Народните представители от ГЕРБ Благоевград с първа пресконференция, ето обещанията им

19 май 2017 15:00   2 коментара   11634 прочита


Четирима народни представители от ГЕРБ – Благоевград дадоха първата си пресконференция пред медиите днес в Областния партиен офис от 13:00 часа.

Областният координатор Даниела Савеклиева откри пресконференцията, тя отново бе избрана за зам. -председател на Комисията по икономическа политика и туризъм и остана член на Комисията по бюджет и финанси.

Eто какво заяви Савеклиева пред медиите:

„ Ще бъдем съвестни в работата си, ще обръщаме специално внимание на връзката ни с хората, която според мен е едно от най – важните неща.

АМ „Струма“ е наш приоритет и по специално отсечката Симитли – Кресна. Изпратили сме въпросите си относно проекта към г – н Нанков и искаме разяснения. Забавянето му би било фатално. Ако не го направим на време трябва да върнем парите, които ни бяха отпуснати за проекта. “

Александър Мацурев от Банско, ще бъде в комисията за земеделие и храни, както и в комисията за околната среда и водите.

„Най – големият ми приоритет ще е втори кабинков лифт в Банско. Ще стартираме предложение за проект, на този проблемен участък. Банско е важен туристически център, така ще помогнем за развитието на града“, каза Мацурев

Петричкият народен представител Георги Динев заяви: „Член съм на комисията за регионалната политика, благоустройство и местно самоуправление и на комисията за децата, младежта и спорта. Смея да твърдя, че каквито и спънки да има пред нас за напред ние ще се справим с всичко. Създадохме един прекрасен екип, заедно ще оправдаем доверието на хората към нас“

Най-младият сред депутатите Стефан Апостолов стана зам. -председател на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта. Той ще участва и в работата на Комисията за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата.

Той заяви: „Ние сме като юмрук, сплотени сме и имаме добър „капитан“, който да ни води напред. Всички заедно ще развиваме региона“.

Петият депутат Д. Гамишев отсъстваше.

„Най – важно е какво ще сме свършили за област Благоевград, когато мандата приключи. Трябва да бъдем обединени с всички, такова е намерението ни към останалите колеги в парламента. Независимо от коя партия сме, ние трябва да бъдем единни за бъдещото развитие на областта ни. Благодарим на хората за гласуваното доверие, обещаваме, че ще бъдем идейни и дейни“, заяви г – жа Савеклиева.

Относно отправени въпроси от медиите за новият заместник областен управител на г – жа Антоанета Янчева, г-н Георги Динев се изказа ласкаво за нея, той коментира:

„Работил съм с г – жа Янчева в общински съвет в Петрич, тя е един изключителен юрист и е едно много добро попадение. Получи подкрепа от Петрич и от Сандански“.

Вени Андонова

2 коментара
21 Май 2017 22:30 | Банскалия
Оценка:
-6
 (
6
 гласа)

Успех!


23 Юли 2017 16:24 | baar
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

тазии




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар