Кметът на Белица И. Палев си подари за 2011 г. нов мерцедес

13 януари 2011 00:20   59 коментара   41279 прочита
И. Палев
И. Палев


И. Палев

На приятеля си К. Джембазки - джип “Гранд Чероки”

Кметът на община Белица Ибрахим Палев направи щедър подарък за Нова година на себе си и на съпруга на разложката прокурорка Айше Джембазка - Карамфил Джембазки, който е бивш директор на Държавното лесничейство в града, а от септември 2010 работи в отдел “Общинска собственост” с единствения ангажимент да управлява 2300 хектара гори.

В навечерието на 2011 г. Палев си купи чисто нов служебен мерцедес, а на Джембазки подари джип “Гранд Чероки”. Луксозните коли бяха паркирани пред сградата на общината и изправиха на нокти гражданите, които още при първия декемврийски сняг затънаха в непочистените улици и получиха стандартните обяснения на градоначалника, виден активист на ДПС и личен авер на Ахмед Доган, че няма пари за зимното им поддържане.

По справки на автокъщите цената на нов мерцедес е над 60 000 лв., а джипът на старо се движи между 4000 и 40 000 лв. в зависимост от екстрите.

Новите придобивки за двамата висши общинари идват в момент, когато жителите очакваха окръжният прокурор на Благоевград Елка Атанасова да поиска временното отстраняване на Ибрахим Палев от кметския пост, за да не пречи на започналото срещу него разследване за превишаване на права. Става въпрос за подписана от Палев заповед, с която той направил въвод на общината в 2300-те хектара гори, ресорни на приятеля му Джембазки. Съгласно Закона за местното самоуправление въвод се прави от комисия, в която има представители на общината, фирма за геодезични проучвания и т.н., а не еднолично от кмет. Сигналът за превишените кметски права бе подаден в края на миналата есен в Разложката районна прокуратура, от там го пратиха в Окръжна прокуратура - Благоевград, но преди дни държавното обвинение в областния център на Пиринско сложи на папката гриф “Липсват данни за извършено престъпление” и прати сигнала в историята.

Не е ясно при това положение ще остане ли в сила заповедта на кмета, или ще се наложи тепърва сформиране на комисия, която да осигури на Джембазки обекта, за който бе назначен преждевмременно и из който да обикаля с новия си джип.

Скандалът с общинската гора тепърва ще набира скорост, защото статутът на терена е под въпрос. До 2006 г. тя бе в държавния фонд и бе управлявана от Карамфил Джембазки в качеството му на шеф на Държавното лесничейство. През същата година Джембазки извади гората от държавния фонд и я предаде за управление на община Белица. Въпреки че по това време вече имаше законодателно вето за такива прехвърляния, Районният съд в Разлог обяви смяната на собствеността за законна. Прокурор Джембазка и колегите й се отказаха да защитят интересите на държавата и да обжалват съдебното решение и така гората стана официално собственост на общината. Кметът Ибрахим Палев обаче пропусна 6-месечния срок за влизане във въвод на общината и според законовите изисквания сега трябва да се води ново съдебно дело.

59 коментара
13 Януари 2011 03:58 | bacheto
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

НЕМАМ ДУМИ.....


13 Януари 2011 08:38 | су
Оценка:
23
 (
29
 гласа)

Този турчин се подиграва в собствената ми родина сбеднотията на народа.


13 Януари 2011 09:20 | М-6
Оценка:
19
 (
25
 гласа)

Смърт 4рез разтрел за династията на мишоците палеви.. невелие срам бе хората хляб нямат да си купят а вие коли си купувате.... явно неви пука от избирателите защото са ви щатни нали като доидат избори 50 лева на глас и ок, няма да стигнете дале4е да знаете има няколко на4ина да бъдете спрени... долни същества ...като дойда на работа мисе повръща като знам 4е ще срещна някое от вас... мякалото сега кара мяерцедес Е КЛАС,. БАБЕ4ЕНЕ КРАйщЕНЕ ОСЕТЕТЕСЕ БЕ СТРАХЛИВЦИ ДАИТЕ ЗАЕДНО ДА ПОЛОжИМ УСИЛИЯ И ДА ГИ ИЗРИТАМЕ. Те вав тази община са се оплели като свински 4ерва кумонисти депесари и агенти ===гейпарад сиправят всяка седмица.... в крайще...


13 Януари 2011 09:26 | до су
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

колкото е твоя толко и моя какво от това 4е сам пумак аз сащо го ненавиждам ябрахим пялев. тъпия вол по тъпо ко---е от него не сам виждал,


13 Януари 2011 10:39 | бай Данко
Оценка:
19
 (
21
 гласа)

Уважаеми съселяни, пардом граждани от Белица, както се казва :"На печелившите - честото".
"Каквото си посееш, това и ще жънеш"- на последните местни избори, повечето хора се смееха на Сдужението"За Белица" и на Здравко Василев, ама прозря човека какво ще се случи в милата ни родна община и се опита да го предотврати, да ама не, ние сме "букови" глави и всеки вика, абе тоя има изгода за това иска негов човек да е кмет. Е, спечели г-н Палев, т. е избрахме си го г-н Палев, па нека сега му сърбаме попарата.
За това на следващите избори, който предстоят помислете преди да пуснете бюлетината и мислете с вашата глава, а не на някой който нещо ви е казал, този някои ще се вози в "Мерцедес", а пак вие ще се чудите как да си оправите с мизерната ви заплата старият "Трабант"


13 Януари 2011 10:55 | предложение
Оценка:
27
 (
29
 гласа)

Драги ми кмете, мерцедеса не отива на всеки. За да се возиш на мерцедес, трябва да имаш класа. На теб многоуважаеми по ти отива една каручка, теглена от магаре. Поне ще си лика-прилика. А Фильо Джембазки с мазната физиономия, не го пускай много много с джипа, че общината ви ще пламне от венерически заболявания, ако вече не е..... Пир по време на чума... Нагли сте като конски мухи.....


13 Януари 2011 12:47 | bez komentar
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

Качил се глупакът на кон и се помислил за господар. Интереса клати феса. Парите пари печелят, юнакът лозе копа. Лудият и богатият каквото си щат, това правят. Ръката, която не можеш да извиеш, я целуваш. - турски пословици, актуални за случая...


13 Януари 2011 13:02 | дагоново
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

Па глейте го този, колко е нагъл, вън от кметското място!


13 Януари 2011 13:13 | поздрав за вси4ки
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

http://www.youtube.com/watch?v=wI_OpZiMdeU


13 Януари 2011 13:29 | аз
Оценка:
15
 (
17
 гласа)

Сега станаха голям екип кмета с джембазки. Тежко и горко на народа дето ги избра. как не ги е срам, за каквото и да отидеш все няма, а за коли има . Заслугажаме си ги щом гласуваме за тях. Идват избори хора внимаваите какво правите.


13 Януари 2011 18:58 | Трагедия
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

Абе Палев ли си, пале ли си, помиар ли си незнам ама лоши дни те чакат, народа те мрази което хич не е добре за тебе, междудругото някои казвал ли ти е, че едното око ти е по голямо от другото? Беличани идат избори вие решавате съдбата на Белица внимавайте кой избирате да няма после пак АМА ТОЯ ТАКЪВ от вас зависи !!!!


13 Януари 2011 19:03 | УЖАС
Оценка:
22
 (
24
 гласа)

Докато си траем в Белица ще е така. Този олигофрен вече осем години ни се подиграва, а сега и Канза / Карамфилчо или Амедчо /. Защо спим вече толкова време, вижте само в конака/общината/как се са навързали като свински черва: секретарката Сайденцето, гл. счетоводителка Джемиленцето, Назленцето-домакинката, счетоводителката Зулфиенцето Гафурово, шофьорчето Мунденцето вижте ги само един от друг по-хубави и тези хора ни ръководят начело с Канза и Парцалев


13 Януари 2011 19:08 | гражданин
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

В цивилизованите държави няма да допуснат толкова много издънки. Да си е заминал отдавна и да са го забравили. Тук трябва да е зад решетките и Карамфил и всичси над него, защото са една стока.


13 Януари 2011 19:21 | 160
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Ама защо го вините човека, че си бил купил нов мерцедес и направил подарък на своя авер Карамфил, ами да ще направи подарък нали нашумялата прокурорка Айше Джембазка спасява многократно нашия крадлив кмет от правосъдието нали същата прокурорка се отказа да защитава интересите на държавата и да обжалват съдебното решение и така гората стана официално собственост на общината


13 Януари 2011 19:45 | ха ха ха
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

ами ДА как няма да му купи ДЖИП ПАЛЕВ на Кари като жена му скалъпената прокурорка Аиша е прикрила откраднатите милиони от народеца АМИ и самолет ще му купи..... А Що се отнася до общината там е повече от свински черва така че си ги понасяите щом си ги избрахте а защо забравяте една стара хиена РАДКА ПИРАДКА..... и един въпрос къде е г-н СТАНКОВ на ГЕРБ къде блее.... само коментари не стигат деистваите ЕВРОПА НИ ДЕБНЕ, така че такиваа като тях ; обожават;


13 Януари 2011 20:01 | уффффф
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Игличе крадливо миризливо от къде искара толкова икономии та направихте толкова голями подаръци на кмета и на Канза.
Беличани защо не се събудим от този зимен сън толкова години .....ами продължаваме да ги четем по вестници и да си пишем по форуми само рейтинга им се вдига на тези говеда. С тези икономии къде крадливата Иглика искарала можеше една улица да бъде асфалтирана, но уви купиха си коли да си правят разходки.


13 Януари 2011 20:04 | 11
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Защо се подигравате с народа?
Защо не направите нещо за народа, а гледате само за вас да има...


13 Януари 2011 20:59 | горно краище
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

това не е било нужно но щом са решили така ще бъде, но нека всеки да знае, че всеки ще отговаря за делата си


13 Януари 2011 21:12 | 12321
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

Да ни е честит на всички и мерцедеса и джипа! На тези лекета облечени във власт и ракети ще им купим, ако не си отворим очите. Най-бедната община, с най-голяма безработица, представлявана от кмет с нов мерцедес. Ами за какво ти е бе мухльо, с мерцедес ли ще си избиваш комплексите, че две думи на кръст не можеш да кажеш, че си тъп като галош. Представям си, какво ти е като четеш тук, мнението на хората! Пардон, забравих, че не можеш да четеш!!!!


13 Януари 2011 23:27 | Жалко е
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Следващият път пак гласувайте по същия начин, това заслужавате, в Белица не осанаха беличани, има придворни селяни слезли от най-високите баири, да се правят на граждани. Жалко е, че останалите малко интилигентни и свестни хора са принудени да търпят доганизацията, пълното безхаберие и глупостта на високо стоящите мравки. Имало безработица, ще има вие си я избрахте, имали мерцедеси да имат, вие им ги дадохте и преди да заспите се погледнете в огледалото, за да сънувате продажните си душици, може да видите и онзи на който безропотно се подчинявате, той ви докара до тук. Спете спокойно.


14 Януари 2011 02:03 | 4и4о ви4о
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

сега вси4ки си имат служебни коли защтото сме най богатата община вси4ки служители зареждат гориво на бея на бензиностанцията на сметката на общинската фирма, крадесе като, за световно. а народецо гледа гладен и работниците са само от бойка и дагоново, а другите да ду---т супата,


14 Януари 2011 09:02 | гербаджия
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

До кога ще го търпим това мазно леке да се подиграва с нас. В момент на световна икономическа криза това говедо си купува коли. Нима общината ни е толкова богата, нима всичко ни е наред. Но запомнете и знаите, че всичко се връща на този свят


14 Януари 2011 09:26 | ,,
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Авторитета тези двамата немогат да съсипат на честните хора те си съсипаха техните, но те въобще дали са имали някога авторитет. И Палев и всички други нямат никаква съвест продължават да гледат отвисоко и да парадират с крадените наши пари. Надяваме се този път да има някакво развитие от страна на полиция и прокуратура..... Тогава вече народа ще повярва, че наистина има промяна в институциите, ако нещата останат така.... лошо и то много лошо.


14 Януари 2011 11:01 | селянина с колелото
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

ама люде оти така думате, че Палев не му отива Мерцедесо, гледайте го на снимката каков е убав, измазнил се е като ягула.
срамота е таков убавец па да се качи на цравения форд от 1992 година.


14 Януари 2011 11:40 | Софианка
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Как не ви е срам вас Беличани! Как може да го търпите това! КАКВО СТАНА С БОРБЕНАТА БЕЛИЦА, та сега търпите тези унижения! Не е важно от коя партия е този кмет - а това че Белица тъне все повече в мизерия а той с какво си е купил скъпата кола, че и джип на авера си!
СРАМОТА, всеки получава това, което заслужава!


14 Януари 2011 11:47 | гербаджия
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Хайде да се надигнем и всички вън от този конак. Сега и свободно не можеш да влезеш в конака, а има и пазачи да го пазят и ти търсят лична карта. Къде се е чуло и видяло в община да не можеш свободно да влезеш. УЖАС и безумие е това което вършат тези колорадски бръмбари, но те не са виновни виновни сме ние къде ги търпим да ни се подиграват.


14 Януари 2011 11:51 | белица
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Познавам цялото общинско ръководство. Мога да ви уверя, че нито един от тях няма нужните качества за ръководител. Там са събрани от кол и въже. Та те дори правилна дикция нямат. Да не говорим за обноски, уважение към останалите, разбиране и тн. н. Г-н ПАЛЕВ си е ограничен по рождение. Е, питам аз, с такива управляващи за къде сме и какво можем да очакваме от тях? Колко са жалки... Срамота за общината ни!


14 Януари 2011 12:08 | ха-ха
Оценка:
-12
 (
16
 гласа)

кучетата помияри си лаят КЕРВАНА си върви, всички вие драги форумници-малуумници се осещате от кои сте - ЛАЯЧИТЕ ХА-ХА-ХА-ХА.....


14 Януари 2011 12:21 | до ха-ха неграмотния
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Първо се научете да пишете правилно, защото в едно изречение имате куп правописни грешки:
1. малуумници се пише така малоумници:
2. форумници се пише така форумци:
3. осещате се пише така усещате
Защото сте много жалки е те това сте ВИЕ от ДПС


14 Януари 2011 12:21 | бай Данко
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

за"ха-ха"
много си прав и абсолютно е така. вината си е в хората от Белица и си прав да ни се подиграваш, защото търпим и само сме силни тук във форума.
Не мислите ли, че е вече време не за думи, а за конкретни дела.
Къде сте господа лидери на политически партии, стоите ли на топло или при вас борбата беше докато се наредите на хубавите работи.
Топло ли е г-н Станков в станцията на ТУ.
Топло ли е в Склада или ВЕЦ-а, г-н Банков
Топло ли е и на лидера на СДС, който и да е той вече.
Така че смейте ни се, защото наистина ние сме смешни.


14 Януари 2011 12:51 | ,,
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Каквото и да пишем истината е една. Хората на общината живеят от зле по-зле. Нито в селата, нито в Белица нещо разумно и полезно се извърши през последните години .Общината е на принципа когато се работи има проблеми и по -добре нищо да не се прави. Общатата безработица е над 80%. Скоро и хляб няма да може да си купуваме. Дали сме от селата или от Белица -трагедията е пълна. ТОВА Е ГОЛЯМАТА ИСТИНА! Живеем на един кораб и той потъва


14 Януари 2011 13:06 | ха-ха
Оценка:
-9
 (
11
 гласа)

ха-ха-ха-ха-ха-ха.....


14 Януари 2011 13:31 | ...))
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Тези действия на общинското ръководство показват за пореден път, че корупцията и дългата ръка на ДПС управлява общината, защитавайки интересите само на хората на ДПС и забравяйки изобщо за интересите на хората от общината. Кражбите са вече очевидни, но никой не предприема нищо.


14 Януари 2011 13:36 | sos
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Белица затъва все повече и повече, отклоняват се пари градът ни е в окаяно положение, питейната вода е с лошо качество, пътната инфраструктура е в трагично състояние, безработицата е почти 90% но общината си купува коли за развлечения, като за световно. ЕВАЛА БЕ КМЕТЕ


14 Януари 2011 14:46 | СЕЛСКИЯ ТИ
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

МАЗЕН ДОЛЕН БАБЕЧЕНИН ОТ ПАЛЕВО ДЕРЕ ОЩЕ МАЛКО ТИ ОСТАНА ГАДИНО МРЪСНА, ДАНО ПО-РАНО ИДЕШ В ЗАТВОРА. ИНАЧЕ БЪДИ НИ ЖИВ И ЗДРАВ ЗА ДА УСЕТИШ СТРАДАНИЯТА В КИЛИЯТА .ДАНО АЛЛАХ ТЕ НАКАЖЕ ЗА ТОВА КОЕТО НАПРАВИ ТЕЗИ ГОДИНИ. НИЕ ГЛАДУВАМЕ А ТИ .....КОЛИ СИ КУПУВАШ


14 Януари 2011 14:48 | аз
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Браво на този кмет! Много е важно да гледаш за себе си, а не за хората...
Идват избори, да помислим сериозно ще продължи ли това безумно кметуване. От нас зависи!


14 Януари 2011 16:11 | ХРИСТО БОТЕВ
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Патриот е - душа дава
за наука, за свобода;
но не свойта душа, братя,
а душата на народа!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
като човек - що да прави?
продава си и душата.
И е добър християнин:
не пропуща литургия;
но и в черква затуй ходи,
че черквата й търговия!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
като човек - що да прави?
залага си и жената.
И е човек с добро сърце:
не оставя сиромаси;
но не той вас, братя, храни,
и вий него със трудът си!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
като човек - що да прави?
изяда си и месата.


15 Януари 2011 10:05 | 4и4о ви4о
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

ми и онияи мазния станков е същия като палев.


15 Януари 2011 16:16 | да
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Хора, виждате ли колко е гнусно всичко.....


15 Януари 2011 20:46 | И. Палев
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Каква нагла физиономия ! Каква безкруполност!


16 Януари 2011 01:27 | До 4и4и ви4о
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Изключително малоумно е да пишеш за хора който не са споменати в статията !!!Явно си диво селянче хах !!


16 Януари 2011 01:34 | Софянец
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

По коментарите съдя че който и да изберат в ваща Белица НЕ СТАВА. Не стават БСП, СДС, ГЕРБ, ДПС ами кой тогава става ? А и виждам че сте много завистливи, за който и Беличнин да има статия БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ се плюва по него, така няма да стигнете до никаде с тая завист !!


16 Януари 2011 01:36 | ---> 4и4о ви4о
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Не знам Станков дали е мазен ама по добре той от колкото Палев


18 Януари 2011 04:28 | ЛУД ОТ МИшОЛИЦА
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

СПОМЕНАВАТ СЕ 2-3 ИМЕНА ЗА КМЕТ .....ТО Е КАТО ДА ОТИДЕш НА ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО БОРБА И В ТВОИТА КАТЕГОРИА ДА СТЕ САМО ТРИМА..... ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИ


18 Януари 2011 16:29 | беличанин
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Станков, Херкулес, Генев стига сте си пили кафето при пожарния ами вземете и поведете хората да свалите тоя мазен БОКЛУК, защото не може да ви избираме без да направите нещо за тая Белица. Изкарайте хората пред конака и предизвикайте проверки от управляващите. Ако пък не ви стиска, то тогава не се правете на важни и поне не лъжете хората, че вие ще сте по-кадърни. Успех.


18 Януари 2011 21:26 | ех
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Ей, хора, погледнете се. Какъв форум-срам. Нима не разбирате, защо Белица съвсем заслужено лежи на дъното на милата ни родина.... Дори един "софянец" (най-вероятно с начално, съдейки по броя правописни грешки) ви го казва.


19 Януари 2011 13:29 | 111
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Спокойно Беличани новият кандидат за кмет от ГЕРБ ще е Иван Богданов/ горския/


19 Януари 2011 21:35 | .....
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

наи голями боклук на белица ше става кмет хаха


20 Януари 2011 06:09 | ДО БЕЛИ4АНИ
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

станков мръсен националист няма да стигнете дале4е.. със тоя кандидат. на първия тур сте за никъде..... запомниго този комент.....


20 Януари 2011 09:43 | белица
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Първо г-н Горския / Ването/ да си продаде камиона с който краде материал толкова години от Държавно лесничейство, второ да си възстанови това което изсече около вилата му на Семково и разруши незаконно построената вила та тогава да има доблеста да се кандидатира за кмет. И не на последно място нека да излезе да убеди общността за произхода на парите за всичкото което придоби за талкова кратко време. УЖАС И БЕЗУМИЕ


20 Януари 2011 09:58 | ..
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Най неподходящият човек за кмет. КРАДЕЦ № 1


20 Януари 2011 20:20 | ....
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

таз гнида лицемерна..... не стана ли партиен секретар след 10. 10. 1989г.... ей че смешка


21 Януари 2011 14:39 | аз
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Беличани, докато не разберете, че трябва да гласувате за личност няма да стане нищо с тази Белица. Затова герб като нова партия може да обедини отчаяните хора но трябва работа, а не само Станков да се пачи като бременна жена уреди си него и приближените му в тази прословута станция и край на всичко. Така уважаеми не се печелят избиратели нали за това си сложен на този пост, а не само да оправиш тебе си и край на работата ти за тази партия, апа си лажлив колкото си искаш. Затожа помислете за силен човек, който да обедини цялата община, а не само горските които се перчат като министри по Белица. Това е дано нещо ви влезе в главите като четете какво пишат тук хората.


21 Януари 2011 19:55 | 11
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Ванет Богдановия е най-крадливия, най-фукливия, най-простия е това се вика глупост този будала да ни стане кмет. Абе люде вие не гледатели колко откраде и продължава да краде та кмет го гласите


21 Януари 2011 21:40 | гнус
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Този горският Ване не става за нищо бе хора влезте във фейсбук в профила на жена му и вижте каква къща направи в момент на икономическа криза, каква вила си направил на Семково и колко камиона работят за този. Тоя същия го гласяха и за директор на горското - е това добре, че не стана, че нямаше да остане и едно дърво в гората нече сега има спирка камиона му работи всеки ден. Те вместо ГЕРБда го уволнят те пък кмет ще го правят. Е те това е пародия


23 Януари 2011 14:33 | да
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

От трън, та на глог! Интересаджий, колкото си искаш. Тежко на тая община!!!


24 Януари 2011 15:35 | ЛУД ОТ МИшОЛИЦА
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Е ТОГАЖА КОИ ?

ОТ 56 чОВЕКА ВЪВ ФОРУМА, 25 ИЗЛЕЗТЕ С ЕДНО ИМЕ


25 Януари 2011 01:26 | Смешни сте
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Абе гледайте какви овце сте един ви каза, че ГЕРБ ще издигне Иван Богданов / горския/ и вие веднага плювате смешници, никокй ама НИКОЙ от ГЕРБ не е казал, че тоя ще е техния избор вие тука вярвате на всичко каквото се напише и както е казал "ЛУД ОТ МИшОЛИЦА" излезте с 1 име кажете кой става (макар че 100 % за вас който и да е НЯМА ДА СТАВА) затова ще пропада Белица щото си седите и траете, само в форумите сте силни!!!


18 Март 2011 15:55 | колега
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

горския е най-мазния, най-лъжливия, най-лицемерния човек когото познавам.....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар