Кандидатът за кмет на Гоце Делчев от ГЕРБ Георги Андонов: Нова детска градина и спортна площадка ще бъдат изградени в село Лъжница

10 октомври 2015 19:44   9 коментара   14077 прочита


Спортна площадка и нова детска градина да бъдат издрадени в село Лъжница, предвижда предизборната програма на кандидата за кмет на Гоце Делчев от ГЕРБ – Георги Андонов. Това съобщи той по време на празнична среща-концерт с жителите на селото в петък вечер.

„Не е сериозно тук да бъде отчитана най-високата ражадемост в региона, а да нямате забавачка. Децата всеки ден пътуват по два пъти, а през зимата това е не само неудобно, но и опасно“, обърна се Андонов към стотиците жители на селото, дошли да се срещнат с него. С помощта на атрактивни пана кандидатът за кмет показа на местните хора визуализация на бъдещето детско заведение, както и на зелената спортна площадка, която ще замени остарялата настилка в двора на ОУ „Петър Берон“.

От своя страна жителите на Лъжница се оплакаха на кандидата за кмет от некачествено обновените пътища в селото, чийто асфалт е почти съсипан само месеци след полагането си. На места пътищата са строени без качествени подпорни стени, което поставя на риск домовете и здравето на хората. „След многобройни безуспешни сигнали до общината се наложи да укрепваме сами“, обясниха местните на Андонов. „Обещавам ви, че ако бъда избран, ще има по-близък диалог между управата на Гоце Делчев и околните населени места. Така проблемите на Лъжница ще са проблеми и на всички други“, заяви той в отговор.

Вечерта продължи с много песни, танци и добро настроение, след като на сцената излезе младата певица Крисия D - специалния музикален подарък на Георги Андонов за жителите на селото.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още за: Г. Андонов   ГЕРБ   площадка   Още от: Политика

Принтирай статия
9 коментара
10 Октомври 2015 21:22 | ИЦО
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

ЛЪЖЕЦ НА ЛЪЖЛИВА СРЕЩА В ЛЪЖНИЦА !!! БРАВО ЛЪЖЕЦ!!! ЛЪЖИ, ЛЪЖИ, НО С ЛЪЖИ, А ПРИ ТЕБ И С КРАЖБИ, СЕ СТИГА ДО ЗАТВОРА, КЪДЕТО ТИ Е ИСТИНСКОТО МЯСТО !СЛЕД ЛЪЖНИЦА В ЗАТВОРА, ТОВА ТИ СА ПОЖЕЛАНИЯТА ОТ ЛЪЖНИЦА !!!!!


11 Октомври 2015 00:57 | долен лъжец от горна Лъжн
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Машаалах ефенди. Ама лъжничани вярват, че лъжеш!


11 Октомври 2015 08:13 | БОКО
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

има много интелигентни хора, а вие всеки ден ни пробутвате този, хайде смилете се малко


11 Октомври 2015 10:25 | СЪСЕД
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

възхищавам се на коментарите


11 Октомври 2015 10:55 | Гражданин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Ще гласувам за Тъпото, само ако господин Авдев ме помоли ....


11 Октомври 2015 13:49 | бухалка
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

В разрез с декларираното от Георги Андонов, че ще води толерантна кампания без компромати, се случва точно обратното. Странни връзки лъсват в предизборната кампания на Георги Андонов. Някакво сдружение, наречено Граждански комитет "Равни пред закона", инициира среща в Гоце Делчев във връзка със сигнали на граждани за злоупотреби срещу един от кандидатите за кмет -Комитетчето е в близки отношения не само с него, но и с тъщата му – Камелия Григорова. За нейната богата биография като "бизнес дама "и и мотни измами от " ало, гоше" до нап това е бабешка игра.


11 Октомври 2015 18:58 | Selskoto
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Гоше, плати си рентите на хората за незаконното използване на нивите им!
Колко пари искара от Фотоволтаичната система на Краварника.
За да знаем, защото ние го плащаме скъпия ток.
С колко забогатя откакто стана депутат.
Покажи си дипломата от Селското да ти видим УСПЕХА!


11 Октомври 2015 20:39 | Юсуф
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Да, ще бъдат изградени през новия мандат, но от екипа на Москов. На теб не вярваме Гоше, много ни лъга и обижда, пък и физиономията ти не ни вдъхва доверие.


11 Октомври 2015 20:44 | Шаки
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Абе, много специални подаръци направи през тази кампания бе гошко. Кой ти даде тия пари, тютюн не сейш, сигурно ги икономиса за наша сметка. Що така не правеше подаръци преди а само сега последните две три седмици. Пък и тази певица ако всяка вечер я подаряваш ще я изгони татко и от къщата.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар