Младежите от ПП ГЕРБ – Гоце Делчев с инициатива по случай Международния ден на усмивката

08 октомври 2015 09:06   9 коментара   5317 прочита


Младежите от ПП ГЕРБ – Гоце Делчев организираха инициатива в Градския парк по случай Международния ден на усмивката – 7-и октомври. За малчуганите бяха подготвени множество изненади – пъзели, балони и лакомства. За доброто настроение на посетителите се погрижи и талантливата Крисия D, която зарадва публиката с известни поп хитове. Жителите на града имаха възможност да запечатят щастливите моменти с помощта на специална фотобудка.

Към акцията на младежите се присъедини и Георги Андонов, кандидатът на ГЕРБ за кмет на Гоце Делчев. Той разговаря с дошлите на концерта жители на града и им представи приоритетите на предизборната си програма.

Идеите на Андонов за подобрения в рамките на общината са представени и на атрактивни пана, показващи настоящото състояние на обектите и бъдещия им вид, залегнал в програмата.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още за: Г. Андонов   ГЕРБ   младежи   Още от: Политика

Принтирай статия
9 коментара
08 Октомври 2015 09:26 | ГРАДСКИ
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

А ГЕРБ Чавдарчета и ГЕРБ Пионерчета, какво организираха???? Нищо - защото, по това време, са били поканени от ГЕРБ жени, на празника на ГЕРБ пенсионери, по случай откриването на новия клуб на ГЕРБ неродени, под патронажа на ГЕРБ бременни.
Това чудо напомня на мрачните и тоталитарни години на КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ.


08 Октомври 2015 09:28 | Г.Д.
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Този олигофрен, на снимката при децата, кандидата за кмет от младежите ли е?


08 Октомври 2015 10:15 | !!!!
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Тракторист-вампир, плаши децата в парка на Гоце Делчев! Докъде се стигна, този крадец с крадени пари да издевателства и над децата !Граждани, да прогоним тази напаст по баирите на Ловча и никога, този крадец, да не помисли да се мерне в града ни !!


08 Октомври 2015 10:29 | ?
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Къде са младежите?


08 Октомври 2015 10:55 | 123
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

ГЕОРГИ АНДОНОВ - ОЛИГОФРЕН - ТЪП, ПРОСТ ТА ДРЪНКА


08 Октомври 2015 11:12 | Виолета
Оценка:
-5
 (
5
 гласа)

Докъде се добутахте, жалки форумни червенотиквеничковчета... От 9. 26 до 19. 55 да стоите във форума на Struma. com и да леете простотия... Жалки сте :)


08 Октомври 2015 11:12 | БУНТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Здравейте. Като гражданин на гр. Гоце Делчев се опитвам да проумея поредния „образователен” абсурд. Живея недалеч от НПГ „Димитър Талев” и през последните седмици съм жертва на шум и тровещи миризми от строежа в училището. Потресен съм от факта, че цяло лято не се работеше, а се изчака старта на новата учебна година, за да стартира този строеж.
И за да не остана неразбран, нямам нищо против подобряването на условията на учене в гимназията, просто подозирам предизборен замисъл в иначе отличния проект.
Работата започва в зори, ама нали и учебните часове също?! Кой на кого пречи? Учениците не се ли дразнят, все още е топло и прозорците на класните им стаи са отворени…Моят също и шумът е досаден, влудяваш…
Не стига това, ама миналата седмица се полагаше асфалтова покривка. Няма да ви казвам колко тежка е миризмата, а научно доказано е, че вдишването на изпаренията може да доведе до тежки болестни състояния в бъдеще. Незнам колко площ е асфалтирана, но поне можеше да се направи през уи


08 Октомври 2015 12:24 | зелееееее
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

голем смех пада като гледаме плакатите на гошето - как ще ни оправи града с :

Таен доклад от комисията за борба с корупцията разкрива схеми на тъщата на депутата Георги Андонов ...Регистрира се нова фирма „Бизнес Дивелъпмънт” ЕООД с едноличен собственик Камелия Иванова Григорова и консултантските услуги на „Чиновникът” вече минават през тази фирма.
Камелия Иванова Григорова е лична приятелка на майката на „Чиновникът” Светлана Иванова данъчна в офис „Надежда” където е регистрирана фирмата на Камелия „Бизнес Дивелъпмънт” ЕООД и под чиято „Закрила” се осъществява контрола на тези фирми. Същото лице Камелия Иванова има регистрирани общо 11 фирми от които в офис „Надежда” регистрирани – 5 фирми.
При справка в Интернет в „Google” по зададен критерий имената на лицето Камелия Иванова излизат имотните й измами. "



09 Октомври 2015 08:21 | Сори
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

БУНТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, ТЪПАКО... НА РОЗИ ЛИ ИСКАШ ДА ТИ МИРИШЕ, КАТО ПРАВЯТ ПЛОЩАДКА НА ДЕЦАТА БЕ?
ЕЙ, КОМУНЯГИ... ИЗНАСЯТЕ ЛИ БАГАЖА ОТ ОБЩИНАТА?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар