На кръгла маса в благоевградския хотел "Езерец": Е. Костадинов: На тези избори ще изградим преграда пред връщането на ГЕРБ във властта

18 април 2014 10:34   31 коментара   24087 прочита


Светлина Йолчева: Ако изберем Мартин Шулц, българите ще живеят нормално

На кръгла маса вчера в хотел „Езерец”, организирана от ПАРТИЯ БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ специален гост беше секретарят на НС на БСП и Народен представител от Коалиция за България – Емил Костадинов.

„Социалдемократите и социалистите в България са заедно. И това наше единство ни прави много силни. Силни тук в България, силни в нашата Коалиция за България и силни в Европа. „ – заяви пред присъстващите в залата депутатът Емил Костадинов.

Той отбеляза, че българският народ е в много тежко състояние, защото има хора, които са достигнали предела на бедността и изпитват тежки екзистенциални проблеми. Костадинов е убеден, че ще изпълнят своите ангажименти за предстоящите европейски избори.

„Нашият ангажимент и дълг е социална Европа. Да промени радикално конфигурацията, при която консерваторите доминират в Европа. Убеден съм, че имаме всичките шансове да изпълним тази задача. В същото време ние имаме и своята национална задача. Тези европейски избори имат ключово национално значение, защото чрез тях ще изградим непреодолима преграда пред връщането на ГЕРБ във властта. Трябва да спрем тази патология ГЕРБ и окончателно да я изключим от политическия дневен ред. ” – заключи НАродният представител.

Срещата бе открита от председателят на партията на Българските социалдемократи и Народен представител – Георги Анастасов. Той обясни, че основната тема на тази кръгла маса е „Доходите, защитата, потребителите” – неща, които засягат всеки един човек.

Светлина Йолчева, която заместник на партията член на Етичната комисия на Социалистическия интернационал, член на Президентството на ПЕС и кандидат за член на Европейския парламент, представи пред аудиторията двете основни задачи, върху, които работят. Първият ангажимент, който е поставен в предизборната програма това е равни минимални работни заплати за гражданите от държавите членки на Европейския съюз. Втората задача е равни минимални пенсии, равни на тези, които получават всички граждани на Европейския съюз.

„Българинът е човек, който трябва да живее достойно и нормално. Ако изберем германския социалдемократ Мартин Шулц за президент на Европейската комисия, България и българските граждани ще имат гаранти, че тази програма за развитие на България като част от Европейският съюз ще се реализират. И най – вече онези нейни точки свързани със социалните права на българите.”- заяви Светлина Йолчева.


Още за: маса   гост   Е. Костадинов   Още от: Политика

Принтирай статия
31 коментара
18 Април 2014 12:01 | КРЪСТНИК
Оценка:
32
 (
50
 гласа)

аман от червените кхмери. Тия са напаст като ЧУМАТА.


18 Април 2014 12:05 | До ела в Сандански
Оценка:
29
 (
47
 гласа)

ДОКАТО КОМУНИСТИТЕ СА НА ВЛАСТ. КОЛКО ПО БЪРЗО ГИ ИЗМЕТЕМ ОТ ДЪРЖАВАТА ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ ЗА НАРОДА.


18 Април 2014 12:45 | РОСЕН ИВАНОВ
Оценка:
-34
 (
64
 гласа)

ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ КОЯТО МИСЛИ ЗА НАРОДА Е БСП, КОЙ НАМАЛИ ТОКА, КОЙ УВЕЛИЧИ ПЕНСИЙТЕ, КОЙ УВЕЛИЧИ ЗАПЛАТИТЕ, КОЙ ИЗПЛАТИ ДДС НА БИЗНЕСА, ТРУДНО СЕ ПОСТИГАТ РЕЗУЛТАТИ СЛЕД ОПОСКАНАТА ДЪРЖАВА ОТ ГЕРБ, ВЪРНЕТЕ ГИ ПАК НА ВЛАСТ, ДА ЗАЛИЧАТ ДЪРЖАВАТА


18 Април 2014 12:52 | йонко
Оценка:
36
 (
54
 гласа)

БКП/БСП е проклятието на България, това са хората които насъскваха брат срещу брата, те отвратиха Българина от земята и селото загина .Колкото по-скоро ги пратим в историята по-здравословно за Страната ни е .И не последно място, това са хора дето са готови не само с ДПС и Атака да влязат в сговор, а дори и със самия Дявол ще се прегърнат, само за да са във властта.


18 Април 2014 14:00 | Александър Христов
Оценка:
-7
 (
35
 гласа)

БЪЛГАРСКИТЕ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ са тези, които са истински представители на хората на труда! Те са част от народа ни, нормални и обикновени хора - това е истина! Елате и вижте! Във Вас е силата хора на труда, онеправдани и унизени, измамени и ограбени!


18 Април 2014 14:54 | демагози
Оценка:
22
 (
38
 гласа)

ГЕРБ управляваха по-малко от 4 години за разлика от БСП, които са на власт 16 години от 24 . Така че от комунистическата им демагогия вече повръщаме. Все другите партии са им виновни, все те са честни, кристално чисти и предани на народа. Айде сиктир


18 Април 2014 15:10 | Санданчанин !!!
Оценка:
13
 (
27
 гласа)

тоя червен кхмер крепи Тотев! не гласувайте за БСП


18 Април 2014 15:46 | Страхил В
Оценка:
20
 (
36
 гласа)

пиявици мръсни, подла, упадачна комунистическа сган дето мори България и я дърпа към икономически и социалнен упадък.


18 Април 2014 17:11 | матриял
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Сашка, наистина сте много обикновенни!!! Но проблемите се решават от необикновенните!!! Съжалявам! Намери друг начин да се харесаш на хората!!!


18 Април 2014 17:11 | ПЕТРИЧ.
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

ДО ЕЛА В САНДАНСКИ. БРАТО СЕГА НЕМА ИСТИНСКИ КОМУНИСТИ, ТИЯ СА ЕДНАКВИ СИТЕ И СА ЗА БЕСИЛОТО.


18 Април 2014 18:43 | ПЕТРИЧ.
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

ВЕРНО Е ЧЕ ЗА ВЛАСТ ТИЯ В ПАРЛАМЕНТА СА ГОТОВИ И МАЙКА СИ И ДЕЦАТА СИ ДА ПРОДАДАТ.


18 Април 2014 19:06 | оп.....а
Оценка:
12
 (
26
 гласа)

да ни опази БОГ от тия червени изчадия.... дано никога, никога не се върнат на власт, че жална ни майчица..... никой не иска живот на заем, а те ни поставят в положение докато сме живи да връщаме милиарди, та даже и децата и внуците ни ще изплащат.... иначе добре си прекарват по хотелите цял живот..... ядене и пиене по корем.... другото го изключваме, защото им са все стари задниците .....ха ха хааааа


18 Април 2014 22:10 | Пецев
Оценка:
13
 (
23
 гласа)

Костадинов не ве ли е срам толко долно да манипулирате хората. То и Паскалев навремето се вричаше в вярност към своите избиратели, но тази вярност остана единствено към него, и към вашата партия. Защо не поемете отговорността и да признаете веднъж завинаги финансовите злоупотреби станали по негово време. Ако се отделяха повечко пари за образование в България, хората може би нямаше да са толкова прости и по трудно щяха да се манипулират. Хората са казали "прост народ слаба държава". Преди всичко искам да добавя и, че странната ни не е чак толкова бедна, но самите ни управници са много крадливи, и, че те докараха народа до това положение в което се намираме сега. А за Паскалев се надявам да получи наказанието, което заслужава и поне този път да няма политически натиск върху делото "ако има такова" от неговия бивш заместник.


19 Април 2014 01:25 | гражданин
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Наистина проблема в България е алчността и некадърността на политиците, затова съм напълно съгласен с Пецев. Всеки които се докопа до властта гледа да граби колкото се може повече, защото знае, че сигурно ще му е за последно. То навсякъде злоупотребяват, но с малката лъжичка, а при нас направо с големия черпак.


19 Април 2014 06:54 | Мария Пенчева
Оценка:
-10
 (
22
 гласа)

Стрянни хора сте! Непрестанно говорите за комунисти. Ала това бе среща на БЪЛГАРСКИТЕ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ! И на нея обсъдихме РЕАЛНО повишаване на доходите на хората. Това ще стане ако Мартин Шулц бъде избран за Президент на Европейския съюз. Той прие нашето предложение, на БЪЛГАРСКИТЕ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ - минимални работни заплати в Европейския съюз, гарантиращи достоен живот за всеки БЪЛГАРИН! Мартин Шулц и ПЕС си държат на думата, за разлика от нашенските лъжци! Ако не сте платени да плюете, то подкрепете вдигането на доходите на БЪЛГАРИТЕ! Нима не искате БЪЛГАРИНА да има висок доход!


19 Април 2014 07:01 | Александър Христов
Оценка:
-9
 (
19
 гласа)

До този който се е подписал по горе "матриял".
Да! Докато чакате да Ви оправят разни "необикновени" мошеници, тарикати и мутри - дотам ще я кара БЪЛГАРИНА - от зле на по зле! Ние, БЪЛГАРСКИТЕ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ сме обикновени хора и се борим за добруването на обикновения БЪЛГАРИН! Нашия народен представител Георги Анастасов се пребори в Народното сълрание и убеди голямата част от народните представители от ВСИЧКИ парламентарни групи да подкрепят нашето, на БЪЛГАРСКИТЕ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ предложение - 50 % таван на лихвите! ФАКТ и то неоспорим!!! И "матриял" - ЗАПОМНИ - ние сме обикновени хора и правим НЕОБИКНОВЕНИ неща за доброто на хората! А Вие платени драскачи плюйте - ала народа ще прогледне и ще измете мутрите и бандите от властта! Лека полека народа ще порасне с няколко века!!!!!


19 Април 2014 13:07 | гражданин
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

не може и вълка да е сит, и ярето да е цяло


19 Април 2014 21:58 | гражданин
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Емил Костадинов крепи в политиката най-големите некадърници - Балабанови.


20 Април 2014 09:22 | До Емил Костадинов
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Много ченгета на събранието, другарю Костадинов. Значи с помощта на ченгетата ще преградите пътя на ГЕРБ към властта? Ако си спомняте същото казваха и ГЕРБ за БСП и ДПС. Май че ченгетата казват кой да пуснат във властта, а БСП, ДПС и ГЕРБ са само марионетки. Както и Вие персонално.


20 Април 2014 11:04 | САНДАНСКИ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

от четвъртия етаж на общ. администрация САНДАНСКИ всички са за махане заедно с гл. архитект .бръкнаха ми в здравето, разбиха ми нервите тези гадове. око продължават сигурно някой ще отнесе шутове от мене. няма ли някой по наперен да ги пораздруса малко .колко парички смъкна от хората ТЕРЗИЕВА и нейния съпруг .той взимаше хонорарите от тлъсти по тлъсти, тя узаконяваше незаконните неща .какво да ви кажа ВЕРИГА, ПЕЧАТНИЦА НА ПАРИ. РОДИ се усети и напусна доброволно .направиха своето без някой да им направи забележка .там всички техници работят за нея чрез фирмата и .АНАРХИЯ цари навсякъде


21 Април 2014 09:09 | ана
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

http://mejdu-redovete.com/za-poleznite-otkritiq-na-uchenite/

За „полезните” открития на учените..... Избрано от форумите на Вести бг


21 Април 2014 18:17 | до йонко
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

йонко, ти кой предлагаш да дойде на власт и да оправи страната след като знаем че всички партий са рожба на бкп. а сега да те видя какво предлагаш.


22 Април 2014 12:17 | Таня
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Този Костадинов не го ли е срам да се явява пред хората. Всички го знаем колко долно човече е и какви схеми върти из Благоевград. Той ли е лицето на комунистите и на СД, ако е така по добре България да я няма. Позор


22 Април 2014 15:52 | гражданин
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

А ние ще изградим преграда за връщането на БСП във властта.


23 Април 2014 22:32 | гражданин
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Кучето си лае, керванът си върви.


24 Април 2014 20:38 | 123
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

"Браво" на в. Струма, че от 18. 04. до сега не е намерено за необходимо да качат политическа статия.


25 Април 2014 06:40 | Вали
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

КОМУНИЗМА УБИВА: деца, майки, родители, пенсионери, населението, надеждата, вярата, човешкото, мечтите, щастието, красотата, ценностите, доброто, просперитета, икономиката. КОМУНИЗМА СЕЕ: нещастие, болка, мързел, скръб, смърт, черни забрадки, обезверение, атеизъм, анархия, тероризъм, диверсии, манипулации. КОМУНИЗМА НОСИ: глад, недоймък, хиперинфлация, смърт, гнед, разрушение, робство, злоба, злото, АДА в себе си!!!


25 Април 2014 11:48 | жена
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Вали, дали си вярвате? Толко е грозно и невярно... Емиле смело и с добро ще победиш сивотата


26 Април 2014 21:51 | Лаази буба
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Вали написа:
КОМУНИЗМА УБИВА

..... а ГЕРБ наркотизира!..... малоумния слугинаж!


26 Април 2014 21:54 | Лаази буба
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

...и комунизъм отдавна няма Вали, имаше герберизъм, нещо като примитивен ГУРУТОТАЛИТЪРИЗЪМ!


27 Април 2014 09:01 | Санданчанин
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

тоя червен кхмер крепи Тотев! не гласувайте за БСП




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар