НАДАЛИ??!


25 Август 2014 11:38 | nervna
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Ще може ли Никола Вапцаров да даде обяснение за катастрофата, която направи на улица в центъра на Банско заради несъобразена скорост? Ще може ли да даде обяснение как се измъкна сух от водата?


27 Август 2014 00:37 | Томов
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Успех Вапцаров! Ако си чист и свестен човек, ще си проличи. Ако не си - пак ще си проличи:)


27 Август 2014 01:39 | ева
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Вапцаров няма деца, така че този младеж не може да е точно негов внук, но това местните хора го знаят много добре ... Както навремето беше идеологизирано-политизирана и личността на Вапцаров, така сега се калъпва нещо сходно-подобно


27 Август 2014 16:40 | Н
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

ВАПЦАРОВИТЕ НАСЛЕДНИЦИ-ТУРСКИ МЕКЕРЕТА


21 Септември 2014 14:57 | оня
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Вие тука малоумни ли сте?
Вие за платени предизборни герберски интернет тролове от софия, не сте ли чували?
Какъв ти читател от Банско, какви пет лева бе ало.
Осъзнайте се малко, порастнете най-после.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар