И Яне Янев поиска касиране на изборите в Сандански

08 ноември 2015 12:11   9 коментара   14952 прочита


РЗС внесе в Административен съд - Благоевград, жалба за касиране на на изборите за местна власт, откривайки сериозни нарушения в изборния ден. Според лидера на РЗС Яне Янев жалбата им съдържа доказателства, включително и графологични експертизи.

Тяхно проучване сочи, че в голяма част от секционните избирателни комисии са допускани фрапантни нарушения и груби фалшификации. Освен това се открити и нищожни протоколи, които не са подписани от членовете на секционните избирателни комисии, твърдят от щаба на Яне Янев.

П. Петров


Още за: РЗС   жалба   касиране   Още от: Политика

Принтирай статия
9 коментара
08 Ноември 2015 15:09 | Христо
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Всички знаят, че той се опита да купи още повече гласове, но сега трябва да се оправдава на хората от които е взел пари с гарантиран резултат, като агромас.....


08 Ноември 2015 16:07 | Гергана
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Няма ли други -нормални хора, за да се занимаваме само с тъпотиите на това извънземно?


08 Ноември 2015 17:41 | за г-н ЯНЕВ !
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

за незаконните продажби -това са измами ! що мълчиш ....що мълчиш !?!що мълчиш ?!
Сделките с земеделски земи не са нито тъмни, нито светли, просто са незаконни и прокуратурата трябва да се самосезира или някой трябва да я сезира !! В случая става въпрос за организирана престъпна група .....като се почне от удостоверенияа !!! че,
няма влезли в сила решения за възстановяване на правото на собственост по реда Закона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции.
няма образувани и приключили производства за обезщетяване и възстановянане по чл. 10 от ЗСПЗЗ както и данни за образувани производства за възстановяване на собственост по чл. ж от ППЗСПЗЗ във връзка с пар. 27, ал. 2 от ПЗР на ЗИДЗСПЗЗ .
Оценките -силно занижени, приемани от комисия от общински съветници, нагласените търгове .....пълен комплект измами !!
и резултата лишени от правото на собственост хиляди наследници на земеделски земеделски земи.
НАПРАВИ НЕЩО


08 Ноември 2015 17:55 | за г-н ЯНЕВ !
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

НЕ ИЗПЪЛНЕНО РЕШЕНИЕ НА ОБЩИНА САНДАНСКИ
Решение №108/30. 06. 2003 год.
Относно:Взимане на решение за опазване на общински имоти
На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от ЗМСМА, Общинския съвет
Реши:
1. Задължава Кмета на Общината да предприеме съответните действия за запазване /възстановяване/ на следните имоти :
- Сградата в която до 30. 04. 2003 год. Беше настанена Общинската администрация
-Свободната площ зад упоменатата сграда плюс постройката /старата кметство/ представяваща общо 4 305 кв. м
-Паркинга /около 1 000 кв. м/ находящ се под ГУМ
2. В срок до 30. 07. 2003 год. Кмета на общината да уведоми ОбСъвет-Сандански за стореното, като приложи съответните искове и други документи, удостоверяващи действия от страна на Общинска администрация, в противен случай да му бъде потърсена отговорност.


09 Ноември 2015 09:06 | до всички
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Той щеше да направи най-много за общината и това да му бъде визитната картичка за влизане на РЗС отново в парламенте. Но заради манипулация и подмяна на вота на балотаж отидоха Кирчо и чичо Дончо, а там цели семейства с коли ги извозваха до секцииите за да гласуват срещу заплащане и букет от гербери. Касиране на изборите в цялата страна трябва, както и хората да спрат да се продават.


09 Ноември 2015 10:48 | бай Иван от Катуница
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Яне си е от 20 години в политиката и си има визитка- това са димки, кухи грандиозни проекти, менте флашки, мотокари с кашони празни папки компромати. И нито един осъден за корупция висш чиновник при Яне, като съветник по корупцията.... Да влезе убития....


09 Ноември 2015 11:23 | Христо Вангелов
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Яне първо да вкара на Бойко поне една записка за корупцията около Тотев.


09 Ноември 2015 14:39 | до всички
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Янев има не един и два гласувани закона в парламента. Добре знаете, че една птичка пролет неправи и няма как да се пребори сам след като не се предприемат никакви стъпки за оздравяване на съдебната система от страна на управляващите. Сега ще го видим Кирчо каква ревизия ще направи и какви сигнали и документи ще представи или ще бъде маша в нечии ръце и ще е само подписвач на документи.


10 Ноември 2015 03:53 | за Яне ЯНЕВ ! питай
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Кандидатите за съветници или кмет, които заемат държавна или общинска служба с ръководни функции или са пряко служебно ангажирани в произвеждането на изборите, прекъсват изпълнението и след регистрирането им и излизат в платен служебен отпуск.
Котев, тия активиските на ГЕРБ що ги турихте в службата по земеделие - гр. Сандански без нужното образование и са у листите на ГЕРБ за общински съветници .....що не са отпуска !
Почвате с нарушение на закона за местните избори !! преди да сте станали Кмет ...егати гербаджийските изцепки ..
ЗАЩО общинската избирателна комисия не се самосезира .....
г-н Райков, сезирай централната избирателна комисия, тук няма нищо да стане .....всичко е гипсирано от страх .....това е положението, властта е у ГЕРБ ..е те си правят що си знаят ....това нарушение на избирателния закон, грубо нарушение .




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар