На конференция: Лидерът на Зелените в Пиринско Ан. Тодоров влезе в националното ръководство, стана зам. председател на партията

26 април 2015 13:50   6 коментара   9338 прочита
Ан. Тодоров в ляво
Ан. Тодоров в ляво


Ан. Тодоров в ляво

Започвам битка срещу псевдо зелените, откраднали името на партията ни, ще се оттегля от поста областен председател, каза минути след конференцията Тодоров

Областният лидер на "Партия на Зелените" в Пиринско Андон Тодоров бе избран в националното ръководство на партията преди минути в София, където се провежда национална конференция. Лидерът В. Симов подаде оставка, воден от желанието партията да се оглавява и представлява от млади хора.

Заместник -председателят на общинския съвет в Благоевград Тодоров бе избран за дясната ръка на новия председател Вл. Николов. На конференцията бяха обсъдени и действията на партията около наближаващите кметски избори по места. В момента "Партия на зелените " в Благоевград провежда активна политика, засилвайки редиците си и подновявайки и увеличавайки членската си маса.

Все повече млади и образовани хора избират партията, тъй като целите й са ясни и постижими. Преди време, Тодоров бе категоричен, че няма да се отклонява от партийната повеля да привлича млади и чисти хора, които да се включат в политиката и се закани да излезе на предстоящите избори с изключително силна листа за съветници, композирана от амбициозни и надъхани за промяна млади хора.

Днес след конференцията Тодоров заяви: Приемам избора като оценка за работата ми и като голяма отговорност. Първата и най-важна задача, с която съм натоварен е да доведем до край битката с Псевдо Зелените, които ни откраднаха името, имаме заведено дело и се надявам да добър резултат. Предстои да се оттегля от лидерския пост на областен координатор на партията в Пиринско, на общинска конференция ще изберем нов председател, каза още той.

П. Петрова 


 

6 коментара
26 Април 2015 15:49 | Мария
Оценка:
-3
 (
31
 гласа)

де де стига де като направите хотел от съобретина като Лори, като се трудите денонощно без ничия помощ и настигнете дончо тогава плюйте злобари . Дерзай Дончо ние сме с теб ! Който не е минал по трудния път за да стигне до целта е силен с анонимни коментари и доноси . бъди здрав и успех !!!!


26 Април 2015 15:50 | дО мария
Оценка:
2
 (
26
 гласа)

Браво марче затова сме на този хал някой малко да изплува и ние отгоре с вилите радвайте се на успеха на другите ако искате да ви сполети и вас със злоба само ставете по грозни и по бедни


26 Април 2015 19:56 | приятел
Оценка:
-4
 (
20
 гласа)

честито и много успехи


27 Април 2015 10:03 | Явор
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

Зелените уж се борят за опазването на природата, но се оказва че всичките им напъни са само, за да се доберат до политиката. После не използвали рекет срещу бизнеса. Ето къде отиват всичките пари, които заграбват - за финансиране на политическите им амбиции.


27 Април 2015 11:42 | Тина
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

вече няма съмнения че цялата дейност на зелените е параван, за да могат да се набутат в политиката.


27 Април 2015 12:53 | stefan
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Първо си виж нивото на културата, господинчо.... Второ - скоро ще бъдеш разследван- ти си знаеш за какво... А щом ти си лицето на партийката ти, егати и партията.... Но скоро ще те разберат...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар