Интриги в разгар! Червените "динозаври" са неуморими! Структурите на БСП в областта показаха "среден пръст" на старите лидери в опита им да съборят К. Нинова

08 октомври 2017 15:58   11 коментара   18123 прочита


 Емисари на стария управленски апарат в столетницата в областта обикалят района с искане за съставяне на подписка, с която да се детронира Корнелия Нинова от управленския и пост в партията. Според източници на struma.com в последния месец поддръжници на Янаки Стоилов и Михаил Миков, обикалят структурите в областта, уговаряйки ги да се подпишат под искане срещу Нинова. Срещите им с част от състава на БСП започнали от благоевградския квартал Струмско, минали през Симитли, Сандански Петрич, както и обиколили червените структури в Белица, Якоруда, Банско, Разлог и Добринище.

За съжаление никой от подканяните за организираната подписка не подкрепил искането, казват хора от БСП. Единственото място, където старите партийни функционери не са посмели да стъпят е Гоце Делчев, където е ясно, че Корнелия Нинова няма никакви противници.

Мъжко поведение в случая демонстрирал и областният лидер на партията Валери Сарандев, който е плътно зад гърба на Корнелия Нинова и показва здрава ръка в управлението на партията в областта, като не дава възможност познатите стари муцуни да продължават да интриганстват зад гърба на лидера си. Корнелия Нинова е запозната с опитите за дестабилизиране на партията и съвсем скоро ще се проведе среща очи в очи между националното ръководство и противниците на територията на Пиринско, за да чуе какви са исканията им.

Многократно сме съобщавали,че проблемът на БСП, е именно фактът, че съществува разделение на стари и млади". Старите не искат да изпуснат властта, а младите не желаят да работят ида бъдат управлявани по старому, тъй като моделът, както се видя, е крайно неуспешен. Битката между тях довежда до революционни ситуации и резултатът е слаба БСП и загубени избори.

Такава е ситуацията в момента в Петрич, където, както съобщихме, преди дни младежите скочиха срещу дуото Димитър Капитанов и лидерът Йорданка Атанасова, искайки оставката на Атанасова.Младежите са поканили лидера си Нинова, за да изложат мотивите за исканата оставка.

Мария Иванова

 

11 коментара
08 Октомври 2017 20:46 | Ернесто
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Ядец! Структурите ги няма, има лъже вождове и толкоз! Корнелия е номер едно! Янаки и Мишо, да си починат!


08 Октомври 2017 21:32 | илия йончев
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

да прави са младите социалисти в петрич съгласен съм с тях


08 Октомври 2017 21:55 | Директор
Оценка:
0
 (
24
 гласа)

Структори хич няма, тая партия си заминава


08 Октомври 2017 21:57 | тези с цветята
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Дежурните цветари Е. Костадинов, Ю. Гошев и Й. Слатинска, който поднасяха цветя на всяко мероприятие, напоследък ги няма.
А те ето къде са ходили- отново да правят интриги и долни номера.


08 Октомври 2017 22:03 | до Директор
Оценка:
11
 (
23
 гласа)

В предишния парламент БСП имаше 38 депутата - в сегашния 80 депутата и близо 1 000 000 гласа.
ТОВА НЕ МИ ПРИЛИЧА НА ПАРТИЯ КОЯТО СИ "ЗАМИНАВА"


08 Октомври 2017 22:37 | успех
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

Бсп в областта е в подем след като отстранихме старите муцуни
Повече никога да не ги допускаме че ще съсипат всичко отново


08 Октомври 2017 23:57 | ясновидец
Оценка:
-3
 (
23
 гласа)

Нинова неспасяемо потъва и ще бъде издухана скоро-скоро, но не от старите, а от Киро


09 Октомври 2017 11:43 | Брежнев
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Структурата на БСП в Благоевград, не я очаква нищо добро с лидер - милиционер от с. Пирин, известен с грубия си каруцарски начин на комуникация, аморалното си поведение и грубо отношение към жените, алчността си, активна работа за АБВ и невъзпитан син хванат да краде стока в магазин Метро .


09 Октомври 2017 16:11 | Вън
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Вън всички като се започне от Емил Костадинов, Капитанов, Ризов, Дурчов, Йорданка Атанасова, тая от Симитли, новата от Сандански Гошев и всички които употребиха партията. Кога Нинова, ще разбере, че трябват нови лица, които да изведат партията на нов път. И не е само в Благоевград, а в цяла България


10 Октомври 2017 11:13 | Брежнев
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Кои са новите, че не се сещам ???? Цитираните по горе са на светлинни години от неграмотниците, които по някаква случайност сте на тези постове в БСП сега . И кротнете малко за да не ви се извадят кирливите ризи на всички -


20 Октомври 2017 20:10 | жоро жорев
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ КОРНЕЛИЯ! ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ НАЙ-ЧЕСТНИЯ ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ! СТАДОТО ОВЦЕ НЕ ЗАСЛУЖАВА ТАЗИ ПРЕЛЕСТНА ОВЧАРКА!!!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар