И ВМРО са готови с предложението! Иван Стоянов е войводата, който ще седне в кабинета на зам. областен управител! Заповедта се чака в понеделник!

12 май 2017 14:48   5 коментара   21879 прочита


Иван Стоянов е консенсусната фигура, обединила патриотите в областта и най-вероятно той ще бъде новият заместник областен управител, научи struma.com от свои източници в столицата. Днес патриотите са внесли предложението с неговото име и се очаква премиерът Бойко Борисов да подпише заповед за назначението му.

До момента това не е станало, но информирани твърдят, че не се очакват изненади. Все пак оставяме отворена врата, докато не пристигне заповедта на Бойко Борисов, тогава официално ще съобщим назначението. Припомняме, че ВМРО се забавиха малко тъй като имаше няколко предложения, които бяха обект на дебати. Сред тях бе лидерът на ВМРО Георги Васев от Благоевград, Стоян Божинов от Петрич и Г. Тренчев от Разлог.

След дни умуване днес сутринта ВМРО са решили, кой да е техният човек в областна управа. Днес сутринта пристигна заповедта за назначение на юриста на ОБС Петрич Ан. Янчева за зам. областен управител на Пиринско.

П. Попов

5 коментара
12 Май 2017 18:31 | донки хот
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Другари от БСП, поучете се от това, как постъпи лидера на една 10 пъти по млада партия, като уволни здравния министър на мига в който се появи съмнение за злоупотреба със служебно положение. Той на практика показа как един негатив на партията може да се превърне в актив. Вие също имате възможност да натрупате актив от една ваша грешка, като признаете, че с назначението на г-жа Стругова за директор на БТ Гоце Делчев, допуснахте ГАФ, видно от информацията, която са изнесли "ЗАПОЗНАТ " и "БЕДНЯКА" в техните коментари за Бюрото по труда Гоце Делчев тук http://www.struma.com/politika/shte-otgovori-li-gerb-na-kadroviya-revanshizum-na-bsp-v_116917/#comments В коментарите им, аз не съм съгласна с констатацията им, че Кмета ни, г-н Москов, се е натискал да се снима с госпожата, най вероятно е бил издебнат и сниман. Между тях двамата обаче и сравнение не може да става. Другото подлежи на проверка. Извода, който правя за себе си, от изнесеното по горе е, че БЕДНЯКА обича, ама много обич


12 Май 2017 18:32 | донки хот
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

,ама много обича БСП и се опитва да й помогне, сама да извади Гнилите ябълки, докато не е загнил и самия кош, видно от цитатите му. „Трябва да има нещо повече в живота, от това да имаш всичко. „Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи. ” Джон Максуел.. Така постъпи и лидера на ГЕРБ.


15 Май 2017 07:13 | Дарт Моул
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ха-ха, а предшественика Асим Адемов - турчин, заминава за Брюксел.....


16 Май 2017 19:58 | ясен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Кой е Асан


16 Май 2017 21:59 | демократ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Явно доста е ограничена банката с кадри на така наречените патриоти. Хора, които са уволнявани от работа за нарушения на закона и с години не могат да си намират прилична работа, сега ги издигат за зам. областни или министри. Пълен упадък.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар