Гоце Делчев пя с Мария Илиева на откриването на коцерта, организиран от кандидат-кмета Георги Андонов

03 октомври 2015 13:03   6 коментара   12366 прочита


„Гласувайте по съвест, иска ми се да виждам все повече и повече млади и можещи политици като Георги Андонов“, сподели певицата

Попзвездата Мария Илиева зарадва със невероятното си присъствие жители и гости на Гоце Делчев на концерта, организиран от кандидата за кмет на общината от ПП ГЕРБ – Георги Андонов.

На провелото се на 2 октовмри събитие бяха представени кандидатите за кметове и общински съветници от ПП ГЕРБ – Гоце Делчев. За да подкрепят Андонов в Гоце Делчев пристигнаха Даниела Савеклиева, народен представител от Благоевградски избирателен район, и Андрей Новаков, член на Европейския парламент.

„Няма да ви агитирам да гласувате за мен, както обичайно се прави на предизборен концерт. Но ще ви помоля да се запознаете с моята визия за това какво трябва да бъде бъдещето на община Гоце Делчев; как трябва да изглеждат градът и селата в общината. Ако вашата визия съвпада с моята, то тогава ще се радвам да ме подкрепите на 25 октомври“, заяви Георги Андонов, кандидат за кмет на община Гоце Делчев от ПП ГЕРБ.

За да запознаят жителите и гостите на общината с бъдещите проекти на Георги Андонов за общината, на площад „Гоце Делчев“ бяха поставени пана, изобразяващи настоящото състояние на знакови места в Гоце Делчев, както и бъдещата им визия, която екипът на кандидат-кмета си е поставил за цел да осъществи.

Андонов заяви още, че за разлика от опонентите си, както и за разлика от принципния начин на политическо говорене, кампанията, която той и ПП ГЕРБ предстои да водят, ще бъде изключително позитивна, а предизборната битка той приема да води само и единствено като битка на идеи и програми.

„Време е да спрем да си губим времето“ – с мотото на ПП ГЕРБ – Гоце Делчев се обърна към жителите на общината и Даниела Савеклиева, народен представител от ПП ГЕРБ. По думите й е повече от очевидно, че Гоце Делчев може да бъде една модерна, европейска община само с един млад, модерно мислищ и амбициозен кмет като Андонов.

„Разликата между младия, решителен, работещ кмет, какъвто ще бъде Георги, и този, който управлява 20 години, е, че когато дадеш работеща идея за промяна, той ще се ангажира да я осъществи тук и сега. Другият ще каже: „Някой ден“ и този „някой ден“ ще бъде неопределен във времето. Нямате време за губене“, каза и Андрей Новаков на жителите на Гоце Делчев.

Евелина Стойкова, една от младите надежди в листата за общински съветници от ПП ГЕРБ – Гоце Делчев се обърна към съгражданите си с думите, че желанието и е с екип от млади и амбициозни хора да се работи в посока на това Гоце Делчев да се променя с бързи темпове всяка минута, а не мудно – години наред. „Време е да разчупим стереорипите, че „младеж“ и „политика“ са две несъвместими понятия. Време е да започнем да живеем с мисълта, че ние сме хората, които имат отговорността да градят бъдещето не само на община Гоце Делчев, но и на цяла България“, обясни мотивацията си да се кандидатира за общински съветник Стойкова.

В изказванията си Мария Георгиева, кандидат за общински съветник в листата на ПП ГЕРБ от гражданска квота, обърна внимание на факта, че ПП ГЕРБ прави похвална крачка в посока на това да скъси огромната дистанция между граждани и политици. „Няма защо да отричаме, че я има – и в същото време е глупаво да сочим с пръст политиците и да ги обвиняваме за всичко – напротив, само и единствено с работа и активно участие можем да променим нещата, които не ни харесват“, заяви Георгиева.

„Виждали ли сте училището в Борово? Мислите ли, че е нормално през 2015 година децата да се топлят с печки на дърва? Смятате ли за нормално жителите на Борово да нямат спортна площадка, място за отдих“, попита Георги Найденов, кандидатът на ГЕРБ и досегашен кмет на с. Борово. „Отлагаме решаването на тези проблеми вече толкова много години. Крайно време е да спрем да си губим времето“, призова Найденов.

Освен Мария Илиева, в концерта участие взеха и местни изпълнители - Денята и Бими, орк. Импулси и Крисия Ди.

След приключването на участието си, Мария Илиева благодари на жителите и гостите на Гоце Делчев за топлото посрещане и сподели, че е силно впечатлена от Георги Андонов и неговия екип. „Дано имаме повече такива млади и амбициозни политици“, заяви Илиева.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още за: Г. Андонов   ГЕРБ   жители   Още от: Политика

Принтирай статия
6 коментара
03 Октомври 2015 13:27 | ИЦО
Оценка:
19
 (
27
 гласа)

С ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ, ГРОБАРИТЕ СЕ МЪЧАТ ДА ЗАБЛУДЯТ НАРОДА .НЕ, НА КРАДЦИТЕ !!!СМЕТКАТА ЩЕ ПЛАТИТЕ ВЪВ ВЕЧЕРТА НА ИЗБОРИТЕ!!! НЕВРОКОП НЕ ЩЕ КРАДЦИ ЗА КМЕТ !!!НЕВРОКОП, ЩЕ ИЗПРАТИ КРАДЕЦА НА КРАВИ В ЗАТВОРА !!! ТОЗИ ПЪТ, ПРОШКА НЯМА ДА ИМА ! ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА НА ИНТЕЛЕКТА, ОБРАЗОВАНИЕТО И КУЛТУРАТА !!! НЕ НА ТРАКТОРИСТА НЕВЕЖ, НЕ НА СЕЛСКАТА ПРОСТОТИЯ, НЕ НА НЕУКИЯ, ДРУГАР ГОШО !!


03 Октомври 2015 23:00 | Сталин
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Тоя кандидат за кмет има адски тъпанарско излъчване. Не, че от БСП е убавец, обаче.


03 Октомври 2015 23:21 | Борово
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Тоя тракториста продължава денонощно да троши народна пара взета от залъка на обикновения гражданин. Откъде са ти парите гоше? Откога се пръкна такъв импресарио, пък и толкова загрижен за хората от общината които трети мандат лъжеш. Какво направи ти нещо полезно за града и селата през депутатските си години та сега се каниш и кмет да ставаш?


04 Октомври 2015 08:30 | БОКО
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

ай сиктир бе, до там ли я докарахме, тъпото гоше кмет


04 Октомври 2015 11:08 | Еййй
Оценка:
-6
 (
10
 гласа)

Тъпите и прости комундета, червени и кафяви тролчета рано, рано са налазили сайта. Кражбите на досегашните тепърва ще излизат, а ако да си кмет на градъ е по- престижно от трети мандат като депутат значи наистина сте тъпи. Андонов ви го каза- няма да отговаря на просташките ви мнения и ще води позитивна кампания което вие няма как да приемете.


04 Октомври 2015 20:45 | Помните ли?
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Помните ли, че на тоа започнаха да му викат Гоше Тъпото, когато се изцепи пред Банкянската Тиква, че "нямало да се продаде за малко"? Какво ли крадене ви чака ако си го изберете?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар