Ил. Тодоров от Атака: Какво прави прокуратурата с кмета на Гоце Делчев Вл. Москов и имотната мафия?

06 март 2015 17:11   26 коментара   21882 прочита


Пети мандат червеният градоначалник не изпълнява решения на съда безнаказано, твърди Тодоров

Депутатът от Атака Ил. Тодоров поиска от прокуратурата отговор на това, какво е свършено по внесените от него през лятото на миналата година папки с доказателства за съществуването на имотна мафия в Гоце Делчев, протежирана от червения градоначалник Владимир Москов. Тогава в писмо до прокуратурата и медиите Тодоров, заяви следното.

Внасям сигнал в софийска прокуратура срещу кмета на Г. Делчев Владимир Москов. В случая с г-н Москов става въпрос за протекция над имотната мафия в Гоце Делчев и дори според документите, с които разполагам и един вид „чадър” и съучастие в кражбата на имотите на хората. Внасям в прокуратурата редица документи свързани със съдебни решения за възстановяване правото на собственост на редица имоти и отказа на г-н Москов да изпълни съдебните решения.

Недопустимо е един кмет да смята, че е над закона и с действията и бездействията си да ощетява Неврокопци с години наред. Да потъква без свян решенията на съда, това аз наричам феодализъм!!! Все пак не трябва да забравяме, че по един или друг начин гражданите на Гоце Делчев избират за пореден път този човек за свой кмет. Аз се водя единствено от документите, с които разполагам и собствената си съвест и се надявам най-накрая съдебната система да влезе в своята роля. Да накаже тези, които ограбват хората и държавата. Не съм прокурор, не съм и съдия! Аз не избирам Москов за кмет и не съм „крепостен селянин”, не съм и мазохист! Щом гражданите на Гоце Делчев си го избират, значи си го харесват, общината е „цъфнала и вързала! А аз, Илиан Тодоров от АТАКА го давам на прокурор.

Според материалите във внесената документация до прокуратурата, Москов не е изпълнявал съдебни решения, с които ощетените стопани са получили обратно земите си от съда, но Москов не ги връща. Това е от години и кметът все още не е наказан, твърди Тодоров. Москов е единственият червен кмет, оцелял почти 20 години, крайно време е в града да има промяна и да се сложи край на това тотално ограбване на хората, смята Тодоров.

Според градската мълва ГЕРБ в Гоце Делчев ще извади силна кандидатура срещу Москов на изборите през есента, герберите активно работят по стягане на редиците си, защото били амбицирани да сложат край на 20 годишното управление на Владимир Москов. Според жителите на града пазарът в Гоце Делчев е място, което би трябвало да е лицето на града, там от години нищо не е направено, хората продават на черги на земята, като в Нигерия. Не е изпълнен и проект за жизненоважния воден цикъл, тъй като в общината не успели да се разберат, кой ще го изпълнява. Слабо място на гоцеделчевския кмет е и животинската борса, за която нищо не е направено, а Градът традиционно се слави като търговски център.

Прави впечатление, че община Гоце Делчев не е много активна и при популяризирането на нещата, които там се случват. За разлика от останалите общини в Пиринско, които ежедневно бълват информация, съобщавайки чрез медиите до хората, какво и как е свършено, почти нищо не се знае за работата на общинска администрация и кмета Владимир Москов. Опитите ни да научим нещо за работата на кметството и кмета от платения му пиар Даниела Крантева удрят системно на камък. С пиара на Москов е почти невъзможно да се свържем, тъй като тя не работи с телефона си и никога не го вдига, за да зададем въпросите си. а от " секретарят"на телефона не можем да научим нищо от това, което ни интересува.

Вероятно Крантева, която ние не познаваме и не опознахме за три години, съвместява и други длъжности, та и е невъзможно да поддържа контакт с досадните медии. Днес искахме да я попитаме има ли проблеми с прокуратурата г-н Москов и какво официално би отговорил г-н Москов на обвиненията на Тодоров, но отново ударихме на камък! А с нас така не бива, защото сме отговорни пред читателите си, които имат нужда от информация, г-жо Крантева.!

П. Петрова

26 коментара
06 Март 2015 17:23 | Ми как
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Как ще говори с вас Крантева като се размотава по екскурзии, допреди дни беше в Скопие !!


06 Март 2015 17:25 | виж и този случай !?!
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

съобщение от Костадин Върбанов Хаджигаев - Областен управител.
Със сигнал с наш вх. № 94С-00-25/14. 02. 2012 г., подаден от Стоян Стоянов, се изисква от Областния управител на Област Благоевград извършването на проверка относно Решение № 144/1992 г. и № 147/1992 г. на Общински съвет Сандански и участието на община Сандански в „Лев Бобър” ООД.
Сигнали със същите твърдения са подадени до Областния управител на област Благоевград с вх. № 94-АП-00-8/28. 09. 2009 г., с вх. № 94С-00-80/06. 04. 2009 г. и вх. № 94С-00-9/05. 02. 2010 г.
С оглед гореизложеното и на основание чл. 124, ал. 1 от АПК отказвам да разгледам така подадения сигнал, тъй като същият е подаден по въпрос, по който има решение на административния орган надлежно съобщено на лицето със съобщение с изх. № 94С-00-9 (1) /11. 02. 2010 г. С настоящият сигнал не се представят нови факти и обстоятелства поради което същият не следва да се разглежда.
така се откраднах 7 дка общинска земя


06 Март 2015 17:25 | Така рли
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

И за чия сметка ходи по екскурзии Крантева моля,


06 Март 2015 17:29 | Знаем знаем
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Утре ще ви отговорим !!


06 Март 2015 18:36 | Атака - Сандански
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Депутатине Тодоров, същия въпрос трябва да го зададеш и по адрес на санданския кмет, Андон Тотев. Сякаш не знаеш, че този феодал е най-крадливия, алчен, долен и мастит престъпник сред кметовете в измислената ни държава.


06 Март 2015 19:02 | deliverski
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

А какво прави прокоратурата с кмета-феодал на симитли, докога ще му се влачат делата. Какво ще каже Цацаров по въпроса или герб сега го покровителствува.


06 Март 2015 19:16 | разложени
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Време е вече някой да се заеме с бандита Любен Татарски, в момента н-к кабинет на министершата на земеделието и горите. Идеално попадение. Този крадец и престъпник "оправи" навремето община Разлог, натресе сметището в пак в нашта община, за да си осигури депутатско место, а иначе щеше да влезе в пандиза. Сега "ще оправи" и горите. Татарски е лакей на ДПС, който лиже задниците им, само и само да е на власт и да има възможност да гуши пачки след пачки! Хайде, г-н Тодоров, заеми се с него!


07 Март 2015 08:16 | 121
Оценка:
3
 (
19
 гласа)

Господин Тодоров кмета Вл. Москов управлява Гоце Делчев 20 години на есен пак
ще го изберем, защото си върши работата. Градът се промени изпълняват се всички
държавни поръчки .Москов е кметът, който да се сочи за образец .Дерзай кмете народа е с теб. Виж Тодоров пазарът ни е подновен но той стана малък за града ни, защото покупателната способност на хората са големи и се предлагат много стоки от съседните нам градове Петрич, Сандански. -Пазарният ден се превръща на Неврокопски панаир, слушал ли си за него.


07 Март 2015 09:08 | избирател
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Всички що са били кметове в Благоевград, Сандански, Петрич, Симитли, Разлог, Банско, и др. по време на прехода - в затвора. Прокуратурата да се занимае със банковите им сметки.


07 Март 2015 10:44 | В.МОСКОВ
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

МОСКОВ-ПРЕЗИДЕНТ.. ПРЕЗИДЕНТ -ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ


07 Март 2015 10:59 | Az
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Тодоров, измислен депутат кажи първи ти какво направи за избирателният си район? Отговора е един - НИЩО. С поръчковата журналистка мислиш, че ще натрупаш дивиденти ли? Културата не ми позволява да кажа какво да правиш с твоите сигнали. Ама този път ще преглътна културата си и ще ти кажа да си ги навреш отзад.


07 Март 2015 11:01 | Аз съм от Гоце Делчев
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Кой беше тоя Тодоров? И коя е Атака? Нещо не ги познваме в Гоцето? Започна ли кампанията? ГЕРБ ли е аТАКА в Пиринско? Да си знаем де!


07 Март 2015 11:08 | Колко струва
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

В тая държава отдавна няма медии, нито честни политици. Има послушници и рекетьори. Вие къде се слагате от това издание? Договорче за реклама май си изкрънвате... Идва Видовден за всички измислени герои.


07 Март 2015 11:47 | милчо
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Скоро ще разберем колко струват екскурзиите и безделниченето под шапката на общината !!!!!


07 Март 2015 14:30 | андрешко
Оценка:
-2
 (
22
 гласа)

Господин Тодоров кмета Вл. Москов управлява Гоце Делчев 20 години на есен пак
ще го изберем, защото си върши работата. Градът се промени изпълняват се всички
държавни поръчки .Москов е кметът, който да се сочи за образец . напълно подкрепям написаното и наесен отново ще гласувам за господин кмета москов! а измисления тодоров да си гледа оня със златния пръст и да не се занимава с подли, долни и нагли инсинуации!


07 Март 2015 14:54 | 123
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

брей, тоя на снимката има много гладнишки вид! личи си колко е гладен, защото неговия лидер олапа всичко спечелено!


07 Март 2015 15:34 | лилето
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

абе струма ком бе много я популяризирате тая крантава бе къде е виждала тя такава известност глей колко хора четат не по екскурзии на луната да отиде ние в гоце делчев си я знаем коя е и как и викат ако искате да ви звънна и да ви кажа


07 Март 2015 15:39 | читателка
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

иляне ма и ти само говориш дай да видим какво правиш питай гони до дупка така са само думи без резултат


07 Март 2015 19:05 | 777
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Този екстремист да си огледа избирателният му район кмета МОСКОВ си го може и пак ще си го изберем!!


08 Март 2015 05:52 | БОЖИК
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

илияне, на Моската, ша му чупиш Полуоската, на есен пак ша е кмет.


08 Март 2015 12:58 | за г-н Илиян ТОДОРОВ !!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Скандал в Петрич! Продадената от Санданския бизнесмен А. Червенков сграда на съда, е незаконно ремонтирана, отговорникът за сделката за 1 600 000 лв. е освободен от длъжност!! що провери, що направи !


08 Март 2015 14:08 | тарзан
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Ако не са помаците Москов ще е кмет на куково лято. Христианите не го искат и го показват на изборите, но не му пречи да прави далавери чрез Пирин имоти и подставени лица. Събрал е около него трио мечки журналистки


09 Март 2015 11:04 | 123
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

МОСКОВ ЩЕ Е ВЕЧЕН КМЕТ НА ГОЦЕТО/ДОЛИНАТА НА ШИРОКИТЕ ГАЩИ/


13 Март 2015 05:28 | виж този случай !?!
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Николай Владимиров Захманов
Административен ръководител-районен прокурор гр. Сандански !
Има прокурорско постановление за случая радиоактивн водопровод в с. Кръстилци !
телефон 0746/3 06 60- искайте питайте


14 Март 2015 09:59 | Ivaylo Radulov
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Утре в едно кътче от красивата и много важна за Родината ни Родопа ще има ИЗБОР - хората там ще ни дадат индикации докъде сме стигнали в разграждането на българо-съветската мафия и до каква степен наЩе хора са осъзнали в каква люлка ги люлеят тарикатите от Бсп-ДпС-А'така и техните местни бандюги. Така ще научаваме до каква степен Обществото ни е зряло и заслужаващо свободата си и калко сме отхлабили евразийската хватка на враговете ни...


16 Март 2015 16:59 | илиана тодорова
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

ДА ОТГОВОРИ ТОЗИ ИЗМИСЛЕНЯК КАК Е ПО ВАРАДЕРО И БРЮКСЕЛ И КОЛКО ПАРИ ВЗЕ ВОЛЕН ДА ПОДКРЕПЯ ОРЕШАРСКИ И ДПС В ПРЕДИШНИЯ ПАРЛАМЕНТ И ТОГАВА ДА ИЗЛИЗА И ГОВОРИ ЗА ДРУГИТЕ! НЕКАДЪРНИК ДОЛЕН ! ИМАШ ВИД НА ШИЗОФРЕНИК! ВЗЕМИ И НАПРАВИ НЕЩО ЗА СТРУКТУРИТЕ СИ В ЮГОЗАПАДА, ЗАЩОТО НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ Е ПЪЛЕН ПРОВАЛ, АКО ВЪОБЩЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА ТОВА!? ТИ СИ ГЛЕДАШ САМО ТВОЯ ИНТЕРЕС И НИЩО ДРУГО!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар