Не казвай "Хоп" преди да скочиш! 1 г. по-рано новият областен лидер на АБВ Д. Атанасов: Няма да ставам лидер на АБВ, това са интриги, за да дискредитират името ми

03 март 2015 11:55   14 коментара   11456 прочита


Няма да оглавявам АБВ, това заяви в края на февруари миналата година новият областен лидер на партията на Г. Първанов, петричанинът Димитър Атанасов. Изявлението си той направи в качеството си на бивш лидер на БСП в южния град. Атанасов тогава заяви, че свързването му с АБВ е интрига, сплетена от зложелатели, които искат да засегнат достойнството му и съсипят името му.

Една година по-късно, пак в края на февруари ситуацията е крайно различна. Не само, че стана част от партията на Първанов, но и бе избран за областен лидер на АБВ на конференция, проведена при закрити врата и бойкотирана от основателите на АБВ в региона Спас Велков, Александър Мановски и Владимир Димитров. Ръководството на общинската структура на партията в Благоевград бойкотира изборната конференция, заради поведението на парламентарната група на партията, подкрепила искането за огромния дълг от 16 млрд. лв.

Под сурдинка в АБВ се говори, че и до момента благоевградчани не приемат избора на петричанина за лидер. Той вчера заяви, че ще търси помирение с тях, а не разединение и ще се скъса от работа, за да изгради структури на партията в областта. Съветът ни към г-н Атанасов е: Този път подплатете думите си със съдържание и никога не казвайте "Хоп!, преди да скочите ". Успех в партийните ви дела!

П. Петрова

14 коментара
03 Март 2015 12:11 | АБВ
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Този ли измамник е лидер на АБВ??? И тази партия се разтури още в началото, както и много други, които се превзеха от жадни за кариера и власт! А този дължи и пари на половината регион.


03 Март 2015 12:24 | АЗБУКА
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

КОГАТО НРАВСТВЕНО ПРОПАДНАЛ ЧОВЕК КАТО ДИМИТЪР АТАНАСОВ ОГЛАВЯВА ПАРТИЯ ИЛИ СДРУЖЕНИЕ, ТО РАНО ИЛИ КЪСНО ПРОПАДА КАТО САМИЯ НЕГО!


03 Март 2015 12:52 | Запомнете
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Държавата винаги ще е на това дередже, докато нечистоплътни и аморални субекти като Димитър Атанасов от Петрич стоят начело на политически партии.


03 Март 2015 13:06 | И така и така
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Тежко и на АБВ с такъв председател. Човек който си сменя мнението като времето какво остава за горките членове.


03 Март 2015 16:32 | Аз
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Скарали се рая и ада. Ще те съдя, казал рая. Да бе, да - всички адвокати са при мен, отговорил ада.


03 Март 2015 16:38 | Ти
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Жени, чиито мъже са от АБВ внимавайте от жени като йОРДАНКА И СИЕ.


03 Март 2015 19:50 | kolxo
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

то миш не е от петрич ве он е от ключ


04 Март 2015 08:10 | smiah
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Йорданка да внимава от други, от село


04 Март 2015 10:31 | избирател
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Срам, срам, срам!!!! Този човек е един измамник, мошеник и всичко лошо което можете да си представите.


04 Март 2015 10:55 | Пастало
Оценка:
-6
 (
10
 гласа)

Ей пуфльо *kolxo *, няма значение кой от къде е . А ако Митко е мишок иди и ми го кажи директно в очите и тогава ще видим, кой е баш мишока . Живеем в демократично общество и мястото на което се решава избора на даден лидер е събранията . Така поедна или друга причина някои решили да не ходят .... ама проблема си е техен. за това са тези форуми, за да се види кой е по кадърния и той да бъде избран. Какво искате вие като по бай Тошово време - 100 % гласували за един кандидат . И за разлика от някой обидени хора Митко е тръгнал от нищото, от едно обикновенно селско семейство, а не от къщата на активни партийни функционери и кадри на ДС и т. н. . Митко в живота е видя две и двеста . И такива хора имат реална представа за живота на обикновените хора и в селата и по градовете . Митко цял живот се е блъскал и работил в частния бизнес, за разлика от други дембели, на които живота им мина на държавната софра . Друг е въпроса, че някой нямат и морално право да се предлагат за лидери


18 Март 2015 09:58 | вътрешен
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Около Атанасов има много хора, които като него не стават за нищо - например заместника му Стефанов.


18 Март 2015 14:04 | Буле4ка
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Пастало, политиката е държавическа дейност, не от частно-кланов характер.. :) Точно "дембелите", на които живота им е минал "на държавната софра" и в които държавата е инвестирала (щото са имали качества :я акъл, я лоялност, като потомствени партийци), са политически-подготвените.
Точно ТЕ знаят как се прави политика, не на пазарния принцип :"който повече даде".. :)
Партийната дейност не е за "частни бизнесмени", а за политически подготвени хора.
И ако има замесени "бизнесмени", то е редно дейността им да се свежда до "доброволно спонсорство", на база "идеали и политически пристрастия". Не на СКУБАЧЕСТВО и ЛИЧНА ИЗГОДА.
На въпрсния господин (не го познавам, затова питам, понеже ти явно го познаваш... :), какво му е образованието...?
Политолог ли е, международник ли, европейстика ли е завършил.. право, военно дело... НЕЩО!?! И като е бизнесмен, какво "покупко-продава" в една ПОЛИТИЧЕСКА партия, призвана да СЛУЖИ на народа? :)
Дори не осъзнаваш колко злепоставящ за него е ком


18 Март 2015 14:15 | Буле4ка
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Ах! Моралното право ТИ ГО ДАВА НАРОДЪТ...
Общественото мнение е единствения КОРЕКТИВ и ЛЕГИТИМАТОР на политиците, понеже, видиш ли, демокрация е! :)
ДЕЛЕГИТИМИРАНО ЛИЦЕ няма никакво морално право да бъде ЛИДЕР на партия..
След като политикът държи да остане във властта на всяка цена и то (както ти афишираш), от позицията си на бизнесмен, нещо много намирисва в намеренията му да обслужва обществения интерес...


18 Март 2015 17:53 | Пуританката
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Тези лични нападки, мили дами, са съвсем излишни..
1. Всеки има право на щастие, според Американската конституция, и ако контактите с мъже мотивират участието на определен тип "търсещи" госпожи/ци в политически сформирования, техен проблем! Кадровото обезпечаване на всяка политическа партия изисква и "обслужващ персонал" /във всяко отношение... /....
2. Всеки има право да си пази "придобивките" и ако въпросните "търсещи" госпожи/ци не търсят на правилното място /ами например надничат в панталоните на оженени господа/, то съпругите им са в правото си да реагират. Но на подходящото място, например организирайте си женски бой пред младежкия дом.....
Нека политическата сцена не става бойно поле между разярени съпруги и титуловани метреси (и кандидат-метреси).....
Това е сериозна дейност, не поле за разпри м/у лагера на "съпругите" с/у лагера на "Йорданките".. (която и да е въпросната Йорданка.....)
Очаквах някой от господата да реагира на тези "драма куинс", ама нейсе.. всичко за




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар