ГЕРБ Благоевград люлка на политици: Калин Каменов се кандидатира за кмет на Враца

29 август 2015 17:36   4 коментара   25942 прочита


Цветанов: Посланието на ГЕРБ към младите с кандидатурата на Калин Каменов за кмет е: „Върнете се във Враца“

Калин Каменов,който стартира кариерата си от ГЕРБ Благоевград ще става кмет на Враца, въпреки, че е израстнал в Благоевград Каменов е роден там. Той бе представен официално от зам.председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветонов.

Ето как Каменов започна речта си по време на представянето си "Причината да приема номинацията, е че аз обичам града си. Спортните и инфраструктурните проекти, реализирани във Враца, са доказателство за това. Това, което се вижда като социална, икономическа и образователна политика тук, също ме мотивира много. Не искам пътищата да представляват лунен пейзаж. Моят град не трябва да изглежда така и затова се връщам във Враца. Това трябва да се промени. Враца трябва да се превърне в икономически, туристически и образователен център. Сигурен съм, че това е възможно.

Да, ще е много трудно, но с моя опит, с екипът, който ще сформирам, ще направим така, че това да се случи“, заяви кандидатът за кмет на Враца Калин Каменов. Каменов подчерта, че Враца има нужда от младите си хора, от инвеститори, от доверието на правителството и на европейските институции. „Искам да въведа моделът на доверие към младите хора във Враца“, каза още той.

ГЕРБ е единствената партия, която е готова със своите номинации за кметове, защото искаме жителите на всяко населено място да знаят кои са кандидатите ни. Ще представим добри управленски програми по места. Ще работим на база на проблемите, поставени от хората и ще им отговорим с конкретни политики, които да бъдат изпълнени. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на официалното представяне на кандидатите за кметове от ГЕРБ за общините в област Враца.

“Ние се придържаме към постижими цели, не очаквайте да чуете обещания, които не сме в състояние да изпълним. Това е силата на ГЕРБ“, обясни той. Цветанов подчерта, че депутатите и представителите на ГЕРБ от Врачанския регион не спират да показват своята загриженост за своето населено място.

Цветан Цветанов бе категоричен, че кандидатите за кметове от ГЕРБ за общините в област Враца са изключително добри професионалисти, с натрупан професионален опит. „Кандидатът ни за кмет на Враца е Калин Каменов“, обяви зам.-председателят на ГЕРБ. „Той е роден във Враца, той беше един от най-успешните председатели на Агенцията за закрила на детето, в момента е успешен заместник-министър в министерството на младежта и спорта. Калин Каменов е посланик в инициативите ни с неправителствения сектор, в инициативите, свързани с децата аутисти, с децата със социални проблеми. Посланието, което отправяме с тази номинация към младите хора е: „Върнете се във Враца“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ.

"Благодаря на Калин Каменов, на Младежи ГЕРБ и на областното ръководство на ГЕРБ, защото в рамките на два дни Враца стана домакин на регионален форум, на който се дискутираше как могат младите хора да бъдат ангажирани с реални политики. Как могат Враца, Монтана, Видин, Ловеч и Плевен да работят съвместно.

Този младежки форум показва ясното ни отношение към Северозапада – присъствието на председателя на парламента Цецка Цачева и на вицепремиера по европейските фондове Томислав Дончев цели да покажат желание за по-бързото реализиране на политики от страна на правителството в Северозападна България“, посочи Цветанов. Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ обяви, че в предстоящите две седмици ще посети Видин и Монтана и ще направи същото представяне на кандидатите на ГЕРБ.„


Още от: Политика

Принтирай статия
4 коментара
29 Август 2015 21:42 | БЪЛГАРИЙО
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

...ЗАЩО ???? ..."ЗА ТЕБЕ ТЕ УМРЯХА... "... урод... до урод... перхидролени, изгоряли коси. Обеми -на кръгли, грозни тикви, с кожени рокли и гужвен лак..... Скъпи костюми и евтини обувки.. п. п.... А СПОМЕНА -за плетните пуловери, белите чорапки и пърхута----ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ГО?????... П. П... дребни, миши, евтини души... ТОЙ ЩЕ ВИ СЪДИ!!!!!


29 Август 2015 22:22 | Сталин
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

Калинчо - кмет?
Боже, боже, колко мъка има по този свят!


31 Август 2015 11:17 | Дончо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Кога неукия стане кмет на село Шума, Годечко, тогава това недоразумение ще стане кмет на Враца .Давайте ГРОБАРИ, всички към небитието !!


31 Август 2015 15:00 | Шестоъгълен пето-уй
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Кой нареди да се изтрият критичните коментари, цензуро?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар