Георги Андонов се срещна с жители на гърменското село Осиково

25 октомври 2016 11:04   5 коментара   5667 прочита


Народният представител от ГЕРБ Георги Андонов и общинското ръководство на партията в Гърмен се срещна с жители на село Осиково. „През годините ГЕРБ никога не е делило общините на чужди и свои, на малки и големи, усилията на премиера Бойко Борисов са насочени към развитието на всички общини, европейските средства да достигнат и до най-малките населени места. За да продължат тези политики, е нужна стабилност”, каза Георги Андонов. Той подчерта, че такава стабилност може да се постигне чрез диалог между държавните институции и местната власт.

„Единствено кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент ще продължат този синхрон на работа между институциите в интерес на всички български граждани”, каза още Георги Андонов.

Той призова присъстващите да подкрепят Цецка Цачева и Пламен Манушев в президентската надпревара, за да продължи развитието на страната, за да има сигурност и стабилност.

Хората от село Осиково заявиха, че искат с гласа си да направят Цецка Цачева първата жена президент, а ГЕРБ първа политическа сила в община Гърмен.

*Предизборна публикация

5 коментара
25 Октомври 2016 14:33 | Ленка Титимова
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Тъпото Гоше, с трактора обикаля баирите на района .Тъпо, защо не сложиш един синджир на Пещерния и с една гадулка да правиш, поне, сайр на хората от района ?!Тъпо, стугарката ще стане президент, когато направиш отново Авдев директор на селското за да ти даде и книжка за шофьор, а не само за тракторист. Тъпо, скоро народа ще си вземе всичко откраднато от теб и струпано в Ловча, като дялово участие от твойте кражби, а ти щи. е си отидеш като последното ТКЗС в района .


25 Октомври 2016 14:57 | Боко тиквата
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Тъпунгер, "Химна" ли ще пееш или ще ореш нивите на хората?


25 Октомври 2016 16:21 | лЕНИ
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Не само, че сте много прости по-горе пишещите, а ми и много бавно го правите. Думите с, които се опитвате да очерните Г-н Георги Андонов, най-вероятно е описание на вашите бедни, дребни и крадливи нещастни селски душици. Явно много нещо лично към него имате и си мислите, че като казвате, че крадец или т. н някой ви вярва. Не ние знаем, че той е достоен и отговорен депутат на ГЕРБ, човек и баща. Айде, сега у лево почивайте под дебелата селска сянка и не ръсете мозък, че нямате.


25 Октомври 2016 18:32 | 123
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

лЕНИ написа:лЕНИ

МИЛО ТИ СИ ПО НЕГРАМОТНА ОТ ТРАКТОРИСТА! Я НИЖИ ТЮТЮНА И НАХРАНИ ПРАСЕТО, ЧЕ ДА НЕ СПИШ ТАЗИ ВЕЧЕР ОТВЪН!!!
КАКЪВТО Е НЕГРАМОТЕН И ТЪП ДЕПУТАТ, ТАКЪВ Е В И ДОМА СИ - ТЪПАНАР.
ПЪК ЧОВЕК И БАЩА НЕ СТАВА ОТ ПРОСТАК!


26 Октомври 2016 09:47 | До лЕНИ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Абе Лени не се занимавай с мисловна дейност, че не ти се получава много. Какъв успешен депутат е този, какво е направил за община Гоце Делчев????? Айде другият път малко по-подготвена бъди и не се бъркай град със село




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар