Немският възпитаник, кандидат-депутатът от ГЕРБ в Г. Делчев В. Давидов, назначен от председателя Ц. Цачева за старши експерт в Комисията по регионално развитие на парламента

27 август 2009 00:20   16 коментара   119781 прочита
Веселин Давидов /вляво/ с родителите си Велко и Нели Давидови
Веселин Давидов /вляво/ с родителите си Велко и Нели Давидови


Веселин Давидов /вляво/ с родителите си Велко и Нели Давидови

По предложение на Л. Татарски

Председателят на парламента Цецка Цачева назначи за старши експерт в Комисията по регионално развитие, оглавявана от разложкия депутат Любен Татарски, инж. Веселин Давидов, който бе шести в пиринската листа на ГЕРБ. Инж. Татарски е препоръчал инж. Веселин Давидов като отлично подготвен за старши експерт. Той е строителен инженер, завършил в Германия, където е и специализирал.
Давидов е от малкото млади хора в Благоевградска област, които въпреки успешен "пробив" и реализация на запад решават да се върнат в родината. Роден е в Гоце Делчев, основното си образование завършва в Кочан - селото на родителите му. Дипломира се с пълно отличие в Езиковата гимназия в Смолян, профил немски с руски език. Приет е и изучава една година "Строеж на сгради и съоръжения" в УАСГ - София. Недоволен от образователната система в България, през 1999 година избира да продължи образованието в Техническия университет в Берлин и се дипломира като строителен инженер през 2006 година с две специализации - строителна икономика и пътно строителство. Докато живее и учи в Германия и до момента Веселин Давидов е от дейците на първото българо-немско студентско сдружение "Хъшове". Две години председателства в Берлин най-старото интернационално студенско сдружение VISTA e V. През ученическите и студенските си години подпомага в Родопите гражданското движение "Родолюбие", създадено от видния историк Бранко Давидов, който е негов чичо. Веселин Давидов има и дългогодишна състезателна и треньорска дейност по таеуон-до към клуб "Кубер" - Смолян, НСА - София, ТУ - Берлин и др. Той е сред учредителите на гоцеделчевския клон на Съюза на българските командоси.
Младият инженер е работил за редица немски фирми и институции. До назначението му в парламентарната комисия по регионално развитие работи в семейна фирма заедно с родителите си.

16 коментара
27 Август 2009 18:57 | irena
Оценка:
-11
 (
267
 гласа)

samo lage tozi, bil rabotil ---------- за редица немски фирми и институции???????
koi sa tezi firmi?????


27 Август 2009 19:24 | turbo
Оценка:
-9
 (
201
 гласа)

Boje..nai-golemiq lajec i podlizurko ste vzeli v GERB..ama taka e v BG..vinagi uspqvat samo gazoliscite..qvno na razlojkiq kradec Tatarski se e maznil


27 Август 2009 21:06 | Игор Коцев
Оценка:
34
 (
188
 гласа)

Браво Веско....само напред!!!! Гордеем се с теб. Предишните коментатори - Д Г Д.


27 Август 2009 22:37 | Селски
Оценка:
14
 (
158
 гласа)

Дано Веско ,не е като тате Велко. Тате лапна доста парички покрай ДПС- то и министерството на Емел Етем. Тате е обвиняем по дело в РС- Благоевград заедно с Апостол Апостолов за кражба на пари ,който са били предназначени за изграждане на мост в с. Мечкул , общ. Симитли. Тате нищо не е направил ,но е лапнал паричките ,които сигурно е разделил с Поли и тия ,които са му ги дали от София. Не знам как господата от ГЕРБ допуснаха в редиците си син на човек ,за който е обществена тайна ,че е бушон на ДПС . Нека се напрови проверка колко пари Велко налапа за изграждане на обекти по нашия регион ,които ги отпускаше Емел Етем.


28 Август 2009 01:00 | тони
Оценка:
31
 (
161
 гласа)

Ей , злобата човешка няма край , щом намерихте думи да оплюете и това чисто момче нищо не става от нас . Сега пък баща му бил виновен , ами кой от нас си избира родителите . Весо Давидов като характер и ценностна система няма нищо общо с баща си Велко Давидов . Трябва да се откажем публично от родители , роднини до десето коляно та да сме членове на ГЕРБ. А кумонистическите синчета , защо не говорите за тях че всички са бандити , наркотрафиканти , сутеньори и са в парламента . Стига простотии че вече ставате смешни . Ще се пукнете от завист . За всички за които се пише ч са получили назначения някаде са оплюти . То не бяха плюнки по Валери Смиленом , по Камбитов , по Хаджигаев по Татарски и по всички които не са в резиците на БСП . Те ли са най- свястни , дето ограбиха държавата а вие продължавате да лижете задниците


28 Август 2009 05:04 | MONI
Оценка:
-13
 (
125
 гласа)

TO KRUSHATA NE PADA PO DALE4 OT DARVOTO I TOI E SASHTI BASHTI4KO DA NE BI NYKOI DRUG GO E VAZPITAVAL TUK NE STAVA DUMA ZA PUKANE OT YD I T N A ZA TOVA 4E IMA MNOGO PO KADARNI MOM4ETA OT BESKO NO NITO EDNO NE E MOGLO DA U4I V GERMANIY NE ZASHTOTO E PO GLUPAV OT NEGO AMI ZASHTOTO NEGOVIY BASHTA NEE MOGAL DA NAKRADE KATO BELKO DAVIDOV


28 Август 2009 05:42 | ZORO
Оценка:
2
 (
118
 гласа)

EIIIIIII XORA I ZA KRADENETO SE ISKA UM KRADETE I VIE ZASHTO SAMO PISHETE XA NAPRAVETE GO DE


28 Август 2009 07:42 | Скумрия
Оценка:
16
 (
198
 гласа)

Браво и на Велко и на Весо! Хората бачкат сериозно и имат. Аз пък зная (конкретно) че са кражби има от тяхната фирма, а не обратно. И Весо наистина има отлична диплома и не го мързи.За разлика от връстниците му, дето пишат из тоя форум. Велко и Весо са българи и са патриоти! За разлика от 90 процента от българския народ, който само критикува и деградира от мързел. Ей сега лятото пред всеки блок има компания голи до гърдите мъже, които по цял ден плющят карти, а съпругите им работят на по две-три места, за да ги издържат. Това и при циганите не го е имало. . . Пояснение: патриот сега означава точно това - да не крадеш и да бачкаш като за последно, за да се оправи страната ти.


28 Август 2009 13:45 | Мишо
Оценка:
-2
 (
142
 гласа)

Нишо лошо не мога да кажа за Веско. Сигурно е добро момче и му желая успах. Но Велко Давидов да ме прощава ,но той с парите си вкара сина в листите. Велко на ляво и дясно от една година тръбеше и гладеше панталони за депутат. направи сума ти софри за да влезне в парлеманта. То това дело дето му водят в съда в Бл-д нещо му обърка плановете и му изтина мерека ,за това сега налага Веско . Нека ако има кураж Велко да излезне и каже колко проекта спечели от министерството на Етем и дали не е овниняем по дело в съда в Бл-д.


28 Август 2009 20:17 | MKP
Оценка:
11
 (
189
 гласа)

do Moni i niakoi drugi po-gore: Lichen priatel sym na Vesko i moga da ti kaja 4e sam si otide v Germania i sam se izdyrjashe raboteiki kyde li ne prez tezi godini- vkliu4telno za razni golemi firmi i kym universiteta mu tam. Taka 4e uspehite mu edva li sa ot parite na bashta mu, oshte pove4e 4e go poznavam 6to za 4ovek e i si mislia 4e v Bulgaria vyobshte imate kysmet 4e hora kato nego se vryshtat i se reshavat da rabotiat za dyrjavata, a ne v chasnata sfera, kydeto sa si predelno dobre!! Mai onia vic 4e na bulgarskia kazan v ada niamalo paza4, 6tot sami se dyrpali edin drug obratno si bash veren kato gledam kolko zloba i negativizym ima v niakoi hora ot komentarite im po gore.. i drugia pyt predi da draskate selski kliuki- pone proverete faktite!!! are!! pozdr. ot Pamlona


29 Август 2009 09:59 | Присъединявам се към MKP
Оценка:
13
 (
155
 гласа)

когато Веселин започна кариерата си баща му въобще нямаше пари, а беше най-обикновен строителен техник. Веселин си влезе сам в езикова гимназия, после в нашия строителен университет, КЪДЕТО ОСТАНА НЕДОВОЛЕН ОТ РАВНИЩЕТО НА ПРЕПОДАВАНЕТО. След това сам се яви на конкурс за обучение в чужбина и конкурсът беше в Гьоте-институт, където БЕШЕ ИЗПИТАН ОТ НЕМСКА КОМИСИЯ, а не от българска. Някоъ да си е купил изпитната комисия на Гьоте-институт? По какъв начин? През цялотов реме е учил и работил както трябва. И между другото всички млади хора, които излизат от това семейство (имам предвид роднините на Велко Давидов, между които и Бранко Давидов) СА ОТЛИЧНИЦИ, където и да учат и каквото и да учат. И са българи-патриоти. точно такива момчета трябва да бъдат назначавани НАВСЯКЪДЕ - и в държавните служби и в частния бизнес.Поздрави от Горна Джумая.


29 Август 2009 12:34 | Симо
Оценка:
-3
 (
121
 гласа)

За случая с Велко аз чух версията, че са го подвели нарочно за този ремонт на моста като скритата цел на комунистите е била именно да не може да се кандидатира за депутат после!!!


30 Август 2009 21:23 | П., ГД
Оценка:
11
 (
105
 гласа)

Подкрепям по-горния-Симо. Аз също разбрах за такава версия и тя е съвсем възможна, защото познавам Велко- човека цял живот се занимава със строителство и навсякъде е работил добре с хората и гледаше да си върши работата. Защо му е за няква смешна ремонтна сума да си наврежда на имиджа- сигурен съм че са го подвели и е гледал да свърши пак някому работа! Освен това той си е работохолик по природа и е нормално да има повече от други в ден днешен, които не могат да скрият зависта си.
Това за многото обекти от министерството на Етем въобще не е верно, защото той винаги е бил анти-ДПС, а и дай да си го кажем- всички знаем кои са дпс-фирмите в района, а той не е сред тях!
Колкото за Веско- не знам защо плюете по него без въобще да го познавате!! И въобще -не трябва ли да се радваме, че той попада в тази комисия, а не някои си от Варна например??!!


30 Август 2009 22:42 | Stela
Оценка:
12
 (
108
 гласа)

Vij Veso nemoje da se xaresash na vsi4ki shte 4uesh i loshi dumi za teb i kleveti.... i za semeistvoto ti i za teb, dali ot zavist(zashtoto ima za kakvo da vi zavijdat), dali prosto ot zloba. Stignal si dale4e, bravo, prodyljavai vse taka napred. Mn uspexi ti pojelavam i zagyrbvai loshi xora i komentari.


07 Септември 2009 23:31 | syselqnkata
Оценка:
-3
 (
93
 гласа)

Предупреждение: Писането на кирилица е задължително!



mn pari4ki e butnal tatko velko mai mai,no taka 6te e,te da ne sa negovi,krade ot horata za da moje veso i dy6terqta da lapat!kak ne vi e sram gerb merb.4e kakva specializaciq toi izob6to diplomiral li se e sram golqm.ubi brat si sega golqmata rabota..... to ne e za komentirane daje ima gospod toi vsi4ko vijda i ne pro6tava


24 Ноември 2009 11:56 | Лидия Бояджиева-Дупница
Оценка:
21
 (
35
 гласа)

Защо българите сме винаги били завистливи, все някой ни пречи, така България няма да се оправи.Съдете хората по делата им , а не по тава кой какво чул.Нека това младо мамче Веско се докаже в България и ако нищо не направи тогава говорете, а за татко му браво че е отгледал такъв син.Познавам баща му, бил ми е съученик и се гордея с такива родители.Упорит създаде фирма, работи, печели.Браво Велко.Трудно се намират упорити хора като теб.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар