Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае © Guliver / GettyEма —тоун сключи модна сделка на стойност 10 млн. долара
   –егистрац舫абравена парола

»нтриги в разгар! „ервените "динозаври" са неуморими! —труктурите на Ѕ—ѕ в областта показаха "среден пръст" на старите лидери в опита им да събор€т  . Ќинова


8 октомври 2017 15:58  10 коментара   16810 прочита ≈мисари на стари€ управленски апарат в столетницата в областта обикал€т района с искане за състав€не на подписка, с ко€то да се детронира  орнели€ Ќинова от управленски€ и пост в парти€та. —поред източници на struma.com в последни€ месец поддръжници на янаки —тоилов и ћихаил ћиков, обикал€т структурите в областта, уговар€йки ги да се подпишат под искане срещу Ќинова. —рещите им с част от състава на Ѕ—ѕ започнали от благоевградски€ квартал —трумско, минали през —имитли, —андански ѕетрич, както и обиколили червените структури в Ѕелица, якоруда, Ѕанско, –азлог и ƒобринище.

«а съжаление никой от подкан€ните за организираната подписка не подкрепил искането, казват хора от Ѕ—ѕ. ≈динственото м€сто, където старите партийни функционери не са посмели да стъп€т е √оце ƒелчев, където е €сно, че  орнели€ Ќинова н€ма никакви противници.

ћъжко поведение в случа€ демонстрирал и областни€т лидер на парти€та ¬алери —арандев, който е плътно зад гърба на  орнели€ Ќинова и показва здрава ръка в управлението на парти€та в областта, като не дава възможност познатите стари муцуни да продължават да интриганстват зад гърба на лидера си.  орнели€ Ќинова е запозната с опитите за дестабилизиране на парти€та и съвсем скоро ще се проведе среща очи в очи между националното ръководство и противниците на територи€та на ѕиринско, за да чуе какви са искани€та им.

ћногократно сме съобщавали,че проблемът на Ѕ—ѕ, е именно фактът, че съществува разделение на стари и млади". —тарите не искат да изпуснат властта, а младите не жела€т да работ€т ида бъдат управл€вани по старому, тъй като моделът, както се вид€, е крайно неуспешен. Ѕитката между т€х довежда до революционни ситуации и резултатът е слаба Ѕ—ѕ и загубени избори.

“акава е ситуаци€та в момента в ѕетрич, където, както съобщихме, преди дни младежите скочиха срещу дуото ƒимитър  апитанов и лидерът …орданка јтанасова, искайки оставката на јтанасова.ћладежите са поканили лидера си Ќинова, за да изложат мотивите за исканата оставка.

ћари€ »ванова

 

ќще за: бсп  пиринско  модел  к. нинова  емисари  интриги ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


10 коментара

8 октомври 2017 20:46 | ≈рнесто
ќценка:
6
 (
12
 гласа)

ядец! —труктурите ги н€ма, има лъже вождове и толкоз!  орнели€ е номер едно! янаки и ћишо, да си починат!


8 октомври 2017 21:32 | или€ йончев
ќценка:
7
 (
9
 гласа)

да прави са младите социалисти в петрич съгласен съм с т€х


8 октомври 2017 21:55 | ƒиректор
ќценка:
1
 (
21
 гласа)

—труктори хич н€ма, та€ парти€ си заминава


8 октомври 2017 21:57 | тези с цвет€та
ќценка:
11
 (
13
 гласа)

ƒежурните цветари ≈.  остадинов, ё. √ошев и …. —латинска, който поднас€ха цвет€ на вс€ко меропри€тие, напоследък ги н€ма.
ј те ето къде са ходили- отново да прав€т интриги и долни номера.


8 октомври 2017 22:03 | до ƒиректор
ќценка:
11
 (
21
 гласа)

¬ предишни€ парламент Ѕ—ѕ имаше 38 депутата - в сегашни€ 80 депутата и близо 1 000 000 гласа.
“ќ¬ј Ќ≈ ћ» ѕ–»Ћ»„ј Ќј ѕј–“»я  ќя“ќ —» "«јћ»Ќј¬ј"


8 октомври 2017 22:37 | успех
ќценка:
10
 (
18
 гласа)

Ѕсп в областта е в подем след като отстранихме старите муцуни
ѕовече никога да не ги допускаме че ще съсипат всичко отново


8 октомври 2017 23:57 | €сновидец
ќценка:
-2
 (
22
 гласа)

Ќинова неспас€емо потъва и ще бъде издухана скоро-скоро, но не от старите, а от  иро


9 октомври 2017 11:43 | Ѕрежнев
ќценка:
0
 (
10
 гласа)

—труктурата на Ѕ—ѕ в Ѕлагоевград, не € очаква нищо добро с лидер - милиционер от с. ѕирин, известен с груби€ си каруцарски начин на комуникаци€, аморалното си поведение и грубо отношение към жените, алчността си, активна работа за јЅ¬ и невъзпитан син хванат да краде стока в магазин ћетро .


9 октомври 2017 16:11 | ¬ън
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

¬ън всички като се започне от ≈мил  остадинов,  апитанов, –изов, ƒурчов, …орданка јтанасова, та€ от —имитли, новата от —андански √ошев и всички които употребиха парти€та.  ога Ќинова, ще разбере, че тр€бват нови лица, които да изведат парти€та на нов път. » не е само в Ѕлагоевград, а в ц€ла Ѕългари€


10 октомври 2017 11:13 | Ѕрежнев
ќценка:
-1
 (
3
 гласа)

 ои са новите, че не се сещам ???? ÷итираните по горе са на светлинни години от неграмотниците, които по н€каква случайност сте на тези постове в Ѕ—ѕ сега . » кротнете малко за да не ви се извад€т кирливите ризи на всички -
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.