Мая Манолова: Програмата за саниране е голяма корупционна схема

28 януари 2015 13:56   4 коментара   7763 прочита


Една от основните критики в доклада на Европейската комисия е за недостатъчните резултати срещу борбата с корупцията по високите етажи на властта. Това заяви в кулоарите на парламента депутатката от Кюстендил Мая Манолова, предаде репортер на Novini. bg. Тя смята че единственото което прави правителството е създаване на комисии и раздуване на органите. Последната такава комисия е взаимствана от Румъния, даде пример Манолова. Червеното острие беше категорична, че няма по-голяма корупционна схема от тази по програмата за саниране на жилища.

Според нея управляващите искат да изпазаруват предстоящите местни избори. "Костинбродската печатница бледнее пред тази схема", беше категорична Манолова. Опозицията трябва много внимателно да следи фирмите на ГЕРБ ли ще санират само и само общините с кметове на ГЕРБ ли ще получават пари по тази програма, закани се тя. "Това е поредният доклад и е очаквано критичен по всички данни, които имаме предварително", допълни я червеният депутат Чавдар Георгиев. "БСП споделя общата констатация, че напредъка в сферата за утвърждаване върховенството на закона е бавен и с недобри резултати, от които се нуждае нашето общество”, продължи той. От БСП оценяват доклада за нашия напредък като обективен, навременен и призовават всички да обърнат сериозно внимание на констатациите и в консенсус да се набележат мерки.

4 коментара
28 Януари 2015 15:32 | Дупница 64
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

След голямото лапане от магистрали и пътища на ред е и колко ще откраднат герберите и от санирането. Но ако не са те ще са БСП, така че всичко е на наш гръб.


28 Януари 2015 17:00 | запознат
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Ами хайде тогава да си изкопаем дупки и да се върнем векове назад във времето, за да са доволни комунистите, които източиха държавата и след всяко тяхно управление сме пред фалит!!!


29 Януари 2015 09:37 | razlogenin
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

емилеее, емил ле си два яда ле си? коч или скопак си?. оти специално герб се напри партиа само заради големите пари що ги пускаа от западо. тиа там и те лапаа коефициенти и проценти иначе и дреме дали санираме или не. гледай се от цената на токо. гледай що станува. кои са по веригата. па и кога беа мръсните комунисте бая по добре беше, бравче зомбирано. а ти работиш ле или чекаш от герб да изрипиш


29 Януари 2015 09:47 | Иван Стоянов
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ей скапан разложенин ми като не ти аресоваа магистралите, детските градини, черквите, музеите и парковете ми седи си в мизерната къща и си пиши по форумите. Ма ле трагнеш каа софия та фанеш по магистралата ми фани си по стария път бе скапан разложенин то ясно че че окрада и ти да си и я да сам че окрадем ма важното е да има и нещо направено не само да се краде както беше по времето на БКП-Капиш?????




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар