Корнелия Нинова в село Дебрен: Заедно с Кр. Вигенин ще браним вашите интереси в парламента, защото тютюна има бъдеще в България, с почтения си труд вкарахте в бюджета 2 млрд. лв.

21 септември 2014 13:09   8 коментара   9265 прочита


Където и да съм винаги си оставам ваш защитник, каза Нинова пред развълнуваното от думите и множествo.

Неуморната Корнелия Нинова, която е любимка на хората в Пиринско, се включи в предизборната кампания в региона, рамо до рамо с водача на кандидат-депутатската листа на "БСП Лява България" в региона Кристиан Вигенин. Обиколката й започна в село Дебрен, където тя се обърна вълнуващо към тютюнопроизводителите:

- "Скъпи приятели, нашите отношения отдавна са излезли извън политиката, те са изпитани в добро и зло.Била съм с вас на нивите, когато сеехте тютюн, била съм в къщите ви, когато го нижехте, бяхме заедно в стачките, когато Цветанов ви мачкаше и развеждаше по полицейските управления.Може да не съм свършила всичко, което сте очаквали от мен, но бях почтена с вас и ще остана такава и в бъдеще, в Парламента, ще бъда вашия глас.Но днес имам нуждата от вашата подкрепа - за БСП и за Кристиан Вигенин. Познавам го добре, той ще брани вашите интереси и заедно с него ще отстояваме позицията, че тютюна има бъдеще в България, че с почтения и тежък труд, вие вкарвахте в бюджета 2 млрд. лв. Вашата продукция се търси в цял свят и България трябва да защити интереса и в национални доплащания за тютюна.Където и да съм, каквато и да съм в този живот, винаги оставам ваш защитник!". Думите на Нинова трогнаха присъстващите, които винаги са изразявали безрезервната си подкрепа към БСП и нейните водачи.

П. Петрова

8 коментара
21 Септември 2014 13:35 | преференции
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Гласувайте, изберете човека на когото вярвмате, изберете истински умен и доказал се човек! затова са преференциите- да имате избор, а не да си сидим пред телевизора! На първи места кандидатите на герб са малоумни тъпост!, но и там има по-свесни хора на задни места!


21 Септември 2014 14:36 | коце
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Разкарайте го това безпардонно самовлюбено човече Вигенин! Ще загубите МНОГО гласове на обикновените поддръжници на партията!


21 Септември 2014 14:40 | 32
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

преференции написа:Гласувайте, изберете човека на когото вярвмате, изберете истински умен и доказал се човек! затова са преференциите- да имате избор, а не да си сидим пред телевизора! На първи места кандидатите на герб са малоумни тъпост!, но и там има по-свесни хора на задни места!


Ето това са гласоподавателите на БСП - неграмотни и малоумни.


21 Септември 2014 15:39 | родопчанин
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

тук на снимката се вижда вечния партиец Серкьов, абе той не е ли училищен директор и какво прави по митинги и партийни събрания? училището няма нужда от политически боричкания, там трябват знания и такива партийни активисти да се махат от храма на знанието.


21 Септември 2014 19:39 | ИЗМАМА
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

КАК ПОЛИТИЦИТЕ НЕ СЕ УМОРИХА ДА НИ ЛЪЖАТ ЦЕЛИ 25 ГОДИНИ!


21 Септември 2014 22:27 | Пиринка
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Знанието и светлината идват от можещия и умния човек. Който го може, го може, простакът си остава простак и с компютъра в ръцете.


22 Септември 2014 10:21 | Запознат
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Поздравления за изказването, др. Нинова! По шест балната система, оценката е седем. Популизъм! Не бяхте на стачките, а се изпокрихте с мотива, че това е еректорат на ДПС и те да си решават проблема. И те го решиха - отново излъгаха - за цени, за доплащания. Права сте - нищо не свършихте. От всички вас се очакваше да промените Закона за тютюна, а вие внесохте в последните дни на 42 НС предложение, което отново ще създаде купища проблеми. От всички вас се очакваше да промените начина на доплащане, за да се спре порочната обирджииска практика и помощите да отиват при реалните производители. Какво ще правите през новата изкупна кампания, като повечето хора нямат договори за изкупуване на продукцията? Очакваше се да вложите МИСЪЛ в програма за развитие на отрасъла. Защото сте права за ценността на българските ориенталски тютюни. Безспорно е, че можете да помогнете на производителите - оставете ги на мира. Оставете сектора на чистите закони на бизнеса.


22 Септември 2014 16:24 | вече бивш социалист
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

ДМЕ КРЪГЛИ НУЛИ ВИГЕНИН И НИНОВА. ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ЧАКЪРДЪКОВА, ЗАЩОТО ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ ПРОДАДОХА И СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА!!!!! ПОДКРЕПЕТЕ АБВ НЕ МИМИКРИЯТА НА МУМИЯТА БСП!!!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар