Костадин Дурчов: Голямата община забрави по-малките населени места. В Добринище нищо не се променя

03 октомври 2015 10:27   5 коментара   10644 прочита


БСП откри кампанията си и в Добринище

Социалистите от община Банско откриха предизборната си кампания и в Добринище. Салонът на читалище „Димитър Благоев” бе тесен за събралите се жители на града. Гост на събитието бе Кристиан Вигенин, народен представител от Коалиция „БСП лява България”.

„Тук в Добринище можем да кажем, че е почти същото като в Банско – нищо не се променя с години. Голямата община забрави по-малките населени места и обърна гръб на хората. Сега е времето да започнем да развиваме всички населени места в общината ни, за да просперират всички нейни жители. Добринище се слави със своята минерална вода. Защо никой не се захваща да развива сериозно балнеоложкия туризъм?! Добринище има потенциал, който трябва да използваме, за да останат младите тук, за да имаме надежда, че утре града ще продължи със смели стъпки напред.”, заяви Костадин Дурчов, кандидат за кмет на община Банско и водач на листата общински съветници от БСП.

Лидерът на социалистите в Банско представи кандидатът за кмет на Добринище от БСП Благой Милев като един от младите и перспективни хора в БСП, като енергичен, толерантен и открит човек. Благой Милев е четвъртия в листата на БСП в Банско. Той е на 34 години, инженер по горско стопанство от Лесотехническия университет в София и работи повече от 10 години в горско стопанство „Места”.

„Това, което различава БСП от другите е, че ние имаме план. План за развитието на Добринище, план за развитието на общината като цяло. До сега бяхме свидетели на високомерното отношение на управляващите в Банско към населените места различни от гр. Банско. Още повече, че нашите управленци в Добринище се държаха като кметски наместници, а не като хора, пряко избрани от жителите на града ни. Интересите на Добринище трябва бъдат защитавани пред общото управление на общината.”, заяви Благой Милев.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още за: К. Дурчов   БСП   читалище   Още от: Политика

Принтирай статия
5 коментара
03 Октомври 2015 12:19 | Браво
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Ти бате си върл п*****с и фани иди в парко в Добринище или фани иди на банята та да те п**** малко белчим видиш ще се е сменило


03 Октомври 2015 21:04 | Наблюдател
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

динкоооо абе ти явно си ослепел или напълно си откачил зашеметен от жаждата за власт ако не видиш тури си очила ама с по голем диоптър


03 Октомври 2015 22:36 | дурчов
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Ами ти като зам. областен какво направи за Банско, да не говорим за Добринище и селата. Освен във филипово в другите села има по 50 човека и повечето пенсионери, какво ще направиш за тях?


04 Октомври 2015 09:48 | Друг наблюдател
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Инфраструктура и реклама трябва. Бази вече има. Успех!


05 Октомври 2015 00:00 | Независим
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Вие луди ли сте та не виждате какъв е облика на Добринище след мандата на Читан. Благо Милев да си обикала по гората и да не се занимава с избори оти е много прост




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар