Гневно писмо на социалист от Благоевград към Цецка Цачева!

24 октомври 2016 16:11   13 коментара   9793 прочита


Вместо да се гневи, госпожа Цачева следва да се засрами и да се покае.

През последните два-три дни прочетох и чух , че г-жа Цачева се е заканила да не позволи на никой да поставя в устата й думи , които не е изричала. Питам я , за кои думи става въпрос ? Ако има предвид цитираната от нея в края на дебата с генерал Румен Радев мисъл на Бърнард Шоу за социалиста, аз наистина се изненадвам от нахалството й.

Наблюдавах дебата и не видях никого около нея , който да поставя думите на американския писател в устата й. В чужда уста човек може да сложи някаква вещ, храна / бонбон , вафла, ябълка, банан и т. н/ , но думи никой на никого не може да сложи. Думите са продукт на мисловната дейност на човека. Казани веднъж, те не могат да се върнат назад.

Всички , които бяха пред телевизорите сутринта на 20 октомври тази година чуха , че цитирайки Бърнард Шоу, г-жа Цачева обиди десетки хиляди социалисти в България , в т.ч. и моя милост, определяйки ни като безмозъчни същества. При това тя цитира Шоу с такова амплоа и с такъв патос , че лично аз останах с убеждението ,че мисълта не и е хрумнала в момента. Тя е била подбрана предварително с помощта и на съветници, с цел Цачева да се хареса на поддръжниците си и да уязви голяма част от социалистите и симпатизантите на генерал Румен Радев. И вместо да се засрами и извини , г-жа Цачева се прави на обидена , че я коментират. Всъщност нейните думи прозвучаха като обида за много честни и достойни хора..

Г-жа Цачева сгафи. И тя се усети веднага на секундата , в която господин Радев възрази на думите й. Позволи си даже да ни заблуди , заявявайки ,че се е пошегува. Но шегата и не се получи. Аз питам: С шеги , унижаващи достойнството на хората ли трябва да си служи кандидатът за президент на Република България?

Всеки може да допусне грешка в изказа си. Нормално е обаче, да я осмисли , да се извини и да си извлече съответна поука , за да не я повтаря.

Отправям следния призив към г-жа Цачева: Покайте се, г-жо Цачева. Покаянието е християнска и човешка ценност и добродетел.

ИВАН ГРОЗДАНОВ ЧЛЕН НА БКП/БСП/
ОТ 1964 ГОДИНА

*Предизборна публикация

13 коментара
24 Октомври 2016 17:00 | лЕНИ
Оценка:
-15
 (
27
 гласа)

гневисе, колкото си искаш ти ДРУГАРЮ КОМУНИСТ! Мислишли, че на някой му пука. Това, че си от 1964 год. комунист също никого не го интересува. САМО ЦЕЦКА ЦАЧЕВА. Можеш много да се гневиш, но тя ще бъде ПРЕЗИДЕНТА на БЪЛГАРИЯ, а ти се удави в гнойта.


24 Октомври 2016 17:40 | съгражданка
Оценка:
16
 (
28
 гласа)

лЕНИ, Вие "герберчетата" си имате достойни учители от които се учите на вашия вулгарен език. Поне коментарите да ви са малко по-умерени. Но как да стане това като Главния вожд няма никаква култура на говорене и обръщения. Засрамете се вече, всички знаем как печелите изборите. При вас всичко е за пари, никакви морални ценности нямате.


24 Октомври 2016 19:08 | 11111
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

браво на съгражданка


24 Октомври 2016 19:26 | Ай
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

Относно изборите ще ви разкажа виц. Меркел закъсала, губейки няколко провинциални избори и потърсила помощ от наш Бойко. Тоъ пратил Ц. Ц. и щаба му да помогнат. Помагали що помагали и след федералните избори Меркел звъни на Бойко:"Провал! Втори сме! ". "Е, кой е първи за Бундестага? ", пита нашия ошашавен от провала. "Как кой, ГЕРБ... " - отговорила смирено Меркел. Та така, машината/не кампанията/ на ГЕРБ за изборите си върви...


24 Октомври 2016 19:40 | АДОЛФ ХИТЛЕР
Оценка:
-8
 (
26
 гласа)

ЩО ЗА ДЕБИЛ ТРЕБЕ ДА СИ, ЗА ДА СЕ ХВАЛИШ, ЧЕ СИ КОМУНИСТ????
ВМЕСТО ДА СЕ СКРИЕШ В МИША ДУПКА И ДА СИ ПОСИПЕШ ГЛАВАТА С ПЕПЕЛ!!!!!


25 Октомври 2016 08:16 | лЕНИ
Оценка:
-12
 (
18
 гласа)

По-достоен от Бойко Борисов на този етап все още не се е родил в България! Радвамсе, че го има иначе ТЕЖКО И ГОРКО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД от БСП и т. н. тогава ще усетим дъното. Само ГЕРБ и Бойко Борисов, а пък вие плювайте, колкото си искате и къдете искате.


25 Октомври 2016 10:54 | Петя
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

вие, лени въобще слушали ли сте го какво говори, та той е патологичен лъжец, той ли е достоен, май не знаете какво е достойнство...


25 Октомври 2016 11:01 | няма щооо
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

А бе Лени яко си надъхана.


25 Октомври 2016 16:29 | анонимен
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

До лени, тоя ли си или тая, не знам, но знам, че си зомбиран тотално, щом твоят идол е човек без достойнство, който непрекъснато бръщолеви глупости и ви пълни тъпите глави, че винаги е прав, друг е виновен. Бил демократ, хайде стига, той е диктатор, на това отгоре прост, нито видът му, нито тонът му, нито умът подхождат на длъжността премиер. Избра го паплач от твоя вид, а за твое сведение, бащицата сигурно още си пази партийния билет от БКП.


25 Октомври 2016 16:29 | Пффф
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Трябва да си или 100% тъп като манастирска гугутка или просто да си финансово заинтересован (вторите са повече) за да гласуваш за ГЕРБ. Заради продажните олигофрени сме на това дередже-последни във всяко отношение с избягал навън качествен материал, заместен с пълни кретени, а и скоро най- долнопробни "мигранти", пълна липса на икономика за сметка на дребни еврофондове, с които си правят с нас каквото си искат и цялата страна страда заради някакъв % биологични единици без мозък, които подкрепят всичко това?!?!?!?!? Слаб народ-слаба държава. Да не се чудите защо постоянно бягат умните и можещите! Олигофренията е вече 2-и мандат, така че да се върти старата плоча с оправданията за сегашно бездействие е изтъркано. И да, те могат само това с вулгарен език да съскат без никаква конкретика. Ако ги питаш един свестен въпрос гледат като мулета в люцерна или направо почват да те облъчват с ругатни-измет долна. А цеца клишето си пролича колко става за този пост-кръгла нула.


27 Октомври 2016 12:07 | Дичев
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Не съм гербаджия, комунист съм, но Цачева е призната като отличен председател на Народното Събрание от всички партии така, че само с претенцийте си оставата


27 Октомври 2016 12:42 | хххх
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ГЕРБ В ГР ПЕТРИЧ- КОРУПЦИЯ ?????.....
ДИМИТЪР ТАНЕВ ЛИДЕР РАЗПОРЕДИТЕЛ НА ВСИЧКО И ВСЕКИ .ДИСТАНЦИРА СЕ ОТ ПЪРВОРОДНИЯ МУ СИН КОГАТО ГО ЗАДЪРЖАХА С НАРКОТИЦИ НО НЕ СЕ ДИСТАНЦИРА ОТ ПЪРВАТА МУ ЖЕНА ДА Я НАЗНАЧИ ЗА КАСИЕР В ГОРСКО СТОПАНСТВО С. ПЪРВОМАЙ ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА.....


27 Октомври 2016 19:33 | христинка
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ГЕРБ В ГР ПЕТРИЧ- КОРУПЦИЯ ?????.....
ДИМИТЪР ТАНЕВ ЛИДЕР РАЗПОРЕДИТЕЛ НА ВСИЧКО И ВСЕКИ .ДИСТАНЦИРА СЕ ОТ ПЪРВОРОДНИЯ МУ СИН КОГАТО ГО ЗАДЪРЖАХА С НАРКОТИЦИ НО НЕ СЕ ДИСТАНЦИРА ОТ ПЪРВАТА МУ ЖЕНА ДА Я НАЗНАЧИ ЗА КАСИЕР В ГОРСКО СТОПАНСТВО С. ПЪРВОМАЙ ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА.....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар