Независимо от протестите: ДПС няма да оттегли кюстендилския Бат Сали от парламента

22 октомври 2014 12:40   5 коментара   7277 прочита
Сн. Блиц
Сн. Блиц


Сн. Блиц

Лютви Местан смята, че подобно действие е противоконституционно

ДПС няма да оттегли обявения за депутат в 43-ото Народно събрание Александър Методиев - Бат` Сали. Това заяви официално лидерът на ДПС в Лютви Местан, той представи официалната позиция на партията, в Кюстендил. Местан посочил, че не трябва да се очакват от него противоконституционни действия., затова партията няма да се поддаде на натиск и да оттегли Методиев, който стана депутат с около 800 преференциални гласа. Въпреки продължилите с дни протести в Дупница и Кюстендил етническата партия запази твърда позиция по казуса "Бат Сали", на среща с Местан бяха кметовете на Кюстендил и Дупница, но явно и разговорите не са помогнали. Прецедентът взриви национален скандал, и предизвика вълна от недоволство от привърженици на останалите партии. Според запознати, решението на ДПС отново ще отприщи масови протести.

П. Попов


Още за: Л. Местан   позиция   партия   Още от: Политика

Принтирай статия
5 коментара
22 Октомври 2014 12:52 | дупница
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

След като Местан не прояви интерес всичко да мине мирно и тихо, то тогава нямаме избор ....ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ РЪК ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ УСПЕЕ!!! НЯМА И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВАМЕ НА 800 ЦИГАНСКИ ГЛАСА ДА ИМАМЕ ДЕПУТАТ ОТ ДПС. ДА СИ ГО ВЗЕМАТ ЗЕПУТАТ ОТ КЪРДЖАЛИ ИЛИ ОТ ТУРЦИЯ !!!


22 Октомври 2014 13:41 | ккк
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

А иначе не е противоконституционно да се агитира на турски !!! Цялата помашко - циганско - турска партия ДПС да се изсели от България или затвор доживот за всички от партията която е противоконституционна !!!!!


22 Октомври 2014 15:12 | ЧИТАТЕЛ
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ТАЗИ ДЪРЖАВА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ДПС И СЕГА И СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ Е ТАКА.


22 Октомври 2014 16:36 | Листопад
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Олицетворение на оправниците ни е самата ни държава.... а какво по-хубаво се вписва в пейзажа освен Бат Сали...??? Не Хора замислете сериозно, какво странно има??? Никои не ходи да гласува хората на моята възраст (20-30) годишни изобщо са лишени от мисъл и от логично мислене, това идеалната среда за развитие на типове като бат сали бат бойко и най-различни. Ще си правят каквото си искат защото не сме народ да им налагаме бича.... Ще си търпим полицеиски тормоз, кражби, укриване на ДДС, назначения на малоумници по администрацията и така. Докъто бабите и дядовците ни умират от глад и безпаричие, а болните от некъдърни лекари. Това е. Няма нищо странно в това че бат сали ще е депутат, проблема е защо такива стигат до листите и се кандидатират. Трябват генерални промени а не да спрем бат сали ГЕНЕРЕАЛНО да се реши проблема.


23 Октомври 2014 10:34 | 777
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

До кога във България тази партия ДПС и Местан лисицата ще се правят на всезнайковци това е добър сценарий направен от тях за да се изгаврят със хората от Дупница и Кюстендил няма такава страна и такива закони по света където да гласуваш във Турция а да слагаш депутат във Кюстендилка област къде е, тук се цели надмощието на тази криминално проявена измет циганска бат Сали този със частното енерго, и ред други криминални прояви, рекет, и лихварство,. Замислете се добре хора какво ви се налага насила не образован, криминално проявен пълен идиот който бяга от правосъдието за да се скрие зад депутатски имунитет. А честния Местан говори хуморески нека каже колко пари е получила партията за поста на ЦИГАНИНА САЛИ. Първо погледнете паметника на И. Малешевски вие от Кюстендил и тогава ще разберете гаврата със вас от ДПС. Нека този път да бъдем едини и да се отървем от долната отрепка.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар