На панахида послучай 111 години от Кръстовденското въстание: Истинските българи от Патриотичният фронт, НФСБ и ВМРО се поклониха пред загиналите четници

14 септември 2014 15:13   2 коментара   15985 прочита


Водачът на листата Ан. Джамбазки :Гласувайте с бюлетина 24, за да сложим край на 25-годишното разграбване на държавата, да изправим виновниците пред съда и да се отървем от антибългарската партия ДПС

В село Годлево – Разложко, с панихида за падналите български четници, Патриотичния фронт, коалиция НФСБ и ВМРО отбеляза 111 годишнина от Кръстовденското въстание, което е неизменна част от Илинденско-Преображенското въстание през 1903 година. Тогава над селото четата на Радон Тодев с цената на живота си прикрива отстъплението на цивилното българско население, което бяга от озверялата турската войска. Службата извърши отец Филип Бележков от Банско.

На събитието присъства заместник председателя на ВМРО Ангел Джамбазки , общинския съветник от Благоевград Георги Васев, който е трети в листата на Патриотичния фронт в Пиринска Македония, както и адвокат Тодор Мардов и Георги Крънчев от Разлог. Евродепутата Джамбазки, каза : "Само гласуването с бюлетина номер 24 можем да си гарантираме защита на Българските национални интереси и излизане от икономическата криза! Ние ще изтикаме турската и антиконституционна партия ДПС от политическата сцена и ще сложим край на 25 годишното разграбване на България! И някой ще трябва да отговаря за това което се случи до сега пред съда..."

П. Петров


Още за: панахида   ВМРО   кръстовден   Още от: Политика

Принтирай статия
2 коментара
14 Септември 2014 23:57 | koмитa
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Че ДС-МВРо-то вече 25 години ви "оправя": с крадене на македнските активи в Б-ия, със снабдяване с огромни печалби на сръбската армия и УДБА с горива и муниции по време на югоембаргото, с планирано фалиран приватизационен фонд, с докарването на Кобурга Симо от Мадрид (дори искаха да са му организационния трамплин за властта), с уреждане с петролни дотации от Садам за БСП (Първанов), със сумати фирми и фондации, с ядрени референдуми и ГазПром-акции, с безброй коалиции с кой ли не от БКП и ДС остатъците, вкл. и сегашната с НФСБ ... И накрая резултата все: обслужване интересите на шефовете от мутро-ченгесаро-милиционерската олигархия и ошопарване на "войводите"!


15 Септември 2014 08:59 | Ivana
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Хора не четете платените тролове на ГЕРБ и ДПС! Аз ще гласувам за Патриотичния фронт, както и мъжа ми и сестра ми и много от приятелите ми. ВМРО поне не са участвали в грабежа до сега.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар