КП „Реформаторски блок” - Разлог получи пълна подкрепа от най-високо ниво

13 октомври 2015 13:38   8 коментара   7784 прочита


Депутатът ген. Атанас Атанасов: Когато някой говори със сърцето си, това е сигурен знак, че ще работи за просперитет и развитие

Кандидатът за кмет на община Разлог адвокат Иван Димитров, кандидатите за кметове по селата и кандидатите за общински съветници от листата на КП „Реформаторски блок”- Разлог получиха пълната подкрепа на коалицията от високо ниво. Това беше заявено категорично от ген. Атанас Атанасов- депутат и председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в 43- то НС по време на визитата му в разложко. Депутатът се срещна с членове, симпатизанти и активисти на КП „Реформаторски блок” в Разлог, Бачево и Баня, където бяха обсъдени проблемите на региона и начините за решаването им.

„Когато в листата има такива кандидати- млади, амбициозни и доказани професионалисти, готови да работят за развитието на Разлог и региона, и когато има начертана напълно реалистична програма, успехът е гарантиран. Аз вярвам, че хората ще се доверят на този прекрасен екип и на 25- ти октомври ще гласуват с бюлетина №9, каза ген. Атанасов.

Обиколката му приключи в с. Баня, където бяха представени кандидатите за кметове на Разлог и с. Баня адв. Иван Димитров и Сава Донев, както и кандидатите за общински съветници от листата на КП „Реформаторски блок”- Разлог. Двамата представиха предизборните си платформи, начертаха приоритетите в програмите си и поеха ангажимент за коренна промяна, базираща се на коректив и партньорство в управлението на общината и съставните села. Пред препълнената зала на НЧ „Просвета”генерал Атанас Атанасов изрази възхитата си от чутото.

„В политиката съм от дълги години, но до сега не бях чувал някой да говори със сърцето си, с такава любов към родното място, хъс за промяна и готовност да се бори за развитие и осигуряване на по- добър живот. Това е сигурен знак, че кандидатите от Реформаторски блок- Разлог ще работят за благото и просперитета на общината и нейните жители. Затова, когато на 25- ти застанете пред урните, не се страхувайте и гласувайте за по- добро бъдеще с бюлетина №9”, заяви ген. Ат. Атанасов.

Присъстващите в залата имаха възможност да задават въпроси и получиха компетентни и коректни отговори, без излишни и неосъществими обещания.

Музикален поздрав поднесоха мъжката и женската фолклорни групи към читалище „Просвета” - с. Баня.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още за: РБ   подкрепа   Ат. Атанасов   Още от: Политика

Принтирай статия
8 коментара
13 Октомври 2015 15:59 | БРАВО НА № 9!
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

БРАВО НА РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК! ДАДОХА ДУМАТА НА ХОРАТА ЗА ВЪПРОСИ, А НЕ КАТО № 3 САМО ХВАЛБИ, ВИЖДАТЕ ЛИ КОЛКО "УСПЕШЕН" КМЕТ БИЛ ГЕРЧЕВ. ДА АМА НЕ Е!


13 Октомври 2015 16:23 | ???
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Пак същите искат да влязат в общинския съвет. Тоя път с нов лидер. Не им ли омръзна вече? Нов съвет със стари муцки. еее, нямат кадри 9. А и важно "да дадеш думата на хората за въпроси", защото отговори няма да има.


13 Октомври 2015 16:32 | №3 №3 №3
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Лелелелелеле, какви са тия стари муцуни, от кой съндък излезоа нафталирани- майко- Дарко обществената поръчка, Георгиевия садист, радко/ай да си мъча/, либийското наде, марга компаньонката- Божеее забравила ви бех, бе хора, евала явно па сте огладнели за власт, ама... бая че почекате


13 Октомври 2015 17:20 | РБ до ???
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Имаше и въпроси, и компетентни отговори, за разлика от герберите. Беше страхотно и то без Веселин Маринов.


13 Октомври 2015 18:20 | Знаещ
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Трябва подкрепа от народа, това е смисъла на правенето на политика. Тези от най-високите нива не са нещо богоизбрано, те са там пак именно благодарение на доверието оказано им от същия този народ. Така, че посоката е не да търсим подкрепа от някакви елити, а да се обърнем към трудовия народ.


13 Октомври 2015 20:01 | Vgui
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Браво на РБ и неговиа кандидат Иван Димитров .Всичките са последователни хора не променяли позиции и партии което не може да се каже за останалите кандидати. Пожелавам и победа на изборите!


14 Октомври 2015 03:52 | Разложенин
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Дано спечели РБ. Стискам палци. Много искам монополистите герП да са вън от общината. И без това не правят нищо зс младите хора в общинатс. Т. е. правят но само зс тези, които са путкопоклонници на Красо Педерасо. А има много кадърни кадри в общината, които самбезработни или ражотят по хотелите, а всъщност, са с дипломи за по - престижно висше образование. Жалко за младежта на Разлог. Красо Педерасо я сасипа, тотално.


14 Октомври 2015 08:28 | бюлетина № 8 до № 9
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Няма значение кой от нас ще спечели? Важно е Герб да остане в миналото. Представянето ви беше на ниво.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар