На чаршията: Цветан Цветанов и д-р Атанас Камбитов се срещнаха с жители на Благоевград в неформална обстановка

04 октомври 2015 13:07   14 коментара   11589 прочита


Председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и кандидатът за кмет д-р Атанас Камбитов направиха неделна обиколка на улиците в централна част на Благоевград. На чаршията, лице в лице се срещнаха с граждани, които ги поздравяваха.

В неформална обстановка хората разговаряха с д-р Камбитов и Цветанов. Едни даваха идеи какво още искат да видят в Благоевград, други търсеха приятната раздумка за политика, но повечето приветстваха Камбитов с обръщението „кмете“ и основно се интересуваха от санирането, като поздравяваха и двамата за доброто начинание.

„Атанас Камбитов е нашият кмет и ще гласуваме отново за него, защото наистина в града има видими резултати. Ще пуснем бюлетина №34“, така се обръщаха към Цветанов благоевградчани, които го спираха на улицата.

В обиколката се включиха още народният представител от ПП ГЕРБ Даниела Савеклиева и кандидати за общински съветници. Всички те бяха посрещнати радушно от хората в Благоевград, които им пожелаха успех на предстоящите местни избори на 25 октомври.

След като приключи обиколката в централната част на града, председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и кандидатът за кмет д-р Атанас Камбитов, народният представител Даниела Савеклиева и кандидатите за общински съветници се събраха за обща снимка на моста на река Бистрица, пред емблемата на Благоевград.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още за: Ат. Камбитов   ГЕРБ   среща   Още от: Политика

Принтирай статия
14 коментара
04 Октомври 2015 13:41 | леле
Оценка:
31
 (
39
 гласа)

тоя не го ли осъдиха, та дошъл да мърси въздуха в града ни? Я, каква делегация го посреща - лъщящия кмет с тесни, малки очички и ехидна усмивка, олеле там и джуджето- шефче на инспектората по обр, което културен бг ез не може говори и как се надига на пръстенца, за да го има на снимките, хахахахахахахахаха Кучката къде е, Кенеди къде е, а снахата на Кенеди къде е -аааууу, какъв пропуск цирка да е пълен?! хахахаха


04 Октомври 2015 13:42 | ДОКТОРА
Оценка:
29
 (
39
 гласа)

ОСЪДЕН И КАНДИДАТ ЗА ЗАТВОРА, ЗАЕДНО!!! ТОВА СА РАЗБОЙНИЦИТЕ ОТ БАНДАТА ГРОБ !!!ТЕЗИ, НЯМАТ НИ СРАМ, НИ СУРАТ, ОБЗЕТИ ОТ ЖАЖДАТА ЗА КРАЖБИ И ИЗДЕВАТЕЛСТВА, ВЪРХУ НАРОДА !!! НАРОДЕ, ДА ДАДЕМ НУЖНОТО НА ТЕЗИ ЗЛИ ДЕМОНИ И ДА ГИ ПРАТИМ С БЮЛЕТИНАТА В НЕБИТИЕТО !!!


04 Октомври 2015 13:56 | Eлезов
Оценка:
-20
 (
40
 гласа)

Ще гласувам за Камбитов! Достоен и правилен избор! А разни платени драскачи да се разкарат! №34 - ИЗБОРЪТ НА БЛАГОЕВГРАДЧАНИ


04 Октомври 2015 14:01 | ако
Оценка:
16
 (
26
 гласа)

бяхме нормална държава нямаше да има престъпници на свобода, нямаше да има лумпени, които оплюват време, когато имаше спокойствие, че престъпниците търкаха наровете заслужено по затворите и ние, нормалните хора, не си заключвахме и домовете, а да възхваляват време, когато престъпниците се разхождат свободни, че и им се радват, нямаше да оплюват време, когато придобиха жилища, а да възхваляват време, когато им правят некачествени санирания на същите тези жилища, нямаше да оплюват време, когато не знаехме значението на думата социален патронаж, а да възхваляват време, когато им се меткат подаяния в социален патронаж, че и му се радват ...Щеше да е смешно, ако бяха 1, 2, 3, хайде дузина лумпени, ама е трагично, че те са бол .....


04 Октомври 2015 14:08 | аз
Оценка:
24
 (
32
 гласа)

не вярвам на твар с мазна физиономия, с тесни, лисичи очички и ехидна усмивка, дружка на съден недоосъден като Цветанчо от снимката, и с др твари с интересни прякори Кучка, Кенеди и сие, демонстрира нагло висок стандарт на живот, докато останалите му съграждани мизерстват...., че да го избирам за кмет! Сърбахме му попарата 4 г, стига!!!! Всеки друг, стига му на тоя!!!!


04 Октомври 2015 14:32 | Румен Угърчински
Оценка:
-14
 (
26
 гласа)

ако написа:ако

Не са виновни сегашните, виновни са предишните, те ни докараха до просия. Малко им беше 45 години, че и после.... Колкото до Камбитов, достоен кмет! Защо се санира ли? Защото така са стрели някога, че сега трябва да се оправят грешките на соцстроителите! Бързо забравяте какви бяха червените партийни ръководители - пиявици и извратени самозванци. Май някого много го боли, че не може да се възползва от властта и прави всевъзможни ходове за да попречи на достоен и качествен човек, какъвто е Камбитов. Той, д-р Камбитов, показа, че за 4-ри години може да се направи много. Ще го покаже и през следващия мандат!


04 Октомври 2015 15:06 | Благоевград
Оценка:
-16
 (
24
 гласа)

Докторе, така се прави! Не като другите да се крият като мишки и само на партийни събрания да ходят. Ти си свестен кмет, Камбитов! Продължавай в същия дух! Благоевградчани те подкрепят безрезервно!


04 Октомври 2015 15:32 | 00
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

Чак пък свестен! Чак пък да го подкрепяме! Хубаво е да говориш само за себе си. Кога беше избран от благоевградчани за говорител от тяхно име не ми е известно!


04 Октомври 2015 15:46 | Момчил
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

ВДИГНЕТЕ ПЕНСИЙТЕ И ЗАПЛАТИТЕ НА ХОРАТА, СТИГА СТЕ ДОСАЖДАЛИ, С ТЕЗИ ПИАР АКЦИЙ


04 Октомври 2015 16:11 | Милчо
Оценка:
-6
 (
8
 гласа)

00 написа:00

Алооооо, двете нули, мноооо си отворен беееее... Ти червен ли си? или си WC-то на червените


04 Октомври 2015 17:57 | за г - н ЯНЕВ !
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Кандидатите за съветници или кмет, които заемат държавна или общинска служба с ръководни функции или са пряко служебно ангажирани в произвеждането на изборите, прекъсват изпълнението и след регистрирането им и излизат в платен служебен отпуск.
Котев, тия активиските на ГЕРБ що ги турихте в службата по земеделие - гр. Сандански без нужното образование и са у листите на ГЕРБ за общински съветници .....що не са отпуска !
Почвате с нарушение на закона за местните избори !! преди да сте станали Кмет ...егати гербаджийските изцепки ..
ЗАЩО общинската избирателна комисия не се самосезира .....
г-н Райков, сезирай централната избирателна комисия, тук няма нищо да стане .....всичко е гипсирано от страх .....това е положението, властта е у ГЕРБ ..е те си правят що си знаят ....това нарушение на избирателния закон, грубо нарушение ..


04 Октомври 2015 21:21 | ей Угърчински,
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

ако имаше мозъчна гънка поне една щеше да се сетиш, че ако ги нямаше миналите 45 г, нямаше да има какво да се краде близо 30 г още и върху какво да се правят вехти, козметични, изглеждащи като за жълти стотинки направени, ама най-вероятно бая скъпи ремонти !Или не ти е изгодно, че си част от кликата крала от граденото през 45-те години комунизъм и си се обогатил и ти е широко около шията и най-нагло и най-безочливо плюеш, защото ти липсва ценностна система, то ти не знаеш и значението на тези думи! Налец гаден- глупости нагли ще пише!


04 Октомври 2015 21:25 | до за г-н Янев
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Хайде нека твоят г-н Янев иде и във ВиК -Бл-д да види какви чистки се вършат и какви "професионалисти" се назначават - като юристката, до вчера кръчмите певица, която даже не е назначена да работи, защото е излязла в майчинство, ама нека започне от шефката, набързо натресена след канско, подмолно драпане с вчерашна диплома на инженер без ден трудов стаж .....леле мале, леле мале, та надолу, че рибата мирише откъм главата


04 Октомври 2015 21:31 | а ти ,Милчо,
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

що си - бивш затворник и за какво или бивш плазмодий, лизал подметките на комунистите, днес хамелеон - колко партии мина, та сега си гербеджия, та оцелял чак до днес? И преди да плюеш по комунистите си върни апартамента, придобит по комунистическо време, пенсията, която крадеш от комунистите, че я получаваш, поради натрупания стаж по комунистическо време! Как пък не се задавят твари неблагодарни като тебе!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар