Лични мотиви маскираха ядовните оставки на зам-кметовете на Банско - Сашка Въчкова и Стойчо Баненски

21 февруари 2017 10:56   7 коментара   14308 прочита


"Лични мотиви", така подалите оставки заместник кметове на Банско маскираха яда си, че не са включени в листата на ГЕРБ за депутати, това се коментира в курортния град, след като стана ясно, че в края на миналата седмица, сочената за дясна ръка на кмета Икономов Въчкова депозира оставката си, а в понеделник я последва и Баненски.

Припомняме, че Въчкова бе спрягана за участие в герберската листа за депутат, заедно с Мацурев. Мацурев влезе, а Въчкова е извън листата.

Баненски е по-мистериозен, тъй като той не е от партия ГЕРБ и неговите мотиви отново са лично, но крайно неясни. Говори се, че Въчкова щяла да напусне и партия ГЕРБ, това обаче днес не се потвърди. Очаква се другата седмица кметът Икономов да назначи нови заместници.

Иво Иванов


Още за: мотиви   оставки   Яд   депутати   Още от: Политика

Принтирай статия
7 коментара
21 Февруари 2017 12:34 | Зам - кмет
Оценка:
19
 (
21
 гласа)

Деградиралата нравствено и морално нечистоплътна Таня Станчева е гласена за заместник - кмет на Банско. Любовница на кмета Икономов и политическа парцалена кукла. Разделила десетки семейства в общината и пословично некадърна.


21 Февруари 2017 14:32 | Смешници
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

"Лични мотиви... "?! Ха-ха-ха! Че някой да е казал, че не са лични? Ами в тази партия всичко е лично. Там е важна не службата на народа, а службата за себе си! Да не забравяме, че освен първи и втори мандат с Икономов, Сашка Васева, пардон-Въчкова, има зад гърба си и един мандат с Краваров. Така, че тя е с най-голям опит в общината. Демек кадърна и заслужила за депутат. Но това няма да попречи на съпартииците и да я оплюят. А тя да смени поредната партия. Останалите подлизурковци в ГЕРБ вече издигат лозунги:"Браво Сашко! Напред! Народът е с вас! "Кой народ бе-е-е, скапани бивши комунисти??? Вие ли сте този народ? А знаете ли колко СМЕ извън вашият "народ"?! Разделихте народа, а сега ни приобщавате! Събра ви алчността. Сега алчността ще ви раздели! "Печелете" си вашите битки! НИЩО не значи, че спечелихте в Банско президентските избори! Видя се общият резултат в страната, което пък НЕ значи, че и БСП спечели! Не-е, ВСИЧКО БЕШЕ СРЕЩУ ГЕРБ!!! Няма да сте надълго!!!


21 Февруари 2017 17:22 | Сашо Мацурев
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Като колега на въпросните двама, нога категорично да заявя, че не "лични мотиви" са причината, а непоносимостта на двамата към кмета Икономов. Той отдавна ги натискаше доброволно да напуснат заеманите постове, за да не излиза той злодеят в очите на хората.


21 Февруари 2017 17:41 | До Зам кмет
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Толкова точно казано


21 Февруари 2017 19:20 | Бански
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Какво става в това Банско??? Хубаво градче беше, с преобладаващо хубави хора, ама нещо се сбърка. "Политиците" за една свирка с извинение си продават и майките явно, щом и Икономов разчиства място за любовницата... Много леки се оказват "дамите", то не беше Марги Кехайова, една от любовниците на Дурчов, сега и Танчето Станчева...
Изобщо мила Банска картинка наситена с нравствено и морално нечистоплътни жени, както правилно е описал ситуацията и зам-кмет.


21 Февруари 2017 21:43 | Малоумен
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Сега вече разбрах:лошите са проявили разбиране и за да не "петнят повече"имиджа на краля слънце за ДДС - са напуснали зачервени от срам. Браво на тях! Достойни люде с достойни постъпки!


22 Февруари 2017 08:51 | време разделно
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Наяли се въшки на челото излизът. Поръчки, пари, любовници. Оплели се като свински черва.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар