Кандидат-депутатът от ВМРО Г. Васев на среща с граждани: Ние имаме решенията и куража да изведем народа от тежката криза, девизът ни "България над всичко" определя кои сме ние

14 септември 2014 12:34   9 коментара   7105 прочита


Гласуването с бюлетина 24 е сигурна гаранция на новото бъдеще на изтерзана България

В Благоевград, кандидатът за народен представител от Патриотичния фронт, коалиция НФСБ и ВМРО - Георги Васев с група симпатизанти раздадоха вестниците „България” и „Десант”. В импровизираните неформални срещи хората задаваха въпроси на общинския съветник от ВМРО Георги Васев, свързани с бъдещото влизане в управлението на държавата от страна, на Патриотичния фронт. В разговорите с гражданите той каза:

„Ние искаме сега властта от народа в този сложен момент, защото имаме решенията, които да изведат държавата и хората от тази жестока икономическа криза за която са виновни всички били във властта до момента! Готови сме с пакет от проектозакони, които ще направят така, че икономиката на България да се задвижи успешно напред! Девизът ни „България над всичко”, ясно говори кои сме ние и какво ще правим в бъдещия парламент. Този път патриотите сме в един юмрук и няма да допуснем провал! Гласуването с бюлетина номер 24 е честният и отговорен избор.


Още за: кандидат   фронт   вестници   Още от: Политика

Принтирай статия
9 коментара
14 Септември 2014 13:45 | tt
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

Поредния артист който ужким се е загрижил за народа


14 Септември 2014 14:40 | Tosho
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Само ВМРО ще ни оправи! Гласувам за тях! И цялата ми фамилия...


14 Септември 2014 14:47 | Милена
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

С две ръце гласувам за Патриотичния фронт коалицията на ВМРО и НФСБ!


14 Септември 2014 17:03 | ???
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Милена написа:С две ръце гласувам за Патриотичния фронт коалицията на ВМРО и НФСБ!


Да, с вашите 2-3 гласа, много голям принос ще имате .... хахаха ...


14 Септември 2014 23:50 | eeee
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

ПОЩАЛЬОНИ....


14 Септември 2014 23:51 | koмитa
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Че ДС-МВРо-то вече 25 години ви "оправя": с крадене на македнските активи в Б-ия, със снабдяване с огромни печалби на сръбската армия и УДБА с горива и муниции по време на югоембаргото, с планирано фалиран приватизационен фонд, с докарването на Кобурга Симо от Мадрид (дори искаха да са му организационния трамплин за властта), с уреждане с петролни дотации от Садам за БСП (Първанов), със сумати фирми и фондации, с ядрени референдуми и ГазПром-акции, с безброй коалиции с кой ли не от БКП и ДС остатъците, вкл. и сегашната с НФСБ ... И накрая резултата все: обслужване интересите на шефовете от мутро-ченгесаро-милиционерската олигархия и ошопарване на "войводите"!


15 Септември 2014 08:54 | 681
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Хора отворете си очите, гласувайте за Патриотичният фронт, останалите партии обслужват чужди интереси. Последен шанс да запазим България!


15 Септември 2014 08:58 | Ivana
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Хора не четете платените тролове на ГЕРБ о ДПС! Аз ще гласувам за Патриотичния фронт, както и мъжа ми и сестра ми и много от приятелите ми. ВМРО поне не са участвали в грабежа до сега.


15 Септември 2014 09:34 | ДЖУМАЛИЯ
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

сЕГА КАТО ОТВОРИ МУЗЕЯ И СЕ ВИДЯТ АРХИВИТЕ НА ВМРО МНОГО ХОРА ЩЕ БЪДАТ ИЗНЕНАДАНИ И ТО - ЛОШО..
а ЩО СЕ ОТНАСЯ ТО Г-Н вАСЕВ, ТОЙ БЕШЕ И ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ И НЯКОЛКО МАНДАТА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК, И ОСВЕН ЧЕ СИ НАПРАВИ ХОТЕЛ В БАНСКО, ПРЕКУПИБАНЯТА ОТ МАМА КАЖА, КАКВО НАПРАВИ ЗА ВАС КОИТО ГЛАСУВАТЕ ЗА НЕГО, - ЕДНО ГОЛЕМО НИЩО.. Е Е ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЕГО - СЕГА ДА СИ ИЗПЛАТИ БАНЯТА НА МАМА КАЖА....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар