Инвестиции в спорта и образованието – приоритети на Иванка Чакалска от екипа на Поли в Крупник

09 октомври 2015 16:21   7 коментара   9356 прочита


Изграждане на спортна зала в гимназията в село Крупник, реновиране на парка в селото, ново светло на улиците са само част от първите задачи за работа след изборите в най-многолюдното село в симитлийска община.

Инвестициите са подготвени, планирани и гарантирани от екипа на общинския кмет Апостол Апостолов. Приоритетите бяха маркирани пред жителите от квартала при стадиона в село Крупник по време на среща с кандидата за кмет в Крупник от Коалиция „Бъдеще за община Симитли” Иванка Чакалска, кандидатите за общински съветници от коалицията и кметът Апостол Апостолов, който е и единствен кандидат за общински кмет, за четвърти управленски мандат.

В квартала Чакалска разширява подкрепата си за предстоящия вот. „Знаете, че за да се случват нещата, изключително важно е да се чува мнението на всеки от вас. Затова сме тук. Знаете, не го правим само в предизборно време. Сега сме тук, за да маркираме какво предстои в най-близко бъдеще, а за мен човекът, който ще се справи най-добре с предизвикателството е Иванка Чакалска”, отбеляза Апостолов. „Искам да сме обединени, да мислим за ползите на селото и да работим заедно”- каза Ваня Чакалска.


Още за: Ап. Апостолов   парк   задачи   Още от: Политика

Принтирай статия
7 коментара
09 Октомври 2015 18:45 | Внимание!
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Обърнете внимание на няколко големи улици, които отдавна трябваше да се асфалтират, та да не си трошим колите. Особено, Г-жо Чакалска, улицата покрай бившото ТКЗС, минаваща до магазина на Бойка и към ромската махала. Целият този квартал ще гласува за вас, ако на събрание в този район обещаете на хората.


09 Октомври 2015 20:58 | лили
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Как се измъкна коспожата за кражбите от мината.


09 Октомври 2015 21:00 | Hadjiplochok
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Ако ще асфалтира някой, това може само Филатов да го направи. Не се заблуждавайте.


09 Октомври 2015 21:07 | шумаро
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Само Филатов може да осъвремени селото.


09 Октомври 2015 21:16 | Внимание!
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Нали знаете, че селският кмет не може да намери пари за улици и че всичко зависи от общинския кмет, т. е - Поли. А кой е с Поли? Чакалска или Филатов? Направете си извод кой ще направи повече за Крупник. Сами видяхте от предишните мандати какво се направи в селата наоколо.


09 Октомври 2015 22:20 | Гербер
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Защо Поли подкрепя комунистическите кандидати и какво търси той по трибуните на митингите на ГЕРБ? Всичко хубаво направено досега в Крупник е от Филатов! Всичко след него е само "козметика"!


09 Октомври 2015 23:30 | златаро
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Пълен БОЙКОТ-ОФ на изборите!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар